Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne vjerujem da će Krkić ikada otići iz Barcelone!Mandrak je napisao/la:Ako je vjerovati Zoranu Vekiću, agentu Barceloninog napadača Bojana Krkića, čini se da budućnost ovog mladića leži daleko do Camp Noua.
Govoreći za radio 'Maná Maná' u Italiji, Vekić je objasnio da Bojan može krenuti put Rome, koju je jučer preuzeo donedavni trener Barce B Luis Enrique. Vekić je potvrdio da partnerstvo može biti savršeno za sve uključene:
- Luis Enrique i Bojan se poznaju veoma dobro: dakle, naravno da bi on htio da dođe u Rim.
Dodao je da će to biti 'savršen savez, ali moramo čekati i vidjeti sve'.
Vekić nije rekao da li su ova dva kluba u bilo kakvim pregovorima glede ovog transfera, ali je naglasio da se Bojan još uvijek nada da će ostati u Barceloni. Međutim, agent je izrazio želju da se bilo kakva odluka donese što prije, tako da igrač može krenuti sa planiranjem svoje budućnosti. Rekao je da moraju biti oprezni jer je Barcelona ta koja donosi odluku.
U narednih nekoliko dana ostaje nam za vidjeti da li će situacija oko Bojana konačno dobiti svoj epilog.
Sajoni je napisao/la:Šta je ovo Pele prolupaoČovjek posenilio pa pokušava reći da je neki klinac Neymar bolji od Messia... Nekako baš uživam gledajući Pelea kako slini i odlazi u historiju ili zaborav...Kako im je Messi svima nabio komplexe, duplexe, triplexe ili sta već...Kad slušam izjave tipa Pele uvijek mi na um padne jedna lijepa pjesma:"Što to ima u ljudima tužno,da ulaze u tuđe živote,tko to živi u prošlosti mojoj,a još nije umro od sramote"...Nek te je stid i sram Pele za sve tvoje izjave o Messiu.
Bane otici ce on iz Barce vidjet ces, viids da daju prilike drugim igracima iz B tima a njemu ne . Otice on u VillarealBane Madridista je napisao/la:Ne vjerujem da će Krkić ikada otići iz Barcelone!Mandrak je napisao/la:Ako je vjerovati Zoranu Vekiću, agentu Barceloninog napadača Bojana Krkića, čini se da budućnost ovog mladića leži daleko do Camp Noua.
Govoreći za radio 'Maná Maná' u Italiji, Vekić je objasnio da Bojan može krenuti put Rome, koju je jučer preuzeo donedavni trener Barce B Luis Enrique. Vekić je potvrdio da partnerstvo može biti savršeno za sve uključene:
- Luis Enrique i Bojan se poznaju veoma dobro: dakle, naravno da bi on htio da dođe u Rim.
Dodao je da će to biti 'savršen savez, ali moramo čekati i vidjeti sve'.
Vekić nije rekao da li su ova dva kluba u bilo kakvim pregovorima glede ovog transfera, ali je naglasio da se Bojan još uvijek nada da će ostati u Barceloni. Međutim, agent je izrazio želju da se bilo kakva odluka donese što prije, tako da igrač može krenuti sa planiranjem svoje budućnosti. Rekao je da moraju biti oprezni jer je Barcelona ta koja donosi odluku.
U narednih nekoliko dana ostaje nam za vidjeti da li će situacija oko Bojana konačno dobiti svoj epilog.
Sta je sad ne smijes reci ni sta mislis o igracima Barce odmah si idiot jelSajoni je napisao/la:Šta je ovo Pele prolupaoČovjek posenilio pa pokušava reći da je neki klinac Neymar bolji od Messia... Nekako baš uživam gledajući Pelea kako slini i odlazi u historiju ili zaborav...Kako im je Messi svima nabio komplexe, duplexe, triplexe ili sta već...Kad slušam izjave tipa Pele uvijek mi na um padne jedna lijepa pjesma:"Što to ima u ljudima tužno,da ulaze u tuđe živote,tko to živi u prošlosti mojoj,a još nije umro od sramote"...Nek te je stid i sram Pele za sve tvoje izjave o Messiu.
Ma Neymar je najbolji svih vremena pošto je Brazilac.Portillo je napisao/la:Sta je sad ne smijes reci ni sta mislis o igracima Barce odmah si idiot jelSajoni je napisao/la:Šta je ovo Pele prolupaoČovjek posenilio pa pokušava reći da je neki klinac Neymar bolji od Messia... Nekako baš uživam gledajući Pelea kako slini i odlazi u historiju ili zaborav...Kako im je Messi svima nabio komplexe, duplexe, triplexe ili sta već...Kad slušam izjave tipa Pele uvijek mi na um padne jedna lijepa pjesma:"Što to ima u ljudima tužno,da ulaze u tuđe živote,tko to živi u prošlosti mojoj,a još nije umro od sramote"...Nek te je stid i sram Pele za sve tvoje izjave o Messiu.
Covjek kaze da nije najbolji svih vremena i ne vidim sta tu ima sramotno.
