FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 jul 2009, 08:07

Mirza_Hordas je napisao/la:
kanly je napisao/la:I Alaima novinari hvale i u fudbalskim krugovima se o njemu prica da je dobar golman a mi , navijaci , znamo ustvari o kakvom se golmanu radi....

da mi je znati koji ga novinari hvale i u kojim fudbalskim krugovima se priča o njemu kao dobrom golmanu :o :o zna on odbraniti nemoguće ali i zna primit gol kakav još niko nije primio
ma dajte ljudi nije alaim toliko los golman ima trenutaka kad mu neide ali sjetite se sta je branio protiv genka pa protiv slobode i slavije ima i on losih dana ali ima i dobrih
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 jul 2009, 08:54

Sarajevo je dobilo pojačanje iz SAD. Demeldin Hamzagić u Sjedinjenim Američkim Državama je igrao sa Vedadom Ibiševićem i pokazao se kao veliki talenat. Sada je potpisao ugovor sa Sarajevom na dvije godine, i uprava kluba sa Koševa očekuju dosta od ovoga igrača.
SportSport.ba: Možete li se prestaviti javnosti u BiH?

"Rođen sam u Bosanskom Novom iz kojeg početkom rata selim u Njemačku, a zatim sam sa porodicom odselio u Ameriku. Tu sam se počeo baviti nogometom i igrao sam za univerzitete St. Louis (kao i Vedad Ibišević) i New England”.

SportSport.ba: Bili ste na probi u Francuskom Dijonu, zbog čega niste ostali?

"Došao sam u Dijon i tamo nisam zatekao ništa od onog što smo prije toga dogovorili. Klub je napustio i naš Faruk Hadžibegić tako da se ni meni nije ostajalo".

SportSport.ba: Kako je došlo do transfera u Sarajevo?

"Ja sam preko menadžera prvo bio u Olimpiku, ali su oni predugo čekali i stigao je poziv kluba sa Koševa koji sam ja odmah prihvatio i potpisao na dvije godine".

SportSport.ba: Šta očekujete od Sarajeva u predstojećoj sezoni?

"Odmah sam vidio da je Sarajevo jedna zdrava sredina i očekivanja su nam velika. Nisam baš najbolje upoznat sa nogometom u BiH, ali mislim da možemo jurišati na titulu i vjerujem da ćemo je donijeti na Koševo".

nekako mi je drago sto smo dobili prvo pojacanje i momak koji obecava

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 10:38

Na kojoj poziciji igra ovaj momak, koliko ima godina? Ovo je veliko pojačanje za Sarajevo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 jul 2009, 10:58

el-fighter je napisao/la:Na kojoj poziciji igra ovaj momak, koliko ima godina? Ovo je veliko pojačanje za Sarajevo.
ja mislim 22 igra poziciju istu kao ihtijarevic znaci za njega bi bio dobra zamjena i grijao je klupu u americkoj prvoj ligi hehehe

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 jul 2009, 11:25

kakva zamjena ba za ihtijarevica,pa ja bi mogao zamjeniti ihtijarevica koja je ono smlata....nego treba momku dati priliku da igra iako.....bit ce i vaznijih stvari ubrzo od ihtijarevica i amera..... :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 03 jul 2009, 11:41

johnnyHZ je napisao/la:kakva zamjena ba za ihtijarevica,pa ja bi mogao zamjeniti ihtijarevica koja je ono smlata....nego treba momku dati priliku da igra iako.....bit ce i vaznijih stvari ubrzo od ihtijarevica i amera..... :lol:
Slazem se da da mu treba dati priliku i prije papeta,jer realno govoreci ihtijareviceva karijera je pri kraju i treba forsirati mladje i perspektivnije igrace.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 jul 2009, 11:47

krcko je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kakva zamjena ba za ihtijarevica,pa ja bi mogao zamjeniti ihtijarevica koja je ono smlata....nego treba momku dati priliku da igra iako.....bit ce i vaznijih stvari ubrzo od ihtijarevica i amera..... :lol:
Slazem se da da mu treba dati priliku i prije papeta,jer realno govoreci ihtijareviceva karijera je pri kraju i treba forsirati mladje i perspektivnije igrace.
ma ljudi bolan kao zamjena ja mislio ovaj sad zavrasava karijeru vec su mu 33-4 godine zasto mene ovdje niko ozbiljno ne shvata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jul 2009, 13:41

Mirza_Hordas je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Jel ovo u Spartaka na golu Ivica Kralj, pa taj prima 6 komada za pola sata. ( šalim se ) Čuo sam da je ovaj golman dosta slab i da ima mnogo mani u svom branjenju. Sarajevo se treba dobro pripremit za ove utakmice, a za navijače je nebitno, jer smo mogli vidjeti da je danas Široki bez navijača odigrao dobro. Samo se treba što bolje pripremiti a koliko Hordi će biti na utakmici je nebitno.

ja sam ćuo da je dobar golman a ne tako loš kao što si ga ti opisao, bilo kako bilo ja sam optimista i nadam se prolasku sarajeva u treće pretkolo

Nije on bio los golman ali sad ima vec 35 godina i sigurno nije nista posebno...inace,po meni bi bilo mnogo bolje da Baku dobije ovo...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 jul 2009, 15:02

