RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jun 2011, 15:49

NeToBoLa je napisao/la:Sreto, nije ni meni nešto Tana drag majke mi ali činjenica je da su i navijači tj. KN i Nikšić tražili da bude on direktor i da na njega niko nije ni ''a '' rekao. Daj fore svima u Upravi barem jednu polusezonu, pa ćemo ih ili tjerati ili podržati a nemoj sad unositi nemir kada već pozitiva dolazi iz kluba, pa makar sto posto bio u pravu za Tanu i druge pojedince. To ono ako te mogu fino, drugarski kao osoba koja voli Velež kao i ti, molim.
Vidi ovo, nije bitno jeli ti Tana drag vise ili manje. Bitno je da u danasnjem fudbalu ti treba neko sa sportskim iskustvom, sa poslovnim iskustvom, sa menadzerskim iskustvom a u gradu Mostaru zaista nema covjeka koji ima sve te tri stvari osim Tane. Tana zivi od svog posla - znaci zna (kako tako) s parama i sa budzetom, mora da zna da bi imao svoj izvor prihoda. Tana je golman i radio je kao sportski radnik - ima i trenersku licencu. I uz to bio je direktor kluba i ranije i vodio Velez - stoga ima i menadzersko iskustvo uz to sportsko i poslovno. Znaci ukratko, Tanovic je ustvari i jedina osoba koja je kvalifikovana za ovaj posao.

Druga je stvar to sto je u proslosti Tanovic bio primoran da bude sve od direktora do portira jer ostali nisu htjeli da rade svoj posao - ali i tada je Tana opet pokazao da je vrijedan i radio je kad ostali nisu. On je bio jedan od 2-3 osobe koji su bili u toj upravi tokom radnog vremena i ponasali se poslovno prema Velezu. Stoga, bio drag, nebio drag - nije kao da imamo 10 ljudi koji imaju sve te kvalitete potrebne za direktora fudbalskog kluba. Imamo jednog - i budimo realni, on nije los nimalo - samo mu treba tim ozbiljnih ljudi koji nesto radi - jedan covjek nemoze sam voditi klub. Nemogu ni 2-3. Mora tu biti 10 ljudi minimalno. A izgleda da ce ovaj put da ima upravo to.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 08 jun 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 08 jun 2011, 15:49

Sta je sa ovim Zeljinim igracima Gancev i Rovcanini je li ostaju ili se vracaju u Seher ?
Ovo sa Zeljom mi nista nije jasno neko ovamo, neko tamo, bodovi tamo 'vamo malo vise tamo :D i tako u krug nekontam vise nista.
A sta cemo s ovom silnom lovom sto obecavaju mi ti bola nismo na to navikli nekako smo bolji kad smo kokuzi :o

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 jun 2011, 15:54

TNT je napisao/la:Sta je sa ovim Zeljinim igracima Gancev i Rovcanini je li ostaju ili se vracaju u Seher ?
Ovo sa Zeljom mi nista nije jasno neko ovamo, neko tamo, bodovi tamo 'vamo malo vise tamo :D i tako u krug nekontam vise nista.
A sta cemo s ovom silnom lovom sto obecavaju mi ti bola nismo na to navikli nekako smo bolji kad smo kokuzi :o
gancev ako ne ode negdje u jaci klub iz jace lige, dolazi u velez

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 08 jun 2011, 15:58

Treba ga zadrzati dobar je igrac, a za Rovcanina neznam mislim da imamo ovi mladji isti ako ne i bolji.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 jun 2011, 16:02

Sreto,

Budi covjek i napisi svoje ime i prezime i onda napisi da je Tanovic lopov, da je ovaj lopov i onaj lopov.

Izgovaras jako grube i teske teske rijeci preko interneta i iza svog nicka. Optuzujes bez dokaza i pricas stvari koje su iza svake normale i rezona. Nazvati nekoga lopovom je velika stvar. A ti se ponasas kao da ti je to postapalica.

