RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Uzeo covijek pare jer je sposoban za taj posao a kakav je prema Velezu,ne bi trebali mi da odlucujemo nego uprava kluba.
Po ovim ciframa,Drakul i Kazazic najskuplji i to velike cifre pravo a davno sam ja rekao da smo mi dobili vrlo dobrog igraca ove sezone a to je Kazazic i ja bi licno volio da su ostali Drakul i Vlada u Velezu i onda bi sad sa sigurnoscu mogao reci da ce Velez igrat u Evropi a meni kao navijacu Evropa nije cilj nego stabilan klub koji ce se izvuci malo iz ovog blata
Po ovim ciframa,Drakul i Kazazic najskuplji i to velike cifre pravo a davno sam ja rekao da smo mi dobili vrlo dobrog igraca ove sezone a to je Kazazic i ja bi licno volio da su ostali Drakul i Vlada u Velezu i onda bi sad sa sigurnoscu mogao reci da ce Velez igrat u Evropi a meni kao navijacu Evropa nije cilj nego stabilan klub koji ce se izvuci malo iz ovog blata
Halo pametni! Ti stvarno mislis da je ovo prica bez osnove? Bilo koga od igraca upitaj je li taj isti Tanovic rekao pred svim igracima " Sta je Rovcaninu,ti si dobio svaki dinar,na ruke ti sve isplaceno...itd" I to ti stvarno mislis da nije es dobio? Molim te ne idi u kontradiktornosti jer si tu da branis Tanovica i ja te shvatam da to mozes samo lazima ili presucivanjem jasnih cinjenica!MostaracVelezovac je napisao/la:Sreto,
Budi covjek i napisi svoje ime i prezime i onda napisi da je Tanovic lopov, da je ovaj lopov i onaj lopov.
Izgovaras jako grube i teske teske rijeci preko interneta i iza svog nicka. Optuzujes bez dokaza i pricas stvari koje su iza svake normale i rezona. Nazvati nekoga lopovom je velika stvar. A ti se ponasas kao da ti je to postapalica.
Jeli ti ikad palo na pamet zasto su 2 igraca iz Zeljeznicara u prvoj postavi Veleza? I zasto Velez nije nista platio da ih dobije? Zasto oni nisu posudjeni Celiku, Slobodi, Leotaru?
Molim te nemoj naglit i gadjat se izrazima "lopov" itd - to je jako ruzno... pogotovo kad i ti i ja znamo da nemas dokaze za takvo nesto.
Necu ja prat Tanovica - covjeka i neznam licno i nije mi ni bitan. Bitno je sta je on uradio za Velez i da li Velez ima koristi od njega - odgovor je "uradio je puno" i "da" - a sve ostalo je manje bitno.
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
HAHAHAHAHAHA Pa Avdo ima vise skole od njega! Avdo je masinbravar a Tanovic samo bravar! HAHAHAHAa sposobna covjeka!MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi ovo, nije bitno jeli ti Tana drag vise ili manje. Bitno je da u danasnjem fudbalu ti treba neko sa sportskim iskustvom, sa poslovnim iskustvom, sa menadzerskim iskustvom a u gradu Mostaru zaista nema covjeka koji ima sve te tri stvari osim Tane. Tana zivi od svog posla - znaci zna (kako tako) s parama i sa budzetom, mora da zna da bi imao svoj izvor prihoda. Tana je golman i radio je kao sportski radnik - ima i trenersku licencu. I uz to bio je direktor kluba i ranije i vodio Velez - stoga ima i menadzersko iskustvo uz to sportsko i poslovno. Znaci ukratko, Tanovic je ustvari i jedina osoba koja je kvalifikovana za ovaj posao.NeToBoLa je napisao/la:Sreto, nije ni meni nešto Tana drag majke mi ali činjenica je da su i navijači tj. KN i Nikšić tražili da bude on direktor i da na njega niko nije ni ''a '' rekao. Daj fore svima u Upravi barem jednu polusezonu, pa ćemo ih ili tjerati ili podržati a nemoj sad unositi nemir kada već pozitiva dolazi iz kluba, pa makar sto posto bio u pravu za Tanu i druge pojedince. To ono ako te mogu fino, drugarski kao osoba koja voli Velež kao i ti, molim.
