FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jun 2011, 23:44

losmi je napisao/la:DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas :lol:
Morao sam da ti izbrisem komentar,da nebi dolazili ovde i smarali me za forum ;)
Nemoj samo ono da shvatiš ozbiljno,bila šala ok ? :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 23:45

Dovoljno,ali na pocetku sam rekao da sam vec i previse puta raspravljao na ovu temu,i nemam namjere sve iz pocetka.
Valdez je jedan od najboljih golmana svijeta,u svakoj utakmici ima ogroman posao i nikad ne razocara,to dokazuje i da vrhunski golmani poput Casillasa i Reine nemaju nikakve sanse pored njega da brane u reprezentaciji,Busquets je medju najboljima z.veznim danasnjice,strasan igrac nadasve poznat po fair-playu i korektnosti za kojega se otimaju svi veliki timovi,Pedro Rodriguez je fenomenalni krilni napadac koji bi bilo gdje ostvario 20+ golova po sezoni.
Sve je tako,nemam vise sta reci na ovu temu ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jun 2011, 23:46

Bane Madridista je napisao/la:
Busquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.
Ne treba procijenjivati kvalitet igrača po tome koliko drži loptu u nogama :D Mislim da Busquets i Pedro nemaju neki kvalitet,ali su ipak od velikog značaja Barceloni.Imali smo primjer kada je Barcelona imala daleko bolji tim nego sada(2008),pa nisu ništa pokazali.Mislim da je vrlo teško uklopiti tim sa puno zvijezda i da funkcioniše kao sada Barcelona.Ova dva igrača su prosječni igrači,ali zato su taktčki sjajni za Guardiolin sistem.
Busquets je svoju klasu pokazao i u reprezentaciji, sjeti se samo finala SP-a. Kazem trebao bi pogledati malo vise utakmica Barcelone.
Don't hate what you don't understand.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 jun 2011, 23:47

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
losmi je napisao/la:DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas :lol:
Morao sam da ti izbrisem komentar,da nebi dolazili ovde i smarali me za forum ;)
Nemoj samo ono da shvatiš ozbiljno,bila šala ok ? :lol:
Ma naravno da necu :D
Ae reci Bane,koliko si odgledao barcinih utakmica ove sezone(u Ligi),pa tako pricas o Busquetsu.
[youtube][/youtube]
Ukradeno od Davida Villa 7 :lol:
MVP - Messi-Villa-Pedro

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jun 2011, 23:48

Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 jun 2011, 23:48

Doslo je do male zabune. Biskvit, Pedro i ti ostali koje ste spominjali su savrseni igraci za Barcin sistem, ali bi se (vjerovatno) u svakom drugom klubu izgubili. Yebiga, uce tako igrati od 15-te godine i znaju, ali ni Pedro ni Biskvit recimo ne bi imali standardno mjesto u Manchesteru, Chelseau, Realu ili nekom cetvrtom klubu. Ista stvar i sa Valdesom koji po utakmici ima tri intervencije.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jun 2011, 23:49

Dylan Dog je napisao/la:Dovoljno,ali na pocetku sam rekao da sam vec i previse puta raspravljao na ovu temu,i nemam namjere sve iz pocetka.
Valdez je jedan od najboljih golmana svijeta,u svakoj utakmici ima ogroman posao i nikad ne razocara,to dokazuje i da vrhunski golmani poput Casillasa i Reine nemaju nikakve sanse pored njega da brane u reprezentaciji,Busquets je medju najboljima z.veznim danasnjice,strasan igrac nadasve poznat po fair-playu i korektnosti za kojega se otimaju svi veliki timovi,Pedro Rodriguez je fenomenalni krilni napadac koji bi bilo gdje ostvario 20+ golova po sezoni.
Sve je tako,nemam vise sta reci na ovu temu ;)
OMG
Ja nisam nigdje reko da je valdes najbolji golman,da je sergio najbolji zadnji vezni i da je pedro najbolji krilni igrac.
Nego sam reko da valdes nije smece kosto ovde na forumu dosta ljudi misli,da je sergio veoma dobar i da je dosta pomogo barci u zadnje 2 sezone,i pedro mozda nije velemajstor,ali vise nego dobar za barcu-
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jun 2011, 23:52

Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
Posteno gledajuci, majmun ima sposobnost da napise pametnije postove od tebe, samo sto mu niko ne daje tastaturu u ruke. NHF :lol:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 jun 2011, 23:55

adriano_leite je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
Posteno gledajuci, majmun ima sposobnost da napise pametnije postove od tebe, samo sto mu niko ne daje tastaturu u ruke. NHF :lol:

Potpis

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jun 2011, 23:59

Portillo je napisao/la:Doslo je do male zabune. Biskvit, Pedro i ti ostali koje ste spominjali su savrseni igraci za Barcin sistem, ali bi se (vjerovatno) u svakom drugom klubu izgubili. Yebiga, uce tako igrati od 15-te godine i znaju, ali ni Pedro ni Biskvit recimo ne bi imali standardno mjesto u Manchesteru, Chelseau, Realu ili nekom cetvrtom klubu. Ista stvar i sa Valdesom koji po utakmici ima tri intervencije.
Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 00:01

xaviesta je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Doslo je do male zabune. Biskvit, Pedro i ti ostali koje ste spominjali su savrseni igraci za Barcin sistem, ali bi se (vjerovatno) u svakom drugom klubu izgubili. Yebiga, uce tako igrati od 15-te godine i znaju, ali ni Pedro ni Biskvit recimo ne bi imali standardno mjesto u Manchesteru, Chelseau, Realu ili nekom cetvrtom klubu. Ista stvar i sa Valdesom koji po utakmici ima tri intervencije.
Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?
A mislis li ti u ovom slucaju da ga imas? :lol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jun 2011, 00:03

Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la: Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?
A mislis li ti u ovom slucaju da ga imas? :lol:
Odgovori mi na pitanje, a nemoj postavljati drugo. :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 jun 2011, 00:08

Nijedan zadnji vezni na svijetu ne bi mogao igrati u Barci kao sto Bosquets moze ;) Također onaj pritisak i sprint Pedra ne mjenjati ni za sta... Realizacija takodjer na nivou.. pa momak je dao gol u svakoj vaznoj tekmi zadnjih par sezona.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 00:11

Pa to sto sam napisao se zasniva na pretpostavkama. Bar sto se tice Bisvkita i Pedra, ali ta je pretpostavka poprilicno istinita. Sta trazis da ti napisem? Sistem igre Celzija, Manche i ostalih pa da dokazem da Bisvkit tamo ne moze igrati? Sto se tice Valdesa, ne, ne sporim tu tvoju frazu da je on dobar golman, vjerujem da vam je usao u srca, ima velik staz tu u klubu, ali onoliko gresaka ipak... pogledaj ga u periodu kada je Rijkaard bio trener Barce, kada nije bilo tog savrsenstva kojeg ima danas, pa covjek je u svakoj trecoj tekmi pravio kardinalne greske i i sam znas da su se u to vrijeme milion puta pojavljivale razne spekulacije o dovodjenju novog golmana. Dok danas nema recimo ni priblizan broj intervencija po utakmici kao Iker, De Gea ili netko drugi, zasto? To zakljuci sam :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 jun 2011, 00:11

@xaviesta, @Portillo, pa imate li ga.....mislim argument :mrgreen: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 12 jun 2011, 00:12

Hahahahahahahaha....a što se ismijah ovim komplexašima i neznalicama...evo ja ću jednu dovu za vas uputit...da vas dragi Allah dž.š. urazumi i da pazite šta ćete naredni put napisat...Amin. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 12 jun 2011, 00:19

Ae reci Bane,koliko si odgledao barcinih utakmica ove sezone(u Ligi),pa tako pricas o Busquetsu.
Koliko sam ga ja gledao,može sasvim dovoljno poslužiti da se procijeni bilo koji fudbaler.Realno gledano:Messi,Xavi,Iniesta...nisu samo imena,nego i fudbaleri koji prave veliku prevagu na terenu.Busquets da igra u bilo kojem drugom "većem" klubu-sigurno bi bio rezerva,kao i Pedro.Bojan je zvijezda i biće vrhunski igrač,jedan od nosilaca Barcelone(ako ostane),što se ne može reći za Pedra.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jun 2011, 00:19

Sajoni je napisao/la:Hahahahahahahaha....a što se ismijah ovim komplexašima i neznalicama...evo ja ću jednu dovu za vas uputit...da vas dragi Allah dž.š. urazumi i da pazite šta ćete naredni put napisat...Amin. ;)
Aha, sto nam nisi rekao odmah na pocetku da si zatupljen, znamo mi i sa takvim pricati :D
ajmo sad onaj dio sa zubizaretom, spanskim legendama i tako to...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 jun 2011, 00:23

Ukratko receno, u Barci su svi limitirani i izvikani igraci (a trener pogotovu ;) ), niko dalje od Barce ne bi mogao uspjeti ali nekako zajedno pod vodstvom Guardiole dominiraju i Španijom i Evropom...kako :?: to je misterija...ali to nas Culese ne zanima.
Tim misterijama , kao i historijom iz 50- tih i 60-tih godina se zanimaju Portillo i njemu slicni frikovi...to je njihova hrana.
Na nama je da uživamo i dalje u igrama tih limitiranih i izvikanih igraca i trenera.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 12 jun 2011, 00:24

Bane Madridista je napisao/la:
Koliko sam ga ja gledao,može sasvim dovoljno poslužiti da se procijeni bilo koji fudbaler.Realno gledano:Messi,Xavi,Iniesta...nisu samo imena,nego i fudbaleri koji prave veliku prevagu na terenu.Busquets da igra u bilo kojem drugom "većem" klubu-sigurno bi bio rezerva,kao i Pedro.Bojan je zvijezda i biće vrhunski igrač,jedan od nosilaca Barcelone(ako ostane),što se ne može reći za Pedra.
Bojan ce tesko postati zvezda,ostace zauvek talenat i nista vise.Dok je Pedro za duplo manje vremena pokazao mnogo vise od Bojana.Imas takvo misljenje o njemu,jer je u senci Messia,Ville,Inieste,itd....
Tek bi video kakav je on,kad bi presao u neki slabiji klub.
Ista stvar je bila i sa Yaya Toure-om.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.