FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

banovan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la banovan » 13 jun 2011, 00:32

spielführer_21 je napisao/la:
banovan je napisao/la:Napomena: ljudi ne kontaju da nam je bolje izvuči Austriju ili Elfsborg koji su "nabijači lopte" nego Karabag koji je zajebana ekipa. LJudi su prošle sezone izbacili Wislu iz Krakowa u 3 pretkolu. Pretprošle su izbacili Rozenborga. Bolje igrati sa Autrijom nego sa njima. Hem će nas biti masa u Beču hem imamo neke minimalne šanse, hem je Autrija koliko-toliko atraktivan protivnik. Za razliku od Karabaga koji su fol levati a daleko su od toga.
Upravo to, Karabag i Aktobe su najnezgodniji. Hapoel se prošle godine namučio više s Aktobeom, nego s Red Bullom..
Meni je Varaždin opcija br.1, pa Rabotnički, a ako mora biti neki jači onda Den Haag, Elfsborg ili Austrija 8-)
Može i Split 8-) Koliko god da imaju više para nemaju iskustva u Europi. Usput, više bi bilo gostujućih navijača nego domaćih. I to se računa :mrgreen:

Ovo sve pod uslovom da nekoga dovedemo. Ako to ne učinimo mi Slobodu da izvučemo biće patnja i neizvjestan prolazak :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jun 2011, 00:50

Ako vec neko laksi bude onda neka to budu hrvati,ako vec neko od jacih treba da bude,neka bude Fulham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 jun 2011, 00:52

Daj nam Fulham da se poigramo sa njima :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 jun 2011, 01:04

Luca.Toni je napisao/la:Daj nam Fulham da se poigramo sa njima :D
:mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jun 2011, 01:53

svi ovdje pricaju o EL ,sto je lijepo,ali sta ima za pojacanja? treba nam jako puno igraca ako zelimo u Evropi igrati naredno pretkolo...Smajic,Dzafic,Jese su provjerena fudbalska imena,bilo bi dobro da dodju,i uz njih dovesti jos jednog provjerenog napadaca...pod uslovom naravno da niko od standardnih ne napusti Grbavicu...

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 13 jun 2011, 07:02

banovan je napisao/la:Napomena: ljudi ne kontaju da nam je bolje izvuči Austriju ili Elfsborg koji su "nabijači lopte" nego Karabag koji je zajebana ekipa. LJudi su prošle sezone izbacili Wislu iz Krakowa u 3 pretkolu. Pretprošle su izbacili Rozenborga. Bolje igrati sa Autrijom nego sa njima. Hem će nas biti masa u Beču hem imamo neke minimalne šanse, hem je Autrija koliko-toliko atraktivan protivnik. Za razliku od Karabaga koji su fol levati a daleko su od toga.
Treba izbjeci i Dundee... ljudi se nose sa Glasgowom i Celticom... pratio sam ih i dobra su ekipa... a za Karabag se slazem... jedva ih Twente (cini mi se) izbacio u dvije utakmice...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 jun 2011, 08:48

Za šest dana prozivka, a za sedam saznajemo protivnika u EL. Od pojačanja očekujem da dodje onaj trojac ( Smajić,Džafić, Ješe ) i potajno se nadam jednom fantastičnom napadaču 8-) . Kasnije će i golmana biti potrebno dovesti, ali otop-potom
Što se protivnika tiče, priželjkujem Varalengu ili Tromso, može i Rosenborg, jer nam Skandinavci baš leže. Naravno, Rabotnički i Varaždin bi glatko prošli.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 13 jun 2011, 09:21

Baci Fulham da se igramo! :mrgreen:

Neko je o tome već govorio, mi se nadamo nekom "laganom" protivniku, a nismo svjesni da smo i mi njima lagan protivnik, tj. priželjkuju nas, jer ko je čuo za Želju u Estoniji, Latviji, Švedskoj...Ono što hoću da kažem da ni neki "lakši" protivnik ne mora značit naš prolaz, čak ni favoriti nismo. Treba dovest par igrača na deficitarnim pozicijama i onda bi se mogli nadati prolazu protiv ovih lakških protivnika ako ih izvučemo.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 jun 2011, 09:25

babilonTM je napisao/la:Baci Fulham da se igramo! :mrgreen:

