Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvoji 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Nisam ovih dana pratio desavanja mozes li samo reci za koga je potpisao Owen ?reds_forever je napisao/la:owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvoji
- reds_forever
- Kontakt:
LFCBiH je napisao/la:Nisam ovih dana pratio desavanja mozes li samo reci za koga je potpisao Owen ?reds_forever je napisao/la:owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvoji
za scum
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Nije jos al ce danas-sutra za MancesterLFCBiH je napisao/la:Nisam ovih dana pratio desavanja mozes li samo reci za koga je potpisao Owen ?reds_forever je napisao/la:owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvoji

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- reds_forever
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la:Uzivam vidjeti izdajice kako propadaju i otkrivaju svoje pravo lice ... jedna od takvih je Albin Pelak , uzivam jedva cekam da istrci na Anfieldreds_forever je napisao/la:owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvojiSad kad vidim ko je i sta je , daleko bio od nas !
Hahha...u stvarnosti jesu od istog kova ,samo sto owen i njegovi ne posluju sa nekretninama

Kolega, veoma, veoma rijetko procitam post poslije kojeg ostanem bez daha...Gerrard je napisao/la:Michael Owen ...
Je igrac zbog kojeg sam zavolio LFC ... klub koji danas u mom zivotu zauzima posebno mjesto ... Jos te davne 98 godine i utakmice Engleska - Argentina , ja kao djecak sam zapazio golobradog momka koji ulazi u igru i sa nepunih 18 godina postize rijetko vidjen gol ...Nakon toga pocinjem da pratim svaki njegov nastup koji je narednih sezona bilo sve vise i , sve vise sam se divio covjeku koji je na sebi imao dres svetog kluba ... Svaki covjek u mladosti ima svog idola , ja sam sa razlogom izabrao bas njega i nikada nisam sumnjao u njegov kvalitet , ali i pamtiti cuvene rijeci da nikada nece otici sa Anfielda . Godinama je odbijao mnoge ponude a ja sam sve vise bio ponosan na njega i ubjedivao svoje drustvo da Michael nikada nece otici ... Onda na kormilo LFC sjeda danas vec cuveni trener i odlucio je da proda Michaela po mizernoj cijeni , a jos se sjecam tog jutra kada je i sam igrac pozelio otici sa Anfielda ... Taj dan me naucio mnogo cemu , a glavna stvar je ta da vise ne vjerujem u zvijezde i ljude koji svojim izjavama u novinama kupuju navijace , a Michael je dugo godina lagao sve nas , mada to na pocetku nisam sebi priznao ... Tog trenutka sam shvatio da je ipak LFC institucija i da niko pa ni Owen nije veci od njega...naravno i dalje sam pratio tog igraca ali ni u pola manje kao sto sam pratio LFC koji me na neki nacin i odgojio , dokazao mi i te 2005 godine da nikada nista nije izgubljeno da se sve moze vratiti ... I danas kada citam da je Michael pred potpisom za mrski United , mirno gledam na sve to , to nije gubitak Liverpoola nego njegov gubitak , on je svakako u histroji Liverpoola ,ali tesko da ce i ostati tu i da ce se vise spoiminjati ukoliko ode tamo gdje ne bi trebao igrati ... Sto se mene tice vec sam negdje napisao , da bi volio da se vrati , ali realno nismo mi socijalna ustanova da primamo ljude koji su nas napustili kada je najvise trebalo ... u njemu ne vidim vise nista pozitivno sto sam vidjao u to vrijeme dok je nosi dres Liverpoola , tako da ga vise ne zelim komentarisati i naravno niti mu pozeljeti srecu , sam je birao svoj put , a na kraju se ispostavilo pogresan tako da je LFC postojao prije njega,a jos ce postojati i poslije njega !
Robbie Fowler je jedini igrac koji je otisao sa Anfielda (mimo svoje volje ), koji je dokazao da voli Liverpool ,a ove prolazne zvijezdice se sramote cim su se uspjele dovesti u vezu sa Evertonom i Unitedom !
Ja VOLIM LFC evovec 20 i kusur godina i zaista si mi svojim postom natjerao suze na oci...
A nisam bas neka p...ca...
Ako Michael pristane da predje u MANU ... ma ko ga j...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- TheScouser
- Kontakt:
Nemojte si ljudi toliko uzimati za zlo sto ce Owen u United. Covjek jednostavno nema izbora, jednostavno "nema" od cega zivjeti, covjek je bez posla a recesija mu dahĆe za vratom!reds_forever je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Uzivam vidjeti izdajice kako propadaju i otkrivaju svoje pravo lice ... jedna od takvih je Albin Pelak , uzivam jedva cekam da istrci na Anfieldreds_forever je napisao/la:owen prosao lijecnicki,od srca mu zelim da nista ne osvojiSad kad vidim ko je i sta je , daleko bio od nas !
Hahha...u stvarnosti jesu od istog kova ,samo sto owen i njegovi ne posluju sa nekretninama

