AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Puma » 10 jun 2011, 22:05

Sta se desilo sa onim mladim brazilcem, desni bek ja mislim, sto je dosao prije godinu-dvije, zaboravio sam mu ime :evil:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 22:52

Puma je napisao/la:Sta se desilo sa onim mladim brazilcem, desni bek ja mislim, sto je dosao prije godinu-dvije, zaboravio sam mu ime :evil:
Cini mi se da se zove Mattioni. :?
Mislim da je propao.

Edit: evo ga u Espanyolu

http://en.wikipedia.org/wiki/Felipe_Mattioni

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jun 2011, 22:59

jeste on

Felipe Mattioni

al sudeci po wikipediji, on je u Milanu bio samo na posudbi, i izgleda da se bio i gadno povrijedio, pa nije ni dobio neku priliku
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2011, 08:48

Sta je sa onim Cassanom hoce da ide iz Milana :roll:

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54467
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 jun 2011, 09:09

senad_flamin je napisao/la:Sta je sa onim Cassanom hoce da ide iz Milana :roll:

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54467
pa i nije to nešto novo, spominje se njegov odlazak odavno, on hoće da igra u prvih 11, prandeli traži od njega da više igra ako hoće da bude u reprezentaciji(sad zadnju nije igrao nikako iako je u kvalifikacionoj bio najbolji igrač), a u milanu realno nije za prvog tima i vjerovatno ni u sljedećoj sezoni se nebi izborio za prvi tim jer su ibra, pato i robinjo svi odreda bolji od njega, tako da moguće da ode negdje gdje bi sigurno igrao, a milan će na njemu svakako zaraditi jer je došao za male pare a i ovo što je igrao za milan je bio sasvim solidan.
ja bi lično volio da ostane jer sezona je duga i sigurno će dočekati šansu, a neminovno je da će biti i ozljeda (čim imamo pata u ekipi 4-5 ozljeda je sigurica :roll: ), a i teško ćemo naći boljeg back up igrača od njega, ali ako i ode sretno mu bilo i hvala za ovih 6 mjeseci
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2011, 10:03

Stephan El Shaarawy, 18-godišnji veznjak Genoe, od ranije se nalazi na meti Intera, a sada se za njega raspitivao i Milan, potvrdio je igračev menadžer.

El Shaarawy boravio u Padovi na posudbi, a pružao sjajne partije i time privukao interes velikih klubova u Italiji.

"Došlo je do kontakta iz Milana za Stephana, ali Genoa je naglasila da ga želi vratii u svoje redove kako bi mogao igrati za njih naredne sezone", rekao je Roberto La Florio, dodavši:

"Nisam imao kontakte sa Milanom. Došlo je do telefonskog poziva, ali ništa posebno. Ne znam šta će se dogoditi. Znam da Rossoblu i Milan imaju dobre odnose, ali imam dojam da ga Genoa želi zadržati po svaku cijenu".

"Mislim da Milan nije jedini klub koji ga želi. Ima tu još zainteresovanih klubova. Međutim, do sada nije bilo nikakvih pregovora o njemu. Inter? Zaista ne znam koji su koraci poduzeti. Upravo sam pročitao u novinama, ali ne znam da ima bilo šta konkretno", dodao je menadžer El Shaarawyja.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 11 jun 2011, 10:17

Ma polahko ljudi , znate da mi 2 i po mjeseca prelaznog roka nista neradimo , a onda u zadnjih par dana dodje neko uvijek ... sad za sad su tu Mexes i Taiwo ..sto se ostalih tice .. ja bih nekako najvise volio Giusseppe Rossija .. jer je odavno izrazio zelju da igra za nas .. a sad ga je i prandelli ustalio u repku , kaze da od njeg najvise ocekuje .. Ganso bi nam odlicno pomogao :) :) Cassano mora ostati , jer nema boljeg u italiji sigurno :) na toj poziciji .. a sto se starijih tice , svi su ostali :) a svake godine neke cistke najavljuju
..Siamo l'armata Rossonera..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jun 2011, 17:23

nema šanse da će dati cassanu da ide u fiorentinu. može ali nek daju jovetića i montoliva :D
on ako skine 5kg i uđe u formu samo nebo je granica, znamo svi ko je cassano i šta može. i sam je izjavio da ovu priliku neće propustiti i ako je uništi da ga treba strpati u ludnicu. baš ovim riječima :mrgreen:
btw danas nova izjava njegovog agenta kaže ostaje u milanu. zaista ne znam otkud ove priče da ide pa niko nema zagarantovano mjesto u milanu osim možda silve i ibre jer su najbolji na tim pozicijama. svi ostali moraju da se bore. kad je jedan ronaldinho mogao godinu dana grijati klupu onda može svako.

