Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
a to što trenira svaki adn nije bitno ?? Oni samo subotom igraju...Ma vam malo mozgica fali...
Jbg preforsiro sam se,imao sam tesku sezonuHamulani je napisao/la:a to što trenira svaki adn nije bitno ?? Oni samo subotom igraju...Ma vam malo mozgica fali...

...nisu mogli da te ugase!!!
Zabio čovjek 15 golova, plus dva-tri za reprezentaciju, to se može nazvati dobrom sezonom?chichak je napisao/la:Jbg preforsiro sam se,imao sam tesku sezonuHamulani je napisao/la:a to što trenira svaki adn nije bitno ?? Oni samo subotom igraju...Ma vam malo mozgica fali...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hamulani je napisao/la:vELEŽOVAC,
Sad se postavlja pitanje jedno realno....Ko si bolan ti da kritikuješ Edina Džeku ? Ko?
Obični uhljup..
Da kaže Ivica Osim ono što vi serete po forumu ja bih rekao, jeste tako je, da kaže vidi nebo crno ja bih se zapitao je li ...Al ti i tebi slični, nemate pravo da napišete pa eto ni to da se nije trudio..Šta ti znaš je li se on trudio..Hajde ti stani na teren 90 minuta..Nemoraš se pomaći pa se skontaj je li se on trudio..Nisi se zapitao nikad je li mozda umoran od cijele protekle sezone...Nego onako ti kazes, ti pametan, ti kritikujes..
Sve ovo sto sam ja rekao i jeste Ivica Osim rekao negdje u Martu za intervju za nasu TV kada su ga pitali zasto Dzeko pocinje da sjedi na klupi - kada je on odgovorio "ne trci" , "nema kondicije" itd itd itd ... Nadji video i pogledaj.
... nema veze oprosteno ti je.

PS... a ja sam definitivno Dzekin veliki fan i nebi niko sretniji bio do mene da mu ne krene golijada sljedece sezone.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ja se stvarno nadam da se on dobro odmori psihicki ovo ljeto i dobro umori u pred sezoni ... mislim da bi mu tada sve krenulo od noge.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pored toga odradi aplauz na bilo kakvo dodavanje prema njemu, to si zaboravioIbrahimović_God je napisao/la:Nema Džeko pojma, žali Bože para i onih 30miliona![]()
Da mi bi samo vidjeti statistiku koliko je pretrčao u ove dvije utakmice(Albanija,Rumunija) pa kad god ga vidim hoda, samo trlja onaj nos bagavi.U ove dvije tekme nisam ga nijednom vidio da je puni šprint odradio na utakmici

Što ste se Edinu natovarili na leđa sa negativnim komentarima.Dečku se mnogo toga desilo u zadnjih pola godine, nova zemlja, nova liga, drugačiji stil igre, novi odnosi u timu, ne igra dovoljno ....
Neka prođe pripreme sa ManC i biće stari.Malo vjere u naše nije naodmet.
Jbt, gledam sinoć tekmu 30-ak ljudi u kafiću, šta god urade Vedo i Džeko salve kritika kada god pogriješi Zlatan Muslimović nađe se opravdanje, ne ide to tako...
Jbt, gledam sinoć tekmu 30-ak ljudi u kafiću, šta god urade Vedo i Džeko salve kritika kada god pogriješi Zlatan Muslimović nađe se opravdanje, ne ide to tako...
Jbg, skupo je placen, od njega se ocekivalo da odmah briljira poput Ronalda.. I on I Torres su usrali, Torres malo viseMister No je napisao/la:Što ste se Edinu natovarili na leđa sa negativnim komentarima.Dečku se mnogo toga desilo u zadnjih pola godine, nova zemlja, nova liga, drugačiji stil igre, novi odnosi u timu, ne igra dovoljno ....