Druga je stvar to sto je u proslosti Tanovic bio primoran da bude sve od direktora do portira jer ostali nisu htjeli da rade svoj posao - ali i tada je Tana opet pokazao da je vrijedan i radio je kad ostali nisu. On je bio jedan od 2-3 osobe koji su bili u toj upravi tokom radnog vremena i ponasali se poslovno prema Velezu. Stoga, bio drag, nebio drag - nije kao da imamo 10 ljudi koji imaju sve te kvalitete potrebne za direktora fudbalskog kluba. Imamo jednog - i budimo realni, on nije los nimalo - samo mu treba tim ozbiljnih ljudi koji nesto radi - jedan covjek nemoze sam voditi klub. Nemogu ni 2-3. Mora tu biti 10 ljudi minimalno. A izgleda da ce ovaj put da ima upravo to.
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
U pravu je taj igrac! A za Rovcanina da upita ko je to a on ga doveo! Pa pogledaj ti samo koji je to pokvarenjak! On ga licno doveo! Brkovic ,dobar decko sigurno, mu je prvi rodjak iz Gacka i sa njim sjedio stoputa! I sad on lafo ne zna ko je to! HAHAHAHAHA e Tanovicu,Tanovicu, ti i tvoj rodjak Djeno Tanovic iz RVI! ko bi vam stao u kraj i vasim lopovlucima!demamo je napisao/la:ovako zvuci reakcija jednog velezovog igraca, sa kojim sa danas bio u drustvu,u vezi izbora Tanovica za direktora: "Nek nam je zdravo glava"!!
Pa nek svako na svoj nacin ovo razumije, a valjda oni (sadasnji igraci) najbolje znaju kakav je taj famozni Tanovic!!
Meni se licno nesvidja zato sto sam na jednoj pripremnoj utakmici zimus stajao blizu njega,a on one svoje pita : ko je ovaj igrac, ko nam je ovaj (i navodi brojeve igraca)!!radilo se o Rovcaninu i o Brkovicu!To mi je zasmetalo da on kao tada clan uprave nezna ko mu igra u timu!!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Ne decko,ja sam onaj sto ti dodje kuci kada tata ode na posao! Onako bezazleno,samo da malo popricam sa tvojom mamom.apple je napisao/la:Ovaj Sreto je ono krme Gakovic, takozvani menadjer, veliki neprijatelj Veleza svih ovih godina. Izbaci cifru koju si uzeo na velezovoj djeci sve ove godine tjeme ti ****!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Kakvi bola nultrasi veci nam je neprijatelj ovaj gore sto se javio od svih komsinica, zajedno sa jos jednim debelim sa tekije i jos ima obraza da on neke cifre izbacuje ovdje, treba mu zabraniti 100 metara da pridje svakom igracu Veleza!
Sreto , naleti nam nekad do KN-a da kafu popijemo. 

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
SRETO,ja razumijem da ti mrzis Tanu ali nista ti ne mozes promjenit jer je njega izabrala uprava,izabrao ga Niksic i zele ga navijaci i to je sve receno.A da se mene pita,Tana je najbolji direktor od svih do sad sto su bili na tim funkcijama u Velezu.
A sto se tice RA,ja idem na svaku utakmicu i nije mi jasno zasto je mala posjeta bila u zadnjih 5 utakmica na domacem terenu ali po nekim postovima,imam osjecaj da RA mora rijesit neke probleme izmedju sebe i to trebamo uradit svi zajedno i u narednu sezonu krenut svi zajedno
A sto se tice RA,ja idem na svaku utakmicu i nije mi jasno zasto je mala posjeta bila u zadnjih 5 utakmica na domacem terenu ali po nekim postovima,imam osjecaj da RA mora rijesit neke probleme izmedju sebe i to trebamo uradit svi zajedno i u narednu sezonu krenut svi zajedno
Previše veselo, majke mi. Pa bože sačuvaj komentara, uz dužno poštovanje, ali uopšte se ne komentariše velež, nego samo tana...