novo ime koje se povezuje s milanom je keita. ja bi rekao fenomenalan igrač ali mislim da su to samo špekulacije, bolji je i od busquetsa i mascherana za klasu i teško da će ga se barca odreći.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jun 2011, 21:06

cu jsad se i keita spominje u kontekstu odlaska u milan, kako sam ja upucen skoro pa je gotova stvar oko prelaska maxwela u milan, sad cujem eto to i za keitu

keita je sjajan igrac, jedan od najboljih igraca na svijetu za klupe, nije mu mrsko sjediti, ne buni se, a kad igra onda je jako dobar i pouzdan. barci ej dao puno toga u ovim godinama, igrao je dosta velikih utakmica i nikad nije razocarao, svoj posao u sredini terena odradjuje sjajno, dobar je i ofanzivno i defanzivno,cesto daje i golove, cak je znao i hetrik upisati, seydo je car jednostavno, jedino eto vec ima 31 godinu mislim, al za milana je ipak mladic

nije nemoguce da dodje kod vas, narocito ako u barcu dodje fabregas, vjerujem bio bi sjajno pojacanje za milan i bilo bi licno kajo zao da napusti barcu

pominjalo se i da ga bayern trazi, navodno su davali 12 miliona, vjerujem da ga milan moze dobiti za desetak miliona i sigurno da vrijedi toliko, vrijedio bi i puno vise da je mladji malo al ajd

isto maxwela ako uzmete od nas i on je solidno pojacanje, nije sad neki top svjetski bek ali zna lijepo i solidno odigrati, za klupe i povremeno u prvom timu bio bi odlican, pep ga je koristio i kao lijevog beka i u vezi i solidno se uvijek snalazio. za njega bi milan koliko sam upucen trebao platiti oko 5 miliona koliko sam procitao, i to je opet dobar posao jer nije puno para a sasvim solidan igrac

dakle 15 miliona iskesirate i dobijete keitu i maxwela, sjajna dva igraca za prosiriti klupu, plus dobijete i milita gratis, a i on mozda da ima vise prilike za igru mozda bi se vratio u staru formu kad je bio sjajan stoper, iako je sad tarlasika
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jun 2011, 23:04

to bi bilo odlično da obojica dođu. lijevi bek bi znači bio taiwo i maxwell. keita ne znam sad ako ga zdravlje bude služilo bio bi super pojačanje i igrao bi sa van bommelom. ukoliko obojica budu zdrava milan je miran na toj poziciji. ali nije to ono što je milanu pod hitno potrebno.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 23:42

Romariooo je napisao/la:cu jsad se i keita spominje u kontekstu odlaska u milan, kako sam ja upucen skoro pa je gotova stvar oko prelaska maxwela u milan, sad cujem eto to i za keitu

keita je sjajan igrac, jedan od najboljih igraca na svijetu za klupe, nije mu mrsko sjediti, ne buni se, a kad igra onda je jako dobar i pouzdan. barci ej dao puno toga u ovim godinama, igrao je dosta velikih utakmica i nikad nije razocarao, svoj posao u sredini terena odradjuje sjajno, dobar je i ofanzivno i defanzivno,cesto daje i golove, cak je znao i hetrik upisati, seydo je car jednostavno, jedino eto vec ima 31 godinu mislim, al za milana je ipak mladic

nije nemoguce da dodje kod vas, narocito ako u barcu dodje fabregas, vjerujem bio bi sjajno pojacanje za milan i bilo bi licno kajo zao da napusti barcu

pominjalo se i da ga bayern trazi, navodno su davali 12 miliona, vjerujem da ga milan moze dobiti za desetak miliona i sigurno da vrijedi toliko, vrijedio bi i puno vise da je mladji malo al ajd

isto maxwela ako uzmete od nas i on je solidno pojacanje, nije sad neki top svjetski bek ali zna lijepo i solidno odigrati, za klupe i povremeno u prvom timu bio bi odlican, pep ga je koristio i kao lijevog beka i u vezi i solidno se uvijek snalazio. za njega bi milan koliko sam upucen trebao platiti oko 5 miliona koliko sam procitao, i to je opet dobar posao jer nije puno para a sasvim solidan igrac

dakle 15 miliona iskesirate i dobijete keitu i maxwela, sjajna dva igraca za prosiriti klupu, plus dobijete i milita gratis, a i on mozda da ima vise prilike za igru mozda bi se vratio u staru formu kad je bio sjajan stoper, iako je sad tarlasika
:lol:

Keita je dobar i za prvu postavu, a Maxwell je klasicni panchiniaro i covek koji je misteriozno vezan za Zlatana. :P :lol:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 jun 2011, 00:52

dobar je Keita,al koji ce nam djavo,nema potrebe,imamo tih profila igraca koliko hoces u ekipi,a i tog lijevog beka smo rijesili,al maxwella sam vazda nesta gotivio,pa njega ne bi iblo lose imati,sto rece Magica neka cudna povezanost sa Ibrom hahhaahhaahha.
Povezujemo se sa Drogbom ovih dana....daaaaaajjjj Drogbu ba hehehehe

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jun 2011, 14:00

milan se dogovorio sa fabregasom ali fabregas cega da vidi da li ce se barca upetljati u posao ako ga barca nebude htjela dolazi nama http://acmilan-bih.****/2011/06 ... l?spref=fb
takodje evo dogovorili smo se sa witselom 4 godine u milanu http://acmilan-bih.****/2011/06 ... ilanu.html
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 jun 2011, 14:43

