Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
wtf ?Mandrak je napisao/la:Villa najbolji strijelac Španije svih vremena, covjek u duplo manje utakmica zabio više golova nego taj Raul na kojeg onanišu onako kolektivno svi frankovci...prema tome, i ne cude mi ovakvi izljevi kompleksa...ništa novo od starih pacijenata
To je neuporedivo...sa tim luzerom Španija nikad nebi ništa osvojila (kao što i nije), dok sa Villom u špicu napada prvaci i Evrope i Svijeta...sad je evo zabio u finalu LP golcinu i pokazao o kakvom se igracu radi, dok taj Higuain hladi muda uz pivu i gleda majstora na TV-L-Train je napisao/la:wtf ?Mandrak je napisao/la:Villa najbolji strijelac Španije svih vremena, covjek u duplo manje utakmica zabio više golova nego taj Raul na kojeg onanišu onako kolektivno svi frankovci...prema tome, i ne cude mi ovakvi izljevi kompleksa...ništa novo od starih pacijenata
Villa se poredi sa Raulom
Još da ti nisi obojen u crveno-plavu boju valjalo biMonolog je napisao/la:No, definitivno je Villa bolji od Higuaina, to će reći svako ko iole prati fudbal, a da nije obojen u kraljevsko bijelu boju .
Spomenuo Vilju u istoj rečenici sa Raulom,zar nisi vidio,blasfemija.adriano_leite je napisao/la:Na sta su moderatori trebali reagovati?
Higuaina ja nisam spomenuo tako da mi nemoj njega ubacivati u ovu pricuMandrak je napisao/la:To je neuporedivo...sa tim luzerom Španija nikad nebi ništa osvojila (kao što i nije), dok sa Villom u špicu napada prvaci i Evrope i Svijeta...sad je evo zabio u finalu LP golcinu i pokazao o kakvom se igracu radi, dok taj Higuain hladi muda uz pivu i gleda majstora na TV-L-Train je napisao/la:wtf ?Mandrak je napisao/la:Villa najbolji strijelac Španije svih vremena, covjek u duplo manje utakmica zabio više golova nego taj Raul na kojeg onanišu onako kolektivno svi frankovci...prema tome, i ne cude mi ovakvi izljevi kompleksa...ništa novo od starih pacijenata
Villa se poredi sa Raulom
Inace, Villa je za reprezentaciju igrao i 2006., samo onako, cisto informativno da znas.Mandrak je napisao/la:Jest ,jest...pa lako je biti prvak evrope i svijeta kad imaš Villu u špicu napada...dok je to nemoguca misija bila za Španiju sa Raulom svojevremeno...1/4 finale je bio krajnji limit... samo istina i ništa više paša
Niti ne vjeruješ u to što pišeš al eto,nek se piše.Mandrak je napisao/la:Jest ,jest...pa lako je biti prvak evrope i svijeta kad imaš Villu u špicu napada...dok je to nemoguca misija bila za Španiju sa Raulom svojevremeno...1/4 finale je bio krajnji limit... samo istina i ništa više paša
Samo cinjenice pišem i ništa više...ako sam šta slagao ili izmislio neka me neko ispravi...ako neko ima neku drugu istinu, neka je odmah napišeRaul_64 je napisao/la:Niti ne vjeruješ u to što pišeš al eto,nek se piše.Mandrak je napisao/la:Jest ,jest...pa lako je biti prvak evrope i svijeta kad imaš Villu u špicu napada...dok je to nemoguca misija bila za Španiju sa Raulom svojevremeno...1/4 finale je bio krajnji limit... samo istina i ništa više paša
haman da cu dočekati 6 utakmici finala na ovoj temi..
pa jest kad imas iza ledja Xavija,Iniestu,Alonsa itd. pa u toj repki bi i ja brat bratu zabio koji golMandrak je napisao/la:Jest ,jest...pa lako je biti prvak evrope i svijeta kad imaš Villu u špicu napada...dok je to nemoguca misija bila za Španiju sa Raulom svojevremeno...1/4 finale je bio krajnji limit... samo istina i ništa više paša
JeldeL-Train je napisao/la:pa jest kad imas iza ledja Xavija,Iniestu,Alonsa itd. pa u toj repki bi i ja brat bratu zabio koji golMandrak je napisao/la:Jest ,jest...pa lako je biti prvak evrope i svijeta kad imaš Villu u špicu napada...dok je to nemoguca misija bila za Španiju sa Raulom svojevremeno...1/4 finale je bio krajnji limit... samo istina i ništa više paša
Kako su tvoji zakljucci zanimljivi, ono fkt. nidje veze, ali bas nidje veze. Boze Portillo...Portillo je napisao/la:Cinjenica je takodjer da je Beny McCarthy osvojio Ligu prvaka sa Portom, dok Ronaldu to nije uspjelo ni sa Realom, Barcom (dobro, Barca je tada igrala Kup Kupova) i Interom.
Zakljucak: McCarthy je bolji od Ronalda!
Objasnio momak. Mislim, ja jesam nerealan, zaletim se podosta puta i volim podyebavat, ali porediti ovu dvojicu kao sto rece decko iznad je smijesno.enobarca je napisao/la:Navijac sam Barce,ali porediti Villu i Raula je smijesno![]()
![]()
...Villa je odlican napadac,ali Raul je MNOGO bolji...
Prošli smo ovo milion puta...niko ne kaže da Mendieta ili Valeron nisu dobri ali ova Španija(Barcelona) 6,7 igrača iz La Masile,vjerovatno najuigraniji tim svih vremena i jedan od najboljih..Mandrak je napisao/la:ako neko ima neku drugu istinu, neka je odmah napiše
Ti sad pricas u formi ŠBB KBB (šta bi bilo kad bi bilo)...a ja cu samo cinjenice iznijeti i ništa više:Raul_64 je napisao/la:Prošli smo ovo milion puta...niko ne kaže da Mendieta ili Valeron nisu dobri ali ova Španija(Barcelona) 6,7 igrača iz La Masile,vjerovatno najuigraniji tim svih vremena i jedan od najboljih..Mandrak je napisao/la:ako neko ima neku drugu istinu, neka je odmah napiše
znači igraju šege od 7 godine i nikakve pripreme nisu potrebe za tu ekipu..
sve je savršeno od odbrane preko vezne linije,posjeda lopte i visokog presinga..
I na kraju ostaje taj napadač koji mora pospremiti jednu,dvije lopte od pet minimalno kojih ima po meču..
Šta bi bilo? necu to ali ko je gledao Raula na vrhuncu i Vilju može lahko zaključiti ko bi trpao više lopti..
al dobro Vilja je zabio više u repci i to je činjenica,ko što je Raul zabio 200 golova više od istog![]()
a do kraja karijere jednog i drugog Blanco bi mogao i popraviti tu razliku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.