FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bane Madridista
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bane Madridista » 11 jun 2011, 02:27

Sklapa Bayern dobar tim :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 jun 2011, 14:55

Ja svaki dan cekam da pukne neka vijest kako smo kupili nekog world class stopera :D
#miasanmia

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 11 jun 2011, 18:33

schweinsteiger je napisao/la:Ja svaki dan cekam da pukne neka vijest kako smo kupili nekog world class stopera :D
Dug je prelazni rok. Možda Uli sprema neko iznenađenje. :mrgreen: Niko prije 2 godine nije očekivao da će Robben doći, pa je pred kraj prelaznog roka stigao u Minhen.
Što se tiče Vidala, siguran sam da će uskoro postati igrači Bayerna. Sve ukazuje na to i samo je pitanje vremena kada će potpisati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2011, 18:48

Dani polako prolaze a stopera ni na vidiku,izgleda opet će se krenuti u sezonu sa Buytenom Brenom =kamikaze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2011, 19:02

Albiol :lol: ..pa njega nebi poželio ni najljućem neprijatelju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jun 2011, 20:48

Saurman je napisao/la:Albiol :lol: ..pa njega nebi poželio ni najljućem neprijatelju.
vidis koji je strucnjak Albiol, i jos morinjo pomaga por kee, por keee

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jun 2011, 20:52

Dobar je Albiol vako za manje sredine,nije problem toliko (ne)kvalitete nego lik jednostavno ne zna da igra pod pritiskom,a kud ce veci nego u Realu.
Tamam za Bayern :mrgreen: u svakom slučaju je bolji od 5 stopera Citia koji nije odigrao 10 utakmica prošle godine,al **** ga državljanstvo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2011, 21:05

Raul_64 je napisao/la:Dobar je Albiol vako za manje sredine,nije problem toliko (ne)kvalitete nego lik jednostavno ne zna da igra pod pritiskom,a kud ce veci nego u Realu.
Tamam za Bayern :mrgreen: u svakom slučaju je bolji od 5 stopera Citia koji nije odigrao 10 utakmica prošle godine,al **** ga državljanstvo.
Albiol barem ima evropske korijene :lol:
Što se mene tiče evo vam za 8 milja i on i Gago :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 21:44

Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 11 jun 2011, 22:59

Vidala navodno i Napoli šmeka ;)

Evo vam 3 razloga zašto da navijate za FC Bayern (ali onaj ženski)
slika

Annika Doppler (gore lijevo), Ivana Rudelić (dole desno), Julia Simić (dole sredina) su fudbalerke Bayerna i nastupaju za ženski Elf. Sve imaju od 19 do 22 godine. Inače, krajem mjeseca je SP za žene pa gledajte :D
Sent from my Philips Smart TV.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jun 2011, 23:03

dr.adnan je napisao/la:Vidala navodno i Napoli šmeka ;)

Evo vam 3 razloga zašto da navijate za FC Bayern (ali onaj ženski)
slika

Annika Doppler (gore lijevo), Ivana Rudelić (dole desno), Julia Simić (dole sredina) su fudbalerke Bayerna i nastupaju za ženski Elf. Sve imaju od 19 do 22 godine. Inače, krajem mjeseca je SP za žene pa gledajte :D
vidi u ove anike bradavice, mozes kaput okaciti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 11 jun 2011, 23:23

Dylan Dog je napisao/la:Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Nije loš Belgijanac :? ali ja preporučujem Garaya,ne zato što je iz Reala,nego zato što je ekstra igrač,a u Realu nikada neće pokazati svoj puni kvalitet.Idealan za Bayern,mogli bi ga kupiti "jeftino",a uz to je vrlo mlad.Još bi učvrstili prijateljske veze najvećeg kluba Španije i najvećeg kluba Njemačke :D :D :D Ja i zaboravio za Rafinhu :lol: Rafinha je sjajan,pogotovo za Bundesligu,što je i pokazao nastupajući za Schalke.Samo će biti mali problem,jer će Lahm morati da se vrati na lijevog beka :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

hepek24
Kontakt:

Post Postao/la hepek24 » 12 jun 2011, 14:27

sta ima veze da dodje, covjek bi makar igro i pokazo se, dok u Realu guli narance. Nemojte podcjenjivati, kao sto su nekada Robbena. ;)
Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!

