Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2011, 16:31

Nemaju oni sebi šta štimati kada iza njih igraju Mesut,Xabi,Angel a Ronaldo i Marcelo rade pometnju...
Higuain iz prethodne dvije sezone(ne ove) ili Benzema kakav je od januara,bolji napadač nije potreban.
Oba su idealna za sistem Reala...i kao što Portiljo rece,možda Karim ima više talenta ali ovaj ima bolju radnu etiku a to je u vecini slučajeva bolje od talenta.
U par deka i super je što imamo takva dva 23 godišnjaka za koga bi mnogi masno platili.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 16:32

Raul_64 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jel isti bio kao Ronaldo sada? Odnosno kao Messi na pocetku, odnosno kao Ronaldinho dok je bio u Barci? Znaci ista pozicija covjek bio.
:shock: Došao je kao klasičan šipc,kada je ulazio u prvi sastav igrao je iza RVN ali ne na krilu
I da nije od skoro Higuain klasični špic,vazda je bio a kao takav u zadnje 3 sezone(dobro 2,povreda) zabio je oko 60 golova,nije loše

KArim jbt. ga ima strašan potencijal i trebalo mu je 18 mjeseci da ga počne pokazivati ali ovih 6 mjeseci nije dovoljno da ga se stavi isped Gonzala..
Covjek jednostavno nije bio klasicni napadac u dresu Real Madrida. Igrao je vise po strani, znaci nikada nije bio klasicni napadac u Realu. Odnedavno je to postao, tacnije kad su otisli ovi sto su bili tu. Pa i sada se puno puta izvlaci na desnu stranu i nije u samom spicu napada.
A isto je doci iz Francuske u Spaniju i iz Argentine u Spaniju? Pa shvati da je Higuain ako nista znao jezik, dok je Benzemi trebalo dosta vremena da nauci jezik kako bi se sporazumjevao sa saigracima. Pa zbog toga je nama Hleb propao, nije mogao jednostavno da razumije saigrace, a bez toga nema nista. Nije isto doci iz potpuno drugog jezickog podrucja kao kad dodjes sa istog jezickog podrucja. Uz to dodju povrede i nema te nigdje, to se desilo Benzemi, ali nije jos kasno za njega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 jun 2011, 16:33

Raul_64 je napisao/la: U par deka i super je što imamo takva dva 23 godišnjaka za koga bi mnogi masno platili.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 16:35

A pa ja mislio Leite navija za Real, a lik nas navijace Reala uci gdje je ko igrao :roll:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 jun 2011, 16:35

Madridism je napisao/la:A pa ja mislio Leite navija za Real, a lik nas navijace Reala uci gdje je ko igrao :roll:
Mislim da navija za Barcelonu, a znas kakvih tamo bisera ima :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2011, 16:37

adriano_leite je napisao/la:Covjek jednostavno nije bio klasicni napadac u dresu Real Madrida. Igrao je vise po strani, znaci nikada nije bio klasicni napadac u Realu. Odnedavno je to postao, tacnije kad su otisli ovi sto su bili tu. Pa i sada se puno puta izvlaci na desnu stranu i nije u samom spicu napada.
Nisi gledao Real zadnje 3 sezone i ništa drugo..normalno da ce se nekada izvuci na desnu stranu,nekad ode i Messi na lijevu..kud ces dalje
adriano_leite je napisao/la:A isto je doci iz Francuske u Spaniju i iz Argentine u Spaniju? Pa shvati da je Higuain ako nista znao jezik, dok je Benzemi trebalo dosta vremena da nauci jezik kako bi se sporazumjevao sa saigracima.
Higuain je došao iz Rivera kao balo od 17,18 godina i vec u prvoj sezoni postigao neke bitne golove,dok je svake sljedece podizao konto golova...do 30 prošle,presjece ga povreda ali ako bude zdrav,ne sumnjam da ove godine ide preko tih 30
Dok benzema je došao kao 21 godišnjak sa 2 il je 3 sezone kao prvi napadač Lyona,sa pregršt iskustva u LP i šta je pokazao?

Mislim da je benzema imao bolje uvjete i pored te velike barijere o jeziku..a opet ko kaže da Karim nije znao Španski :?

Normalno da nije kasno ni za jednog..pa 23 godine u Decembru napunili jbt. tek treba da uđu u najbolje godine.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 16:45

David Villa je bio klasican napadac u Valenciji, kod nas to nije, covjek vise igra po strani, Messi se izvlaci i Messi igra gdje je lopta, ali i mi igramo bez klasicnog napadaca, jednom se Pedro nadje kao najistureniji, jednom Messi, jednom Villa, sve zavisi od situacije na terenu. Danas malo koja ekipa igra sa klasicnim napadacem, tzv. pivotom rukometnim zargonom receno. O tome ja pokusavam reci citavo ovo vrijeme.