On je tu vezanih ruku, jednostavno su mu ljudi ponudili ugovor koji njemu odgovara i to je to. Ko je ustvari kriv Rafi sto "vjerovatno" ne moze priustiti novi ugovor povredama sklonom Michaelu Owenu?

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
E upravo sam ovo htio reci. Benitez ne smije da rizikuje, pa cak i ako je taj igrac legenda kluba. Ferguson smije i jos ce lijepo opaliti samarcinu Benitezu ako dovede Owena. Pa vi se bunite zbog ovog transfera, a zamislite kako je navijacima iz Liverpoola. Niko Owena nece kriviti, vec iskljucivo Beniteza. Je li bio free agent? Besplatan? Sve sto je trebalo je dati mu platu i dres. Covjek nije dobio ponudu od kluba od kojeg je vjerovatno zelio dobiti i otisao je na drugo mjesto. Kraj price!TheScouser je napisao/la: On je tu vezanih ruku, jednostavno su mu ljudi ponudili ugovor koji njemu odgovara i to je to. Ko je ustvari kriv Rafi sto "vjerovatno" ne moze priustiti novi ugovor povredama sklonom Michaelu Owenu?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- reds_forever
- Kontakt:
Ovim ponizava samo sebe i gubi svoj ponos, njegova sramotaackeey je napisao/la: Kolega, veoma, veoma rijetko procitam post poslije kojeg ostanem bez daha...
Ja VOLIM LFC evovec 20 i kusur godina i zaista si mi svojim postom natjerao suze na oci...
A nisam bas neka p...ca...
Ako Michael pristane da predje u MANU ... ma ko ga j...![]()
![]()

To je u pocetku bilo i moje misljenje,al sam jutros malo googlala i vidjela da su jos prije scuma za njega bili zainteresovani i aston villa i jos par klubova,da mu je toliko " prisjelo 'siromastvo' " valjda bi odmah prihvatio jednu od tih opcija,ovako je vjerovatno znao da postoji mogucnost da ga scum "pozove " pa je cekao...pokazao je da su mu samo pare bitne,i sad kad razmislim,ovakav nam igrac i ne treba, tacno,rafa ga je mogao vratiti,ali mislim da postovanje prema klubu u kojem je napravio svoj ugled treba biti mnogo vece,opet kazem - on zna sta je rivalstvo izmedju scuma i liverpoola i ovim potezom izrazava svoj odnos prema liverpoolu koji je daleko ispod postovanjaTheScouser je napisao/la: Nemojte si ljudi toliko uzimati za zlo sto ce Owen u United. Covjek jednostavno nema izbora, jednostavno "nema" od cega zivjeti, covjek je bez posla a recesija mu dahĆe za vratom!
On je tu vezanih ruku, jednostavno su mu ljudi ponudili ugovor koji njemu odgovara i to je to. Ko je ustvari kriv Rafi sto "vjerovatno" ne moze priustiti novi ugovor povredama sklonom Michaelu Owenu?

