Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bear grylls
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la bear grylls » 12 jun 2011, 21:21

Nema nista od toga. Suvise je riskantno sada raditi to.[/quote]
Pa dobro nebi se slozio nema tu prevelikog rizika jer bibby nedonosi nista ekipi samo zauzima prostor dok jones moze sa 2 3 trice donijeti dosta dobrog i jos je bolji u odbrani (ko nije od bibbya).[/quote]
Pa da Spoelstra stavi Chalmersa u prvu petorku, ne bi imao ko pogoditi sa klupe, jer mislim da je ova uloga najbolja za Chalmersa, da unese pozitivnu energiju sa klupe i pogodi koji sut. Ne znam kako bi izgledalo da je Jones u prvoj petorci, a npr. Wade cuva Kidda, Jones Barreu, LBJ Mariona, pa Barrea bi cirkus napravio od Jonesa, ovaj ga ne bi mogao uhvatiti da se igra 100 minuta a ne 48 minuta. Da Jones cuva Kidda, isto bi to bilo smijesno za gledati, vjerovatno bi zavrsio utakmicu sa slomljenom kicmom jer bi ga Kidd izdriblao kao predskolsko dijete. Ovo nikako ne bi odgovaralo Miamiu, jer bi Dallas svaki napad imao mismatch na Jonesu. Ovako kako Miami izgleda sada je mislim najbolje za njih, jer Chalmers ulazi sa klupe i donosi ludilo na parket. Samo po meni sto nikako nije normalno da Miami radi, to je da Big Z nema nikakvu minutazu.[/quote]
Ti zaboravljas da je taj jones igrao u seriji sa bostonom i bio odlican. Nebi njega kidd lomio vjeruj mi a on nebi isao uopste na barreu ja sam mislio da on bude igrac sa klupe zajedno sa millerom i haslemom a mario da igra od prve.Samo hocu da kazem da je po meni jones manje od dva zla da tako kazem i on je limitiran kao i bibby bez sumnje al makar pogodi otvoren sut a u odbrani moze raditi sve sto bibby radi (nista :lol: )
A za igauskasa neznam dobili su sansu i dampier i howard mozda on zaigra veceras.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 21:26

Ja sam mislio da ti njega hoces u prvoj petorci, pa sam zato rekao to sto sam rekao, jer nema sanse da bi ga pustili na Mariona koji je od njega 10 puta fizicki jaci, a Barreu ne bi mogao da uopste stigne, tako da bi uvijek bio mismatch. Da ulazi sa klupe to ok, ali u prvoj petorci nikako. Opet ti kazem, puno je bolje da Chalmers ulazi sa klupe jer on je takav igrac, nesto kao Terry u Dallasu, s tim da je Terry mnogo bolji igrac od njega. Bibi k'o Bibi, biba hehe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 12 jun 2011, 21:31

adriano_leite je napisao/la:Ja sam mislio da ti njega hoces u prvoj petorci, pa sam zato rekao to sto sam rekao, jer nema sanse da bi ga pustili na Mariona koji je od njega 10 puta fizicki jaci, a Barreu ne bi mogao da uopste stigne, tako da bi uvijek bio mismatch. Da ulazi sa klupe to ok, ali u prvoj petorci nikako. Opet ti kazem, puno je bolje da Chalmers ulazi sa klupe jer on je takav igrac, nesto kao Terry u Dallasu, s tim da je Terry mnogo bolji igrac od njega. Bibi k'o Bibi, biba hehe.
Ma kakvi u prvoj nema sanse a znam sta mislis za chalmersa al opet ti kazem izbacis bibbya iz rotacije ima achalmersa u prvoj dobar u odbrani moze tricu pogoditi dati pas i najvaznije dize energiju bas kao haslem. A onda na klupi bi imao jonesa i millera uđu ubace koju trojku i naravno haslema kojeg salje na nowitzkog dakle svaki igrac bi bio od koristi ovako imas bibbya koji je od nikakve koristi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2011, 00:13

bear grylls je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Veceras samo se nadam izbacivanju bibbya iz rotacije u potpunosti samo to i ja bi bio zadovoljan pa makar izgubili(dobro ne bas toliko :lol: )samo da ga vise nevidim a da jones dobije njegove minute.
Nema nista od toga. Suvise je riskantno sada raditi to.
Pa dobro nebi se slozio nema tu prevelikog rizika jer bibby nedonosi nista ekipi samo zauzima prostor dok jones moze sa 2 3 trice donijeti dosta dobrog i jos je bolji u odbrani (ko nije od bibbya).
Ali ovo je kljucna utakmica sezone, igracu koji nije imao nikakvu minutazu da das sansu od prve minute. Nece ici.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2011, 00:18