Direktor Milan chanella je navodno rekao preporucujem vam da se dobro drzite veceras....ko zna mogo bi Cesc zvarsiti to veceras ...idemoooooooooooo hajde Ćelavi zavrsi to...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jun 2011, 15:57

Warrick je napisao/la:Direktor Milan chanella je navodno rekao preporucujem vam da se dobro drzite veceras....ko zna mogo bi Cesc zvarsiti to veceras ...idemoooooooooooo hajde Ćelavi zavrsi to...

to se trazi, mada ja cisto sumnjam zato neka me negiraju bio bih najsretniji :P

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 jun 2011, 16:02

meskalin je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Direktor Milan chanella je navodno rekao preporucujem vam da se dobro drzite veceras....ko zna mogo bi Cesc zvarsiti to veceras ...idemoooooooooooo hajde Ćelavi zavrsi to...

Pa sad jarane isti sam ti hehehhee,najvise bi volio da me razuvjere i dovedu ga,ali eto navodno je pristao na ugovor sto mu je Ćelo ponudio,a Guradiola navodno ga ne zeli u Barci,trazi ili Sancheza ili Rossija i da dadne prostora onom Thigau i Jeffrenu,mislim sto ima i logike onaj Thigao je strasan potencijal.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jun 2011, 16:14

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Pa sad jarane isti sam ti hehehhee,najvise bi volio da me razuvjere i dovedu ga,ali eto navodno je pristao na ugovor sto mu je Ćelo ponudio,a Guradiola navodno ga ne zeli u Barci,trazi ili Sancheza ili Rossija i da dadne prostora onom Thigau i Jeffrenu,mislim sto ima i logike onaj Thigao je strasan potencijal.

naravno samo sto bi ja vise zelio prednjeg veznog nego zadnjeg, jer imamo Bomella koji moze ove godine odigrati kako treba...jednostavno covjek od zadatka ;) ali evov dogovorili smo s onim belgijicem daj jos Fabregasa ludilo...sredina : Witsel, Fabregaz, Princ, Flamini, Urbi, Gatto, Ambro, Seedorf, Bommel straha :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 jun 2011, 16:51

na istoj stranici gdje sam našao onaj navodno treći dres sad se pojavio ovaj rezervni i ako stvarno to bude to biće odlično, neznam koji mi je bolji, jedan ću definitivno morati nabaviti
slika

neda mi se stvarno otvarati sto stranica i portala da vidim koga su to potpisali, kad bude nešto zvanično ako nekom nije teško nek ovdje napiše, mada je ne očekujem ništa spektakularno-witsel ili nedaj bože aquilani, eventualno hamšik ili montolivo, nikakav cesc ili neki drugi top igrač
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jun 2011, 19:22

hamsik treba milanu, kakav fabregas.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2011, 01:16

Na Milannews izasao clanak o danasnjem sastanku,Ganso i Hamsik ce biti Rossonerri,s tim da se suocavamo sa konkurencijom od City-ja za Hamsika,Galliani rekao ljudima iz DIS kompanije koja ima 45 % njegovog ugovora da porazgovara sa celnicima Santosa o nekoj razumnoj cijeni da se to sto prije zavrsi posto je dogovorio sa njima.

Hamsik and Gans will be Rossoneri. Here are the latest moves of Galliani and Allegri ...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54667

New meeting, new strategies. Via Turati in the future studies, we test the market and look for players that can bring AC Milan at the top in Europe. The seat Rossoneri met Massimiliano Allegri has also sported a tan Atomic, together with Adriano Galliani and Ariedo Braida. The topics were various starting with the simple organization of the trip to China early August to play for the Super Cup against Inter. Of course he also spoke of the market. The names are always the same. Hamsik is high on the preference of Mr. Allegri, but to deal with Napoli takes the words and the right ways and now it seems even that is seated against Manchester City. Mancini's team would test the ground to get to class midfielder 87. In any case, between a denial and the other, the track that leads to the Slovak does not go any way abandoned. Fabregas also because the dream is becoming closer and closer to Barcelona. Barca, the club has in fact frozen all other negotiations, including one with Giuseppe Rossi to speak, to try to bring the Catalan midfielder at home. Fabregas himself has repeatedly indicated that it can not wait to play with the boat which is of course his first choice even when faced with a major team like Milan. Also like Bastian Schweinsteiger, although the season of lights and shadows past the Bayern did a little 'drop its prices. The 27 year-old German has, however, from its enormous flexibility in the role. E 'were deployed, in fact, often outside or in Central 4-4-2, 4-3-3 in the outer and median offensive in 4-2-3-1. In any case, the summer is long and the targets have been set, it only remains to define the purchase. Like that of Gans. The tug-of Galliani portends a clear strategy that could lead the Brazilian playmaker in Milan. The Rossoneri chief executive is said to have spoken with Dis, the agency that holds 45% of the player's asking to go to test the ground with Santos that has the other 45%, while the remaining 10 are of the same Ganso. The Dis is supposed to convince the Brazilian club to establish a fair level to the transfer of the player and Galliani would be satisfied if the money demanded by Santos, to Brazil could start immediately to close the deal.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.