Pa dobro nebi se slozio nema tu prevelikog rizika jer bibby nedonosi nista ekipi samo zauzima prostor dok jones moze sa 2 3 trice donijeti dosta dobrog i jos je bolji u odbrani (ko nije od bibbya).[/quote]
Pa da Spoelstra stavi Chalmersa u prvu petorku, ne bi imao ko pogoditi sa klupe, jer mislim da je ova uloga najbolja za Chalmersa, da unese pozitivnu energiju sa klupe i pogodi koji sut. Ne znam kako bi izgledalo da je Jones u prvoj petorci, a npr. Wade cuva Kidda, Jones Barreu, LBJ Mariona, pa Barrea bi cirkus napravio od Jonesa, ovaj ga ne bi mogao uhvatiti da se igra 100 minuta a ne 48 minuta. Da Jones cuva Kidda, isto bi to bilo smijesno za gledati, vjerovatno bi zavrsio utakmicu sa slomljenom kicmom jer bi ga Kidd izdriblao kao predskolsko dijete. Ovo nikako ne bi odgovaralo Miamiu, jer bi Dallas svaki napad imao mismatch na Jonesu. Ovako kako Miami izgleda sada je mislim najbolje za njih, jer Chalmers ulazi sa klupe i donosi ludilo na parket. Samo po meni sto nikako nije normalno da Miami radi, to je da Big Z nema nikakvu minutazu.[/quote]
Ti zaboravljas da je taj jones igrao u seriji sa bostonom i bio odlican. Nebi njega kidd lomio vjeruj mi a on nebi isao uopste na barreu ja sam mislio da on bude igrac sa klupe zajedno sa millerom i haslemom a mario da igra od prve.Samo hocu da kazem da je po meni jones manje od dva zla da tako kazem i on je limitiran kao i bibby bez sumnje al makar pogodi otvoren sut a u odbrani moze raditi sve sto bibby radi (nista

A za igauskasa neznam dobili su sansu i dampier i howard mozda on zaigra veceras.