Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pepe $
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 07:51

Number1 je napisao/la:spojit ga sa lulicem u lazio :mrgreen:
Abd da tako ce i biti :)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 07:55

Izgleda da se Lazio pravo zagrijao za titulu Calcia, doveli su Klosea blizu su da dovedu i Lulića i izgleda da se interesuju za Ibiševića. Ne vjerujem baš da će uspjeti da dovedu Ibiševića, jer i sada imaju pregršt dobrih napadača, kao što su; Rocchi, Zárate, Kozák, Floccari i Klose.
Livin' La Vida Loca ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 jun 2011, 11:38

Meni je sa te liste samo Zarate bolji od Ibiševića, ali on je toliko škrt da to nisu istine pa možda ljudi u Laziju hoće jednog napadača koji ne misle samo na sebe, nego na cijelu ekipu.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 11:43

Da jeste samo Zárate bolji, ali sjeti se da uvijek Talijani imaju prednost u svojim klubovima i tu mislim na kapitena Rocchia i Floccaria. Osim toga tu je i stari lisac Klose koji je doveden kao veliko pojačanje i zasigurno će Reja njega najviše i forsirati. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 jun 2011, 11:48

BH Patriot je napisao/la:Da jeste samo Zárate bolji, ali sjeti se da uvijek Talijani imaju prednost u svojim klubovima i tu mislim na kapitena Rocchia i Floccaria. Osim toga tu je i stari lisac Klose koji je doveden kao veliko pojačanje i zasigurno će Reja njega najviše i forsirati. ;)
To jest istina, ali ja sam gotovo siguran da Lazio neće platit Ibiševića da sjedi na klupi, nije to klub koji se moze rasipat novcem poput Intera ili Milana, Rocchi je nevjerovatno trom i spor i 34-ta mu je godina, Floccari će uskoro napunit tridesetu, a ništa nije bolji od Vede. Ako bi otišao u Lazio ja sam siguran da bi uglavnom igrao dole.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 11:51

U pravu si sve što kažeš, ali Rocchi je ljubimac navijača i može se reći legenda kluba i zasigurno da ima veliki plus kod Reje zbog toga. Floccari je došao ovog ljeta iz Genoe i postigao je nekoliko ključnih pogodaka za tim iz Rima. Po meni bi najbolje rješenje bio Bundesligaški tandem Klose-Ibišević, ali ja sam još ZA onu opciju Aston Villa. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 jun 2011, 11:54

Pa i ja bih volio da ode u Englesku, ali ne u Aston Villu nego u Arsenal. :D Znam da je nemoguće, al' eto maštam. Po meni bolji i od Chamakha i Bendtnera zajedno.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 11:58

Aston Villa je i pokazala interes za Vedada, jer kako čitam Young odlazi u United dok im napadač Agbonlahor nije odavno postigao pogodak. Zajedno sa Bentom bi zasigurno funkcionirao i još bi uz to naša repka imala Premierligaški napad. 8-)

btw. Ja bih u ovome trenutku otpisao Besiktas i Trabzonspor, jer Vedo treba da igra u timu iz Lige 5 !
Livin' La Vida Loca ;)

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 12:18

BH Patriot je napisao/la:Aston Villa je i pokazala interes za Vedada, jer kako čitam Young odlazi u United dok im napadač Agbonlahor nije odavno postigao pogodak. Zajedno sa Bentom bi zasigurno funkcionirao i još bi uz to naša repka imala Premierligaški napad. 8-)

btw. Ja bih u ovome trenutku otpisao Besiktas i Trabzonspor, jer Vedo treba da igra u timu iz Lige 5 !
Jeli Vedo spreman za PL :? fizicki je...
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jun 2011, 12:22

Nije ni Džeko, pa ?! Razvit će se, uz trening i utakmicu po utakmicu bit će jači i bolji. Vedo mora što prije iz onog Hoffenhaima kao i Sejo. Jer očigledno da ih guše tamo i da oni mogu i moraju bolje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 jun 2011, 13:01

Pa nije Vedo statican kao Dzeko da se mora naguravati sa protivnikom covjek je pokretljiv
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 jun 2011, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 jun 2011, 13:34

Number1 je napisao/la:spojit ga sa lulicem u lazio :mrgreen:
bio bi to zestok Lazio.......Klose, Lulic, Ibisevic......

