Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Puno.MaGiCa je napisao/la:Kolko para je dato za Koan Neuer-a![]()
Pa poduci me brate dragi, tesko je ovo stivo za mene.JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne umijes Omo, ne umijes.![]()
Ima se para, može nam seAdmir_Sa je napisao/la:bayern samo tako moze i osvajati titule, kad pokupuje pola bundeslige iznad 15mil
thulkazal je napisao/la:ovaj Walter Junghans je *arina i dalje ne mogu vjerovati da je on trener golmana u Bayernu ...
ma dobro moustapha ti zelis dobro bayernu i postovi ti cesto imaju smisla, al ti znaš da nama uvijek ovi drugi nešto osporavaju, kada dovedemo mladjeg potencijalnog igraca kazu nismo uspjeli kupit veliku zvijezdu, pa onda kad dovedemo zvijezde poput riberyja i robbena ti igraci odjednom nisu vise zvijezde samo valjda zato što smo ih mi dovelimoustapha je napisao/la:Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.