Ako Fergie od njega ne napravi igrača koji može zaigrat u Realu neće niko.Ja bi volio Giggsa vidjet u Realu čini mi se da je konačno stasao da izađe iz Castille 2Portillo je napisao/la:Najbolje da ga damo Fergiju par godina pa ga onda vratimo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Neko ce reci zongler,ali ja zbog takvih i volim fudbal..
Neko ce reci zongler,ali ja zbog takvih i volim fudbal..
Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ja bi rado volio da on zaigra za cigane i oduzima minutažu igračinama poput Pedra i Ville,a da loptu od njega ne vide Xavi,Messi i Iniesta 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zongler je bio i Ronaldinho,pa je opet igrao najljepsi nogomet sto sam ja gledo..Portillo je napisao/la:Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu
Mislis da bi smio to da uradi u finalu LP,dobro se zna kad se smije zajebavat kad ne-..haya
[youtube][/youtube]
Ovo nama treba, a ne neki Ozil i takvi jadnici.
Ovo nama treba, a ne neki Ozil i takvi jadnici.
[youtube][/youtube]
+
[youtube][/youtube]
+
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.Portillo je napisao/la:Pa sta mislis u polufinalu Lige prvaka protiv Barce dodje sam pred Valdesa i stane se onako zayebavat? Daj ba, kakav on, obicni cirkusant. Robinho je bio bolji od njega, samo sto ga je zelja za parama sjebala, iskreno se nadam da ovaj nece doci. Mada bi upravi sastavio sve po spisku kada bi u Barci za par godina bio najbolji na svijetu
Ev" sta se desi placenicima poput Coentrao koji zele igrat za MONEY :VIDEO: Coentrao završio s lisicama na rukama i u suzama ^ http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ko je to propao?realan_coek je napisao/la: Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.
ma svi ovi "novi brazilci"anonymousHD je napisao/la:Ko je to propao?realan_coek je napisao/la: Nebrini se nece od ovoga nikad biti igrac gledao sam 2-3 njegove tekme i jednostavno previse simulira da bi uspio u evropi tamo ga svi gotive pa i prodju mu poneka ofirna simuliranja a i **** ga statistika koga god su prozvali novi pele propao je u evropi.

.
Bas se sjecam toga tj. kad je Marca pisala o talentovanom 13,4godisnjaku koji se nalazi u Madridu - cak je proveo par dana u kampu R.Madrida sa svojim vrsnjacimaanonymousHD je napisao/la:" Još sam ga 2005., kad je još bio dete, odveo u Valdebebas da gleda Robinha. Tada se, međutim, morao vratiti u Brazil zbog ogromnog pritiska Santosa ", prisetio se Ribeiro koji je agent i spomenutom Robinhu.![]()
Davno nekad Neymar bio u Madridu, možda se opet vrati.. Sve je moguće! Ja bi njega volio, ali ako ga Namik neće onda ništa od toga.![]()
![]()
![]()

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Naravno da od toga nema nista. Kao sto u Real nece doci ni Aguero ni Coentrao.anonymousHD je napisao/la:" Još sam ga 2005., kad je još bio dete, odveo u Valdebebas da gleda Robinha. Tada se, međutim, morao vratiti u Brazil zbog ogromnog pritiska Santosa ", prisetio se Ribeiro koji je agent i spomenutom Robinhu.![]()
Davno nekad Neymar bio u Madridu, možda se opet vrati.. Sve je moguće! Ja bi njega volio, ali ako ga Namik neće onda ništa od toga.![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Pravda za Pepea
[youtube][/youtube]VELIKA POTRAŽNJA ZA NOVIM REALOM DRESOVIMA
Navijači madridskog Reala u ranim jutarnjim satima čekali su otvorenje prodavnice u okrugu Santiago Bernabeu stadiona kako bi kupili dresove za novu sezonu.
“Lijep je i elegantan dres, sigurni so da ćemo s njim osvojiti mnogo titula“, ističe jedan od navijača koji je sebi obezbijedio Realov dres za sezonu 2011/12.
“Volimo ovaj dres“, dodao je jedan, drugi navijač opet ističe kako je „kragna kasična, ali detalji zlatne boje daju moderan izgled dresu. Ljudi u zemlji će poludjeti kada nas vide sa ovim dresom“.

Pravda za Pepea
Kaka predstavlja dresove za sezonu 2011/2012. Znači nema njemu nigdje bar još jednu sezonu

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Donnie Darko
- Kontakt:
_BooS_ je napisao/la:Kaka predstavlja dresove za sezonu 2011/2012. Znači nema njemu nigdje bar još jednu sezonu![]()

kaka je predstavio i milanove dresove za sezonu 2009/10.

dres je prelijep. kombinacija boja bas po mom ukusu

btw, ko je ovaj iza kake

A što će im hebat Ronaldo mater kad vidi ovu sliku.. 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
To je 'adidas' namerno uradio, jer Ronaldo nije u porodici adidas, već 'nike'.

- Bane Madridista
- Kontakt:
Meni su iskreno,ljepši stari dresovi.Ma nema veze,neka nose bilo kakve,samo da u njima osvoje što više trofeja.Ipak,kakvi god da su-ljepši su od Barceloninih 

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.