respekt za to,imate nasu podrsku tamo u rs samo napredujte.Hemuli je napisao/la:Nismo. Ako si bio na utakmici, vidio si da nismo baš ni navijali...tmbreza87 je napisao/la:jeste li i vi postavljali slike mladica na prosloj utakmici?
Samo da kažem, onaj vaš pokušaj da isprovocirate nas, pjevajući "Banja Luka" je više nego jadan.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Samo što je razlika u tome što smo mi vas uspjeli isprovocirati. Pogledaj da i nakon mjesec dana nakon utakmice pišete o tome... A koliko ste samo puta ovdje divljali i pričali kako Prijedorčani nisu Srbi i kako su pjevali: "Biće Željo novi šampion".jubitubi je napisao/la:Jadniji je vas pokusaj da nas isprovocirate sa onim,bice Zeljo novi sampion.Hemuli je napisao/la: Nismo. Ako si bio na utakmici, vidio si da nismo baš ni navijali...
Samo da kažem, onaj vaš pokušaj da isprovocirate nas, pjevajući "Banja Luka" je više nego jadan.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
A sta da ti kazem,drugar moj,imamo kompleks od vas Prijedorcana.Hemuli je napisao/la: Samo što je razlika u tome što smo mi vas uspjeli isprovocirati. Pogledaj da i nakon mjesec dana nakon utakmice pišete o tome... A koliko ste samo puta ovdje divljali i pričali kako Prijedorčani nisu Srbi i kako su pjevali: "Biće Željo novi šampion".
Evo ovaj vam iznad daje podrsku,imate njihovu podrsku,samo napredujte.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ajde sad opet da se svadjamo oko nebuloza.... 
U pravu si,i ja sam ko dijete.Aj uzivajte.Vastecija_GSE je napisao/la:Ajde sad opet da se svadjamo oko nebuloza....
kakva banja lukaHemuli je napisao/la:Nismo. Ako si bio na utakmici, vidio si da nismo baš ni navijali...tmbreza87 je napisao/la:jeste li i vi postavljali slike mladica na prosloj utakmici?
**** me svako ako ja nisam cuo BANJA LUKA! 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ljudi moji ja ne znam o cemu pricate....gogineman je napisao/la:**** me svako ako ja nisam cuo BANJA LUKA!
Slijedeće sezone nas očekuje borba za opstanak... 
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- Жика Павловић
- Kontakt:
' &, Гавран & $ остаје $, " $ је " $ " " " " & ". Гаврану се вјерује! 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Opština mora dativiše novca za klub,i stadion se treba završiti u toku ljeta..još 2-3 sponzora i imaćemo solidnu ekipu..Mada žao mi što je Jevtić otišao,bio je baš dobar igrač,kvalitetan za ovu ligu.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Jao ruku bi dao da znam koji kreten vodi oficijalnu str FK Rudar Prijedor....mnogo talentovan kreten , pa nista ne znam sta se desava jbt....na forumu 0 ljudi ovdje nista a tamo od Travnika prosle polu sez nema nista , a kru te tito te!
Predvidjeno je 400 000km za Rudar PD (budzet kluba i nova istocna tribina) budzetom opstine.Sada budzet se slabije puni,videcemo sta ce biti.
http://ugtips.bloger. hr
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
somxxx je napisao/la:Predvidjeno je 400 000km za Rudar PD (budzet kluba i nova istocna tribina) budzetom opstine.Sada budzet se slabije puni,videcemo sta ce biti.
Iskreno,to je smiješno...pitanje je hoće li ta svota biti dovoljna za tribinu,a kamoli da nešto "pretekne" i da popuni ionako slab i mršav budžet kluba.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Boris Gavran nije vise trener Rudara!!!
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
rudarprijedor je napisao/la:Boris Gavran nije vise trener Rudara!!!
Auuu lose!
Realno, ne ispadnemo li ovu sezonu necemo nikada...Kontam da od ovoga nikad nece biti gore 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
plavobijeli
- Kontakt:
to je Gavran i osjetio pa bježi,jer je ekipu odveo u skroz krivi smjer iz kojeg se može teško nazad.Od ekipe je napravio starački dom i legiju stranaca koji kad zažele odu,a vi domaći odajte od Mrkonjića pa dalje i čekajte priliku koju kod tog čovjeka teško da bi dočekali.Mislim da će Rudar sa njim i beznjega ostati premijerligaš samo treba se malo stisnuti i stvari poredat kako treba jer je vaš bazen neiscrpan.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
E tu grijesis.Gavran je zelio ostati ali uprava (nova) nije njega prihvatila...plavobijeli je napisao/la:to je Gavran i osjetio pa bježi,jer je ekipu odveo u skroz krivi smjer iz kojeg se može teško nazad.Od ekipe je napravio starački dom i legiju stranaca koji kad zažele odu,a vi domaći odajte od Mrkonjića pa dalje i čekajte priliku koju kod tog čovjeka teško da bi dočekali.Mislim da će Rudar sa njim i beznjega ostati premijerligaš samo treba se malo stisnuti i stvari poredat kako treba jer je vaš bazen neiscrpan.
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
Ko bi mogao naslijediti Gavrana? Buja mozda?
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Bing [Bot] i 21 gost.