Institucija BAYERN!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jun 2011, 15:21

Bane Madridista je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Navodno,ako Bayern ne uspije dovesti Boatenga prva alternativa je nas Lombaerts :?
Nije loš Belgijanac :? ali ja preporučujem Garaya,ne zato što je iz Reala,nego zato što je ekstra igrač,a u Realu nikada neće pokazati svoj puni kvalitet.Idealan za Bayern,mogli bi ga kupiti "jeftino",a uz to je vrlo mlad.Još bi učvrstili prijateljske veze najvećeg kluba Španije i najvećeg kluba Njemačke :D :D :D Ja i zaboravio za Rafinhu :lol: Rafinha je sjajan,pogotovo za Bundesligu,što je i pokazao nastupajući za Schalke.Samo će biti mali problem,jer će Lahm morati da se vrati na lijevog beka :?
ma ja sam vec govorio u 2-3 posta da je lahm lijevo jaci, nego samo on to do sad nije skontao, al na lijevoj strani je uvijek bolje partije pruzao.....npr. u ofanzivi kada igra na lijevoj strani ulazi desnom nogom prema sredini i onda mu je zavrsnica odlicna....ovo je jedinstvena prilika da ga gurnu opet na lijevu stranu...tako da u tom prije vidim prednost :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 15:45

Lahm na lijevoj strani uopste nije hendikep. Kad smo kod toga uvijek se sjetima otvaranja SP2006 i njegovog gola. Nadam se da ce takvo sto ponoviti u dresu Bayerna slijedece sezone.

Jos uvijek cekamo boom transfer. :roll: :?:
#divovi

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 jun 2011, 15:54

Cuj onog Bayern manja sredina i u Bayernu ne bi igrao pod pritiskom :o ! Neznam drug sta si s tim mislio ali Bayern ima u zadnjih 4 sezone vise utakmica pod pritiskom i vazniji nego Real u zadnjih 7 godina s tim da izbrisemo ove s Barcelonom jer tu uvijek nastradate osim kad im to vise nije bitno ;) .

- Vidal i ja smatram da ce doci ako ne dignu neku bogovsku cijenu ali isto smatram da ce dovesti jednog dobrog stopera ima jos treba strpljivo cekati ako ne dovedu dignut Uliju auto u zrak :lol:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 jun 2011, 15:55

moustapha je napisao/la:Jos uvijek cekamo boom transfer. :roll: :?:
A Noja??? :?

Još eventualno jedan solidan štoper (malo brži od postojećih) i to je to. Pod Juppovom komandom Bayina odbrana neće ostajati na vjetrometini kao u Glavonjin vakat. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2011, 15:57

Neuer jeste boom, ali ne na takav nacin da eksplodira iznenada. Vec mjesec-dva prije transfera je bilo izvjesno da dolazi.
#divovi

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 jun 2011, 16:01

CoDe je napisao/la:Cuj onog Bayern manja sredina i u Bayernu ne bi igrao pod pritiskom :o ! Neznam drug sta si s tim mislio ali Bayern ima u zadnjih 4 sezone vise utakmica pod pritiskom i vazniji nego Real u zadnjih 7 godina s tim da izbrisemo ove s Barcelonom jer tu uvijek nastradate osim kad im to vise nije bitno ;) .

- Vidal i ja smatram da ce doci ako ne dignu neku bogovsku cijenu ali isto smatram da ce dovesti jednog dobrog stopera ima jos treba strpljivo cekati ako ne dovedu dignut Uliju auto u zrak :lol:
ma nisi ti njega nešto dobro skonto izgleda, nije stvar u pritisku zbog pojedine utakmice, već na realovim igračima je sigurno najveći pritisak jer se od njih očekuje da osvoje sve živo i ne samo da osvoje nego da pobjede svaku tekmu sa 3-4 razlike uz prelijepu igru jer doveli su najbolje i najskuplje igrače, najboljeg i najskupljeg trenera, cijeli svijet prati real i njegove igrače i naravno da je to ogroman pritisak, evo npr. ove sezone real je drugi, igrao polufinale LP, i čak osvojio kup al opet sezona je loša i pravi se pritisak na tim da dogodine moraju sve osvojiti, a bayern bio treći ispao rano u LP, u kupu isto, i ne pravi se od toga neka tragedija, ok nisu zadovoljni al nije ni smak svijeta a real kad ima takvu sezonu odma otpušta i trenera i pola igrača i ulađe minimum 100 miliona u pojačanjima jer to je njima katastrofa i nešto nedopustivo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 22 gosta.