Armageddon2012 je napisao/la:Boris Savic doveden u odbrani.

E stvarno jbg ako nisu mogli nista bolje uzeti,
Napisi sta znas o njemu,ja prvi put cujem za to ime?
Stoper,solidnih fizickih predispozicija(negde oko 190 cm) za stopera ali kvalitetom veoma limitiran je bio,ne znam kakav je u ovih poslednjih godinu dana ali ne verujem da je nesta preterano napredovao.Dosao je u Zvezdu sa 15 godina mislim ali nije zaigrao za prvi tim,lutao je po pozajmicama,secam se Palica i Sindjelica i onda odlazi u Hajduk sa Liona,da bi potom presao u Laktase odakle je otisao u Rad gde nije zaigrao,pa je dosao put u Sarajevo.Spominjala se mogucnost odlaska u Munchen 1860,govorilo se da je blizu potpisa ali ocekivano nije potpisao ugovor sa Nemcima.
Ja sam igrao protiv njega u nekoliko navrata i uvek je prikazivao prosecne partije.Dobar je Boris ali za neke osrednje klubove i klubove kojima treba prelazno resenje u odbrani,a Borac nema nista od to dvoje,tako da mi je ovaj potez vrlo nelogican.Jedina varijanta koja mi je nekako najlogicnija je da je neko od stopera na pragu odlaska,ali opet ne znam ko bi to mogao biti,Stakic nije sigurno,za Petrica ne verujem,jedino Coric,ali ne verujem da bi ga se Borac tako lako odrekao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))