FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 09 jun 2011, 16:38

ja ba al bi kamioni mogli kroz vezni red prolazit koliko bi prostora bilo kad bi igrali fabregas xavi inesta zajedno,,pa ti mislis igrat bez defanzivnog veznog cccc,,mozes se ti tak protiv almerija nekih dodavat a protiv narmalnih ekipa nee ,fabregas ak dodje bit ce zacementiran na klupi ,,ako se neko povredi(xavi il inesta) e onda bi mogo uskocit a vako bezze ,,thiago momak ubija je... ih fabregas vise cccc :evil: ,,,, a i balea kad cujem da neki od forumasa hoce pa smije mi se cccc pa taj lik nema tehnike nikako,,bolji tehnicar od njega pique :D **** sebe,,pa on zna trcat samo nesh probijat u kontrama nekim a u odbrani nije nesh posebno ,,nish nije bolji u odbrani od adriana ,,a u napadu znas da bi on probijo kad nam ljudi bukner postave ko uvijek sto bude i sta ce on moze trcat samo oko stadiona :D :mrgreen: ,,ne bi se uklopio u nasu igru al nikako
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 jun 2011, 17:00

barca_87 je napisao/la:ja ba al bi kamioni mogli kroz vezni red prolazit koliko bi prostora bilo kad bi igrali fabregas xavi inesta zajedno,,pa ti mislis igrat bez defanzivnog veznog cccc,,mozes se ti tak protiv almerija nekih dodavat a protiv narmalnih ekipa nee ,fabregas ak dodje bit ce zacementiran na klupi ,,ako se neko povredi(xavi il inesta) e onda bi mogo uskocit a vako bezze ,,thiago momak ubija je... ih fabregas vise cccc :evil: ,,,, a i balea kad cujem da neki od forumasa hoce pa smije mi se cccc pa taj lik nema tehnike nikako,,bolji tehnicar od njega pique :D **** sebe,,pa on zna trcat samo nesh probijat u kontrama nekim a u odbrani nije nesh posebno ,,nish nije bolji u odbrani od adriana ,,a u napadu znas da bi on probijo kad nam ljudi bukner postave ko uvijek sto bude i sta ce on moze trcat samo oko stadiona :D :mrgreen: ,,ne bi se uklopio u nasu igru al nikako
i meni bi bilo draže da daju vise prilike thiagu nego da dovode fabregasa ali kao što sam rekao ako ga stvarno pep želi onda nije bezveze sigurno ;)
.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 jun 2011, 17:04

catalonia je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ja ba al bi kamioni mogli kroz vezni red prolazit koliko bi prostora bilo kad bi igrali fabregas xavi inesta zajedno,,pa ti mislis igrat bez defanzivnog veznog cccc,,mozes se ti tak protiv almerija nekih dodavat a protiv narmalnih ekipa nee ,fabregas ak dodje bit ce zacementiran na klupi ,,ako se neko povredi(xavi il inesta) e onda bi mogo uskocit a vako bezze ,,thiago momak ubija je... ih fabregas vise cccc :evil: ,,,, a i balea kad cujem da neki od forumasa hoce pa smije mi se cccc pa taj lik nema tehnike nikako,,bolji tehnicar od njega pique :D **** sebe,,pa on zna trcat samo nesh probijat u kontrama nekim a u odbrani nije nesh posebno ,,nish nije bolji u odbrani od adriana ,,a u napadu znas da bi on probijo kad nam ljudi bukner postave ko uvijek sto bude i sta ce on moze trcat samo oko stadiona :D :mrgreen: ,,ne bi se uklopio u nasu igru al nikako
i meni bi bilo draže da daju vise prilike thiagu nego da dovode fabregasa ali kao što sam rekao ako ga stvarno pep želi onda nije bezveze sigurno ;)
Nije problem u željama (želi i sam Fabregas da se tivra u Barcu) vec je problem u 50 miliona koliko traže francuzi za njega...a te cifre mogu nekom drugom potraživati ;)

