FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 jun 2011, 16:50

Ne umijes Omo, ne umijes. :lol:

slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2011, 17:08

Kolko para je dato za Koan Neuer-a :?:

Klose ide u SS Lazio. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2011, 17:18

MaGiCa je napisao/la:Kolko para je dato za Koan Neuer-a :?:
Puno. :P
18 miliona + 7 miliona bonusa, u zavisnosti od nacinjenih dborih djela. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne umijes Omo, ne umijes. :lol:
Pa poduci me brate dragi, tesko je ovo stivo za mene. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 17:36

Malo vam je to, ima barneta, kagawa, onaj stoper iz borusije, diego.....

bayern samo tako moze i osvajati titule, kad pokupuje pola bundeslige iznad 15mil

svaka cast navijacima koji protestvuju zbog ove kupnje
nema potpisa

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 jun 2011, 19:00

Admir_Sa je napisao/la:bayern samo tako moze i osvajati titule, kad pokupuje pola bundeslige iznad 15mil
Ima se para, može nam se :D :D :D

Imamo još jednog Balkanca u ekipi. Dvogodišnji ugovor kao trener golmana je potpisao Toni Tapalović

"Mirovne pregovore" sljedećeg će mjeseca održati naš Bayo i njegovi navijači ne bi li se smirila uzavrela atmosfera u njihovim odnosima...
Drugog dana jula na Allianz Areni će se sastati desetorica predstavnika navijačke skupine, članovi i uprava kluba, nogometaši i Bayernovi zaposlenici. Selo veselo 8-)
Inače, Bayern ima više od 2900 registriranih fan-klubova i više od 200.000 članova ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 09 jun 2011, 00:12

Problem sa golmanom je riješen.Još odbrana...
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 09 jun 2011, 00:15

Admir.Sa ko to ne kupuje danas pa mora se nekad , neki igrac kupiti kluba nema koji ne kupuje a bogami Bayern ih u svojoj ekipi ima dosta i iz svoje skole : Kross , Lahm , Muuler , Badstuber , Svajni !
A ostali klubovi kupuju vecinom i mi smo u rangu klubova koji imaju svoju dobru skolu kao Barca , Arsenal i Ajax ( koji svoje igrace proda , postao je jedna nogometna skola talenata ) a ostali klubovi se svode na Kupi pa vlada ;)
- A niko nije kriv ostalim klubovima sto nemaju para da kupuju !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2011, 11:33

Perfekt! Klose wechselt zu Lazio
:|

slika

Mirek, sretno sa Italijanima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jun 2011, 13:31

Sretno, Miro!

Bilo je fino imati te u timu.
#divovi

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 09 jun 2011, 19:07

Boateng izjavio da zeli preci u Bayern.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ayern.html
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2011, 19:19

Svasta se danas desavalo, a niko ni rijec o tome. :?
Gdje su oni zagovornici spekulacija o transferima? :D

Boateng navodno izjavio da zeli u Bayern i da se ceka samo dogovor sa Cityem.
Kako on kaze, razgovarao je sa Mancinijem i ovaj ga je razumio, sto znaci da se sve vrlo brzo moze zavrsiti. 8-)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 jun 2011, 21:51

ljetna pauza i za nas i mi moramo malo odmoriti od pisanja ;) :) :) poz. za sve bavarce istinske navijace .

Klare

Post Postao/la Klare » 09 jun 2011, 22:48

thulkazal je napisao/la:ovaj Walter Junghans je *arina i dalje ne mogu vjerovati da je on trener golmana u Bayernu ...
:o Aaaa, jašta je, stvarno nisam znao. :o Pa sad mi krivo što onako pričah protiv Krafta. :oops: Znači u tom grmu leži zeko :x, pa otuda onako slaba ispucavanja i uštopavanja lopte.
Izgledni su dolasci Boatenga i Usamija, a na Vidalu se radi tu iz prikrajka. Ako se uspije Vidala dovesti, ovaj prelazni rok bi bio jedan od boljih posljednjih godina. Ne bi bilo puno novca utrošeno, a ekipa bi se znatno pojačala. Rana nam ostaju stoperi, ali tržište je takvo, da je naprosto nevjerovatno kako smo osakaćeni suviše malim izborom.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 10:47

