adriano_leite je napisao/la:
Sto se ti u ovih par recenica isprosipa za medalju. Prvo da je Benzema bolji od Aguera, pa onda i da je Higuain bolji od Benzeme i Aguera. Aguero je bolji od oba ova igraca, a Benzema je izmislio fudbal za Higuaina, samo sto Benzema nema srece otkako je dosao u Madrid. Momak se povrijedio, pa se onda vracao nakon povrede, pa izborio mjesto i opet se povrijedio. Benzema je vjerovatno bio najveci talenat prije 2-3 godine koji je koracao planetom, ali sticajem okolnosti malo je stagnirao iako za njega jos nije kasno da eksplodira. Ako je Ramos najbolji bek na svijetu, onda ja mogu da zakucam preko Hakeema iz najboljih dana.
Svaka ti čast na tom kucanju preko Hakeema
Zašto Benzema nije bolji od Aguera možda što Aguero daje više golova od njega,što igra u boljoj ekipi
Higuain je prije 5(manje-više)godina bio najveći talenat došao je u Real i odmah je opravdao to na SP u onako smiješnoj ekipi je bio u utrci za najboljeg strijelca turnira,prošle sezone je dao više golova od Ronalda u primeri ove je isto tako sjajno krenuo bio je 4. strijelac lige
Neda mi se još nabrajat da bi tebi dokazao da je Higuain bolji od Benzeme,a da je Benzema bolji od Aguera
Aguero je samo još jedna prenapuhana zvijezda koji zapravo nije ništa postigao u profesionalnoj karijeri.Benzema jeste veliki talenat bio no Pipita je pokazao ko je bolji u ove 2 sezone što su zajedno u Realu i time što je i nakon povrede koja ga je odvojila od terena 4 mjeseca vratio se i odmah počeo zabijat i ako je tebi argument za Benza te povrede i to pogledaj malo bolje Pipitinu karijeru,ako ništa koristi wikipediu da ne lupaš bezveze gluposti
Higuain došao u najveći klub na svijetu još nije imao ni 20 godina konkurencija u ekipi mu bili RVN i Raul dosta će ti biti ova 2 imena da ne nabrajam dalje izborio se za svoje mjesto donio Realu titulu u sljedećim sezonama izbacio iz ekipe svakog ko je došao da zauzme njegovo mjesto.Pa kada je Perez postao predsjednik htio je da proda Higuaina i čovjek mu pokaže da ne može to tako iako je sezonu počeo kao rezerva tom velikom talentu Benzemi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.