Sa Edinom se nesto ozbiljno desava. Samopouzdanja nula, motiv nula, zalaganje nula. Nek dobro ohladi jajca sa za ovu pauzu i ako misli da dalje napreduje u svojo karijeri nek stisne zube i grize citave pripreme. Da je Bogdom u City-u kakav stroziji trener a ne ovaj klaun Mancini, on bi Dzeku sredio zacas i ne bi bio pomija na terenu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mislim da smo se debelo prevarili pretpostavkom da će Džeko za ove utakmice doći fizički i psihički spremniji nego ikad s obzirom na pola godine engleskog fudbalu. Ja sam prvi pisao, da će bez problema nositi po 2 Rumuna na leđima itsl. Desilo se upravo suprotno, došao je totalno fizički i psihički iscrpljen, očigledno je "aklimatizacija" na englesku ligu uzela svoj danak, i ako ćemo biti dobronamjerni moramo to razumjeti i ohanut malo s teškim riječima.
U Zenici protiv Rumuna djelovao je zaista mnogo jači od onog Džeke prije, očekivao sam, kao i mnogi drugi, da će sada biti još stameniji, jači, brži...No vidjeli smo.
Nije Džeko jedini kojem se desilo slično. Modrić je krajem prošlog kv. ciklusa slično izgledao na terenu.
Zato, neka ljudi, ohanimo malo. Edo je zaslužio da ga otrpimo. Ako kop navijača MC-a uprkos njegovim toplo-hladno igrama Edi ne prestaje pjevati i davati podršku svaku utakmicu, onda ne znam zašto mi nemamo isti respektz spram ovog momka.A on je nas zadužio, nama luđacima za državnom repkom donio je toliko radosti ne samo kao A reprezentativac, nego i kao član U21, daj nemoj da budemo šupci.
U Zenici protiv Rumuna djelovao je zaista mnogo jači od onog Džeke prije, očekivao sam, kao i mnogi drugi, da će sada biti još stameniji, jači, brži...No vidjeli smo.
Nije Džeko jedini kojem se desilo slično. Modrić je krajem prošlog kv. ciklusa slično izgledao na terenu.
Zato, neka ljudi, ohanimo malo. Edo je zaslužio da ga otrpimo. Ako kop navijača MC-a uprkos njegovim toplo-hladno igrama Edi ne prestaje pjevati i davati podršku svaku utakmicu, onda ne znam zašto mi nemamo isti respektz spram ovog momka.A on je nas zadužio, nama luđacima za državnom repkom donio je toliko radosti ne samo kao A reprezentativac, nego i kao član U21, daj nemoj da budemo šupci.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bice partijaMostaracVelezovac je napisao/la:Ja se stvarno nadam da se on dobro odmori psihicki ovo ljeto i dobro umori u pred sezoni ... mislim da bi mu tada sve krenulo od noge.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Ide i te kako ide - nekako a nikako mi nije jasno zasto je Muslimovic uvijek nekom rezervaMister No je napisao/la:Što ste se Edinu natovarili na leđa sa negativnim komentarima.Dečku se mnogo toga desilo u zadnjih pola godine, nova zemlja, nova liga, drugačiji stil igre, novi odnosi u timu, ne igra dovoljno ....

Ma daj - zbog njegove borbe i zalaganja uvijek bi trebao od prve minute igrati. Mislim da nikome nije jasno zasto je uvijek na klupi

