Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 10 jun 2011, 10:37

neno#4 je napisao/la:
dema je napisao/la:Jason Terry 108-101,kako je ovaj Dallas luda ekipa,James u najvecoj utakmici zivota 17 poena,0-4 za 3 poena i to su 2 bile otvoreni sutevi.Inace ima triple-double sjajna alll round igra,u odbrani opet onako,covjek je strucnjak za nabijanje statsa ali cohones nema,psihicki nije stabilan i veceras u 4/4 samo 2 poena.
Ali moras da priznas da igra strpljivo, veceras im je dosta ludih suteva ulazilo, ali je zato u prethodnim utakmicama izlazio dosta otvorenih. Maltene su Terry, Kidd dosta puta otvorenu situaciju masili. Pa cak i Nowitzki u par navrata.

A za Jamesa ja stvarno nemam rijeci. Pa taj covjek jednostavno NE MOZE da igra na kraju. Da sada pobijedi Dallas sam prakticno, da lupa po 4o+ poena, ne moze da se opere sta je uradio u ove 4 utakmice.
On se prepao sinoc to se vidjelo na licu i to mu nije prvi put,on nema taj Killer instinkt da dokrajci protivnika.Sutevi su ulazili ali moralo je procepit to sam i napisao neki dan mora bar 1 Dallas da poludi za 3 poena.8 poena neku noc sinoc 2 u zadnoj cetvrtini to jedan superstar ne smije sebi dozvolit.Da mu nema Wade vec bi bilo 4-1 za Dallas.Dirk igrao bolestan,povredjen i opet 21 a ovaj fizicki toliko dominantan cuvaju ga ljudi nizi od njeg ali ne ide ni u odbrani ni u napadu.Sad ce im bit tesko dobit 2

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 jun 2011, 10:48

Dema bio si u pravu ja sam ispao glup kad sa predviđao metlu al ko je mogao ocekivati ovakvog jamesa nakon partija do finala. Mozemo mi dobiti ove dvije,i vas smo 4 zaredom, ali samo ako se james probudi wade ce i bez noge svoje da odradi u to nesumnjam.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jun 2011, 10:57

bear grylls je napisao/la:Dema bio si u pravu ja sam ispao glup kad sa predviđao metlu al ko je mogao ocekivati ovakvog jamesa nakon partija do finala. Mozemo mi dobiti ove dvije,i vas smo 4 zaredom, ali samo ako se james probudi wade ce i bez noge svoje da odradi u to nesumnjam.
Ma nisi glup to su predvidjali mnogi ,ipak na papiru ova trojka djeluje nepobjedivo.Ali ima ono nesto sto dse ne mjeri statistikom i popularnoscu a to je ta psihicka,emotivna strana ta zelja,motivacija,predanost,odlucnost itd a tu je Dallas ispred,jednostavno svaki igrac Dallasa je svjestan da je ovo sad sansa i ko zna hoce li bit druge sanse.

Kad sam pisao i ja i ti da je Wade bolji od Jamesa bili smo budale,lik je u finalu 11 poena u 4 utakmice ubacio u zadnoj cetvrtini,to je za kazne.Wade ih nosi uzeo ih na ledja i nosi,kaze ovo je moja ekipa i sve cu uradit za vas.James to gleda i kaze ok,meni daj prsten ti budi glavni.Wade sinoc povredjen pod inekcijama gine i igra i vraca Heat u utakmicu a po nekima najbolji igrac svijeta ubacuje 2 poena u 4/4.Kad ga jos neko uporedi s Jordanom treba razmotrit da li je taj covjek uracunljiv i da li je uopste ikako normalan.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 jun 2011, 11:15

dema je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Dema bio si u pravu ja sam ispao glup kad sa predviđao metlu al ko je mogao ocekivati ovakvog jamesa nakon partija do finala. Mozemo mi dobiti ove dvije,i vas smo 4 zaredom, ali samo ako se james probudi wade ce i bez noge svoje da odradi u to nesumnjam.
Ma nisi glup to su predvidjali mnogi ,ipak na papiru ova trojka djeluje nepobjedivo.Ali ima ono nesto sto dse ne mjeri statistikom i popularnoscu a to je ta psihicka,emotivna strana ta zelja,motivacija,predanost,odlucnost itd a tu je Dallas ispred,jednostavno svaki igrac Dallasa je svjestan da je ovo sad sansa i ko zna hoce li bit druge sanse.

