Bilo bi lijepo kad bi ba forumu za mobitel bile opcije edit, quote te jos neke osnovne opcije... to je bar moj prijedlog

Pozdrav
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/dugo ... pali/58658neutralan__ je napisao/la:Imam jedno pitanje.
Posto vidim da ste poceli analizu klubova iz PL prethodne sezone,samo da pitam kada ce da bude analiza FK Buducnost?
Slijedeci smo mi na redu,ali samo da znam kada??
Hvala.
Ma da nasao sam.sony_91 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/dugo ... pali/58658neutralan__ je napisao/la:Imam jedno pitanje.
Posto vidim da ste poceli analizu klubova iz PL prethodne sezone,samo da pitam kada ce da bude analiza FK Buducnost?
Slijedeci smo mi na redu,ali samo da znam kada??
Hvala.
Ne moras se registrovat na forum da bi ga mogao citatimoustapha je napisao/la:Postoje i pasivni forumasi. Oni koji prate odredjene teme kako bi brze dosli do informacija, nego sto bi to bilo preko odredjenih portala.
Da, ali opet tu i tamo pojavi se neka anketa i ljudi se registruju. Ili na pocetku napisu jedna post i ostanu na tome.drH je napisao/la: Ne moras se registrovat na forum da bi ga mogao citati
Al imas opcije kao sto su novi postovi, prvi neprocitan post i sl. da nemoras traziti sta si zadnje procitao. A te opcije nemaju ako nisi registrovan.drH je napisao/la:Ne moras se registrovat na forum da bi ga mogao citatimoustapha je napisao/la:Postoje i pasivni forumasi. Oni koji prate odredjene teme kako bi brze dosli do informacija, nego sto bi to bilo preko odredjenih portala.
e moj care....kakav crni sport...na pdf reprezentacija BiH na dan ne bude vise od 20 postova, eto koliko je raja zainteresovana za sport....ja naravno pratim i sport, al volio sam otic i na chat, zaebavat se malo, a tu je najvise prometa biloadmin je napisao/la:čekamo da ti do kraja dosadimo.
ima vas nekoliko koji ste više zainteresovani za chat nego za sport, pa dok skontate da vam je bolji msn ili facebook otvorićemo temu.
Piši peticiju. Il štrajkaj glađu.ĆeMa je napisao/la:daj vise otkljucajte chat....dosadno bez njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.