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- GhostRider
- Kontakt:
Slab ekonomist nikad nece dobiti pare, nebitno koliko radio, kakvom zeljom i kolikim trudom. Jer on je slab ekonomist. Isto tako mi necemo sa slabijim igracima nikad doci na EP, pa koliko se oni trudili i borili. Na tome im treba cestitati, al' bolji igraci imaju prednost.bparena je napisao/la:Ide i te kako ide - nekako a nikako mi nije jasno zasto je Muslimovic uvijek nekom rezervaMister No je napisao/la:Što ste se Edinu natovarili na leđa sa negativnim komentarima.Dečku se mnogo toga desilo u zadnjih pola godine, nova zemlja, nova liga, drugačiji stil igre, novi odnosi u timu, ne igra dovoljno ....
Jbt, gledam sinoć tekmu 30-ak ljudi u kafiću, šta god urade Vedo i Džeko salve kritika kada god pogriješi Zlatan Muslimović nađe se opravdanje, ne ide to tako...![]()
Ma daj - zbog njegove borbe i zalaganja uvijek bi trebao od prve minute igrati. Mislim da nikome nije jasno zasto je uvijek na klupi![]()
![]()
Slab ekonomista je samo izgovor za nepravdu koju cinimo tom covjeku godinama. U fudbalu je bolje biti trenutno slab ekonomista nego trenutno slab fudbaler. A i inace ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
isti razlog sto i Torres igra prije svih ostalih Spanskih napadacabparena je napisao/la:Ide i te kako ide - nekako a nikako mi nije jasno zasto je Muslimovic uvijek nekom rezervaMister No je napisao/la:Što ste se Edinu natovarili na leđa sa negativnim komentarima.Dečku se mnogo toga desilo u zadnjih pola godine, nova zemlja, nova liga, drugačiji stil igre, novi odnosi u timu, ne igra dovoljno ....
Jbt, gledam sinoć tekmu 30-ak ljudi u kafiću, šta god urade Vedo i Džeko salve kritika kada god pogriješi Zlatan Muslimović nađe se opravdanje, ne ide to tako...![]()
Ma daj - zbog njegove borbe i zalaganja uvijek bi trebao od prve minute igrati. Mislim da nikome nije jasno zasto je uvijek na klupi![]()
![]()

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- BH Patriot
- Kontakt:

Nadam se da će naredne sezone zasijati u Premiershipu, te da će svima dokazati sve svoje kvalitete koje ima. Sada je njemu zasigurno veoma teško, jer njegov golgeterski post odavno traje. Protiv Rumunije i Albanije je odigrao ispod svojeg prosjeka i nadam se da će u nadolazećim utakmicama protiv Bjelorusije se vratiti u staru formu, jer to Idol nacije i zaslužuje. Edine drži se !
Livin' La Vida Loca ;)
Ne brinite se vi nista, momku treba malo odmora. Siguran sam da ce vec na pocetku Premiershipa poceti zabijati.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav odmor?Odmor od cega??? od prevelikih uplata na njegov bak.racun????yup je napisao/la:Ne brinite se vi nista, momku treba malo odmora. Siguran sam da ce vec na pocetku Premiershipa poceti zabijati.
Njemu treba Trening i to da mu se noge oduzmu to mu treba,ulijenio se previse sve je izgubio ono sto ga je krasilo a sve to zbog loseg treninga,pa Ronaldo sa 120kg koliko vec se bolje kretao od njega.....
Koliko je samo izgubio ne trenirajuci kako treba,poceo se ponasati kao Baloteli 85min hoda par minuta trckara po terenu....
Nadam se da ce posle ove pauze dobro da se oznoji i da ce oni fitnes treneri da ga slome!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vecini vise smetaju "velike uplate" na njegov bankovni racun, negoli losije partije od onih na koje smo navikli.
Jbo ti nas.
Jbo ti nas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Možda psihički odmor koji zna biti teži od fizičkog. I stvarno više je glupo spomonjati njegov novac ,pa on već godinama ima novca da ne zna šta će od njega,nije u formi i tačka, novac s tim nema vezePonos Torina je napisao/la:Kakav odmor?Odmor od cega??? od prevelikih uplata na njegov bak.racun????yup je napisao/la:Ne brinite se vi nista, momku treba malo odmora. Siguran sam da ce vec na pocetku Premiershipa poceti zabijati.
Njemu treba Trening i to da mu se noge oduzmu to mu treba,ulijenio se previse sve je izgubio ono sto ga je krasilo a sve to zbog loseg treninga,pa Ronaldo sa 120kg koliko vec se bolje kretao od njega.....
Koliko je samo izgubio ne trenirajuci kako treba,poceo se ponasati kao Baloteli 85min hoda par minuta trckara po terenu....
Nadam se da ce posle ove pauze dobro da se oznoji i da ce oni fitnes treneri da ga slome!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 32 gosta.