Prije par dana ja mislim objavljeno je na zvanicnoj stranici Seville da su otkupili njegov ugovor. Stvarno steta, jako polivalentan igrac moze igrati sve pozicije u odbrani.adriano_leite je napisao/la:Kad to jbt? Nisam nigdje procitao to za Caseresa, kako mi je bilo drago kad smo ga doveli, a prodasmo ga jeftinoxaviesta je napisao/la:
Sevilla je otkupila Caceresov ugovor za 4 mil.
Edit: Fontas i Bartra su vec prebaceni u prvi tim, zvanicno..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zbog toga mi je i zao brate, moze igrati u odbrani sve, gdje god zafali on moze da uleti na tu poziciju. Usudit cu se i reci da bi on mogao odigrati i zadnjeg veznog solidno. Jak, brz, borben, zna lopte sto bi se reklo, ali jbg.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ako trazimo jeftinog lijevog beka, najbolje rjesenje je izgleda Klisi iz arsenala
narednog ljeta istice mu ugovor, sad ga ne zeli produziti i izgleda da definitivno napusta arsenal, cijena mu je manja od 10 miliona, po meni, idealna situacija za dovesti ga ako je naravno moguce
ima 25 godina, po nacinu na koji igra mislim da bi odgovarao nasem stilu, dobar ofanzivno, solidan defanzivno, proslog ljeta se cesto pisalo o tome da ga pep zeli dovesti u paketu s fabregasom, ako je to bila istina da ga je pep zelio onda je sad savrseno vrijeme za dovesti momka koji vrijedi sigurno vise od 10 miliona, trazi ga i liverpool i oni su ponudili 5 miliona.
jest da ima boljih igraca od njega na toj poziciji, ali kad je vec ovako jeftin zasto ne pokusati dovesti ga, kako pisu engleski mediji venger bi ga rado sad prodao da zaradi bilo sta. ako je vjerovat svemu ovome sto se pise, mislim da bi bilo pametno ga dovesti za tako male pare, pa kako se pokaze
narednog ljeta istice mu ugovor, sad ga ne zeli produziti i izgleda da definitivno napusta arsenal, cijena mu je manja od 10 miliona, po meni, idealna situacija za dovesti ga ako je naravno moguce
ima 25 godina, po nacinu na koji igra mislim da bi odgovarao nasem stilu, dobar ofanzivno, solidan defanzivno, proslog ljeta se cesto pisalo o tome da ga pep zeli dovesti u paketu s fabregasom, ako je to bila istina da ga je pep zelio onda je sad savrseno vrijeme za dovesti momka koji vrijedi sigurno vise od 10 miliona, trazi ga i liverpool i oni su ponudili 5 miliona.
jest da ima boljih igraca od njega na toj poziciji, ali kad je vec ovako jeftin zasto ne pokusati dovesti ga, kako pisu engleski mediji venger bi ga rado sad prodao da zaradi bilo sta. ako je vjerovat svemu ovome sto se pise, mislim da bi bilo pametno ga dovesti za tako male pare, pa kako se pokaze
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Koja si ti legenda,nemogu da vjerujemChelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.

Brisi ovo dok nisu ostali pročitali.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Chelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Chelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.

- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Chelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pogrijesio si decko i forum i podstranicu, mani se barce, evo ti mjesta gdje ce te saslusati:Chelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.
http://psihickebolesti.eamped.com/
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Jesam li ja to nešto slagao ili istina boli? Došao sam u najboljoj želji da vam predočim istinu i da kažem stvarne vrijednosti Barcinih igrača.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Pa dobro,u ovome ima malkice istine,mada se to moglo drugacije reciChelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.