Daj ba, fino raspravljamo. Messi nije najbolji svih vremena i to je jasno iole normalnom covjeku (ali ima sansu da to postane, kao i CR) i ne vidim gdje je Pele pogrijesio u toj izjavi. Nije on to rekao samo za Messija nego sve zive nogometase na svijetu jer i jeste najbolji ikada (Pele). Sta bi ja sad trebao Xaviju i bilo kojem igracu Barce sastavit sve po spisku kada kazu da je Pepetov crveni cist a i sami znaju da nije.Sajoni je napisao/la:Ma Neymar je najbolji svih vremena pošto je Brazilac.Portillo je napisao/la:Sta je sad ne smijes reci ni sta mislis o igracima Barce odmah si idiot jelSajoni je napisao/la:Šta je ovo Pele prolupaoČovjek posenilio pa pokušava reći da je neki klinac Neymar bolji od Messia... Nekako baš uživam gledajući Pelea kako slini i odlazi u historiju ili zaborav...Kako im je Messi svima nabio komplexe, duplexe, triplexe ili sta već...Kad slušam izjave tipa Pele uvijek mi na um padne jedna lijepa pjesma:"Što to ima u ljudima tužno,da ulaze u tuđe živote,tko to živi u prošlosti mojoj,a još nije umro od sramote"...Nek te je stid i sram Pele za sve tvoje izjave o Messiu.
Covjek kaze da nije najbolji svih vremena i ne vidim sta tu ima sramotno.
![]()
Ma nemam se sta raspravljati sa iskomplexiranim tipom poput tebe...Nego idi provjeri jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno i nastavi blatiti španske legende.Daj ba, fino raspravljamo. Messi nije najbolji svih vremena i to je jasno iole normalnom covjeku (ali ima sansu da to postane, kao i CR) i ne vidim gdje je Pele pogrijesio u toj izjavi. Nije on to rekao samo za Messija nego sve zive nogometase na svijetu jer i jeste najbolji ikada (Pele). Sta bi ja sad trebao Xaviju i bilo kojem igracu Barce sastavit sve po spisku kada kazu da je Pepetov crveni cist a i sami znaju da nije.
Nisam vise ni ocekivao od tebe. Maestralno, kakvo spustanjeSajoni je napisao/la:Ma nemam se sta raspravljati sa iskomplexiranim tipom poput tebe...Nego idi provjeri jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno i nastavi blatiti španske legende.Daj ba, fino raspravljamo. Messi nije najbolji svih vremena i to je jasno iole normalnom covjeku (ali ima sansu da to postane, kao i CR) i ne vidim gdje je Pele pogrijesio u toj izjavi. Nije on to rekao samo za Messija nego sve zive nogometase na svijetu jer i jeste najbolji ikada (Pele). Sta bi ja sad trebao Xaviju i bilo kojem igracu Barce sastavit sve po spisku kada kazu da je Pepetov crveni cist a i sami znaju da nije.![]()
Mozda jeste bio ''igracina'' ne znam ja ga nebi svrstao medju 10 najbolji svih vremena . Prvo nije igrao u Evropi , drugo mnogo je teze igrati danas nego li kada je Pele igrao . Vise cjenim Rivalda i Ronalda od Brazilaca nego li njega , da ne kazem da je smjesno porediti ga sa Maradonom . Neymar tek treba da se dokaze kada dodje u Evropu mani me Brazislke lige .Monolog je napisao/la:Ko ozbiljno shvata Peleove izjave? Bio je igračina (to niko ne može osporiti), al' raznim izjavama se nekoliko puta prosuo.
Brate ne mozes tako reci, cuj nije ni medju 10 najboljih svih vremena, bas me zanima kakva je tvoja lista od 10 najboljih svih vremena. Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Carlos, Cafu, Romario itd. ama bas svi oni su krenuli iz Brazila, iz domace lige, pa napravili karijere. Nije tamo los fudbal, to moze izjaviti samo neko ko nije nikada gledao neku utakmicu iz te lige. Po meni je tamo ljepsi fudbal od ovog u Evropi pa jedno 5 puta. Igra se otvoreno, ne igra se na rezultat, nema nekog Mourinha koji se brani sa 10 igraca itd. Tamo ne igraju ulogu pare, tamo se igra srcem i igra se iz uzitka, ljubavi prema lopti. U Evropi je fudbal postao samo posao, para, nema tu uzitka, rijetki su igraci koji igraju iz uzitka, jedan od njih je hvala Bogu Messi, zato je i dobar koliko je dobar. Zbog toga se vecina igraca i vraca u maticnu ligu, vracaju se u Brazil, da odigraju dvije tri sezone prije penzije onako kako su naucili da igraju, da igraju iz gusta, da se nadigravaju, jednostavno da uzivaju u lopti.juznjak> je napisao/la:Mozda jeste bio ''igracina'' ne znam ja ga nebi svrstao medju 10 najbolji svih vremena . Prvo nije igrao u Evropi , drugo mnogo je teze igrati danas nego li kada je Pele igrao . Vise cjenim Rivalda i Ronalda od Brazilaca nego li njega , da ne kazem da je smjesno porediti ga sa Maradonom . Neymar tek treba da se dokaze kada dodje u Evropu mani me Brazislke lige .Monolog je napisao/la:Ko ozbiljno shvata Peleove izjave? Bio je igračina (to niko ne može osporiti), al' raznim izjavama se nekoliko puta prosuo.
svaka njemu cast ali svidi se je ljubomoran sto messi ima sanse da postane najbolji svih vremena znaci i bolji od njega fkt su mu ove izjavePortillo je napisao/la:3 svjetska prvenstva su nista. 1000 golova je nista. Sa 17. godina voditi repku do krova svijeta je nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.