Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ManiacsThe
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la ManiacsThe » 09 jun 2011, 23:20

neno#4 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Ne u protekle dvije utakmice, nego ako se sjecas i u drugoj kuci je uzeo sam loptu, i mangupirao se i nista nije napravio. Onako kako je on odigrao u utorak navece je smijesno, jednostavno da se kaze da je najdominantniji igrac danasnjice, i da ga se poredi sa Jordanom, nema smisla. Za tebe on moze biti i najbolji i najveci svih vremena, ali sve ostale okolnosti govore suprotno. Wade je covjek koji vodi ovu ekipu, i da nije on na ovakvom nivou, Miami bi imao vec 1 - 3 i blizio bi im se kraj.

Ali isto tako i mnogi su izbacivali Jamesa prethodnih godina, lupali ga nogama...Ko zna sta ce biti s Derrickom, da se razumijemo za kojeg sam ja ravnodusan...

Ima i Edin "nekih" stvari koje ti za njega ne znas. Ti ga znas samo sa Arene i OBN - a ;) ;)
Jeste, a da LBJa nije bilo, malo sutra bi Wade dosao van svog rodnog grada u PO.
LBJ je trenutno (nekih 4-5 sezona) najdominantniji igrac lige. Nisam rekao da je najbolji svih vremena. ;)
Glede Edina, svidja mi se njegovo rezonovanje. Ne smatram da je nepogresiv, ali drzim da je realan. 8-)
Ne pije ti vodu nikako. Moze da lupa po 30+ poena, 10+ asista, i slicno, ali nema petlju da povede ekipu, sto se kaze ne prosipa mu se krv iz ociju. Relativiziras njegovu igru u finalu, a istina je da je smijesan. Trenutno treci igrac ekipe Heata. Nisi rekao da je najbolji svih vremena, ali mislis da ga se moze porediti sa MJ - om, zar ne ;) ;) . A covjek jos titule nema.
Još jednom te pitam šta ćeš reći nakon što osvoji 5 titula i bude najbolji strijelac svih vremena. Koji će ti onda biti argumenti za blaćenje?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jun 2011, 00:15

Još jednom te pitam šta ćeš reći nakon što osvoji 5 titula i bude najbolji strijelac svih vremena. Koji će ti onda biti argumenti za blaćenje?
Koji si ti?! Fino diskutujem s covjekom, mijesas se bez razloga. Sigurno neki od spamera, koji otvaraju po deset razlicitih accounta na dan.

Kada osvoji pet titula, onda cemo svi da se kolektivno probudimo i vidimo da je to samo ipak san bio.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 00:38

neno#4 je napisao/la:
Koji si ti?! Fino diskutujem s covjekom, mijesas se bez razloga. Sigurno neki od spamera, koji otvaraju po deset razlicitih accounta na dan.

Kada osvoji pet titula, onda cemo svi da se kolektivno probudimo i vidimo da je to samo ipak san bio.
Hahahahah, care svaka cast, hahaha, koji si ti kralj hahahah, nesto najjace u posljednje vrijeme sto sam cuo
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 01:28

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2011, 01:51

sta je bilo,puko si aaa :|
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 01:59

L-Train je napisao/la:sta je bilo,puko si aaa :|
[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2011, 03:14

Pocela utakmica, LeBron vec profulao dva suta koja inace ne fula, pritisak je na njemu nema sta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 03:20

Opet Bibby u prvih 5 i opet igrac manje u oba pravca kod Miamia...hajd valjda ce Spoelestra skontati dogodine :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 jun 2011, 03:39

ovaj chalmers nije normalan :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 04:38

Evo Bibbya i evo raspada i ono malo odbrane...taj malj ni ovcu cuvati ne može , a kamoli Bareu.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 04:48

Barea se iživljava nad ovim klocem...vadi ga iz igre, yebo li te Bibby...Wade i Chalmers mu sjede na klupi ,dok Dallas preko qurcevog Baree nabija razliku....e svašta.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 05:23

Sve pogrešno rade u odbrani...Dirk ih non stop tjera da ga fauliraju, i onda lagano poentiranje sa slobodnih....pogrešnog covjeka šalju na linuju sl. bacanja.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 05:45

