Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Jedini igrač u čije procjene ne sumnjam. Odabrat će Vedo ono što je najbolje za njega, pa makar to bio i ostanak u Hoffenheimu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
E hebiga tvoje zelje ne skonta ni Djed Mraz ...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.
Sigurno da je upoznat sa situacijom pojedinih igraca koji su tamo zavrsili i na kraju krajeva nisu nista napravili.
Moja zelja je da promijeni klub, ali samo unutar Bundeslige.
Sigurno da je upoznat sa situacijom pojedinih igraca koji su tamo zavrsili i na kraju krajeva nisu nista napravili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Znaci, ovako sam ja to mislio.Dushi_Rob je napisao/la:E hebiga tvoje zelje ne skonta ni Djed Mraz ...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
Ako dodje do transfera, najradije bi ga i dogodine gledao u Bundesligi, samo u nekom jacem, ambicioznijem klubu (npr. Werder, Stuttgart, Dortmund, Hamburg, Wolfsburg..).
Ako se on odluci i ako dobije neku bolju ponudu iz neke druge lige, ja bi licno najvise volio da to bude engleska Premierliga i da ujedno bude neki klub u kojem bi igrao redovno.
Ako ne dodje ni do jednog od ta dva raspleta, tj. ako on skonta da mu je najbolje da ode u Tursku i u tom slucaju mu zelim mnogo srece i uspjeha!
Nadam se da je sada malo jasnije sta sam htio reci sa proslim postom.
Why so serious?!
Why so serious?!
Dobro brate sta galamis odmahne_znam_ko_sam je napisao/la:Znaci, ovako sam ja to mislio.Dushi_Rob je napisao/la:E hebiga tvoje zelje ne skonta ni Djed Mraz ...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
Ako dodje do transfera, najradije bi ga i dogodine gledao u Bundesligi, samo u nekom jacem, ambicioznijem klubu (npr. Werder, Stuttgart, Dortmund, Hamburg, Wolfsburg..).
Ako se on odluci i ako dobije neku bolju ponudu iz neke druge lige, ja bi licno najvise volio da to bude engleska Premierliga i da ujedno bude neki klub u kojem bi igrao redovno.
Ako ne dodje ni do jednog od ta dva raspleta, tj. ako on skonta da mu je najbolje da ode u Tursku i u tom slucaju mu zelim mnogo srece i uspjeha!
Nadam se da je sada malo jasnije sta sam htio reci sa proslim postom.

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Čekajte, jel ono Trabzon u LP-u sljedeće sezone?Omerbavarac je napisao/la:Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.
Koliko ima onih kojima turska nije bila pametan potez, toliko ima i onih koji su u toj ligi oživili karijeru najpoznatiji možda; Ribery, Anelka..
na koncu, bolje je da bude standardan i u Trabzonu, nego da sjedi na klupi negdje u ligi 5
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jest. Trabzon je zavrsio prosle sezone 2. iza Fenera koji je osvoji naslov zahvaljujuci samo boljoj gol-razlici (Fener imao +50 a Trabzon +46).VanBasten je napisao/la:Čekajte, jel ono Trabzon u LP-u sljedeće sezone?Omerbavarac je napisao/la:Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.
Koliko ima onih kojima turska nije bila pametan potez, toliko ima i onih koji su u toj ligi oživili karijeru najpoznatiji možda; Ribery, Anelka..
na koncu, bolje je da bude standardan i u Trabzonu, nego da sjedi na klupi negdje u ligi 5
Definitivno se slazem da je bolje da igra redovno u Turskoj, nego grije klupu nekom klubu iz liga petice.
Bilo bi lijepo iduce sezone i njega gledati u LP!
Why so serious?!
Why so serious?!
Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske
Ima tamo Hagija jos.