**** ovaj juznjacki mentalitet,majke mi i kod jednih i kod drugih u Mostaru.. 

Pod ovim svakakvim nickovima i svakakvi se ljudi kriju i propagiraju neke svoje ljude, ideje i tako dalje. Nama običnim navijačima, koji nemamo nikakve veze ni s kim osim s Veležom, nije lako sekunde.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 09 jun 2011, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
Ja samo zelim da Velez ispliva iz ove jame blata i nista vise a ko ce biti u klubu,mene manje vise ne zanima ali mi nije jasno da se navijaci u zadnje vrijeme ohladili od Veleza a trazili su promjene,dosla uprava koju smo svi zelili i opet nesto ne valja jer cim nema navijaca onda je nesto mutno
svima ću sada reći, boli me briga šta ko misli, ja sam veležovac i razmišljam svojom glavom, nek priča ko šta hoće, niko mene ne može odvratiti da ne navijam za velež, ja ću navijati za velež, ma kakav on bio do svoje smrti, tako da se i ne obazirem previše na neke komentare, koje sam ovdje čitao, a od kojih se kosa na glavi diže, ako su navijači veleža spali na međusobna optuživanja i prepucavanja, onda nam je upitna budućnost...
-
- Kontakt:
Idiote, ako cemo tako i Josip Broz Tito je bio bravar a Franjo Tudjman doktor.SRETO je napisao/la:HAHAHAHAHAHA Pa Avdo ima vise skole od njega! Avdo je masinbravar a Tanovic samo bravar! HAHAHAHAa sposobna covjeka!MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi ovo, nije bitno jeli ti Tana drag vise ili manje. Bitno je da u danasnjem fudbalu ti treba neko sa sportskim iskustvom, sa poslovnim iskustvom, sa menadzerskim iskustvom a u gradu Mostaru zaista nema covjeka koji ima sve te tri stvari osim Tane. Tana zivi od svog posla - znaci zna (kako tako) s parama i sa budzetom, mora da zna da bi imao svoj izvor prihoda. Tana je golman i radio je kao sportski radnik - ima i trenersku licencu. I uz to bio je direktor kluba i ranije i vodio Velez - stoga ima i menadzersko iskustvo uz to sportsko i poslovno. Znaci ukratko, Tanovic je ustvari i jedina osoba koja je kvalifikovana za ovaj posao.NeToBoLa je napisao/la:Sreto, nije ni meni nešto Tana drag majke mi ali činjenica je da su i navijači tj. KN i Nikšić tražili da bude on direktor i da na njega niko nije ni ''a '' rekao. Daj fore svima u Upravi barem jednu polusezonu, pa ćemo ih ili tjerati ili podržati a nemoj sad unositi nemir kada već pozitiva dolazi iz kluba, pa makar sto posto bio u pravu za Tanu i druge pojedince. To ono ako te mogu fino, drugarski kao osoba koja voli Velež kao i ti, molim.
Druga je stvar to sto je u proslosti Tanovic bio primoran da bude sve od direktora do portira jer ostali nisu htjeli da rade svoj posao - ali i tada je Tana opet pokazao da je vrijedan i radio je kad ostali nisu. On je bio jedan od 2-3 osobe koji su bili u toj upravi tokom radnog vremena i ponasali se poslovno prema Velezu. Stoga, bio drag, nebio drag - nije kao da imamo 10 ljudi koji imaju sve te kvalitete potrebne za direktora fudbalskog kluba. Imamo jednog - i budimo realni, on nije los nimalo - samo mu treba tim ozbiljnih ljudi koji nesto radi - jedan covjek nemoze sam voditi klub. Nemogu ni 2-3. Mora tu biti 10 ljudi minimalno. A izgleda da ce ovaj put da ima upravo to.
Haj bidonu ne serare majke ti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Nema veceg glupana od onog ko mjeri sposobnost nivoom obrazovanja.
Ima doktora nauka koji nisu sposobniji od automehanicara koje sam ja upoznao i finansijski a i onako inace.