Kad sam pisao i ja i ti da je Wade bolji od Jamesa bili smo budale,lik je u finalu 11 poena u 4 utakmice ubacio u zadnoj cetvrtini,to je za kazne.Wade ih nosi uzeo ih na ledja i nosi,kaze ovo je moja ekipa i sve cu uradit za vas.James to gleda i kaze ok,meni daj prsten ti budi glavni.Wade sinoc povredjen pod inekcijama gine i igra i vraca Heat u utakmicu a po nekima najbolji igrac svijeta ubacuje 2 poena u 4/4.Kad ga jos neko uporedi s Jordanom treba razmotrit da li je taj covjek uracunljiv i da li je uopste ikako normalan.
Neznam sta dati kazem opet mu nemos prigovorit jer je bio odlican do finala neznam sad je toliko los i pored tripldoublea 17 poena za igraca kojeg toliko dizu je malo uz los sut iz igre a da negovorim o onih 8. Meni je toliko krivo i nerazumljivo da on dođe ovjde s tolikom zeljom da osvoji, dođe do finala i onda se raspadne neznam kako.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jun 2011, 11:51

Gledaj nesto,on je dobar igrac i kad je rezultat ok on je zvijer,medjutim kad trebas bit najbolji kad trebas pogadjat ka je najbitnije a to je finale,a to su neke bitne tekme kad gori pod nogama,on se tad raspadne i to redovno.Sinoc vidis na licu strah,nemoc,baca trice tako da vidis prije izbacaja da nece uci.Onda sjecas se one glume za slobodna ,ja sam rekao kad tad ce mu se obit o glavu,evo sad dobija jako malo slobodnih i odmah je ucinak jako los,sudije nisu glupe procitale su ga i nema vise laganih poena.

Evo ucinak u finalu daleko najboljeg igraca svijeta

-17,2 poena-7,8 skokova-7 asista-1,8 ukradene-3,6 izgubljene
sut iz igre 45,3 % -30.4 % za 3 poena- i 68,8 % za 1 poen.

Dwane FLASH Wade

-28,4 poena-6,8 skokova-5 asista-1,4 blokade-1,6 ukradene-2 izgubljene
svi procenti suta bolji nego kod Jamesa ,iz igre 57,6 % bolji nego neki centri.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 13:20

malo ste mi skrenuli s teme :)..salim se naravno.

Ma kad smo kod tog finala, ja ipak mislim da ce Miami uzeti dvije kuci i ako bi volio naravno da Dallas osvoji...Ocekujem da James bude puno bolji u te dvije utakmice, ali da je zakazao u ovoj seriji to jeste....dema brate najgore od toga svega sto je nas James osakatio, a ne Wade :)..ako Miami osvoji ovo, ja mislim da ce Wade biti MVP sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 13:22

Prosle godine James je bio slab u Cavsima jer mu je West filovao mamu, evo sad se prica kako mu Rashard Lewis filuje curu. Jadni LBJ, svi protiv njega, covjek ce psihicki skrenut, koga god voli, neko dodje i nafiluje tu osobu...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 13:29

adriano_leite je napisao/la:Prosle godine James je bio slab u Cavsima jer mu je West filovao mamu, evo sad se prica kako mu Rashard Lewis filuje curu. Jadni LBJ, svi protiv njega, covjek ce psihicki skrenut, koga god voli, neko dodje i nafiluje tu osobu...
cuj curu mu Lewis filuje :shock: ...gdje to ima da se procita? :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 13:33

SaltCityAttack je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Prosle godine James je bio slab u Cavsima jer mu je West filovao mamu, evo sad se prica kako mu Rashard Lewis filuje curu. Jadni LBJ, svi protiv njega, covjek ce psihicki skrenut, koga god voli, neko dodje i nafiluje tu osobu...
cuj curu mu Lewis filuje :shock: ...gdje to ima da se procita? :)
http://www.totalprosports.com/2011/06/0 ... h-brinson/
Edit: to je samo jedan clanak, ima ih vise, ali eto Rasho je haman nafilova :lol: .
Evo ima i ovdje http://www.ology.com/sports/rumors-rash ... girlfriend

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 13:44

ma ja nesto ne vjerujem u to :)...doduse funjare su ovdje libo ih kita, ali ipak stace sa onim, kad sa Jamesom moze posta ti glumica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 jun 2011, 13:45

