Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.
Medo, sretno!
ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europi
0vaj transfer se 100% nece realizovati iz dva razloga.
Steaua jeste najorganizovaniji i najveci rumunski klub ali oni su u ogromnoj krizi vec zadnjih 4 godine. Imaju novac, imaju infrastrukturu, armiju navijaca ali i kretena od predsjednika kluba koji je u pravom smislu rijeci coban i kao covjek a pi onome sto mu je bilo zanimanje prije 15 godina. zbog njegovih hirova Steaua godisnje mijenja 2-3 trenera i desetat igraca. Mislim da ijedan ozbiljan igrac ne zeli ulazitu u ovako nesto.
Drugo taj isti predsjednik Gigi Brcali je nevjerovatan fanatik i budala. On Steau-u smatra iskljucivo krscanskim klubom i ne dozvoljava da Muslimani budu dio istog. Mada nevjerovatno i suludo zvuci on je prije 4 godine odpustio fizioterapeuta mislim da je bio Marokanac ili Alzirac, jer je Musliman i javno u medijima izjavio da ga je odpustio zato jer je kao Musliman donosio nesrecu ekipi i da su zbog toga imali losu sezonu ' da ih bog nije pomogao itd... Koliko znam Haris je Musliman tako da u Steau-i nema sanse.
legenda reala je napisao/la:Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvaka on zna kako je osvajati velike trofeje
Jah,jos da je igrao na tom prvenstvu a ne presjedio sve i jednu tekmu.Gdje bi mu kraj bio.
Odigrao prvu utakmicu na prvenstvu od početka ,i pokazao se dobro i više ga nigdje nije bilo ,realno imao je tad i jaku konkurenciju ,tad je on još uvijek igrao na poziciji napadača i krila ,a konkurencija su mu bili Babel i Drente ,ni mnogo bolji igrači nebi zaigrali ,a Drente tad proglašen i najboljim igračem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel zna neko sta je sa ovim momkom? Znam da je davao izjave tipa da ide iz Maccabia. Da su se u klubu desile neke krize i da nije to to vise.
Pravo dobar igrac, nadam se da ce nac klub koji zasluzuje i koji je nama "blizi" za pratiti. On je trenutno jedna on najbitnijih karika u reprezentaciji. "Heroj iz sjenke"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
juznjak> je napisao/la:Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
Za repku je bolje da je standardan u Izraelu, nego da sjedi na klupi u Bundesligi. Medunjanin je po prvi put u karijeri standardan u prvih 11, tako da treba dobro razmislit prije nego sto napusti klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
juznjak> je napisao/la:Bilo koji klub iz liga petice je bolji nego da igra u Izraelskoj ligi
Za repku je bolje da je standardan u Izraelu, nego da sjedi na klupi u Bundesligi. Medunjanin je po prvi put u karijeri standardan u prvih 11, tako da treba dobro razmislit prije nego sto napusti klub.
Otkud ti to.Pa on mjesecima vec nije standardan u Macabiju i **** ligi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Otkud ti to.Pa on mjesecima vec nije standardan u Macabiju i **** ligi.
To ti ironican, ili si ozbiljan? Pa kako je onda odigrao 38 utakmica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester