Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2011, 14:20

Portillo je napisao/la:Najbolje da ga damo Fergiju par godina pa ga onda vratimo :D
Ako Fergie od njega ne napravi igrača koji može zaigrat u Realu neće niko.Ja bi volio Giggsa vidjet u Realu čini mi se da je konačno stasao da izađe iz Castille 2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jun 2011, 14:30

[youtube][/youtube]
Neko ce reci zongler,ali ja zbog takvih i volim fudbal..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jun 2011, 14:36

Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2011, 14:39

Ja bi rado volio da on zaigra za cigane i oduzima minutažu igračinama poput Pedra i Ville,a da loptu od njega ne vide Xavi,Messi i Iniesta ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jun 2011, 14:41

Portillo je napisao/la:Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu :D
Zongler je bio i Ronaldinho,pa je opet igrao najljepsi nogomet sto sam ja gledo..
Mislis da bi smio to da uradi u finalu LP,dobro se zna kad se smije zajebavat kad ne-..haya

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 14:44

[youtube][/youtube]

Ovo nama treba, a ne neki Ozil i takvi jadnici.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 14:54

[youtube][/youtube]

+

[youtube][/youtube]

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 09 jun 2011, 14:58

Portillo je napisao/la:Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu :D
Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jun 2011, 16:09

Ev" sta se desi placenicima poput Coentrao koji zele igrat za MONEY :VIDEO: Coentrao završio s lisicama na rukama i u suzama ^ http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jun 2011, 16:16

realan_coek je napisao/la: Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.
Ko je to propao?

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 jun 2011, 17:02

anonymousHD je napisao/la:
realan_coek je napisao/la: Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.
Ko je to propao?
ma svi ovi "novi brazilci" :mrgreen: propadaju fkt :)
.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 09 jun 2011, 17:17

anonymousHD je napisao/la:" Još sam ga 2005., kad je još bio dete, odveo u Valdebebas da gleda Robinha. Tada se, međutim, morao vratiti u Brazil zbog ogromnog pritiska Santosa ", prisetio se Ribeiro koji je agent i spomenutom Robinhu. ;)

Davno nekad Neymar bio u Madridu, možda se opet vrati.. Sve je moguće! Ja bi njega volio, ali ako ga Namik neće onda ništa od toga. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bas se sjecam toga tj. kad je Marca pisala o talentovanom 13,4godisnjaku koji se nalazi u Madridu - cak je proveo par dana u kampu R.Madrida sa svojim vrsnjacima 8-)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 jun 2011, 17:26

anonymousHD je napisao/la:" Još sam ga 2005., kad je još bio dete, odveo u Valdebebas da gleda Robinha. Tada se, međutim, morao vratiti u Brazil zbog ogromnog pritiska Santosa ", prisetio se Ribeiro koji je agent i spomenutom Robinhu. ;)

Davno nekad Neymar bio u Madridu, možda se opet vrati.. Sve je moguće! Ja bi njega volio, ali ako ga Namik neće onda ništa od toga. :lol: :lol: :lol: :lol:
Naravno da od toga nema nista. Kao sto u Real nece doci ni Aguero ni Coentrao.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 09 jun 2011, 17:27

[youtube][/youtube] :mrgreen: :lol:
Pravda za Pepea

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 09 jun 2011, 17:33

VELIKA POTRAŽNJA ZA NOVIM REALOM DRESOVIMA
Navijači madridskog Reala u ranim jutarnjim satima čekali su otvorenje prodavnice u okrugu Santiago Bernabeu stadiona kako bi kupili dresove za novu sezonu.

“Lijep je i elegantan dres, sigurni so da ćemo s njim osvojiti mnogo titula“, ističe jedan od navijača koji je sebi obezbijedio Realov dres za sezonu 2011/12.

“Volimo ovaj dres“, dodao je jedan, drugi navijač opet ističe kako je „kragna kasična, ali detalji zlatne boje daju moderan izgled dresu. Ljudi u zemlji će poludjeti kada nas vide sa ovim dresom“.
[youtube][/youtube] :)
Pravda za Pepea

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 jun 2011, 17:57

Kaka predstavlja dresove za sezonu 2011/2012. Znači nema njemu nigdje bar još jednu sezonu :D :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jun 2011, 18:13

_BooS_ je napisao/la:Kaka predstavlja dresove za sezonu 2011/2012. Znači nema njemu nigdje bar još jednu sezonu :D :D
slika

kaka je predstavio i milanove dresove za sezonu 2009/10. :lol:

slika

dres je prelijep. kombinacija boja bas po mom ukusu :)

btw, ko je ovaj iza kake :lol: :lol: :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 jun 2011, 18:18

A što će im hebat Ronaldo mater kad vidi ovu sliku.. :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 jun 2011, 18:41

To je 'adidas' namerno uradio, jer Ronaldo nije u porodici adidas, već 'nike'. :D :lol:

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 09 jun 2011, 20:32

Meni su iskreno,ljepši stari dresovi.Ma nema veze,neka nose bilo kakve,samo da u njima osvoje što više trofeja.Ipak,kakvi god da su-ljepši su od Barceloninih :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.