Klauzula se mora poštovati dvije godine(mislim da?) od potpisa iste,a poslije je stvar dogovora, tj.kao da je nema.Raul_64 je napisao/la:Gdje pise da se klauzula mora ispostovat'?

Opet, nisam 100%, da li je to ta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Klauzula se mora poštovati dvije godine(mislim da?) od potpisa iste,a poslije je stvar dogovora, tj.kao da je nema.Raul_64 je napisao/la:Gdje pise da se klauzula mora ispostovat'?
malo si se zajebao u citiranjuArnelinho je napisao/la:Klauzula se mora poštovati dvije godine od potpisa iste,a poslije je stvar dogovora, tj.kao da je nema.Raul_64 je napisao/la:Gdje pise da se klauzula mora ispostovat'?Ako se ja ne varam u nogometu se koriste tzv. klauzule poziva (msm da se tako kaže na bos. jeziku) tj.call provision, zato i jesu vremenski ograničene.
Jesam, priznam da sam se zajeb'o u citiranju, htjedoh popraviti,al' rekoh džaba editovat'Raul_64 je napisao/la:malo si se zajebao u citiranjuArnelinho je napisao/la:Klauzula se mora poštovati dvije godine od potpisa iste,a poslije je stvar dogovora, tj.kao da je nema.Raul_64 je napisao/la:Gdje pise da se klauzula mora ispostovat'?Ako se ja ne varam u nogometu se koriste tzv. klauzule poziva (msm da se tako kaže na bos. jeziku) tj.call provision, zato i jesu vremenski ograničene.
al ajde nisi ni ti previše siguran,nego da te pitam hocel Ronaldo preci u City?
Nemoj mi reci da još neko vjeruje u žutilo "ogledala"..
"Igrači koji su doista vrhunski ne dopuštaju sebi da ih zavede bogatstvo, jer su u potpunosti koncentrirani na svoju igru. Po mom mišljenju, jako je važno doručkovati svako jutro sa mojih dvoje djece, a to ne bi bilo moguće da visim po diskotekama cijelu noć. Kada vidim neke engleske kolege koje ostaju vani do tri ujutro, mogu samo zaključiti da će im karijera biti gotova do 33. godine."
"Svake godine stvari odu u krivom smjeru na identičan način i to je frustrirajuće. Kada pogledate rezultate iz prošle sezone, onda vidite da Arsenal ne bi trebao pričati o osvajanju lige, jer su previše puta stvari krenule krivim smjerom. Nekada trebate prihvatiti istinu i biti realni. Ali vjerujem da dovođenjem nekoliko igrača sljedeće sezone možemo ući u borbu za trofeje."
Slažem se sa tobom, za zatvor, a žena mu nije nešto, što opet govori da on nije sa njom samo radi sexaBosco je napisao/la:Njemu su te dvije sedmice u zatvoru legle ko budali šamar. I sam je bio jako problematičan, ali otkad se dogodio taj incident prije 5-6 godina Robin je svakim danom sve zreliji, ima dvoje djece, prelijepu ženu za koju imam osjećaj da nije sa njim samo zbog novca, jako je kulturan dečko i ikona Arsenala. Buduci kapetan.
Meni poslije Bergkampa najdraži topnik.
A dobro koga Wenger ne smiri taj vjerovatno nije normalan.AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco mislim da je i Wenger imao udjela u smirivanju Robina, sto jest jest, kao sto titi kaze Graham mozda jest bolji trener, ali je Wenger bolji psiholog...
I da je zbog nje i on post'o MarokanacBosco je napisao/la:A dobro koga Wenger ne smiri taj vjerovatno nije normalan.AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco mislim da je i Wenger imao udjela u smirivanju Robina, sto jest jest, kao sto titi kaze Graham mozda jest bolji trener, ali je Wenger bolji psiholog...![]()
@Arnelinho
Ae Robin mi najdraži igrač, a ja da ne znam nešto o ženi mu. Nema šanse.dobro, ne znam dosta toga, ali znam da je Marokanka, muslimanka, da je nedavno pokrenula dobrotvornu organiziciju, da pomaže djecu u Africi i jednom je izjavila da je njihov brak umal' završio zbog tih lažnih optužbi za silovanje. Na kraju se ispostavilo da je ta missica lagala, a RvP džaba preležo dvije sedmice.
Tvrd orah je ovaj WengerArsene Wenger has declared his intention to keep Samir Nasri and Cesc Fabregas at Arsenal as speculation continues over the future of the pair.
Nasri has just one year remaining on his current contract and is understood to have attracted the interest of several clubs, including Premier League rivals Manchester United.
However, Wenger has warned any potential suitors that they will find it difficult to secure the Frenchman's services this summer.
The Gunners manager believes Emirates Stadium is the best place for the 23-year-old to continue his progression, having developed into a world-class performer since joining from Marseille in 2008.
"We will do everything to keep Nasri at the club. My wish is that he stays here."
Arsene Wenger
Quotes of the week
"We will do everything to keep Nasri at the club. My wish is that he stays here," Wenger said in The Sun.
"If he looks back he can see that he's come quite a long way with us, and I think there is still a bit to do.
"It's the club that makes the player's career."
Limit
Arsenal captain Fabregas was heavily linked with a move back to boyhood club Barcelona 12 months ago and reports have resurfaced in recent weeks.
The Spanish media has indicated that a deal between the clubs could be imminent, but Wenger maintains that Fabregas will not be going anywhere.
And he feels that if Arsenal can hold on to their star men this summer, it will become much easier in future.
He said: "I will be pretty clear about this. For me, Fabregas is with Arsenal for a long time and he will stay with Arsenal.
"It sometimes happens that the rumour can make the transfer.
"Next year will see the introduction of the financial fair play system, which will limit the big transfers.
"I think this is the last year that the summer will be hot - very hot."
To je kod nas "stara vijest"Carlo je napisao/la:TonyBarretTimes Tony Barrett
Don't know where all this Oxlade Chamberlain to Liverpool stuff is coming from. He's set for Arsenal.
Kada Tony kaže onda tako mora biti, Chamberlain je vaš
Ovo mi je prva... Nece li on u barcu ?Megamon je napisao/la:Jel' se u nasim kombinacijama spominj'o Guisepe Rossi
Nije nikad.Buki je napisao/la:Evo mi je prva... Nece li on u barcu ?Megamon je napisao/la:Jel' se u nasim kombinacijama spominj'o Guisepe Rossi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.