PS... a Tanovic, za tvoju informaciju, zivi od svog biznisa vec godina - i koliko znam, taj mu biznis nema nikakve veze s bravarenjem - pa eto opet zivi.
Ima doktora nauka koji nisu sposobniji od automehanicara koje sam ja upoznao i finansijski a i onako inace.
PS... a Tanovic, za tvoju informaciju, zivi od svog biznisa vec godina - i koliko znam, taj mu biznis nema nikakve veze s bravarenjem - pa eto opet zivi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Upravni odbor FK Velež održao je sastanak u proširenom sastavu. Naime, sastanku uprave „Rođenih“ prisustvovali su i poslovni ljudi iz grada, kao i oni koji su i do sada svojim radom pomagali Velež.
Upravni odbor je odlučio da na upražnjeno mjesto direktora Veleža, a koje je nastalo odlaskom Himze Đonke, postavi Sedin Tanovića, koji je do sada bio član Upravnog odbora. Na mjesto Tanovića, koje je ostalo upražnjeno njegovim prelaskom na poziciju prvog operativca „Rođenih“, došao je Haso Pekušić, vlasnik HP Investing, jedne od najjačih građevinskih kompanija u Bosni i Hercegovini.
Upravni odbor je pozvao neke svoje dosadašnje članove, a koji u posljednjih mjesec i pol nisu prisustvovali sjednicama uprave, a i neformalno su se izjasnili da zbog obaveza ne mogu aktivno sudjelovati u njenom radu, da se pismenim putem izjasne oko svog statusa, kako bi, ukoliko bude potrebe, dopunio se sastav Upravnog odbora i u punom kapacitetu se krenulo u narednu sezonu.
Inače, u narednim danima slijedi intenziviranje razgovora sa igračima oko produženja saradnje, a za koje je stručni štab iskazao potrebu u narednoj sezoni, kao i razgovora sa potencijalnim pojačanjima. Bez obzira na samu sinoćnju sjednicu, posljednjih desetak dana Upravni odbor kluba intenzivno razgovora sa potencijalnim sponzorima za sljedeću sezonu, a u narednom periodu će se već vidjeti prvi rezultati tih razgovora.
U sljedećoj sezoni Fudbalski klub Velež će biti jedan od najstabilnijih klubova u Bosni i Hercegovini, te tako krenuti u realizaciju takmičarskih planova.
Upravni odbor je odlučio da na upražnjeno mjesto direktora Veleža, a koje je nastalo odlaskom Himze Đonke, postavi Sedin Tanovića, koji je do sada bio član Upravnog odbora. Na mjesto Tanovića, koje je ostalo upražnjeno njegovim prelaskom na poziciju prvog operativca „Rođenih“, došao je Haso Pekušić, vlasnik HP Investing, jedne od najjačih građevinskih kompanija u Bosni i Hercegovini.
Upravni odbor je pozvao neke svoje dosadašnje članove, a koji u posljednjih mjesec i pol nisu prisustvovali sjednicama uprave, a i neformalno su se izjasnili da zbog obaveza ne mogu aktivno sudjelovati u njenom radu, da se pismenim putem izjasne oko svog statusa, kako bi, ukoliko bude potrebe, dopunio se sastav Upravnog odbora i u punom kapacitetu se krenulo u narednu sezonu.
Inače, u narednim danima slijedi intenziviranje razgovora sa igračima oko produženja saradnje, a za koje je stručni štab iskazao potrebu u narednoj sezoni, kao i razgovora sa potencijalnim pojačanjima. Bez obzira na samu sinoćnju sjednicu, posljednjih desetak dana Upravni odbor kluba intenzivno razgovora sa potencijalnim sponzorima za sljedeću sezonu, a u narednom periodu će se već vidjeti prvi rezultati tih razgovora.
U sljedećoj sezoni Fudbalski klub Velež će biti jedan od najstabilnijih klubova u Bosni i Hercegovini, te tako krenuti u realizaciju takmičarskih planova.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ništa nije drugo bitno, bitan je velež koji je vječan, a ljudi su prolazni..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sreto, diši,..., duboko . . . 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.