FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bosco
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bosco » 10 jun 2011, 14:53

T-MAC je napisao/la:thiago i krkic za fabregasa + lova..

nadam se da nisu toliko ludi u barci da ovo urade :o
I ja se nadam da nisu toliko glupi u Arsenalu da uzmu tog Krkica. Nadam se da je ovo jedna izmišljotina.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jun 2011, 15:02

Bosco je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:thiago i krkic za fabregasa + lova..

nadam se da nisu toliko ludi u barci da ovo urade :o
I ja se nadam da nisu toliko glupi u Arsenalu da uzmu tog Krkica. Nadam se da je ovo jedna izmišljotina.
a tek ja..
aj preko krkica mogu i preci..eto vam ga.. :mrgreen: ali thiago :o

samo nek on ne ide nigdje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 16:39

kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30

pominje se mogucnost odlaska tiaga u arsenal, al najnovije vijesti govore da je venger zainteresovan i za mladog montoyu

bilo kako bilo, nadam se da fabregas nece doci, a da se ozbiljnije pocne raditi na pojacavanju odbrane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 17:33

Romariooo je napisao/la:kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30

pominje se mogucnost odlaska tiaga u arsenal, al najnovije vijesti govore da je venger zainteresovan i za mladog montoyu

bilo kako bilo, nadam se da fabregas nece doci, a da se ozbiljnije pocne raditi na pojacavanju odbrane
Romario buraz, ovaku cu ja to reci ukratko.
Fabregas odj.ebi od Barce u skokovima :!: ustavom mu zabraniti da prilazi stadionu sa kojeg je pobjegao kao najveca kukavica svojevremeno.
A to za Thiaga :lol: :lol: pa grohotom se smijem...tog dragulja mogu francuski perveznjaci samo sanjati jer od te price nema ništa.
A Bojana treba nekom pokloniti besplatno ;) sevap bi bio.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 10 jun 2011, 17:34

Dajte ljudi , ja vam kažem, hajmo napisati e-mail Barceloni da ne rade ovo, možda nas i poslušaju, navedemo argumente i eto.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 17:43

Mandrak je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:kako pise sport es, dolazak fabregasa u barcu upitan je samo jos zbog 10 miliona eura, arsenal trazi 40, barca daje 30

Romario buraz, ovaku cu ja to reci ukratko.
Fabregas odj.ebi od Barce u skokovima :!: ustavom mu zabraniti da prilazi stadionu sa kojeg je pobjegao kao najveca kukavica svojevremeno.
A to za Thiaga :lol: :lol: pa grohotom se smijem...tog dragulja mogu francuski perveznjaci samo sanjati jer od te price nema ništa.
A Bojana treba nekom pokloniti besplatno ;) sevap bi bio.

ja bih reko da fabregas treba odhebati u skokovima i to onim s motkom

bojana treba prodati dok se moze i uzeti nesto para, 10 15 miliona se moze uzeti za njega

tiaga ostaviti u prvom timu, davati mu sto vise prilike da igra, cas umjesto xavija, cas umjesto inieste, da ima sto vise utakmica u nogama

ovog mladog montoyu en bi trebalo prodavati, nego posuditi, mozda bude od njega sta

fontasa ostaviti u prvom timu i davati mu sansu

posto zasto rasprodati ove stu su na posudbama, kao i maxwela, milita i jeffrena, tako rasteretit klub od njihovih plata i nesto i zaraditi

rasprodati i neke igrace iz b tima koji su se dobro pokazali al nemaju mjesta u prvom timu, uzeti nesto para za njih, i onda dovesti jos talentovane djece u klub i davati im priliku da se dokazuju u b timu u drugoj ligi, posebnu paznju obratit na mladice koji igraju na pozicijama na kojima ce nam u dogledno vrijeme trebati novi domaci igraci

dovesti samo jednog dobrog napadaca (rossi ili sanchez), te jednog dobrog lijevog beka (ako ima para Bale, ako nema onda neko jeftiniji)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jun 2011, 17:44

romario

nema sanse da se moze za bojana dobiti 10-15 miliona..
to nemoj ni sanjati...nije niko sis'o vesla... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 17:51

T-MAC je napisao/la:romario

moze moze sigurno, tek mu je 20 godina, ima nekog znanja i iskustva, mogao bi on zablistati u nekom drugom klubu u kojem bude imao mjesta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jun 2011, 17:53

Romariooo je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:romario

moze moze sigurno, tek mu je 20 godina, ima nekog znanja i iskustva, mogao bi on zablistati u nekom drugom klubu u kojem bude imao mjesta
tu je vidis problem...
''mogao'' bi on...mozda je mogao i u barci ali nije,,,imao je dovoljno prilike...zato se nece niko toliko dati u rizik,dati puno love za njega i onda se nadati da ce proraditi... ;)

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 10 jun 2011, 18:01

njegova realna cijena po meni je do 10 mil max :?
pozzz
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 18:08

u nekom drugom vremenu jeste mu realna cijena do 10 miliona

danas kad za jednog rossija valja izvaliti 30 miliona, vrijedi i bojan barem upola manje

vrijedi bojan sigurno i 15 miliona i siguran sam da bi nekoliko klubova barem dalo toliko para za njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 18:14

15 miliona neka se neko istrese za Bojana i neka ga odmah vodi...želim mu svu srecu svijetu ,ali u nekom drugom klubu...možda i proigra i zablista , ko zna...ali MOŽDA.
Barci treba jedan stoper, jedan lijevi bek (to ce biti ili Enrique ili ovaj mladi Angel iz Sportinga...zato što Adriano može igrati (i igrao je ove godine) na obje bocne pozicije...i treba joj jedan napadac koji ce dati širinu (Rossi bi bio pun pogodak, što se napada tice mada je i Sanchez opak igrac i veoma dobar 1 na 1).

