Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Apsolutno, to donekle i objasnjava njihov pad u zadnjim minutama jebote pa James u PO vecinom igra preko 40 min., citavu sezonu igraju s tri igraca dok ovi ostali posmatraju sa strane. Mene bas zanima na sta ce Jamesova igra liciti za jedno 5-6 godina kad mu nestane snage jer njegova igra se vecinom svodi na snagu/energiju, ipak oni imaju najbolje uslove i ljekare ali ima ih i Kobe pa se vec sad na njemu primjeti da nije vise onaj stari
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, nece James moci meda, jer mu se igra zasniva na fizickoj snazi. Sa 30 ili 31 godinu, nema sanse da ce biti sjena ovog igraca. Kobe igra ipak drugaciju kosarku za razliku od Jamesa. Kobe nedostatak snage i pad atletskih mogucnosti, nadoknadjuje suterskim kvalitetama (James nikad nece biti takav suter). Ako Jamesa jos krenu povrede, zna se koliko dugo vec igra po 40 minuta po mecu, nekada ga to mora stici, a obicno u tim godinama stize. Ista stvar je sa Wadeom (sto se tice povreda), nema jos 30, ali povrede su ga nacele opasno, daj Boze da i on prebaci 30 dina i da bude igrao kosarku koju sada igra. Kobe je ipak drugaciji tip igraca od ovog dvojca.Balon je napisao/la:Apsolutno, to donekle i objasnjava njihov pad u zadnjim minutama jebote pa James u PO vecinom igra preko 40 min., citavu sezonu igraju s tri igraca dok ovi ostali posmatraju sa strane. Mene bas zanima na sta ce Jamesova igra liciti za jedno 5-6 godina kad mu nestane snage jer njegova igra se vecinom svodi na snagu/energiju, ipak oni imaju najbolje uslove i ljekare ali ima ih i Kobe pa se vec sad na njemu primjeti da nije vise onaj stari
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
dema je napisao/la: 11 poena ,sut iz igre 4-16 u 5 zadnjih cetvrtina, za tacno 60 minuta igre,svakih 6 minuta ubaci po 1 poen,stvarno ovo
Ako nastavi ovako "dominirati" nece ovo na dobro za Miami...iako se ova serija krece identicno kao ona proslogodisnja kada je na kraju "domaci" tim pobjedio...opet sa druge strane nije Miami taj kalibar ali ipak i dalje imaju solidnu sansu.
Pa da to i ja mislim, Kobe-u fali ona eksplosivnost od prije ali on vise igra onu gospodsku, elegantnu kosarku poput Jordana, on fizicki pad moze nadoknaditi suterskim kvalitetima ali James nikad nije bio neki ekstra suter, i ja ocekujem pad u njegovoj igri za 5-6 godina ako ne i ranije...pogotovo ako mu minutaze ostanu ovakve kakve su sada, tj. da konstantno igra preko 40 min. on jeste zivotinja ali nije robot. Zajebana je ova NBA, 82 meca u reg. sezoni + PO, zato se igraci i pumpaju kojekakvim tabletama i spricama drugacije nebi ni izdrzali ali nemoze ni tjelo vjecno izdrzati, onaj ko je ikad radio fizicki posao u svom zivotu zna o cemu se radiadriano_leite je napisao/la: Brate, nece James moci meda, jer mu se igra zasniva na fizickoj snazi. Sa 30 ili 31 godinu, nema sanse da ce biti sjena ovog igraca. Kobe igra ipak drugaciju kosarku za razliku od Jamesa. Kobe nedostatak snage i pad atletskih mogucnosti, nadoknadjuje suterskim kvalitetama (James nikad nece biti takav suter). Ako Jamesa jos krenu povrede, zna se koliko dugo vec igra po 40 minuta po mecu, nekada ga to mora stici, a obicno u tim godinama stize. Ista stvar je sa Wadeom (sto se tice povreda), nema jos 30, ali povrede su ga nacele opasno, daj Boze da i on prebaci 30 dina i da bude igrao kosarku koju sada igra. Kobe je ipak drugaciji tip igraca od ovog dvojca.
