Kad se ovi na TV1 ukljucise?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ja se nadam da će se to i desiti, idiot je izbacio Alonsa i ima da vičem ohoho ko i on sad kad mu vidim je.benu facu kad dobije 20 sekundi, smeće jedno retardirano i on i onaj lešinar Hamilton, stoka jedna idiotska!Monolog je napisao/la:Bilo bi sad dobro kada bi se Buttonu oduzela ova pozicija zbog istrage koja će biti provedena nakon utrke, pa da mu ovo preticanje na kraju ne bude ništa značilo.
Ako ga kazne nece zavrsiti ni medju 3, al mislim da ga nece kazniti. Ipak je ono Hamiltonova krivica.Monolog je napisao/la:Bilo bi sad dobro kada bi se Buttonu oduzela ova pozicija zbog istrage koja će biti provedena nakon utrke, pa da mu ovo preticanje na kraju ne bude ništa značilo.
Ja mislim da se istražuje duel s AlonsomBilal je napisao/la:Ako ga kazne nece zavrsiti ni medju 3, al mislim da ga nece kazniti. Ipak je ono Hamiltonova krivica.Monolog je napisao/la:Bilo bi sad dobro kada bi se Buttonu oduzela ova pozicija zbog istrage koja će biti provedena nakon utrke, pa da mu ovo preticanje na kraju ne bude ništa značilo.
Pa posle onog duela sa Hamiltonom su rekli da ce odluciti posle utrke.Ted Mosby je napisao/la:Ja mislim da se istražuje duel s AlonsomBilal je napisao/la:Ako ga kazne nece zavrsiti ni medju 3, al mislim da ga nece kazniti. Ipak je ono Hamiltonova krivica.Monolog je napisao/la:Bilo bi sad dobro kada bi se Buttonu oduzela ova pozicija zbog istrage koja će biti provedena nakon utrke, pa da mu ovo preticanje na kraju ne bude ništa značilo.
Najludje preticanje definitvnoMaestro^^ je napisao/la:aaaaaaaa MASSAAAAAAAAAAA kralju kako ga predje hahahhhahhahh
Kod sumija bolid k'o LEMAITRE protiv BOLTA...Bilal je napisao/la:Izgubi Schumi podij. Jbg prelos bolid. Nije se mogao nositi sa ovima.![]()
Kad se ovi na TV1 ukljucise?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.