Mes Que Un Club!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 jun 2011, 16:46

adriano_leite je napisao/la:David Villa je bio klasican napadac u Valenciji, kod nas to nije, covjek vise igra po strani, Messi se izvlaci i Messi igra gdje je lopta, ali i mi igramo bez klasicnog napadaca, jednom se Pedro nadje kao najistureniji, jednom Messi, jednom Villa, sve zavisi od situacije na terenu. Danas malo koja ekipa igra sa klasicnim napadacem, tzv. pivotom rukometnim zargonom receno. O tome ja pokusavam reci citavo ovo vrijeme.
Mi igramo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2011, 16:48

Nail for Real je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:David Villa je bio klasican napadac u Valenciji, kod nas to nije, covjek vise igra po strani, Messi se izvlaci i Messi igra gdje je lopta, ali i mi igramo bez klasicnog napadaca, jednom se Pedro nadje kao najistureniji, jednom Messi, jednom Villa, sve zavisi od situacije na terenu. Danas malo koja ekipa igra sa klasicnim napadacem, tzv. pivotom rukometnim zargonom receno. O tome ja pokusavam reci citavo ovo vrijeme.
Mi igramo.
Znaci to je Higuain, klasicni napadac? Igrac tipa Ruuda, Drogbe, Trezegueta, Pipa, Klosea, tj. pivot?

Mes Que Un Club!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 16:50

Karim nije znao jezik to je istina. Ali Karim je imao prednost nad Higuainom. Igrao je Karim u vecem evropskom klubu, igrao je Ligu prvaka i u ligi petice, znao se nositi s pritiskom (barem u Lyonu) a jezik nije znao. Stigao je u Real, nije htio raditi, u prosloj sezoni pod vodstvom Mourinha na samom startu sezone desilo se ovo:

Mourinho: Karim ja dodjem u 10 ti spavas, u 11 jos uvijek spavas, onda cemo trening zbog tebe morati pomjeriti u 12

Leite se izgleda usredotocio na Barcelonu i njen stil nogometa pa to pokusava povezati sa Raulom i RVN-om dok su igrali u Realu. Kolega grijesis, Higuain je od samog dolaska u Real igrao u sesnaestercu kao napadac bez obzira sta pisalo i prikazalo na drugim stranicama.

Istina, svake sezone on zna zaigrati na krilu ako se bas odlucimo na 4-2-3-1 formaciju a on udje sa klupe, to je sasvim normalna stvar, ali u drasticnim mjerama koje ti spominjes i tvrdis da je tek odnedavno zapoceo igrati klasicnog napadaca, to je konstatacija koja je smijesna, ocigledno, svim navijacima Real Madrida.

ISto tako sad nisam iznenadjen zbog tvoje izjave da je Higuain losiji od Aguera i Benzeme.

I sto Nail rece na to tvoje da malo koja ekipa igra sa klasicnim napadacem, MI IGRAMO, i to ne jednu ili dvije sezone, vec sigurno u zadnjih 5-6 sezona koliko to aktivno pratim.

Da, to je Higuain, samo sto on nije mrga kao Ruud, Drogba, Trezeguet i Klose, krhak je ali jednako dobar kao svi nabrojani
Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 12 jun 2011, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2011, 16:50

Gledo sam ja barcelonu dosta ove godine,nekih 50 utakmica :mrgreen: ...
znam promjene u igri gdje Messi igra false nine i ostale modifikacije gdje više ulazi u sredinu dok Pedro i Vilja po bokovima probijaju iza leđa...
ali moja poenta je da je Higuain doveden kao klasični špic i da je to samo igrao tokom ove 4 godine...osim jedne prijateljske protiv DC Uniteda :lol: ...

Pa dobro ima Milan,Chelsea,Real ne možeš reci da nema..jel berba klasični špic?
adriano_leite je napisao/la:Znaci to je Higuain, klasicni napadac? Igrac tipa Ruuda, Drogbe, Trezegueta, Pipa, Klosea, tj. pivot?
da,da..upravo tu pozciju koju je igrao na Mundijalu i tokom čitave svoje karijere.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 17:19

Fudbal: Christiano Ronaldo pregovara sa Manchester Cityjem

AVAZ FAIL

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 17:20

Zar nije "Kristijano" :D

Higuain prosle sezone zabio 11 golova desnom, 12 lijevom i 2 glavom. 8-) Cekaj fali jos nekoliko...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 17:21

Madridism je napisao/la:Fudbal: Christiano Ronaldo pregovara sa Manchester Cityjem

AVAZ FAIL
:lol: :lol: :lol: :lol:

Avaz u svom stilu, sto bi se reklo.
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2011, 17:23

Ode Kristina kod arapa a i postavio je megalomaske uvijete.Šeik će to sve pokriti bez problema ima se može se :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2011, 17:24

Za dvije sezone, odigrao je 63 utakmice u dresu madridskog kluba i postigao 66 golova.
Bit ce Wikipedija kasni :lol:
89 utakmica 86 golova...al dobro Havaz

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 12 jun 2011, 17:49

Wikipedia prikazuje samo domace prvenstvo ako se ne varam :?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2011, 17:52

Madridism je napisao/la:Wikipedia prikazuje samo domace prvenstvo ako se ne varam :?
Da, kada je riječ o onome što piše ispod fotografije. No, u tekstu uvijek ima kompletna statistika (golovi u kupovima i u evropskim takmičenjima).

Sad vidjeh da je Ronaldo na 86 golova i 22 asistencije u dresu Reala, u ovih 89 mečeva koliko je odigr'o. :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2011, 17:53

Madridism je napisao/la:Wikipedia prikazuje samo domace prvenstvo ako se ne varam :?
Zavisi koja :lol:

evo jedne potpune..svi golovi i asistencije...
209 golova +26 u reprezentaciji..

http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 12 jun 2011, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 17:53

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.