Vidim da se preko ovih američkih portala vrši veliki pritisak na LeBrona, to svakako utječe na njegove igre u najvažnijim trenucima sezone
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 13:50

SaltCityAttack je napisao/la:ma ja nesto ne vjerujem u to :)...doduse funjare su ovdje libo ih kita, ali ipak stace sa onim, kad sa Jamesom moze posta ti glumica :)
Ovaj isti lik je pisao da ce James sa Boshom i Wadeom u Miami, pa mu se svi smijali, a eto znamo da su zavrsili u Miamiu. Ali pazi ovo, Boston-Cavs, mama James i Delonte West u klincu u krevetu, James prelos i izgubljena tekma. Ove godine, Miami-Mavs, Rasho u gacicama Jamesove zene, James prelos, Miami izgubio. Gdje ima dima tu ima i vatre, treba pitati Rashu da li je istina :lol: .
Ko zna sta ce s Rashom, mozda Rasho ima masineriju skrivenu, kao sto sopa trice, tako i njoj zabija trice :D .

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 13:54

Ted Mosby je napisao/la:Vidim da se preko ovih američkih portala vrši veliki pritisak na LeBrona, to svakako utječe na njegove igre u najvažnijim trenucima sezone
ma kakav pritisak moze uticati na njega, pa jedino moze da mu pomogne to sto sve pisu...ebiga sad ako je ovo istina da mu se djevojka pukla sa drugim ebeno :)...pa koliko dugo je James sa ovom djevojkom?.

Bas sam ovdje napisao kako je ovaj jedan moj drug bio u restoranu sa djevojkom za valentinovo i tu je bio Rose takodjer sa djevojkom :)...kaze ovaj lik Rose zaljubljen ko malo djete :)..valjda mu je ovo jos uvjek djevojka sa kojom je bio i prije nego je postao popularan :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 13:56

adriano_leite je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma ja nesto ne vjerujem u to :)...doduse funjare su ovdje libo ih kita, ali ipak stace sa onim, kad sa Jamesom moze posta ti glumica :)
Ovaj isti lik je pisao da ce James sa Boshom i Wadeom u Miami, pa mu se svi smijali, a eto znamo da su zavrsili u Miamiu. Ali pazi ovo, Boston-Cavs, mama James i Delonte West u klincu u krevetu, James prelos i izgubljena tekma. Ove godine, Miami-Mavs, Rasho u gacicama Jamesove zene, James prelos, Miami izgubio. Gdje ima dima tu ima i vatre, treba pitati Rashu da li je istina :lol: .
Ko zna sta ce s Rashom, mozda Rasho ima masineriju skrivenu, kao sto sopa trice, tako i njoj zabija trice :D .
Ma nece to Rasho ni reci :)...treba pitat funjaru jeli ili ne :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 14:00

Ted Mosby je napisao/la:Vidim da se preko ovih američkih portala vrši veliki pritisak na LeBrona, to svakako utječe na njegove igre u najvažnijim trenucima sezone
ma kakav pritisak moze uticati na njega, pa jedino moze da mu pomogne to sto sve pisu...ebiga sad ako je ovo istina da mu se djevojka pukla sa drugim ebeno :)...pa koliko dugo je James sa ovom djevojkom?.

Bas sam ovdje napisao kako je ovaj jedan moj drug bio u restoranu sa djevojkom za valentinovo i tu je bio Rose takodjer sa djevojkom :)...kaze ovaj lik Rose zaljubljen ko malo djete :)..valjda mu je ovo jos uvjek djevojka sa kojom je bio i prije nego je postao popularan :)
Ko zna, cini mi se da imaju 2 djeteta, a haman trece na putu, mozda je trece Rashino, Rasho inace poznat po tricama, mozda je ubo i za Jamesa tricu :lol: .

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2011, 14:05

James je sa ovom jos od srednje skole koliko ja znam, zato cisto sumnjam da je ovo istina. Mislim, i za Nasha se slicno pisalo kad se rasto, prvo mu je Leandro napravio dijete, pa Amare, pa Amundson, pa Turkoglu, pa Richardson i tako u nedogled.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 14:57

Ja ne sumnjam da je ovo istina Donnie iz cistog logicnog razloga sto danas vjerovatno nepostoji jedan jedini "poznati" par kod kojeg nema varanja i slicnih gluposti. Cak i kod onih kod kojih je sve ok, samo je pitanje vremena kada ce se saznati da se on ili ona drma s nekim sa strane...

