Nemoj samo ono da shvatiš ozbiljno,bila šala ok ?losmi je napisao/la:DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas
Morao sam da ti izbrisem komentar,da nebi dolazili ovde i smarali me za forum

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nemoj samo ono da shvatiš ozbiljno,bila šala ok ?losmi je napisao/la:DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas
Busquets je svoju klasu pokazao i u reprezentaciji, sjeti se samo finala SP-a. Kazem trebao bi pogledati malo vise utakmica Barcelone.Bane Madridista je napisao/la:Ne treba procijenjivati kvalitet igrača po tome koliko drži loptu u nogamaBusquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.Mislim da Busquets i Pedro nemaju neki kvalitet,ali su ipak od velikog značaja Barceloni.Imali smo primjer kada je Barcelona imala daleko bolji tim nego sada(2008),pa nisu ništa pokazali.Mislim da je vrlo teško uklopiti tim sa puno zvijezda i da funkcioniše kao sada Barcelona.Ova dva igrača su prosječni igrači,ali zato su taktčki sjajni za Guardiolin sistem.
Ma naravno da necuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Nemoj samo ono da shvatiš ozbiljno,bila šala ok ?losmi je napisao/la:DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas
OMGDylan Dog je napisao/la:Dovoljno,ali na pocetku sam rekao da sam vec i previse puta raspravljao na ovu temu,i nemam namjere sve iz pocetka.
Valdez je jedan od najboljih golmana svijeta,u svakoj utakmici ima ogroman posao i nikad ne razocara,to dokazuje i da vrhunski golmani poput Casillasa i Reine nemaju nikakve sanse pored njega da brane u reprezentaciji,Busquets je medju najboljima z.veznim danasnjice,strasan igrac nadasve poznat po fair-playu i korektnosti za kojega se otimaju svi veliki timovi,Pedro Rodriguez je fenomenalni krilni napadac koji bi bilo gdje ostvario 20+ golova po sezoni.
Sve je tako,nemam vise sta reci na ovu temu
Posteno gledajuci, majmun ima sposobnost da napise pametnije postove od tebe, samo sto mu niko ne daje tastaturu u ruke. NHFChelsea_CBH je napisao/la:Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
adriano_leite je napisao/la:Posteno gledajuci, majmun ima sposobnost da napise pametnije postove od tebe, samo sto mu niko ne daje tastaturu u ruke. NHFChelsea_CBH je napisao/la:Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?Portillo je napisao/la:Doslo je do male zabune. Biskvit, Pedro i ti ostali koje ste spominjali su savrseni igraci za Barcin sistem, ali bi se (vjerovatno) u svakom drugom klubu izgubili. Yebiga, uce tako igrati od 15-te godine i znaju, ali ni Pedro ni Biskvit recimo ne bi imali standardno mjesto u Manchesteru, Chelseau, Realu ili nekom cetvrtom klubu. Ista stvar i sa Valdesom koji po utakmici ima tri intervencije.
A mislis li ti u ovom slucaju da ga imas?xaviesta je napisao/la:Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?Portillo je napisao/la:Doslo je do male zabune. Biskvit, Pedro i ti ostali koje ste spominjali su savrseni igraci za Barcin sistem, ali bi se (vjerovatno) u svakom drugom klubu izgubili. Yebiga, uce tako igrati od 15-te godine i znaju, ali ni Pedro ni Biskvit recimo ne bi imali standardno mjesto u Manchesteru, Chelseau, Realu ili nekom cetvrtom klubu. Ista stvar i sa Valdesom koji po utakmici ima tri intervencije.
Odgovori mi na pitanje, a nemoj postavljati drugo.Portillo je napisao/la:A mislis li ti u ovom slucaju da ga imas?xaviesta je napisao/la: Najvažnija stvar u komunikaciji je argument. Misliš li da ga u ovom slučaju imaš?
Koliko sam ga ja gledao,može sasvim dovoljno poslužiti da se procijeni bilo koji fudbaler.Realno gledano:Messi,Xavi,Iniesta...nisu samo imena,nego i fudbaleri koji prave veliku prevagu na terenu.Busquets da igra u bilo kojem drugom "većem" klubu-sigurno bi bio rezerva,kao i Pedro.Bojan je zvijezda i biće vrhunski igrač,jedan od nosilaca Barcelone(ako ostane),što se ne može reći za Pedra.Ae reci Bane,koliko si odgledao barcinih utakmica ove sezone(u Ligi),pa tako pricas o Busquetsu.
Aha, sto nam nisi rekao odmah na pocetku da si zatupljen, znamo mi i sa takvim pricatiSajoni je napisao/la:Hahahahahahahaha....a što se ismijah ovim komplexašima i neznalicama...evo ja ću jednu dovu za vas uputit...da vas dragi Allah dž.š. urazumi i da pazite šta ćete naredni put napisat...Amin.
Bojan ce tesko postati zvezda,ostace zauvek talenat i nista vise.Dok je Pedro za duplo manje vremena pokazao mnogo vise od Bojana.Imas takvo misljenje o njemu,jer je u senci Messia,Ville,Inieste,itd....Bane Madridista je napisao/la:Koliko sam ga ja gledao,može sasvim dovoljno poslužiti da se procijeni bilo koji fudbaler.Realno gledano:Messi,Xavi,Iniesta...nisu samo imena,nego i fudbaleri koji prave veliku prevagu na terenu.Busquets da igra u bilo kojem drugom "većem" klubu-sigurno bi bio rezerva,kao i Pedro.Bojan je zvijezda i biće vrhunski igrač,jedan od nosilaca Barcelone(ako ostane),što se ne može reći za Pedra.Ae reci Bane,koliko si odgledao barcinih utakmica ove sezone(u Ligi),pa tako pricas o Busquetsu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.