A znas li da je kao uslov prelaska Owen trazio da klub igra LP? Je li Aston Villa, Everton i ti ostali igraju LP? On nije dobio ponudu ni od jednog kluba iz velike cetvorke dok ManU nije poslao svoju. Nema to veze sto ce doci u United. Mogao je isto tako ici i u Chelsea ili Arsenal. A njegov klub Liverpool mu nije nista ponudio, nego je plakao za Davidom Villom. Jesam li u pravu?reds_forever je napisao/la: To je u pocetku bilo i moje misljenje,al sam jutros malo googlala i vidjela da su jos prije scuma za njega bili zainteresovani i aston villa i jos par klubova,da mu je toliko " prisjelo 'siromastvo' " valjda bi odmah prihvatio jednu od tih opcija,ovako je vjerovatno znao da postoji mogucnost da ga scum "pozove " pa je cekao...pokazao je da su mu samo pare bitne,i sad kad razmislim,ovakav nam igrac i ne treba, tacno,rafa ga je mogao vratiti,ali mislim da postovanje prema klubu u kojem je napravio svoj ugled treba biti mnogo vece,opet kazem - on zna sta je rivalstvo izmedju scuma i liverpoola i ovim potezom izrazava svoj odnos prema liverpoolu koji je daleko ispod postovanja
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ko hebe Owena ba , Ngog je klasa za njega
.... To United malo da ga sukne Liverpoolu bivsim igracem , eto bas je njima do stalno povrijedjenog Michaela Owena koji je jos nosio dres najveceg protivnika
....
Ja sam uvijek govorio da bi volio da dodje ali da me bas briga i ako ne dodje jer je sklon povredama
Bolje kupiti igraca koji nam treba i koji ce biti tu jos 5-6 godina a ne jos 2 i ciao
Zna Benitez sta radi zato i nije htjeo da ga vrati ...
Ako ode u Man sretno mu , JA TUGOVATI NECU

Ja sam uvijek govorio da bi volio da dodje ali da me bas briga i ako ne dodje jer je sklon povredama

Ako ode u Man sretno mu , JA TUGOVATI NECU

.......................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Djubre veliko OWEN!!a kao prijatelj sa gerrardom!

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ja , on postavlja uslove , ko te je to slagao bgti ... Jos da igra u L.P ( STO SE MOMAK POHASIO ) , pa samo nek nije u drugoj ligi to je njegov uslovA znas li da je kao uslov prelaska Owen trazio da klub igra LP? Je li Aston Villa, Everton i ti ostali igraju LP? On nije dobio ponudu ni od jednog kluba iz velike cetvorke dok ManU nije poslao svoju. Nema to veze sto ce doci u United. Mogao je isto tako ici i u Chelsea ili Arsenal. A njegov klub Liverpool mu nije nista ponudio, nego je plakao za Davidom Villom. Jesam li u pravu?

A reci mi , bil ti volio da Tevez potpise za Liverpool ( iako je kratko vrijeme nosio dres Manchestera, a ne ko Owen u Liverpoolu ).. Normala da bi te pogadjalo ali bi te boljela ona dole stvar ( da se ne izrazavam ima cura ) ... Tako i svakog navijaca Liverpoola boli ta ,,dole,, navedena stvar ali pogadja jer je dugo dugo ljubio grb Liverpoola kada je busio gol Manchestera ...
Puno je klubova nudilo novac za Villu , Barca , Real , Chelsea , Manchester ... A u EPL je rekao da zeli igrati samo za Liverpool

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 03 jul 2009, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
]