Ti zaboravljas da je taj jones igrao u seriji sa bostonom i bio odlican. Nebi njega kidd lomio vjeruj mi a on nebi isao uopste na barreu ja sam mislio da on bude igrac sa klupe zajedno sa millerom i haslemom a mario da igra od prve.Samo hocu da kazem da je po meni jones manje od dva zla da tako kazem i on je limitiran kao i bibby bez sumnje al makar pogodi otvoren sut a u odbrani moze raditi sve sto bibby radi (nista :lol: )
A za igauskasa neznam dobili su sansu i dampier i howard mozda on zaigra veceras.
Ne mozes kao parametar uzimati sto je dobro odigrao protiv Bostona. Nije ti to nikakav reper. Ali da je trebao da dobije sansu, da. Kada je Eric igrao u ovoj seriji, ne sjecam se...Ili sam omasio nesto, a pregledao sam svaku minutu :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jun 2011, 02:05

Chalmers u prvoj petorci. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 02:23

Ako nekome nije teško neka da link, nemojte da je low quality pa da ne mogu lopte vidjeti :?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:06

Ovo neizgleda dobro ucicemo u cetvrtu sa deficitom al eto mozda mi ovaj put preokrenemo :roll:
Carlo ako si jos tu
http://onlinelivegames.****/

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 04:09

Miami šutira slobodna bacanja 15-26 (57%) ...11 promašenih poena sa slobodnih bacanja...da su pola ubacili sad bi bili u igru...trice takođe katastrofalno šutiraju.
I onda kažem da sami sebe pobjeđuju svojim glupostima, onda mi se replicira kako se i Dallas nešto pita na terenu :lol: .
Garant su se igraci Dallasa nešto "pitali" za 11 promašenih slobodnih bacanja :lol:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:15

Spoerlstra **** ti house majku prljavu u supak.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 04:17

Sl. bacanja 18-31 :lol: 13 promašenih and still counting :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 jun 2011, 05:21, ukupno mijenjano 1 put.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:21

Ovo mi vec sad izgleda izgubljena utakmica nadam se da grijesim.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:25

Mario 15 poena 6 od 9 sut iz igre sta sam ja rekao.ubi nas skok **** sve.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 04:32

Ma gotovo je ovo odavno ;) previše promašenih bacanja (13) uz katastrofalan šut svakako i to bi bilo što se tice ove godine i NBA lige.
Ipak se Miami ne može vratiti i napraviti 22-5 seriju u ovih zadnjih 5-6 minuta kao Mavsi u tekmi br. 2, jer se i Dallas nešto pita :lol: :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 jun 2011, 04:35

hahaha niko ne smije da sutira u Miami kruzi lopta i na kraju je izgubismo.Sramota i treba da izgubimo :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:38

L-Train je napisao/la:hahaha niko ne smije da sutira u Miami kruzi lopta i na kraju je izgubismo.Sramota i treba da izgubimo :roll:
Nema niko muda a skok da negovorim ubise nas ljudi poraz je blizu samo me interesuje presica sutra sta ce reci sta je sad bio problem.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 jun 2011, 04:39

L-Train je napisao/la:hahaha niko ne smije da sutira u Miami kruzi lopta i na kraju je izgubismo.Sramota i treba da izgubimo :roll:
Nema niko muda a skok da negovorim ubise nas ljudi poraz je blizu samo me interesuje presica sutra sta ce reci sta je sad bio problem.
ma Wade nema sta da se pravda,ali James ce vec nesto morati smisliti ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:41

L-Train je napisao/la:
ma Wade nema sta da se pravda,ali James ce vec nesto morati smisliti ;)
teske im ruke sad nema gotovo cestitke navijacima dallasa na prvoj tituli.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 jun 2011, 04:44

i ja bi cestitao navijacima Dallasa,ali ne vjerujem da ih na forumu uopce ima :roll:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 04:49

iskreno ovo mene jako boli jer smo mogli i trebali dobiti ovo al sami smo sebe sjebali dallas je sjajno igrao kad je najvise trebalo dirk bio odlican u cetvrtim james se opet usrao. Nista idemo dalje sljedece sezone dovest nekog centra pokusat opet al ovo ce ih proganjat ovaj poraz posebno jamesa i nek ga proganja ova serija je dokazala da nije ni blizu jordana ni blizu.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.