FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 01:23

el-fighter je napisao/la:Greška Barce će biti ako dovedu Villu a ne prodaju Etoa. Nijedan od ova dva napadača neće sjediti na klupi. Čujem da su ponudili novi ugovor Etou, a da su sve dogovorili sa Villom, zaista nema logike. Eta bi mogli dobro utopit Cityju, a za tu lovu mogu uzeti nekoliko dobrih igrača, tek da imaju dužu klupu.

pa hoće da imaju isti broj zvijezda kao i real
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 jul 2009, 01:25

Mirza_Hordas je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Greška Barce će biti ako dovedu Villu a ne prodaju Etoa. Nijedan od ova dva napadača neće sjediti na klupi. Čujem da su ponudili novi ugovor Etou, a da su sve dogovorili sa Villom, zaista nema logike. Eta bi mogli dobro utopit Cityju, a za tu lovu mogu uzeti nekoliko dobrih igrača, tek da imaju dužu klupu.

cuj ovog bisera :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 01:26

Popisam ti se na Realove zvjezde,Eto ce da ode ako dodje Villa sta mislis sto odugovlace ovoliko sa njim i sto nece da mu ponude vecu platu vec mu daju istu sto je imao,zato sto cekaju razvoj situacije sa Villom,jedan dodje drugi ide...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 03 jul 2009, 01:31

Eto'o ostaje, bar zasad. Odakle sve to znam, nije bitno, uostalom sve ce se vidjet za koji dan :D
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 01:33

miky_hz je napisao/la:

Popisam ti se na Realove zvjezde,Eto ce da ode ako dodje Villa sta mislis sto odugovlace ovoliko sa njim i sto nece da mu ponude vecu platu vec mu daju istu sto je imao,zato sto cekaju razvoj situacije sa Villom,jedan dodje drugi ide...

ako eto'o ne napusti barcu onda u prvu postavu stavite 4 napadača....henry, eto, villa i messi hehehe :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jul 2009, 09:25

Da ne citiram
Barcina je postava 4:3:3 , odavno :D
Henry je lagano u godinama , osvojio je sve sto se moglo osvojiti , jedan od rijetkih igraca koji su to uspjeli
Imati ce manju minutazu , danas se pojavio kao glavni kandidat za lijevog beka Mata iz Valencie
Al i ja vjerujem da ce Barca dovesti Villu , Cesca i nekog defanzivca ( ako ne Cesca onda Mascherana ) 100% sam siguran da ce netko u sredini doci
Promocija Thiaga , Gaia , Muniesa i Pedro
Ma Barca4life jbo Real , da im Pele dodje nemogu nam nista ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 10:16

Da sam ja na mjestu Gvardiole, ja nebih mjenjao pobjednički sastav, samo bih proširio klupu. Čujem da je sve dogovoreno sa Villom. Mislim da će se on dobro uklopiti u stil Barcine igre. Etoa svakako treba prodati i pokušati dovesti Fabregasa i Mascherana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 jul 2009, 12:46

pa braco moja henry je prosle sezone igrao sa 60% svojih mogucnosti sto se tice napada, driblinga, suteva, ne znam koji ce im k.... villa i to uz prodaju etoa, to bi bila nevjerovatna glupost. neka ostave ovu ekipu. ne treba im nijedna zvijezda tipa villa i fabregas, nisu oni za klupe kao ni eto, iniesta ili xavi. sta ce im vise ta sica od igraca tipa villa mata, trenutno imaju balans mesi i iniesta kao nizi i brzi i henry i eto kao visi i jaci, jos imaju xavija iza ledja. strasan napad po meni perfektan.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 jul 2009, 12:58

auuu... kako ce im villa dobro doci...:)))
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

BrnJeeH
Kontakt:

Re:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 12:59

Sempre_Barca je napisao/la:Barcelona dovodi tri igraca sigurno, i to:
1. Villa 45 miliona
2. Bastos izmedju 10 i 15 miliona
3. Cesc 40 miliona + 10 zavisno od rezultata

Predstavljanje ce ici ovim redosljedom (Villa do subote, Bastos do utorka najkasnije), s tim da ce cesc ipak malo sacekat. Ko ne zna, Bastos je lijevi bek i oon dolazi posto je transfer Filipea propao. Thiago, Gai i Muniesa idu u prvi tim, s tim da ce kao i pedro prosle sezone biti na raspolaganju i Luis Enriqueu. Pozdrav svim navijacima Barce.

P.S. Ovo je 100%
Gdje ce igrati Cesc i Villa? umjesto koga?

Glupost ti je to, kontas...