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Pa lijepo je receno da covjek hoce da igra za klub koji je u LP. Zasto? Pa zato sto je iduce godine SP. A on zeli ici tamo. Sta ti nije jasno? Hoce nazad u reprezentaciju.OTNYS_YNWA je napisao/la: Ma ja , on postavlja uslove , ko te je to slagao bgti ... Jos da igra u L.P ( STO SE MOMAK POHASIO ) , pa samo nek nije u drugoj ligi to je njegov uslov
A reci mi , bil ti volio da Tevez potpise za Liverpool ( iako je kratko vrijeme nosio dres Manchestera, a ne ko Owen u Liverpoolu ).. Normala da bi te pogadjalo ali bi te boljela ona dole stvar ( da se ne izrazavam ima cura ) ... Tako i svakog navijaca Liverpoola boli ta ,,dole,, navedena stvar ali pogadja jer je dugo dugo ljubio grb Liverpoola kada je busio gol Manchestera ...
Puno je klubova nudilo novac za Villu , Barca , Real , Chelsea , Manchester ... A u EPL je rekao da zeli igrati samo za LiverpoolNormala da se nece plakati , ako bude love Villa ce potpisati za Liverpool sigurno ga nece odbiti
PLACETE LI VI ZA CRISTINOM
![]()
![]()
jel de, nije ga tebi ni malo zao
![]()
![]()
meni zao bgm nece se imati ko naguzivati kad suta slobodnjake
![]()
![]()
Ne bi mi bilo drago da je Tevez presao u Liverpool kao sto mi nije drago sto ce otici u City. Ali postoje razlike tu. United se nije mogao dogovoriti sa njim i covjek odlazi, a dao je jako puno i iskreno je igrao. Sretno momak! A za Ronalda uopste ne placem. To mogu skroz jasno tvrditi. On cim je izrazio zelju da ide, ja sam prestao da ga gotivim i znao sam da ce se to desiti prije ili kasnije. Dzaba mu sad ova prica da mu nedostaje OT, kad je dvije godine plakao da hoce u Madrid. Falice kao neko ko pravi razliku, ali da fali kao neko ko je omiljen... pa i nece bas.
Ne znam jesam li mlađi, ali jako se dobro sjecam Fowlera iz najboljih dana. I sjecam se one cize koju je povukao.Gerrard je napisao/la: Nisi u pravu vjerovatno si mladji od mene pa ne znas da ima ljudi koji su bili i mnogo BOLJI napadaci u Liverpoolu pa su otjerani sa Anfielda i nisu bili pi...ckice kao ovaj nego su igrali u klubovima koji imaju sasvim dobar odnos sa Liverpolom !
Evo ti samo primjer Robbie Fowlera vjerovatno najboljeg napadaca kojeg je Premiership zapazio u zadnjih 15 godina , a koji je uvijek zivio za LFC iako je imao ponude Uniteda kada je otjeran iz Liverpoola( razlog se zna ) , nikada nije htio otici tamo !
Owenu niko nije zamjerio Newcastle i slicno , ali United to moze samo osoba bez karaktera !