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 jun 2011, 17:32

nevjerujem da bi toliko dali za njega baš kao što si gore napisao nije ni Rosell sisao vesla :D
.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 jun 2011, 18:24

catalonia je napisao/la:nevjerujem da bi toliko dali za njega baš kao što si gore napisao nije ni Rosell sisao vesla :D
ma 25 millona u vrh glave ,,i onak se povredjuje stalno nesh ,,aman da mu je neko od predaka bio holandjanin :D :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 jun 2011, 18:27

slika

:D

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2011, 18:49

catalonia je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma nisu ni u Barsi sisali vesla, posebno ne Rosell koji je odavno zavrnuo pipu...dat ce im Sandro 50 kar.ina ;)
Nije mi Pep nikako jasan citavo ovo vrijeme :o :shock: navalio da ga dovede, ko da mu je otac :o :evil: :twisted: pa šta misli, da stavi lidera Xavia na klupu.
ako pep stvarno želi fabregasa onda to sigurno nije bezveze i ja ga potpuno podržavam ( ali samo ako stvarno pep to pep želi ;) )
Ako Pep stvarno zeli nekog, onda je to sigurno bezveze. (Chigry i Ibra) ;)
Don't hate what you don't understand.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 jun 2011, 18:54

xaviesta je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma nisu ni u Barsi sisali vesla, posebno ne Rosell koji je odavno zavrnuo pipu...dat ce im Sandro 50 kar.ina ;)
Nije mi Pep nikako jasan citavo ovo vrijeme :o :shock: navalio da ga dovede, ko da mu je otac :o :evil: :twisted: pa šta misli, da stavi lidera Xavia na klupu.
ako pep stvarno želi fabregasa onda to sigurno nije bezveze i ja ga potpuno podržavam ( ali samo ako stvarno pep to pep želi ;) )
Mislim da nije Ibrahimovic nije bio Guardiolina zelja.
Za Chigry-a neznam,ali znam da se protivio njegovom odlasku.Bio je ubedjen da ce u sledecoj sezoni igrati bolje,ipak je on veoma mlad igrac,barem za stopera.
MVP - Messi-Villa-Pedro

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2011, 19:01

losmi je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
Mislim da nije Ibrahimovic nije bio Guardiolina zelja.
Za Chigry-a neznam,ali znam da se protivio njegovom odlasku.Bio je ubedjen da ce u sledecoj sezoni igrati bolje,imak je on veoma mlad igrac,barem za stopera.
Ibrahimovic jeste bio Pepova zelja, Cruyff i Pep su nagovorili Laportu da se rijesi Eto'oa i dovede Ibru jer su mislili da ce ovaj unaprijediti igru, ispostavilo se sasvim suprotno. Dima je takodjer bio velika Pepova zelja, i on ga je htio zadrzati ali je Sandro odlucio da ga proda.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 09 jun 2011, 19:07

xaviniesta@
Mislim da je Ibrahimovic bio vise Laportina zelja,dok je Pep vise bio za Villu,al ae da kazemo da si ti u pravu ;)
Kako vidim u stranim medijima,dosta se polemise o nasim pojacanjima.Vidim da se dosta spominju napadaci,dok se pojacavanje odbrane,skoro ni ne pominje.Bilo bi pametnije,dovesti samo jednog napadaca i jednom dobrog levog beka.Jel Maxvell verovatno ide u Milan,Abidal prelazi na stopera i onda ostaje sa Adriano kao prvi izbor za levog beka.Iako se sasvim solidno pokazao prosle sezone,mislim da nema taj kvalitet da iznese u jednom ritmu celu sezonu.Voleo bih da vidim Bastosa ili nekog drugog solidnog beka.
MVP - Messi-Villa-Pedro

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2011, 19:15

losmi@
I sam Cruyff je vise puta potvrdio da je Ibra bio njegova i Pepova zelja, ali nebitno.

Sto se tice lijevog beka, nesto se spominjao ovaj mali Jose Angel iz Sportinga, mada mislim da bi bolje bilo dovesti Bastosa ili José Enriquea.