Jeli ti ikad palo na pamet zasto su 2 igraca iz Zeljeznicara u prvoj postavi Veleza? I zasto Velez nije nista platio da ih dobije? Zasto oni nisu posudjeni Celiku, Slobodi, Leotaru?

Molim te nemoj naglit i gadjat se izrazima "lopov" itd - to je jako ruzno... pogotovo kad i ti i ja znamo da nemas dokaze za takvo nesto.

Necu ja prat Tanovica - covjeka i neznam licno i nije mi ni bitan. Bitno je sta je on uradio za Velez i da li Velez ima koristi od njega - odgovor je "uradio je puno" i "da" - a sve ostalo je manje bitno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2011, 18:04

Ma nama treba samo biti jedno vazno a to je stabilan i jak Velez a ko ga vodi,ko je direktor,ne bi me trebalo interesovat ni najmanje ali vazda se u nas nesto izjalovi pa ispadnu neki problemi i diskusije.
Nadam se da ce ljudima proradit savjest i da ce Velez izdignut iz pepela jer smo do sad a i sad,u velikom pepelu i od svih klubova poslije rata,Velez je najgore prosao.Sve je izgubio i polako se vraca,nesto se stvara i samo da se stabilizuje situacija unutar administracije i mislim da Velez krece uzlaznom putanjom

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 08 jun 2011, 19:44

ovako zvuci reakcija jednog velezovog igraca, sa kojim sa danas bio u drustvu,u vezi izbora Tanovica za direktora: "Nek nam je zdravo glava"!!
Pa nek svako na svoj nacin ovo razumije, a valjda oni (sadasnji igraci) najbolje znaju kakav je taj famozni Tanovic!!
Meni se licno nesvidja zato sto sam na jednoj pripremnoj utakmici zimus stajao blizu njega,a on one svoje pita : ko je ovaj igrac, ko nam je ovaj (i navodi brojeve igraca)!!radilo se o Rovcaninu i o Brkovicu!To mi je zasmetalo da on kao tada clan uprave nezna ko mu igra u timu!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 21:09

Jbg ne treba odmah napadati ovu upravu, a da se još nisu vidjeli nikakvi rezultati rada, treba sačekati zimu, pa tek onda donositi sud, uostalom, mi nismo ti koji odlučujemo nešto naročito...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2011, 21:12

Kao clan uprave je to pitao???A zna li Haso Pekusic sve igrace u klubu a clan je uprave??
Meni je malo logicinije da clanovi uprave ne znaju sve igrace osim direktora i predsjednika ali svi imamo svoje misljenje o tome i to je normalno.Mozemo kukat koliko hocemo ali je taj Tana izabran za direktora pa cemo nakon polusezone vidit kako ce biti i onda cemo davat komenatre a taj isti Tana nece igrat utakmice nego je njegovo kao i citave uprave da donesu pare koje ce klubu donjet stabilizaciju a ko ce igrat i kako,to je do trenera i jedino je trener sa igracima odgovoran za rezultate a uprava za disciplinu u klubu,organizaciju,novac itd...
Ovo je logicno razmisljanje i mislim da se svi trebamo toga drzat...Navijaci su na skupstini stavili i njegovo ime i prezime kao potencijalnog clana uprave sto znaci da je njihova zelja bila da i Tana bude clan uprave a ta ista uprava je njega izabrala za direktora i sta cemo mi sada??'Mozemo samo kukat a dobro kukamo ali za neke vece komentare i sugestije ili pohvale,pricekajmo pola godine ili godinu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 21:28

Rad ove uprave treba tek ocijeniti po okončanju takmičarske sezone, pa tako i rezultate rada tanovića i drugih u upravi, a sad nek oni rade svoj posao, to im je jedina briga i obaveza i nek veleža izvedu na zelenu granu, treba ih pustiti da na miru rade bez ikakvog pritiska...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 08 jun 2011, 22:00

[quote="cunami"]Kao clan uprave je to pitao???A zna li Haso Pekusic sve igrace u klubu a clan je uprave??