Vedo je dobar igrac i prava je radilica na terenu. Ne sumnjam da ce se on ponovo vratiti u staru formu i ponovo derati guzove po najjacim ligama svijeta.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 10 jun 2011, 14:02

Volio bi ga vidjet u nekom drugom, jacem klubu. A tu je i novi trener Hoffenheima Stanislawski koji postuje Vedu i zeli da ostane. Sve je moguce.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jun 2011, 19:14

Svidjaju mi se definitivno Vedine igre u dresu reprezentacije u ovim kvalifikacijama.
Steta sto nije protiv Albanije zabio, ali je pruzio veoma dobru igru.

Vidim nesto Vedo-avatari postali omiljeni. Samo moj avatar nedirajte. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 10 jun 2011, 20:31

Principatus je napisao/la: Vidim nesto Vedo-avatari postali omiljeni. Samo moj avatar nedirajte. :D
Probudio nam se @Principatus. Naravno. Samo jos Vedini avatari danas prodju. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2011, 22:34

yup je napisao/la:
Principatus je napisao/la: Vidim nesto Vedo-avatari postali omiljeni. Samo moj avatar nedirajte. :D
Probudio nam se @Principatus. Naravno. Samo jos Vedini avatari danas prodju. :D
Nije to bilo klasično buđenje, nego povratak iz kome :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 jun 2011, 13:59

Vedad Ibišević okupio stare drugove

slika

Mensur Sinanović, Dino Hamidović, Adnan Bajramović, Edin Ribić, Eldin Redžić, Esmir Hasanović, Selver Čirak, Emir Bečić, Emir Borić, Alen Galešić, Adel Zečević i Vedad Ibišević.

Bila je to prije deceniju i malo više pionirska ekipa tadašnjeg Zmaja od Bosne, kluba koji se do rata zvao Proleter, a danas nosi ime NK Tuzla. Trener im je bio Nevzet Hasanbašić Lija.

Jučer su se, i to zahvaljujući našem reprezentativcu koji se nakon sezone u Njemačkoj i utakmica protiv Rumunije i Albanije odmara u BiH, ponovo okupili u Slavinovićima, na istom stadionu na kojem su i trenirali.

- Danas mi ovo izgleda kao Vembli u odnosu na teren na kojem smo mi igrali - kaže Ibišević za Dnevni Avaz.

S društvom s kojim je počeo igrati fudbal, Vedo je evocirao uspomene. Probudile su se emocije...

- Zaista je prelijepo vidjeti svoje drugove. Prisjetili smo se starih vremena, lijepo smo se družili. Nadam se da ćemo se i ubuduće viđati što češće - dodaje fudbaler Hofenhajma za Dnevni Avaz...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 jun 2011, 15:25

Ibišević posjetio Školu fudbala Kiseljak
NEDELJA, 12 JUNI 2011 11:15 IBRAHIM KOZLIC

Vedad Ibišević ne zaboravlja svog prvog trenera Nevzeta Hasanbašića koji sada vodi školu fudbala Kiseljak pa je i danas našao vremana da posjeti buduće nogometaše i provede izvjesno vrijeme sa njima na sportskom terenu.Mladići su ovom prilikom odigrali i prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Slobodine škole fidbala, koju je s velikom pažnjom pratio i Vedo prisjećajući se svojih početaka u NK Zmaj od Bosne. Uz neizbježno fotografisanje sa dječacima Vedad se interesovao za uslove u kojima škola radi,a podsjetimo da je Vedo ranije u nekoliko navrata pomogao donirajući sportsku opremu i lopte sa željom da jednog dana neko od ovih mladića krene njegovim stopama.Na pitanje o karijeri rekao je da krajem ovog mjeseca ide na okupljanje u Hofenhajm, a pošto ima i drugih ponuda moguće je da će primjeniti sredinu iako ga ugovor za Hofenhajm veže još dvije godine.I ovoga je puta Vedad Ibišević pokazao svoju sportsku i ljudsku veličinu i želimo mu da ubuduće napreduje u karijeri iako je malo nedostajalo da stigne već sad do zvjezdanih visina, jer je nezaboravna ona polusezona u Bundes ligi kada ga je nesretna povreda omela da ugrozi Gerda Milera najboljeg Njemačkog strijelca svih vremana.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jun 2011, 19:40

Kakav je to samo insan!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jun 2011, 21:09

Kazu da je najkonkretniji do sad bio Trabzanspor.Misljenja sam da odlazak u Tursku nebi bio pametan potez.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko, RaZuti, Semrush [Bot] i 21 gost.