Koje ta pickicaMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Sta ce nam Neymar, vec imamo jednu takvu pickicu u timu!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Koje ta pickicaMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Na koga mislis,ima ih viseMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Koliko ih tek ima u FarsiNa koga mislis,ima ih vise
De je isto,jedio ako si derpePepe $ je napisao/la:Koliko ih tek ima u FarsiNa koga mislis,ima ih visepardon glumaca, mah isto je to..
Nemate glumicelosmi je napisao/la:De je isto,jedio ako si derpePepe $ je napisao/la:Koliko ih tek ima u FarsiNa koga mislis,ima ih visepardon glumaca, mah isto je to..
![]()
Da imamo glumice,bilo bi isto
Blanco je napisao/la:San Iker
De mi javi na pp imas li msn ili fb raula_64
Blanco je napisao/la:pa da ih bar dovedem ovdje
Mala verovatnocaPepe $ je napisao/la:To mora da je katalonski lobi u Madridu![]()
@losmiPrema Marci,Inter je spreman za razmenu Kaka-Maicon
Mada su male sanse da Kaka prihvati,ako mu jos,imalo znaci Milan
Ispravka,sad sam video video.Pepe $ je napisao/la:@losmiPrema Marci,Inter je spreman za razmenu Kaka-Maicon
Mada su male sanse da Kaka prihvati,ako mu jos,imalo znaci Milan
Staro 2 dana, i nije prema Marci nego prema tal. Gazzetti, Marca samo prenosi
No, istraga je pokazala kako telefonski broj s kojeg je poslana fotografija pripada Real Madridu, odnosno službeno je prijavljen na slavni španjolski klub.
picke bar jebulosmi je napisao/la:Na koga mislis,ima ih viseMadridism je napisao/la:Ja sam jednom napisao, ali su obrisali, pa cu ponoviti.
Strasno.blaugrana4ever je napisao/la:Pedofil!!!
http://gol.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/z ... jcici.html
Nije mu zamjeriti...losmi je napisao/la:Benzema je vec jednom bio na ispitivanju zbog maloletne prostitucije.
Samo sto se ispostavilo da je Zahia lagalalosmi je napisao/la:Strasno.blaugrana4ever je napisao/la:Pedofil!!!
http://gol.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/z ... jcici.html
Benzema je vec jednom bio na ispitivanju zbog maloletne prostitucije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.