- adriano_leite
- Kontakt:
100% tacno, pa pogledaj ljude tipa Kidd, Allen, Nash, Hill, Dirk, gospodski igraju, nema toliko povreda a zagazili duboko u godine. Ova nova generacija, opasna je sama po svoje zdravlje, tesko koji od ovih sadasnjih zvijezda ce igrati poslije 32. godine na vrhunskom nivou.Balon je napisao/la:Pa da to i ja mislim, Kobe-u fali ona eksplosivnost od prije ali on vise igra onu gospodsku, elegantnu kosarku poput Jordana, on fizicki pad moze nadoknaditi suterskim kvalitetima ali James nikad nije bio neki ekstra suter, i ja ocekujem pad u njegovoj igri za 5-6 godina ako ne i ranije...pogotovo ako mu minutaze ostanu ovakve kakve su sada, tj. da konstantno igra preko 40 min. on jeste zivotinja ali nije robot. Zajebana je ova NBA, 82 meca u reg. sezoni + PO, zato se igraci i pumpaju kojekakvim tabletama i spricama drugacije nebi ni izdrzali ali nemoze ni tjelo vjecno izdrzati, onaj ko je ikad radio fizicki posao u svom zivotu zna o cemu se radiadriano_leite je napisao/la: Brate, nece James moci meda, jer mu se igra zasniva na fizickoj snazi. Sa 30 ili 31 godinu, nema sanse da ce biti sjena ovog igraca. Kobe igra ipak drugaciju kosarku za razliku od Jamesa. Kobe nedostatak snage i pad atletskih mogucnosti, nadoknadjuje suterskim kvalitetama (James nikad nece biti takav suter). Ako Jamesa jos krenu povrede, zna se koliko dugo vec igra po 40 minuta po mecu, nekada ga to mora stici, a obicno u tim godinama stize. Ista stvar je sa Wadeom (sto se tice povreda), nema jos 30, ali povrede su ga nacele opasno, daj Boze da i on prebaci 30 dina i da bude igrao kosarku koju sada igra. Kobe je ipak drugaciji tip igraca od ovog dvojca.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Oslabljen Miami sledecu utakmicu, al ne bas tolko.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmk3l ... o1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmk3l ... o1_500.jpg
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma to je jasno ko dan, takvih primjera je ne samo u kosarci nego opcenito u sportu,evo ti primjer fudbal, i Zidane je rijetko bio povrijedjen jer je covjek igrao gospodski fudbal i nije imao ni potrebe da ulazi u duele. Sad i tu ima razlicitih primjera jbg neki jednostavno imaju jace kosti, jace tjelo od ostalih. Evo sta su Shaq-a izudarali u karijeri pa je covjek opet do neke 35-te god. bio jedan od glavnih centra u NBA ali to su uglavnom izuzetci, evo Gasola su u Lakersima isforisirali u zadnje 3 godine, cesto morao igrati centra zato sto je Bynum falio i neki dan prizna da se osjeca istrosen sto je i normalno pa nisu ni oni vanzemaljci, jos Gasol uopste nije neki razbijac za razliku od Jamesa koji se nonstop zabija u protivnicke igraceadriano_leite je napisao/la: 100% tacno, pa pogledaj ljude tipa Kidd, Allen, Nash, Hill, Dirk, gospodski igraju, nema toliko povreda a zagazili duboko u godine. Ova nova generacija, opasna je sama po svoje zdravlje, tesko koji od ovih sadasnjih zvijezda ce igrati poslije 32. godine na vrhunskom nivou.
-
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:vidi ti molim te sta ucinise od teme
a jedan od njih zna ostale nazivati spamerima i slično,psovke i uvrede na sve strane sipaju
-
- Kontakt:
Ne pije ti vodu nikako. Moze da lupa po 30+ poena, 10+ asista, i slicno, ali nema petlju da povede ekipu, sto se kaze ne prosipa mu se krv iz ociju. Relativiziras njegovu igru u finalu, a istina je da je smijesan. Trenutno treci igrac ekipe Heata. Nisi rekao da je najbolji svih vremena, ali mislis da ga se moze porediti sa MJ - om, zar neManiacsThe je napisao/la:Jeste, a da LBJa nije bilo, malo sutra bi Wade dosao van svog rodnog grada u PO.neno#4 je napisao/la:
Ne u protekle dvije utakmice, nego ako se sjecas i u drugoj kuci je uzeo sam loptu, i mangupirao se i nista nije napravio. Onako kako je on odigrao u utorak navece je smijesno, jednostavno da se kaze da je najdominantniji igrac danasnjice, i da ga se poredi sa Jordanom, nema smisla. Za tebe on moze biti i najbolji i najveci svih vremena, ali sve ostale okolnosti govore suprotno. Wade je covjek koji vodi ovu ekipu, i da nije on na ovakvom nivou, Miami bi imao vec 1 - 3 i blizio bi im se kraj.
Ali isto tako i mnogi su izbacivali Jamesa prethodnih godina, lupali ga nogama...Ko zna sta ce biti s Derrickom, da se razumijemo za kojeg sam ja ravnodusan...
Ima i Edin "nekih" stvari koje ti za njega ne znas. Ti ga znas samo sa Arene i OBN - a![]()
LBJ je trenutno (nekih 4-5 sezona) najdominantniji igrac lige. Nisam rekao da je najbolji svih vremena.![]()
Glede Edina, svidja mi se njegovo rezonovanje. Ne smatram da je nepogresiv, ali drzim da je realan.

[/quote]
Još jednom te pitam šta ćeš reći nakon što osvoji 5 titula i bude najbolji strijelac svih vremena. Koji će ti onda biti argumenti za blaćenje?[/quote]
prvo mora osvojiti tih 5 titula,za sad je na nuli
- bear grylls
- Kontakt:
D wade je izjavio za ono ismijavanje dirka da je kasalj bio pravi i da su on i lebron htjeli da iskoriste kamere nasale se, jer su znali da ce to biti prenapuhano. E sad neznam sta mislite o ovome.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Neznam kome je u interesu da na sebe navlaci lose kritike i negativnu paznju pred najvazniju utakmicu sezone. Sad dosta vremena moraju provesti opravdavajuci sebe radi toga, umjesto da se mogu fokusirati na utakmicu sto dolazi.bear grylls je napisao/la:D wade je izjavio za ono ismijavanje dirka da je kasalj bio pravi i da su on i lebron htjeli da iskoriste kamere nasale se, jer su znali da ce to biti prenapuhano. E sad neznam sta mislite o ovome.
