FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jun 2011, 01:31

Dolazim u miru! :D

Ne sviđaju mi se nekako ovi ponuđeni dresovi, isto Rubin Kazan...

I još nešto, najbolje da vaši kadeti u subotu ne počinju utakmicu dok ne dođe policija radi vlastite sigurnosti :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 jun 2011, 11:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru! :D

Ne sviđaju mi se nekako ovi ponuđeni dresovi, isto Rubin Kazan...

I još nešto, najbolje da vaši kadeti u subotu ne počinju utakmicu dok ne dođe policija radi vlastite sigurnosti :D

SLODODA GOLOM IZ PENALA DOŠLA DO FINALA :lol: :lol: :lol: :lol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 jun 2011, 15:14

ne svidaju mi se ovi dresovi. ni dizajn ni boja ni marka...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 jun 2011, 15:17

BernardBarnjak je napisao/la:ne svidaju mi se ovi dresovi. ni dizajn ni boja ni marka...
haj razumijem tvoje razocarenje u marku,jer se ni meni ne sviđa neki Royal...ali boja je bas prava bordo,tu te ne kontam 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2011, 15:21

BernardBarnjak je napisao/la:ne svidaju mi se ovi dresovi. ni dizajn ni boja ni marka...
Nismo baš u poziciji da biramo iz neke velikie lepeze.
Biću ekstra zadovoljan ako sponzortvo bude profesionalno odrađeno. Od Umrbo-a, nismo imali opremu kako treba.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 jun 2011, 15:30

VanBasten je napisao/la:
Biću ekstra zadovoljan ako sponzortvo bude profesionalno odrađeno. Od Umrbo-a, nismo imali opremu kako treba.
jos trebas dodati i da imamo neke finansijske koristi od toga, **** ti umbro dresovi kad ih ti placas

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2011, 15:37

theprodigy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
jos trebas dodati i da imamo neke finansijske koristi od toga, **** ti umbro dresovi kad ih ti placas
Naravno da imamo.
Pa nismo mi Gradina da kupujemo dresove u šopingu. Nismo ni Umbro plaćali. Govorim o nečem drugom, bolje da imamo ugovor i s ovim anonimusom Royal-om ali kako valja, nego onakav kakav smo imali s Nike-om. Grb sami našivali, na trenerkama odštampani neutralni grb (crno-bijeli), bez imena igrača...Znači, niđe veze.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 jun 2011, 15:43

VanBasten je napisao/la: Naravno da imamo.
Pa nismo mi Gradina da kupujemo dresove u šopingu. Nismo ni Umbro plaćali. Govorim o nečem drugom, bolje da imamo ugovor i s ovim anonimusom Royal-om ali kako valja, nego onakav kakav smo imali s Nike-om. Grb sami našivali, na trenerkama odštampani neutralni grb (crno-bijeli), bez imena igrača...Znači, niđe veze.
nisam siguran za umbro, jednom prilikom sam citao da smo im ostali duzni za opremu oko 150 000 KM, to je bilo prije desetak godina, tako nekako. dresovi legeini od ove zavrsene polusezone su bili kupljeni

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2011, 15:47

theprodigy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Naravno da imamo.
nisam siguran za umbro, jednom prilikom sam citao da smo im ostali duzni za opremu oko 150 000 KM, to je bilo prije desetak godina, tako nekako. dresovi legeini od ove zavrsene polusezone su bili kupljeni
Jesmo, zato što smo prekršili ugovor s UMbrom, ne sjećam se detalja. E, to za Legeu nisam znao. Pa majka mu stara, kad su ih već naši kupovali mogli su bar boju da utrefe. Il nam je neki daltonista vršio narudžbu :roll:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jun 2011, 15:56

Bilo pa proslo.
Royal ce opremiti i mladje kategorije FKS.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 09 jun 2011, 16:47

Volio bih ove sa prugama
---Skinhedi oko mene skankuju...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 09 jun 2011, 16:52

Ako ce oni nama dati lovu finu za ove dresove..nek nose kakve hoce brate mile samo daj kesaaaaaaaa..A meni ove na pruge su dobre nema sta a mogu i one sto imaju cisto bijele :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 jun 2011, 18:03

Tik-tak Sport (sa sjedištem u Rijeci)je zastupnik i distributer talijanske tvrtke Royal Trophy osnovane 1960.g
sa sjedištem u Cava de ' Tirreni Salerno,okrug Napulj koja oprema veliki broj sportskih klubova širom Italije,
drugih država EU,kao i hrvatske klubove.
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2011, 18:33

Meni za oko dres ovako na slici : vise nego lijep,ovaj na pruge posebno...hebo marku dresa,nek se kehne koja marka u padze :P

Mada nije sigurno za ove dresove,a nije toliko ni bitno s obzirom na situaciju i ova druga ocekivanja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 jun 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 jun 2011, 18:39

miky_hz je napisao/la:Meni za oko dres ovako na slicivise nego lijep,ovaj na pruge posebno...hebo marku dresa,nek se kehne koja marka u padze :P
tako je,najbitnije su:
1)KVALITET
2)BOJA
3) GRB,SPONZORI,BROJEVI I IMENA EVENTUALNO
4) pa tek onda MARKA dresa

Plus ako ce ovo biti onaj sponzorsi ugovor,onda jos bolje. Pored toga sto cemo dobit opremu dobit cemo i nesto para

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 09 jun 2011, 18:44

Meni kao objektivnom posmatraču su dresovi pravo lijepi, još ako će to biti sponzorski, a ne da vi platite opremu, ovo je veoma dobro. Neko konta koje će dresove, a neko koji će stadion. :D
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jun 2011, 18:51

babilonTM je napisao/la:Meni kao objektivnom posmatraču su dresovi pravo lijepi, još ako će to biti sponzorski, a ne da vi platite opremu, ovo je veoma dobro. Neko konta koje će dresove, a neko koji će stadion. :D
ma mogu i ja kontati koliko cu auta,kuca i poslovnih al jbg...**** je kada covjek konta.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 09 jun 2011, 18:53

mma_hz je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Meni kao objektivnom posmatraču su dresovi pravo lijepi, još ako će to biti sponzorski, a ne da vi platite opremu, ovo je veoma dobro. Neko konta koje će dresove, a neko koji će stadion. :D
ma mogu i ja kontati koliko cu auta,kuca i poslovnih al jbg...**** je kada covjek konta.. ;) ;)
Sto je najgore svjestan sam da je ovo oko stadiona vjerovatno magla, al nek se priča jbg. :mrgreen:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 09 jun 2011, 18:56

tuti fruti je napisao/la:Izborili smo Evropu, još je ljepše što smo Želju ostavili iza nas
http://www.****/news/news/735/izbo ... li-iza-nas
Haj još koji put stavi, nije nam jasno o čemu se radi :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jun 2011, 18:59

babilonTM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Sto je najgore svjestan sam da je ovo oko stadiona vjerovatno magla, al nek se priča jbg. :mrgreen:
ma brate ne mislim ja da je magla,gluho bilo ,nego mislim da ce trebati vremena da se to napravi... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921, skoJaa i 23 gosta.