I naravno,nemam ni najmanje namjeru po 100-ti put pocinati raspravu jesu li Valdez,Busquets i Pedro obicni klocevi koji se trpaju uz Messia,Xavia i Iniestu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Chelsea_CBH je napisao/la:Jesam li ja to nešto slagao ili istina boli? Došao sam u najboljoj želji da vam predočim istinu i da kažem stvarne vrijednosti Barcinih igrača.
Momak ,ja nebi zelio da ti nabijam komplekse,ali ako je tako k'o sto ti kazes,kako je oda Barcelona upjela osvojit Ligu prvaka??
U timu neigrau samo 4-5 igraca vec 11...a ovo sto si rekao za Dania Alvesa,to ti nikad necu zaboravit,NAJBOLJI DESNI BEK NA SVIJETU,a da moze igrat samo za Birmingham?
i Busket,i Pique...ti se drogiras ocigledno!
- adriano_leite
- Kontakt:
Slagao si sve, a pogotovo to za Alvesa, a to da je Xavi skoro kao Lampard, pa Xavi je izmislio fudbal za mnoge veznjake, medju njima je i Lampard. Cuj ti dosao da predocis istinu hahahahahah, jadan ti i tvoja istina.Chelsea_CBH je napisao/la:Jesam li ja to nešto slagao ili istina boli? Došao sam u najboljoj želji da vam predočim istinu i da kažem stvarne vrijednosti Barcinih igrača.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
hvala ti sto si nas proslijedio i uputio na pravi put. da nije tebe ja mislim da bismo mi i dalje zivjeli u zabludi.Chelsea_CBH je napisao/la:Jesam li ja to nešto slagao ili istina boli? Došao sam u najboljoj želji da vam predočim istinu i da kažem stvarne vrijednosti Barcinih igrača.
hvala jos jednom !!
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Busquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.Dylan Dog je napisao/la:Pa dobro,u ovome ima malkice istine,mada se to moglo drugacije reciChelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.![]()
I naravno,nemam ni najmanje namjeru po 100-ti put pocinati raspravu jesu li Valdez,Busquets i Pedro obicni klocevi koji se trpaju uz Messia,Xavia i Iniestu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ima ovde neki koji misle da je valdes smeće.xaviesta je napisao/la:Busquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.Dylan Dog je napisao/la:Pa dobro,u ovome ima malkice istine,mada se to moglo drugacije reciChelsea_CBH je napisao/la:U Barceloni ima dosta precijenjenih igrača. Npr. Busquets je precijenjen igrač. Njegova realna cijena je oko 5 milijuna eura. Onda Pique otpadak Manchester Uniteda. Da mu nema Shakire ne bi se znalo za njega. I još onaj Danni Alves, čovjek se samo buni. U Engleskoj bi mu najveći domet bio Birmingham. Najtužnije od svega je to što je radio ko konobar u Brazilu prije nego je došao u Sevillu. Jedine veličine u Barci su Puyol, Xavi, Mesi i Iniesta. Od ovih je Xavi najbolji koji je skoro ko Lampard kvalitet.![]()
Svi znamo (barem ovi koji gledaju barcu)da valdes zna nekad da primi glup gol,ali takodje da je barcu dosta puta izvuko.Ove sezone mu mogu samo zamjeriti za gol protiv arsenala,ostale utakmice je bio perfektan.Branio je i moguce i nemoguce.
Evo jedan klip u kojem se moze,barem malo vidjeti da nije valdes ono sto vi mislite (smeće)
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Bane Madridista
- Kontakt:
Ne treba procijenjivati kvalitet igrača po tome koliko drži loptu u nogamaBusquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
To nisi trebao reci,sad kad te okupiraju klipovima brilijantnih odbrana Valdeza,golovima Pedra i statistikom BusquetsaBane Madridista je napisao/la:Ne treba procijenjivati kvalitet igrača po tome koliko drži loptu u nogamaBusquets je igrac koji je ostvario najvise dodira sa loptom i koji istu ima najvise u svom posjedu u citavoj ligi i pored ove cetvorke (Messi,Iniesta,Xavi i Alves) je sigurno najvazniji Barcin igrac. Uostalom trebao bi pogledati malo vise utakmica da vidis koliko on znaci za Barcinu igru.Mislim da Busquets i Pedro nemaju neki kvalitet,ali su ipak od velikog značaja Barceloni.Imali smo primjer kada je Barcelona imala daleko bolji tim nego sada(2008),pa nisu ništa pokazali.Mislim da je vrlo teško uklopiti tim sa puno zvijezda i da funkcioniše kao sada Barcelona.Ova dva igrača su prosječni igrači,ali zato su taktčki sjajni za Guardiolin sistem.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Hajmo redom gledati kolko si utakmica pregledo barce ?Dylan Dog je napisao/la: To nisi trebao reci,sad kad te okupiraju klipovima brilijantnih odbrana Valdeza,golovima Pedra i statistikom Busquetsa![]()
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
DAVID VILLA 7 @
Sta se odma javljas
Morao sam da ti izbrisem komentar,da nebi dolazili ovde i smarali me za forum
Sta se odma javljas

Morao sam da ti izbrisem komentar,da nebi dolazili ovde i smarali me za forum

MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.