Kako god, James dokazao da je novi Jordan, bravo igracino ! :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jun 2011, 16:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nesto te ne vidjam da komentiras igre velikog umjetnika pod obrucima...11 poena u posljednjim cetvrtinama...Popravit ce iduce godine, iduca godina je njegova sigurno :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 17:56

Titova-Juga je napisao/la:Ja ne sumnjam da je ovo istina Donnie iz cistog logicnog razloga sto danas vjerovatno nepostoji jedan jedini "poznati" par kod kojeg nema varanja i slicnih gluposti. Cak i kod onih kod kojih je sve ok, samo je pitanje vremena kada ce se saznati da se on ili ona drma s nekim sa strane...

ma brate ona nije poznata :)...jest sad uz njega, ali on nju sigurno vara to vjerujem :)...samo gdje nadje bas sa onim Rasom da ga vara to mi nije jasno :shock: ..ma nije ona luda brate da izgubi sve u zivotu zbog cune koju ce sad dobit, a poslije izgubiti sve... eh jedino sto nisma znao da imaju djecu skupa i da mu je ona zena,, tako da bogami James bi morao istovariti dobar dio novca za nju, tako da joj moze i biti svejedno sta god da se desi :)..opet kazem ne vjerujem u ovo uopste ...samo ti si zivio ovdje znas i sam kako se ovdje zivi :)...pored tog finog slobodnog zivota ipak ovi poznati i nerazmsljaju o mogucim posljedicama...jedva cekaju da nesto saznaju kako bi advokati imali posla, kako bi drzava im uzela love i td...malo malo cujes zaustavljen neki igrac pijan ovozio ili je imao trave i slicno, a sve im to namjerno rade prate ih i uhvate ih kad cugaju i onda im lovu uzimaju...vidio si sam sta ameri uradise M.Jacksonu... vjeruj mi oni su ga i ubili sa svim onim glupostima, lajali o covjeku, uzeli mu sve sto ima i ako je covjek pomagao svima..razmisljao je da se skroz preseli u Dubai jer nije vise mogao od njih ni zivjeti ovdje...nakon sto je umro svi ga zale, placu i vole sto mi je bilo presmjesno...ma lopovska drzava ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 10 jun 2011, 18:12

Titova-Juga je napisao/la:Ja ne sumnjam da je ovo istina Donnie iz cistog logicnog razloga sto danas vjerovatno nepostoji jedan jedini "poznati" par kod kojeg nema varanja i slicnih gluposti. Cak i kod onih kod kojih je sve ok, samo je pitanje vremena kada ce se saznati da se on ili ona drma s nekim sa strane...

ma brate ona nije poznata :)...jest sad uz njega, ali on nju sigurno vara to vjerujem :)...samo gdje nadje bas sa onim Rasom da ga vara to mi nije jasno :shock: ..ma nije ona luda brate da izgubi sve u zivotu zbog cune koju ce sad dobit, a poslije izgubiti sve... eh jedino sto nisma znao da imaju djecu skupa i da mu je ona zena,, tako da bogami James bi morao istovariti dobar dio novca za nju, tako da joj moze i biti svejedno sta god da se desi :)..opet kazem ne vjerujem u ovo uopste ...samo ti si zivio ovdje znas i sam kako se ovdje zivi :)...pored tog finog slobodnog zivota ipak ovi poznati i nerazmsljaju o mogucim posljedicama...jedva cekaju da nesto saznaju kako bi advokati imali posla, kako bi drzava im uzela love i td...malo malo cujes zaustavljen neki igrac pijan ovozio ili je imao trave i slicno, a sve im to namjerno rade prate ih i uhvate ih kad cugaju i onda im lovu uzimaju...vidio si sam sta ameri uradise M.Jacksonu... vjeruj mi oni su ga i ubili sa svim onim glupostima, lajali o covjeku, uzeli mu sve sto ima i ako je covjek pomagao svima..razmisljao je da se skroz preseli u Dubai jer nije vise mogao od njih ni zivjeti ovdje...nakon sto je umro svi ga zale, placu i vole sto mi je bilo presmjesno...ma lopovska drzava ebiga
To su u south parku sve fino objasnili :D

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.