Ponovo abnormalan pad u zadnjih 5-6 minuta zadnje cetvrtine :o :shock: ovo vec nije slucajno jer je 3 put u ovoj finalnoj seriji....12-3 serija za Dallas u zadnje 3 minute (ljudi šutiraju 70% za 3 poena veceras) dok Bosh maši bacanja, a James otvoreni šut - Kidd i Terry pogađaju trice preku ruku i to je to 3-2 za Mavse.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 jun 2011, 12:18

cudo me kako niko nespominje sut koji je sinoc dokrajcio Heat, kako je samo Terry roknuo Jamesu tricu u facu, eh treba imati muda pa uzeti onakav sut u onoj situaciji

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2011, 12:50

Tesko Miamiu ako je povreda Flasha teze prirode, pa da mora ovakav James da ih nosi u ove dvije utakmice.

Mes Que Un Club!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 jun 2011, 13:25

Stvarno šteta za ovaj poraz noćas. Heat je trebao voditi 3:2 koliko je imao kikseva u ove zadnje 2 utakmice. Nadam se da je s Wadeom sve u redu i da će stvari doći na svoje na Floridi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jun 2011, 14:01

neno#4 je napisao/la:

ma brate ne vrijedi vise citati ih i djaba ti njemu objasnjavo ili ne opet ce ti doci sa drugim nickom da ti soli pamet :).....to su oni koji su otjerali mnoge forumase i koji danas ovu temu samo citaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 jun 2011, 15:39

Jos nista nije gotovo dvije sad igramo kuci mozemo ako treba i bez lebrona pobijedit imamo chalmersa :lol: . Vjerujem da ce se james konacno trznuti makar u odbrani ja da sam spoelstra nebi nista od njega traio samo nek gine u odbrani. Wade nije ozbiljnije povrijeđen nije na 100% al igrace u nedjelju.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 10 jun 2011, 15:53

bear grylls je napisao/la:Jos nista nije gotovo dvije sad igramo kuci mozemo ako treba i bez lebrona pobijedit imamo chalmersa :lol: . Vjerujem da ce se james konacno trznuti makar u odbrani ja da sam spoelstra nebi nista od njega traio samo nek gine u odbrani. Wade nije ozbiljnije povrijeđen nije na 100% al igrace u nedjelju.
Teško....Miami je svojim glupostima vratio u život Dallas...da su poveli 2-0 vjerovatno bi sad vec slavili titulu, ali uz ovakve padove u zadnjim cetvrtinama se ne mogu nadati tituli...sad je Dallas još poveo, znaju da im je ovo zadnja šansa za titulu (mislim na glavne igrace koji su uveliko prešli 30-tu Dirk,Terry,Kidd,Marion) i oni ce izginuti za nju...uvijek je peta tekma bila prelomna, tako da je Dallas šampion....Miami uz ovakvog pickastog Jamesa nema snage da ovo preokrene.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 jun 2011, 16:01

Mandrak je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Jos nista nije gotovo dvije sad igramo kuci mozemo ako treba i bez lebrona pobijedit imamo chalmersa :lol: . Vjerujem da ce se james konacno trznuti makar u odbrani ja da sam spoelstra nebi nista od njega traio samo nek gine u odbrani. Wade nije ozbiljnije povrijeđen nije na 100% al igrace u nedjelju.
Teško....Miami je svojim glupostima vratio u život Dallas...da su poveli 2-0 vjerovatno bi sad vec slavili titulu, ali uz ovakve padove u zadnjim cetvrtinama se ne mogu nadati tituli...sad je Dallas još poveo, znaju da im je ovo zadnja šansa za titulu (mislim na glavne igrace koji su uveliko prešli 30-tu Dirk,Terry,Kidd,Marion) i oni ce izginuti za nju...uvijek je peta tekma bila prelomna, tako da je Dallas šampion....Miami uz ovakvog pickastog Jamesa nema snage da ovo preokrene.
Ma moze se bez njegovog ucinka u napadu al nemoze u odbrani. Kad njega nebi silovali terry i marion kad bi samo igrao odbranu na nivou do finala mi bi uzeli ove dvije lake sale.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 5 gostiju.