Svi nešto govorite da je bolje da Inter prođe, al šta ako je Spartak lošiji. Nemora značiti ako igraju u nekoj Azerbejdžanskoj ligi da odmah je loš tim. Pa ovaj Inter Baku je imao samo bod manje od šampiona njihove lige FC Baku, a Trnava je bila na 3-4 mjestu u Slovačkoj. Ja bih volio da ipak Spartak prođe , jer bit će , bar po ovome, puno lakši protivnik, a i za navijače je dosta dobro , jer su mnogi već dali novac za Slovačku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 03 jul 2009, 15:09

el-fighter je napisao/la:Na kojoj poziciji igra ovaj momak, koliko ima godina? Ovo je veliko pojačanje za Sarajevo.
:D koji komentar,p sam pises da ga uopste nepoznajes a na kraju pises da je veliko pojacanje :D volio bi da znam kako si to zakljucio ;)
Tracy McGrady!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 jul 2009, 15:27

Ovaj komentar bi trebao biti o Semjona Miloševića sa FB ali ja sam tražio i nisam našao ovaj komentar na FB, e sad neka neko potvrdi jeli istinit.

sa našeg foruma:
mene u sarajevu zele samo navijaci,i ja sam im na tom zahvalan jako.ja sam zelio da se vratim ali oni nisu htjeli.to je njihov stav i nema problema.nisam nikad rekao da bih igrao za zelju samo da ne iskljucujem tu mogucnost jer mnogi su rekli nikad pa su otisli.ja bar nisam obecavao,ali nisam ni otisao.tako je bolje jer nikad ne znas kakva te muka moze odvesti i gdje.naravno ja ne bih volio da nakon sarajeva ikad igram dole.hvala vama HZ,i vi cete uvjek biti dio mene a **** iz titove nek crknu... - ovo je poruka milosevica na facebooku..poz
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 jul 2009, 15:40

i ja mislim da je bolje igrati sa slovacima dok su ovi iz azerbejdzana da li go znaci da su malo jaca ekipa i ovo za milosevica on je car i znao sam da nikad nebi zaigrao na jadnoj grbavici i za jadnog zelju oticici ce i ova uprava semjone a ti ces se vratiti pozzz za horde iz bosanske krajine

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 16:02

Edo_Majka je napisao/la:
:D koji komentar,p sam pises da ga uopste nepoznajes a na kraju pises da je veliko pojacanje :D volio bi da znam kako si to zakljucio ;)
Jarane, ja nepratim nogomet mnogo, jer imam dosta obaveza, ali vidim da ljudi koji nogomet prate stalno govore da je momak odličan igrač i da će biti veliko pojačanje za Sarajevo, te da Sarajlije od njega očekuju najviše. Samo sam vjerovao onima koji više od mene poznaju nogomet i igrače.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2009, 18:32

Zagor je napisao/la:Svi nešto govorite da je bolje da Inter prođe, al šta ako je Spartak lošiji. Nemora značiti ako igraju u nekoj Azerbejdžanskoj ligi da odmah je loš tim. Pa ovaj Inter Baku je imao samo bod manje od šampiona njihove lige FC Baku, a Trnava je bila na 3-4 mjestu u Slovačkoj. Ja bih volio da ipak Spartak prođe , jer bit će , bar po ovome, puno lakši protivnik, a i za navijače je dosta dobro , jer su mnogi već dali novac za Slovačku.
Inter Baku je prosle godine i Partizana pravo namucio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 03 jul 2009, 18:56

Ovaj rezultat spartak-inter 2-1 je extra za nas,to znaci da ce biti teska uzvratna utakmica i koja god ekipa da prodje bice umorna,a sa nama odmah igraju za 7 dana u nasem lijepom Sarajevu,tako da ko god da prodje,njegovi igraci ce biti iscrpljeni,a to je nasa sansa.I nadam se da je nas vrli strucnjak Cala snimio dobro utakmicu,jer je isao da je gleda uzivo :lol: Sigurno da imamo dobre sanse za prolaz,samo hrabro,uz podrsku hordi ni barsa nam nemoze nista :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jul 2009, 20:03

ultra@rajvosa je napisao/la:Ovaj rezultat spartak-inter 2-1 je extra za nas,to znaci da ce biti teska uzvratna utakmica i koja god ekipa da prodje bice umorna,a sa nama odmah igraju za 7 dana u nasem lijepom Sarajevu,tako da ko god da prodje,njegovi igraci ce biti iscrpljeni,a to je nasa sansa.I nadam se da je nas vrli strucnjak Cala snimio dobro utakmicu,jer je isao da je gleda uzivo :lol: Sigurno da imamo dobre sanse za prolaz,samo hrabro,uz podrsku hordi ni barsa nam nemoze nista :D

Svaka pobjeda na Kosevu bez primljenog gola bi bila odlicna ali ne bih rekao da ce oni biti umorni...7 dana je sasvim dovoljno za odmor

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 22:07

kad budemo igrali sa spartakom na koševu nek se ponovi rapid i ja zadovoljan tj. 1:0 i kod njih remi i hajmo u treće pretkolo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 jul 2009, 22:22

Mirza_Hordas je napisao/la:kad budemo igrali sa spartakom na koševu nek se ponovi rapid i ja zadovoljan tj. 1:0 i kod njih remi i hajmo u treće pretkolo
a onda dobiti romu ili valenciju napuniti kosevo i gledati ljubomorne face mali plavih strmfova. meni dosta za ovu godinu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 22:34

irfan41 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:kad budemo igrali sa spartakom na koševu nek se ponovi rapid i ja zadovoljan tj. 1:0 i kod njih remi i hajmo u treće pretkolo
a onda dobiti romu ili valenciju napuniti kosevo i gledati ljubomorne face mali plavih strmfova. meni dosta za ovu godinu

dobijamo romu, prolazimo ih sa ukupnim rezultatom 3:1, totti ne može da vjeruje.......itd :D bilo bi lijepo kad bi bilo istinito
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 03 jul 2009, 23:00

a u srijedu igrate prijateljsku sa Zvijezdom kako sam ja cuo...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NazorUso, PapakIzSa, Proximic i 36 gostiju.