I sam Laporta je rekao da ce potrositi 35 na pojacanja, i da im je Keirrison prvi prioritet kad su ostali bez riberya

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jul 2009, 13:12

Ma pojavljivalo se po internetu da imaju 35miliona na pojacanja + prodaja igraca , oko 80mil ce imati za pojacanja
Villa , Mascherano i mozda neki obrambeni + sto ce uvaliti par igraca na posudbu
Siguran sam da ce dovesti Mascherana ili Fabregasa , jer im pojacanje u sredini obavezno , ozljede su ih zaobisle ove sezone al iduce mozda i nece , + keita , yaya i eto´o ako ostane mjesec dana odsutni , bar 1 vezni potreban :S
Imaju Busquetsa al ako se ozlijedi Xavi ili iniesta problemi nastaju .
Vezni obavezan a napadac i ne toliko ako Eto´o ostane :S

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 13:32

Ne znam koga ce prodati? Pa da zarade toliko novac..vec je receno da Eto'o ostaje.. i to me zbunjuje 100%

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 13:35

Predsjednik Barcelone Joan Laporta je rekao kako će se on i njegovi suradnici u potpunosti fokusirati na mogućnost da u taj klub dovedu veznog nogometaša Arsenala i španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa, koji je nekada bio član omladinske škole tog kluba.

Fabregas je u Arsenalu od 16. godine života i postao je kapetan te momčadi, sa kojom ima ugovor i menadžer Arsene Wenger ne razmišlja o mogućnosti njegove prodaje. Međutim, Laporta je uvjeren kako i dalje postoji šansa da se Fabregas vrati na Nou Camp.

"Cesc Fabregas ima Barcelonin DNA u svom tijelu i znamo da želi igrati za ovaj klub. U ovom trenutku on je vođa Arsenala i jako važan igrač za tu momčad. Ali Cesca želim dovesti ja, kao i trener Pep Guardiola i sportski direktor Txiki Begiristain. Koncentrirat ćemo sve naše napore na to, ali u isto vrijeme ćemo poštovati i Arsenal. Imamo dobre odnose sa Arsenalom, tako da neće biti lako s njima pregovarati o ovome." rekao je Laporta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 03 jul 2009, 13:40

ma vidis da se neki ovde provaljaju,onaj 100% siguran da villa dolazi,onaj cuo da je sve dogovoreno sa villom pa odakle je to cuo da i mi cujemo.ako ode sretno mu al brate ako niste sigurni u vijest nemojte govorit 100% da ste sigurni.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 16:26

Barca porucila - ako ne prihvate za sedam dana ponudu za villu, okrecu se forlanu!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 16:58

adnan_nanda je napisao/la:ma vidis da se neki ovde provaljaju,onaj 100% siguran da villa dolazi,onaj cuo da je sve dogovoreno sa villom pa odakle je to cuo da i mi cujemo.ako ode sretno mu al brate ako niste sigurni u vijest nemojte govorit 100% da ste sigurni.
i u Realu je on bio 100% jedno vrjeme pa ipak nije dosao,sad je navodono u Barci 100% vidjecemo kako ce se ovo zavrsiti bice zanimljivo :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 03 jul 2009, 18:17

pa i ne stoji mu dres bas nesto :mrgreen: :mrgreen:

slika
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 18:42

E jesi naso nekog igraca pogledaj mu vrata kolki je zato i izgleda ruzno :lol: :lol: Villa je sminker teski :D

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 04 jul 2009, 01:48

Vidim neki govore da se provaljujem i slicno, uredu, svako ima pravo na misljenje, ha ja :D Nema potrebe za raspravom posto ce vrijeme pokazati da li sam bio u pravu ili ne.
Danas se pise da je barca navodno zainteresirana za matu, ali tu nema ni "i" od istine. Sto se tice onih transfera koje sam ranije spomenuo, to je ostalo isto. S Lilom je sve zavrseno oko bastosa, samo ceka se najprije da Villa bude predstavljen zbog medija i navijaca, jer Bastos je malo poznat i mnogi bi to docekali na noz. Uglavnom Villa potpisuje za Barcu, nakon toga Bastos, cijena 12 miliona + 1.5 ovisno o rezultatima. Zadnji je Cesc. Filipe je otpao, cak ga je Lendoiro nudio realu, al nema nista od toga posto je real kupio arbelou. U ponedjeljak se celnici Barce sastaju s Eto'om i kako stvari stoje on ce produzit i ostat. Na kraju, kako ce Barca igrat? Pa jednostavno, rotirat ce kao i do sad. Medjutim, neka, nazovimo je glavna formacija, ce bit:

iniesta--villa--messi
cesc---xavi
toure

Pozdrav!
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jul 2009, 02:51

miky_hz je napisao/la:E jesi naso nekog igraca pogledaj mu vrata kolki je zato i izgleda ruzno :lol: :lol: Villa je sminker teski :D
Šminker jeste,ali svaki selektor i trener bi tog šminkera voljeli vidjeti kao svog prvog napadača.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot] i 3 gosta.