Ima tamo Hagija jos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma samo da ide iz Hoffenheima,on je klasa od napadaca,gledo sam skoro sve utakmice ove sezone... Dosta je bilo i nesrece,al ga tuse igraci Hoffenheima,koji nez razvit akciju... Gdje god ode bit ce dobar,uvjeren sam.. oporavio se skroz od povrede,u repci je dobar,u zadnje vrijeme je najvise i dao golova... mogao bi cak i u Engleskoj se odma pokazati,biti medju prvih deset strijelaca lige....
Ma naravno. Al vidim da postoji neko haman opće prihvaćeno mišljenje da je najbitnije ime kluba i lige... Stoga je i moj komentar išao u tom pravcu. Nek je on standardan i zabija pa tamam i u Trabzonu..harishp je napisao/la:Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske![]()
Ima tamo Hagija jos.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Najbolje bi mu pasalo da u paketu sa Sejagom ode put Vukojebine Magi na uzde.
Prelazak u Tursku bi predstavljao veliki korak unatrag bez obzira što je Trabzon poprilično ambiciozna ekipa. Takođe, teško da će ga neko od jačih BuLi timova angažovati u ovom prelaznom roku (skup je + ne baš briljantna forma ove sezone), pa ostanak u selendri i nije tol'ko loša opcija. Mislim da bi Vedo mogao naći zajednički jezik sa Stanijem i da će vratiti staru formu u narednoj sezoni.

Prelazak u Tursku bi predstavljao veliki korak unatrag bez obzira što je Trabzon poprilično ambiciozna ekipa. Takođe, teško da će ga neko od jačih BuLi timova angažovati u ovom prelaznom roku (skup je + ne baš briljantna forma ove sezone), pa ostanak u selendri i nije tol'ko loša opcija. Mislim da bi Vedo mogao naći zajednički jezik sa Stanijem i da će vratiti staru formu u narednoj sezoni.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Najbitnije je ovo sto kolega @edvin_mg rece, a to je da se oporavio od one grozne povrede. U zadnje vrijeme se moze tacno vidjeti da opet ulazi u duele ko prije. Da se vise toliko ne boji kao sto je bio slucaj nakon one povrede.
A kao sto kolega @vanBasten kaze, najbitnije je da standardno igra i zabija golove. Gdje i za koga - nebitno!
A kao sto kolega @vanBasten kaze, najbitnije je da standardno igra i zabija golove. Gdje i za koga - nebitno!
Why so serious?!
Why so serious?!
harishp je napisao/la:Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske![]()
Ima tamo Hagija jos.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Iskreno, niti sam posebno pratio posljednja dešavanja oko Vede niti imam bližih informacija.
Ali, u jedno se mogu zakleti (
) Vedo ostaje u Hoffi.
Valjda iz trbuha, a njemu najviše vjerujem.
Ali, u jedno se mogu zakleti (

Valjda iz trbuha, a njemu najviše vjerujem.

Vom Jäger zum Gejagten
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da ce krenuti dalje...Prelazni rok u njemačkoj Budnesligi trajaće do 31. augusta i do tog datuma obavljat će se "nogometne transakcije". Još potkraj prošlog prvenstva pojavile su se određene špekulacije o transferima, koje, ako su bile tačne, svoju potvrdu moraju dobiti vrlo skoro. Kada je riječ o našim reprezentativcima u Bundesligi, oni imaju "čvrste" ugovore sa svojim poslodavcima.
Vedad Ibišević ima još dvije godine ugovora sa Hoffenheimom. On nam je rekao kako je u nogometu sve moguće, pa je sve moguće i u vezi nastavka njegove karijere.
"Market je tek otvoren i sigurno će biti dosta prelazaka nogometaša iz kluba u klub. Ja ću početi pripreme sa Hoffenheimom 27. juna. Imam ugovor još dvije godine, ali kao što sam rekao, u nogometu je sve moguće, pa tako i u mom slučaju. Vidjet ćemo", bio je zagonetan Vedad Ibišević, koji je još ranije imao ponude iz Njemačke, ali i iz drugih evropskih liga.
Why so serious?!
Why so serious?!
Vedo je takav lik, da predje u Isku iz Bugojna, ginuo bi na tekmama i treninzima, dakle za njega nema zime, uostalom od Amerike preko Dijonai njemacke cvajte do 18 golova u polusezoni.
Karakter je to!
Karakter je to!
Cuva Bog Zelju svog!
- Goalgetter
- Kontakt:

Jes cool sa kapom

gangsta 

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.