Postovanje treba zaraditi.
- bear grylls
- Kontakt:
Slazem se ionako ih svi mrze i samo cekaju da nesto urade da ih pritisnu a oni se ovako ponasaju al nevjerujem da im je sad to u glavi imaju preceg posla.kad_kako je napisao/la:Neznam kome je u interesu da na sebe navlaci lose kritike i negativnu paznju pred najvazniju utakmicu sezone. Sad dosta vremena moraju provesti opravdavajuci sebe radi toga, umjesto da se mogu fokusirati na utakmicu sto dolazi.bear grylls je napisao/la:D wade je izjavio za ono ismijavanje dirka da je kasalj bio pravi i da su on i lebron htjeli da iskoriste kamere nasale se, jer su znali da ce to biti prenapuhano. E sad neznam sta mislite o ovome.
-
- Kontakt:
Wade je pokvario Jamesa. To Jamesu u Clevelandu ne bi palo na pamet.
salis se,zar neManiacsThe je napisao/la:Wade je pokvario Jamesa. To Jamesu u Clevelandu ne bi palo na pamet.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Večeras treba igrati svoju igru svih 48 minuta, ne dopustiti Dallasu da se razmaše sa tricama, znači večeras se očekuje jako čvrsta obrana od strane Heata. Očekujem da James podigne svoj nivo igre, jer je Wade u cijeloj ovoj seriji jako stabilan
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Večeras treba igrati svoju igru svih 48 minuta, ne dopustiti Dallasu da se razmaše sa tricama, znači večeras se očekuje jako čvrsta obrana od strane Heata. Očekujem da James podigne svoj nivo igre, jer je Wade u cijeloj ovoj seriji jako stabilan

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- bear grylls
- Kontakt:
Veceras samo se nadam izbacivanju bibbya iz rotacije u potpunosti samo to i ja bi bio zadovoljan pa makar izgubili(dobro ne bas toliko
)samo da ga vise nevidim a da jones dobije njegove minute.

Nema nista od toga. Suvise je riskantno sada raditi to.bear grylls je napisao/la:Veceras samo se nadam izbacivanju bibbya iz rotacije u potpunosti samo to i ja bi bio zadovoljan pa makar izgubili(dobro ne bas toliko)samo da ga vise nevidim a da jones dobije njegove minute.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- bear grylls
- Kontakt:
Pa dobro nebi se slozio nema tu prevelikog rizika jer bibby nedonosi nista ekipi samo zauzima prostor dok jones moze sa 2 3 trice donijeti dosta dobrog i jos je bolji u odbrani (ko nije od bibbya).neno#4 je napisao/la:Nema nista od toga. Suvise je riskantno sada raditi to.bear grylls je napisao/la:Veceras samo se nadam izbacivanju bibbya iz rotacije u potpunosti samo to i ja bi bio zadovoljan pa makar izgubili(dobro ne bas toliko)samo da ga vise nevidim a da jones dobije njegove minute.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa da Spoelstra stavi Chalmersa u prvu petorku, ne bi imao ko pogoditi sa klupe, jer mislim da je ova uloga najbolja za Chalmersa, da unese pozitivnu energiju sa klupe i pogodi koji sut. Ne znam kako bi izgledalo da je Jones u prvoj petorci, a npr. Wade cuva Kidda, Jones Barreu, LBJ Mariona, pa Barrea bi cirkus napravio od Jonesa, ovaj ga ne bi mogao uhvatiti da se igra 100 minuta a ne 48 minuta. Da Jones cuva Kidda, isto bi to bilo smijesno za gledati, vjerovatno bi zavrsio utakmicu sa slomljenom kicmom jer bi ga Kidd izdriblao kao predskolsko dijete. Ovo nikako ne bi odgovaralo Miamiu, jer bi Dallas svaki napad imao mismatch na Jonesu. Ovako kako Miami izgleda sada je mislim najbolje za njih, jer Chalmers ulazi sa klupe i donosi ludilo na parket. Samo po meni sto nikako nije normalno da Miami radi, to je da Big Z nema nikakvu minutazu.bear grylls je napisao/la:Pa dobro nebi se slozio nema tu prevelikog rizika jer bibby nedonosi nista ekipi samo zauzima prostor dok jones moze sa 2 3 trice donijeti dosta dobrog i jos je bolji u odbrani (ko nije od bibbya).neno#4 je napisao/la:Nema nista od toga. Suvise je riskantno sada raditi to.bear grylls je napisao/la:Veceras samo se nadam izbacivanju bibbya iz rotacije u potpunosti samo to i ja bi bio zadovoljan pa makar izgubili(dobro ne bas toliko)samo da ga vise nevidim a da jones dobije njegove minute.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.