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 jun 2011, 18:21

ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav ;)
Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepa :? Ajd da je to los igrac pa hajd, al ako ce se iko uklopit savrseno onda je to Cesc ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 jun 2011, 18:31

Scof1eld je napisao/la:ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav ;)
Covjece, isto da pare idu iz vaseg djepa :? Ajd da je to los igrac pa hajd, al ako ce se iko uklopit savrseno onda je to Cesc ;)
Cesc je jedno neodlucno, licemjerno *ovno i izdajnik. I sta bi mi trebali u buducnosti graditi ekipu oko igraca koji je ionako vise na tribinama i u bolnici nego na terenu? :misli:
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 jun 2011, 19:05

xaviesta je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:ja ne kontam sto vi ne zelite fabregasa ? tandem thiago-iniesta nece nikad funkcionisati u buducnosti, jednostavno je to preofanzivno.. Fabregas je sigurno jedina dostojna zamjena za Xavija, ako uopce postoji neko takav ;)
Cesc je jedno neodlucno, licemjerno *ovno i izdajnik. I sta bi mi trebali u buducnosti graditi ekipu oko igraca koji je ionako vise na tribinama i u bolnici nego na terenu? :misli:

malo i pretjerujes, nije cesc los u dusi niti mu treba zamjeriti sto je kao maloljetnika otisao u arsenal, dobar je on momak, al jedini mu je problem sto kod nas sad nema mjesta za njegov povratak, pa zato nek kao i do sada svoju srecu trazi u londunu ili negdje drugo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 jun 2011, 19:06

pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 19:09

Scof1eld je napisao/la:pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio ;)
Izvini, ali to jednostavno nije tacno...Xavi i Puyol nisu poletili, a imali su odlicne ponude kad je Barca bila u qurcu.
Neko vjeruje u sebe i svoju sudbinu u svom klub, ne možemo sve generalizovati...zato su ti igraci institucije Barce jer su joj ostali vjerni od pocetka do kraja...a znamo dobro da je bilo sušnih sezona u nizu, kad nije išlo.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 jun 2011, 19:23

Scof1eld je napisao/la:pa ko se to u engleskoj ligi naigrao fudbala.. pogotovo u posljednje vrijeme...ali po tebi je onda i pique go.vno ? Znas i sam kako oni rade sa djecom od 15-16 godina, kako ih privuku novcem itd.. svako bi poletio ;)
Stani, Cesc je Barcu napustio kad smo igrali Kup Uefa i otisao u jaci klub, sad kad vidi da se tu nece naosvajati trofeja zeli da ga Barca vadi iz govana u koja se sam uvalio.

Piquea ne mozes porediti sa malim smrdom, jer je iz Barce hajmo reci protjeran (dobro mozda je protjeran malo teska rijec) ali se vratio cim su ga iz Barce pozvali, sigurno ga ni Ferguson nebi pustio tako lako da on nije inzistirao na tome. Hocu reci da je i Cesc mogao podnijeti "transfer request" i doci u Barcu za nekih 20 miliona, ili jednostavno zatraziti od kluba da ga puste, kao sto je uradio Mascherano.
Don't hate what you don't understand.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 jun 2011, 19:25

Od odlaska thiaga nema nista,pa nije ni guardiola budala da ga pusti...A ako Fabregas dodje zelim mu svu srecu,ako ne dodje isto tako,prije sam bio protiv njegovog povratka,ali sam promijenio misljenje...Taj transfer kvari Arsenal jer mu nabijaju cijenu i do 50mil,ali i fabregas koji nikad da se odluci... ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 19:32

enobarca je napisao/la:Od odlaska thiaga nema nista,pa nije ni guardiola budala da ga pusti...A ako Fabregas dodje zelim mu svu srecu,ako ne dodje isto tako,prije sam bio protiv njegovog povratka,ali sam promijenio misljenje...Taj transfer kvari Arsenal jer mu nabijaju cijenu i do 50mil,ali i fabregas koji nikad da se odluci... ;)
Pa upravo to...nece ni on u Barcu, sve je ovo jedna velika ubleha...covjek nece da ide iz svog kluba Arsenala, jer da hoce rekao bi otvoreno pred svima Puštaj me nazad kuci i majci svojoj...Mascherano je direktno rekao Puštaj me jer necu igrati u suprotnom i to je to - to je sva mudrost...ovako se bezveze prave sapunice i preseravanja,iste šuplje price se ponavljaju

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.