Hmmm, Haso je u klub dosao nema ni 5 dana, a Tana se vrti po Velezu sa funkcije na funkciju bar 3 godine koliko ja znam!! Iz tog sam razloga to napisao, sto znam da je Tana sportski covjek i covjek koji je vezan za Velez i svaki dan je u klubu, pa mi je zato glupo da se ofira po tribinama pitajuci drustvo ko je ovaj, ko je ovaj??
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 22:14

ne vjerujem da je tanović toliko neozbiljan pa da ne zna igrače, ipak je on prvi operativac kluba...

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 08 jun 2011, 23:16

Ovaj Sreto je ono krme Gakovic, takozvani menadjer, veliki neprijatelj Veleza svih ovih godina. Izbaci cifru koju si uzeo na velezovoj djeci sve ove godine tjeme ti ****!
samo mostarski, samo bahato

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2011, 23:25

Ako je istina za Tanu da nije znao ko je koji igrac,onda je to vjerovatno jer ga on nije doveo nego trener bez icije dozvole.Znamo svi da je Ibrak dovodio igrace a niko nije znao za njih i cisto sumnjam da je Tana takav da ne zna koji je ko igrac ali...sve je moguce u Velezu :lol:
Trazili smo ovu upravu i sad smo je dobili ali sa tim da ima jos par ljudi koji itekako mogu pomoc i ne znam sta se zalimo nakon svega a mi to trazili? Pustite ljude u upravi neka rade a ja sam siguran da,dok je Niksica,da nece biti malverzacija i zajebavanja i da ce Velez biti prioritet svima a vidi se iz par postupaka koji su se desili unazad 2-3 mjeseca

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 23:32

ma nemojte se sada svađati bezveze, ne treba nam negativna atmosfera, kada je konačno nešto krenulo naprijed...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2011, 23:36

Mozemo se mi ovdje svadjat i prepirat koliko god hocemo ali nas uprava kluba niti slusa niti cita i radi tiho,bez javnosti i ikakve medijske pompe sto je po meni dobro i za sad,samo neka tako nastave a ostalo ne bi da komentarisem jer sta god kazem,a samo govorim kako bi ja volio vidjet Velez pa da moje dijete bude u normalnom Velezu,i sve sto kazem,pojave se neki likovi kojima neko iz uprave ne odgovara,ne odgovara nam trener i sl.
Najbolje rijesenje je da se ugasimo ali to je nemoguce i drugo,da nas neko kupi a ko ce nas kupit kad nemamo nista svoje??
Zato klub i jeste u dubiozi sto svi zele da vode politiku kluba i volim sto je ovaj Niksic u klubu pa da sve ovo promjeni naopacke i izvede klub na pravi put da ga vise niko ne moze vratit u dubiozu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 23:43

Pa dobro razmjena mišljenja, da po ko zna koji put se slažem, s tim da uprava tiho radi, i bez ikakve velike medijske pompe, to nam je puno falilo, i zato ih treba pustiti da rade na miru, a naše je da navijamo za rođene i još nešto:

NIJE SE RODIO KO JE NARODU UGODIO...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2011, 23:52

Mostar takvog covijeka nije dao ni u liku i djelu Jole Muse i Sadija Cemalovica i jos mnogih drugih pa ne vidim ni da ce medju ovim ljudima ali...Mozda vrijeme nosi nesto drugo i naravno,svi imaju pravo govorit valja li uprava ili ne valja ali oni izmedju sebe donose odluke a sve konce vuce Niksic i oni neka izmedju sebe sve rijesavaju a mi samo mozemo navijat za Rodjene

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2011, 23:55

Tako je care, naše je samo da navijamo, a njihovo je da misle...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jun 2011, 00:03

hahaha joj prijetnje
haha, umjesto da one ultrase mlatite vi cete se izmedju sebe svasta
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.