potpisujem cijeli tekst, kao da sam ga ja napisaoGerrard je napisao/la:Michael Owen ...
Je igrac zbog kojeg sam zavolio LFC ... klub koji danas u mom zivotu zauzima posebno mjesto ... Jos te davne 98 godine i utakmice Engleska - Argentina , ja kao djecak sam zapazio golobradog momka koji ulazi u igru i sa nepunih 18 godina postize rijetko vidjen gol ...Nakon toga pocinjem da pratim svaki njegov nastup koji je narednih sezona bilo sve vise i , sve vise sam se divio covjeku koji je na sebi imao dres svetog kluba ... Svaki covjek u mladosti ima svog idola , ja sam sa razlogom izabrao bas njega i nikada nisam sumnjao u njegov kvalitet , ali i pamtiti cuvene rijeci da nikada nece otici sa Anfielda . Godinama je odbijao mnoge ponude a ja sam sve vise bio ponosan na njega i ubjedivao svoje drustvo da Michael nikada nece otici ... Onda na kormilo LFC sjeda danas vec cuveni trener i odlucio je da proda Michaela po mizernoj cijeni , a jos se sjecam tog jutra kada je i sam igrac pozelio otici sa Anfielda ... Taj dan me naucio mnogo cemu , a glavna stvar je ta da vise ne vjerujem u zvijezde i ljude koji svojim izjavama u novinama kupuju navijace , a Michael je dugo godina lagao sve nas , mada to na pocetku nisam sebi priznao ... Tog trenutka sam shvatio da je ipak LFC institucija i da niko pa ni Owen nije veci od njega...naravno i dalje sam pratio tog igraca ali ni u pola manje kao sto sam pratio LFC koji me na neki nacin i odgojio , dokazao mi i te 2005 godine da nikada nista nije izgubljeno da se sve moze vratiti ... I danas kada citam da je Michael pred potpisom za mrski United , mirno gledam na sve to , to nije gubitak Liverpoola nego njegov gubitak , on je svakako u histroji Liverpoola ,ali tesko da ce i ostati tu i da ce se vise spoiminjati ukoliko ode tamo gdje ne bi trebao igrati ... Sto se mene tice vec sam negdje napisao , da bi volio da se vrati , ali realno nismo mi socijalna ustanova da primamo ljude koji su nas napustili kada je najvise trebalo ... u njemu ne vidim vise nista pozitivno sto sam vidjao u to vrijeme dok je nosi dres Liverpoola , tako da ga vise ne zelim komentarisati i naravno niti mu pozeljeti srecu , sam je birao svoj put , a na kraju se ispostavilo pogresan tako da je LFC postojao prije njega,a jos ce postojati i poslije njega !
Robbie Fowler je jedini igrac koji je otisao sa Anfielda (mimo svoje volje ), koji je dokazao da voli Liverpool ,a ove prolazne zvijezdice se sramote cim su se uspjele dovesti u vezu sa Evertonom i Unitedom !
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:reds_forever je napisao/la:
A znas li da je kao uslov prelaska Owen trazio da klub igra LP? Je li Aston Villa, Everton i ti ostali igraju LP? On nije dobio ponudu ni od jednog kluba iz velike cetvorke dok ManU nije poslao svoju. Nema to veze sto ce doci u United. Mogao je isto tako ici i u Chelsea ili Arsenal. A njegov klub Liverpool mu nije nista ponudio, nego je plakao za Davidom Villom. Jesam li u pravu?
Igraci liverpoola su htjeli da owen dodje,vrslili su pritisak na beniteza,i gerrard i torres i ostali,za villu se torres prikovao kad je benitez jos davno prije toga rekao da nema namjeru da dovede owena,i osim toga sta on kojeg djavola misli da je pa da postavlja uslove da igra LP kad sezonu od povreda ne moze sklopit kako treba
- reds_forever
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:Kaka zeli Alonsa u klubu
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 54067.aspx
Eto imace arbelou,sad zasad dosta mu

Ma joj, nemoj molim te da moram nonstop isto ponavljati. Klub koji igra LP i koji je uvijek jedan od prvih favorita za naslov prvaka ce biti najvise pracen i primjecen. Iduce godine je SP. Preko kluba koji udara na sve frontove, Owen ima velike sanse da ode u JAR. Zato je i htio klub koji igra LP. Ferguson rizikuje ovim, posto je Owen sklon povredama. Zasto Benitez nije rizikovao? Je li sad malo jasnije?reds_forever je napisao/la: Igraci liverpoola su htjeli da owen dodje,vrslili su pritisak na beniteza,i gerrard i torres i ostali,za villu se torres prikovao kad je benitez jos davno prije toga rekao da nema namjeru da dovede owena,i osim toga sta on kojeg djavola misli da je pa da postavlja uslove da igra LP kad sezonu od povreda ne moze sklopit kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.