@klare: ovaj prelazni rok je za sad solidan, pogotovo ako boateng dodje....meni je najjači bio onaj kad smo doveli riberyja, tonija i klosea (sezona 2007/08)...velika imena dovedena a sva trojica igrača te sezone eksplodirala i napravila boom....tržište ove godine ne nudi mnogo toga, posebno ne za odbranu...ako boateng dodje ta bi odbrana mogla biti dobra, vec sam jednom rekao ne bi bila svjetska klasa, al bi bila dobra i odbrana koja moze jos napredovat jer je čine mladi igraci...ako rafinha pruzi maksimum i ono što zna može biti ogromno pojacanje, a lahm je meni uvijek bio bolji na lijevoj strani, samo to on sam ne misli tako iako je i veliki kaiser rekao da je bolji lijevo :D
tako ako rafinha bude na visini, a lahm lijevo pruži partije kakve je prije pružao to onda već izgleda dosta dobro...vezni red mislim da nam jest apsolutna svjetska klasa...pa dovoljno je rec muller, ribery, robben, a schweini kad je ozbiljan onda je i on vrhunski...ja mislim da medju ovim vecim igracima nisam vidio igraca koji ima vece oscilacije nego schweinsteiger...nakon puštanja klosea upravi možda jedino zamjeram što eventualno ne proba dovest još jednog napadača, inace se ok stvari čine
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 jun 2011, 10:57

Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
#divovi

Klare

Post Postao/la Klare » 10 jun 2011, 12:03

@efe, sad smo bacili kocku sa Petersenom, pa šta bude. Misim da su nam ova četvorica dovoljna, ukoliko se Nils pokaže kao solidan napadač, inače u drugim okolnostima ostajemo oslabljeni na toj poziciji. Ne znam kako će se Olić uspjeti vratiti nakon teške povrede, godina je nadžidžao, tako da ostajemo samo na Mulleru i Gomezu u koje se 100% možemo pouzdati. S ovom drugom dvojicom smo na jednoj velikoj kocki.
@moustapha, vidiš li ti da i Bayern radi isto što i ta dvojica nabrojanih :arrow: Breno, Badstuber, Boateng. Sva trojica skoro 22 godine, talenat, potencijal je vidljiv, samo ga treba pravilno iskoristiti. Tu velike nad polažem u pridošlog Heynckesa. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2011, 12:48

moustapha je napisao/la:Te price kako trziste ne nudi mnogo sto se tice odbrane, meni ne piju vode. Prije bih rekao da je do Bayerna jer nema razvijen scouting igraca. Da bi neko bio dobro rjesenje ne mora biti zvijezda ili da eksplodira jednu sezonu kako bi ga neko kupio.
Najbolji primjeri za ovakve stvari su Freguson i Wenger. Oni cesto dovode neafirmisane i poluigrace, ali od njih kasnije naprave kvalitet.
ma dobro moustapha ti zelis dobro bayernu i postovi ti cesto imaju smisla, al ti znaš da nama uvijek ovi drugi nešto osporavaju, kada dovedemo mladjeg potencijalnog igraca kazu nismo uspjeli kupit veliku zvijezdu, pa onda kad dovedemo zvijezde poput riberyja i robbena ti igraci odjednom nisu vise zvijezde samo valjda zato što smo ih mi doveli :D :D :D ko pravi bavarac ti naravno želiš bayernu najbolje al da bi čovjek na primjer kupio još veču klasu stopera od boatenga npr morao bi izdvojit i više od 50 miliona eura...npr vidica fergi ne bi sigurno pustio ispod te sume, slicna stvar npr i s jednim piqueom ....s tim se moramo pomirit, isto ko što se barca, real , chelsea moraju pomirit s tim da od nas ne mogu kupit npr jednog lahma ili jednog riberyja il bilo kojeg drugog igraca koji je igrac prve postave
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 jun 2011, 14:40

Alaba produžio ugovor do 2015. godine. ;)

Evo jedan zanimljiv članak

Njemačka Bundesliga ostala je najprofitabilnija europska nogometna liga sa zaradom od 138 milijuna eura za sezonu 2009/10, prema podacima objavljenima u četvrtak.

U obzir su uzete najjača nogometna prvenstva Staroga kontinenta, uz Bundesligu su tu engleska Premierliga, talijanska Serie A, francuski Le Championnat i španjolska Primera.

Prema anketi koju je napravio Deloitte, međunarodna agencija za reviziju i financijski konzalting, Premierliga zauzima drugo mjesto s 101 milijunom eura profita.

Francusko i talijansko prvenstvo pokazalo je gubitak od 102 milijuna eura, dok je glasnogovornik Deloittea dodao da španjolski klubovi ne objelodanjuju svoja prihodovanja, no i da se očekuje kako su poslovali s gubicima.
Sent from my Philips Smart TV.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 jun 2011, 18:46

Konacno je i na sudu potvrdjeno da nema govora da su Bayern i Zenit namjestili njihov duel u kupu uefa,bit ce da je rezultat 4:0 ipak bio rezultat toga da je Zenit bio puno bolji tim :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

hepek24
Kontakt:

Post Postao/la hepek24 » 10 jun 2011, 18:55

Neueru svakako dobrodoslica, mada nekim navijacima on kao neodgovara, mada o tom potom, a Kloseu hvala na svemu i sretno u novom klubu, kud bas taj Lazio, al hajd eto ;)
Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!

Institucija BAYERN!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.