Neko je o tome već govorio, mi se nadamo nekom "laganom" protivniku, a nismo svjesni da smo i mi njima lagan protivnik, tj. priželjkuju nas, jer ko je čuo za Želju u Estoniji, Latviji, Švedskoj...Ono što hoću da kažem da ni neki "lakši" protivnik ne mora značit naš prolaz, čak ni favoriti nismo. Treba dovest par igrača na deficitarnim pozicijama i onda bi se mogli nadati prolazu protiv ovih lakških protivnika ako ih izvučemo.
Naravno da nam pojačanja trebaju, a škripi dosta pozicija. Nadam se da će Radovanović produžiti ugovor, ipak je on po meni solidan bek, a i ne vjerujem da bi mogli boljeg naći u našoj ligi, osim onog Subašića možda iz Olimpica.
Ako Nyema ostane, a izgleda da hoće, biće super, mada bi ja opet doveo Ješea. Otišao je Mešić, a po svemu sudeći i Gančev.
Što se napada tiče, valjda će nas i tu sreća krenuti. Spominje se milion imena, od Fajića pa do Muslimovića :D
Ostale pozicije su poprilično uredu. Najvjerovatnije nam dolazi još jedan vezni, ili dvojica možda, Selimović i Smajić. Uglavnom biće zanimljivo, nadam se da će se i ekipa brzo uigrati

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 13 jun 2011, 10:27

banovan je napisao/la:
Upravo to, Karabag i Aktobe su najnezgodniji. Hapoel se prošle godine namučio više s Aktobeom, nego s Red Bullom..
Meni je Varaždin opcija br.1, pa Rabotnički, a ako mora biti neki jači onda Den Haag, Elfsborg ili Austrija 8-)
Može i Split 8-) Koliko god da imaju više para nemaju iskustva u Europi. Usput, više bi bilo gostujućih navijača nego domaćih. I to se računa :mrgreen:

Ovo sve pod uslovom da nekoga dovedemo. Ako to ne učinimo mi Slobodu da izvučemo biće patnja i neizvjestan prolazak :mrgreen:
+ znam se sa direktorom (Split) , sredimo mu dvije dame i prolazimo 100 % ( Voli muf , to je cudo ) 8-)
Željezničar za život cijeli !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jun 2011, 12:41

rusina_jr je napisao/la: + znam se sa direktorom (Split) , sredimo mu dvije dame i prolazimo 100 % ( Voli muf , to je cudo ) 8-)
Ko je direktor, Pralija?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 13 jun 2011, 13:06

Posljednji ispračaj Željine legende, Josipa Katalinskog- Škije!
Porodično groblje, Stup- 17:00!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jun 2011, 13:07

slika

Ovo sam htio da čujem tj. da pročitam... :D

Da se klub stabilizuje što je najbitnije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 13 jun 2011, 13:16

rusina_jr je napisao/la: + znam se sa direktorom (Split) , sredimo mu dvije dame i prolazimo 100 % ( Voli muf , to je cudo ) 8-)
Ko je direktor, Pralija?
Da , sportski cini mi se , dobar lik , pricao mi je za ove nase dole da su se dobro uklopili 8-)
Željezničar za život cijeli !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 13 jun 2011, 13:19

bosnas_ je napisao/la:svi ovdje pricaju o EL ,sto je lijepo,ali sta ima za pojacanja? treba nam jako puno igraca ako zelimo u Evropi igrati naredno pretkolo...Smajic,Dzafic,Jese su provjerena fudbalska imena,bilo bi dobro da dodju,i uz njih dovesti jos jednog provjerenog napadaca...pod uslovom naravno da niko od standardnih ne napusti Grbavicu...
Bit ce pojacanja 100% smo se nece izlaziti u javnost sa imenima dok transferi nebudu zavrseni samo sabur ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 jun 2011, 13:27

babilonTM je napisao/la:Posljednji ispračaj Željine legende, Josipa Katalinskog- Škije!
Porodično groblje, Stup- 17:00!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ke-legende
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 13 jun 2011, 13:39

Sulejman Smajic potpisuje za nas 100000 %.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 13:40

the maniacs 87 je napisao/la:Sulejman Smajic potpisuje za nas 100000 %.
jel to onaj sto je igrao u Zrinjskom do prije par sezona, a nakon toga samo nestao???

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 14:09

gospodin Seljakovic je napisao/la:
the maniacs 87 je napisao/la:Sulejman Smajic potpisuje za nas 100000 %.
jel to onaj sto je igrao u Zrinjskom do prije par sezona, a nakon toga samo nestao???
jeste to je taj,nije nestao igrao je u belgiji u lokerenu. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 18 gostiju.