Kad je napad u pitanju, Rossi je vec nas igrac :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 jun 2011, 19:17

ne znam zasto ljudi misle da Bale nema veze sa tehnikom, ja sam gledao dosta njegovih utakmica i momak ne da ima tehniku, nego je jako dobar tehnicar, druga je stvar sto je onako najupecatljiviji po svojim prodorima i pretrcavanjima protivnika, pa neko misli da samo to zna, medjutim sasvim sigurno momak ima i dobru tehniku, kao i dobar sut iz igre i slobodnjaka, podjednako je dobar i kao bek i krilo. O njemu se nema sta raspravljati, skauti barce su podnijeli pepu izvjestaj o njemu i predstavili ga kao najbolje rjesenje za lijevu stranu sto postoji u svijetu, a jos uvijek samo 21 godinu ima, medjutim on je i jako skup i ja ne vjerujem da ce ga klub dovoditi, mada bi bilo sjajno vidjeti ga u svetom dresu.

sto se tice tih 50 miliona za fabregasa, dobit ce ih al u k...., prvo ne treba nam taj igrac, drugo imamo sjajnog tiaga koji ce ga nadmasiti ubrzo, imamo i uvijek pouzdanog keitu na klupi, trece ako on dodje kud onda sa igracima tipa keita, tiago, afelay ili cak i maskerano, dvojica bi sigurno morala otici, a koga se odreci, pa da dodje cesc rezervni tri u sredini bio bio maskerano, fabregas, tiago, ovakav vezni red u svakoj drugoj ekipi bi bio pozeljan kao prvi izbor, bilo bi previse da ovakvi igraci griju klupu

ja ne vjerujem ni da je Pep uopste nesto zagrijan za dolazak fabregasa, prosle sezone jeste, ali tada nismo imali maskerana, tiaga i afelaya, tad kad je za dobre pare otisao yaya i bilo je logike da dodje fabregas, medjutim sad kad imamo ova tri sjajna igraca situacija se drasticno promijenila

vjerujem da je pep racunao ako dobije fabregasa da ce u nekim utakmica protiv slabijih protivnika koristiti njega ili xavija kao zadnjeg veznog i to i ne bi bio problem jer se igra viktorija, a opet u nekim jacim utakmicama iniesta bi isao na krilo, fabregas u sredinu. tako bi recimo mjesto u prvom timu ponekad gubili pedro ili sergio, ali sad u ovoj situaciji bi ponekad i sergio i maskerano ostajali na klupi, ili u drugoj soluciji ostao bi na klupi pedro, ali jos bi tu afelay i tiago izvisili i ko zna kad bi imali priliku zaigrati, jos pogotovo ako bi se doveo i rossi

dakle kako god se skonta i izracuna, dolazak fabregasa izazvao bi veliku guzvu u ekpi i morala bi barem dvojica otici, a koga onda protjerati kad niko ne zasluzuje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 09 jun 2011, 19:59

slika

:mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 22:08

http://www.defensacentral.com/real_madr ... ca-cantera
Ne, ne slutim nista, nego slucajno naidjoh. Vrlo zanimljivo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2011, 22:10

Portillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... a-cantera/
"DEFENSACENTRAL.com" :lol: :lol: :lol: Uostalom zasto bi neko isao sa konja na magarca ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 22:13

xaviesta je napisao/la:
"DEFENSACENTRAL.com" :lol: :lol: :lol: Uostalom zasto bi neko isao sa konja na magarca ;)
Ma ne bi izmislili da je Mazinho bio na Valdebebasu jbt. S konja na magarca? Barca es una moda... :D Zna Figo.

Joj jbt nesto kontam, odkad se nismo posteno "poklali" na ovim dvama temama :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jun 2011, 22:18

Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
.

Izbrisase nam temu o najboljim igracima Lige, a bila idealna za "klanja" :D
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 09 jun 2011, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 10 jun 2011, 12:15

jednostavno najbolji

[youtube][/youtube]
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 10 jun 2011, 12:28

xaviesta je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
a kako je pep mogao znati da ce se ibra biti kreten i to je jedini razlog zašto je napustio barsu
.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jun 2011, 14:46

thiago i krkic za fabregasa + lova..

nadam se da nisu toliko ludi u barci da ovo urade :o
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.