Imamo sigurno najboljeg golmana i desnog beka na svijetu-to ne osporavam.Imamo najboljeg ofanzivnog lijevog beka na svijetu.Carvalho je odličan,mada pogriješi i on često,a i ima 33 godine.Pepe je iskreno samo "sjekač",a Albiola da ne pominjem.Garayu je potrebno da se razvija još,mada ne vjerujem da će ikada biti klasa.Arbeloa zna odigrati dobro u velikim utakmicama,ali konstantno ne može baš pružati sjajne partije.Tu bi nam trebao neko kao Thiago Silva-on ili neko sličan njemu.Mada nebi bilo loše da Ramos pređe na štopera,a dovedemo desnog beka-ali zašto ne iskoristiti Ramosove ofanzivne sposobnosti?!Ako Diarra ode-mada nisam za to,onda će nam trebati i zadnji vezni,neko ko će mnogo trčati,da zamijeni Khediru ponekad.I Pepe može češće tu igrati,ali ne može ni on konstantno trčati cijelu utakmicu.Sviđalo nam se to ili ne,nemamo baš savršenu zadnju liniju.Barcelona je primila mnogo manje golova od nas,a i Mourinho ako misli igrati bunker protiv njih-i sa igračem manje-svakako mora pojačati defanzivu.Imamo najbolje stopere u Ligi i najboljeg desnog beka na svijetu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Bane Madridista
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ne bi me čudilo,obično dovodimo velika imena koje su imala lošu sezonu,možda se i prema Gerardu okrenemo.
Da se hoce ovaj sastav malo skratiti...
opet priča za Augera da se je sastao sa Florentinom i da ce nakon Cope(24.7) biti potvrđen transfer,ko če ga znati.
Da se hoce ovaj sastav malo skratiti...
opet priča za Augera da se je sastao sa Florentinom i da ce nakon Cope(24.7) biti potvrđen transfer,ko če ga znati.
Što bi nama Milan dao najboljeg defanzivca lige,ne znam za koje pare što bi...posebno šta ovaj nije kvarna robaBane Madridista je napisao/la:Thiago Silva-
eh tu je problem,ko? lahko reci ali ko to ima dovoljno kvalitetan i pristupačan na tržištu?Bane Madridista je napisao/la:ili neko sličan njemu
koga?Bane Madridista je napisao/la:a dovedemo desnog beka-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pepe je najbolji stoper na svijetu..Bane Madridista je napisao/la:Imamo sigurno najboljeg golmana i desnog beka na svijetu-to ne osporavam.Imamo najboljeg ofanzivnog lijevog beka na svijetu.Carvalho je odličan,mada pogriješi i on često,a i ima 33 godine.Pepe je iskreno samo "sjekač",a Albiola da ne pominjem.Garayu je potrebno da se razvija još,mada ne vjerujem da će ikada biti klasa.Arbeloa zna odigrati dobro u velikim utakmicama,ali konstantno ne može baš pružati sjajne partije.Tu bi nam trebao neko kao Thiago Silva-on ili neko sličan njemu.Mada nebi bilo loše da Ramos pređe na štopera,a dovedemo desnog beka-ali zašto ne iskoristiti Ramosove ofanzivne sposobnosti?!Ako Diarra ode-mada nisam za to,onda će nam trebati i zadnji vezni,neko ko će mnogo trčati,da zamijeni Khediru ponekad.I Pepe može češće tu igrati,ali ne može ni on konstantno trčati cijelu utakmicu.Sviđalo nam se to ili ne,nemamo baš savršenu zadnju liniju.Barcelona je primila mnogo manje golova od nas,a i Mourinho ako misli igrati bunker protiv njih-i sa igračem manje-svakako mora pojačati defanzivu.Imamo najbolje stopere u Ligi i najboljeg desnog beka na svijetu.
Pepe moze trcat vise i od Lassa i Khedire,a sta ce nam zadnji vezni kad imamo Xabija,Lassa,Khediru,GAGA kojeg svi zaboravljaju,Sahina i Pepea po zadatku, a nekad moze i Granero igrat to..
Albiol igra u najboljoj reprezentaciji na svijetu u prvom timu pa vi pricajte sta ocete..
odlicna stvar je sto naredne sezone kao uvod u ligu odmah imamo dva el classica, da vam se odmah nadodajemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prvo neka Villar pripremi sudije koji ce pomoci FarsiRomariooo je napisao/la:odlicna stvar je sto naredne sezone kao uvod u ligu odmah imamo dva el classica, da vam se odmah nadodajemo

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Ma bit ce tiki atrac,ovaj tiki tak pa če te se nadodavati.Romariooo je napisao/la:nadodajemo
pepetu, ramosu, arbeloio i carvalju se vec ostre kramponi na kopackama, ekonomi reala vec su uzeli turpije u rukePepe $ je napisao/la:Prvo neka Villar pripremi sudije koji ce pomoci FarsiRomariooo je napisao/la:odlicna stvar je sto naredne sezone kao uvod u ligu odmah imamo dva el classica, da vam se odmah nadodajemozna se koji su to...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bar kad dobiju crveni nek bude zasluženo,a i usput da izbace jednog vašeg na što duže vrijemeRomariooo je napisao/la:pepetu, ramosu, arbeloio i carvalju se vec ostre kramponi na kopackama, ekonomi reala vec su uzeli turpije u rukePepe $ je napisao/la:Prvo neka Villar pripremi sudije koji ce pomoci FarsiRomariooo je napisao/la:odlicna stvar je sto naredne sezone kao uvod u ligu odmah imamo dva el classica, da vam se odmah nadodajemozna se koji su to...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Mislim da to za Gerrarda nema logike.Momak ima 31 godinu,muče ga stalno povrede i mislim da će sigurno za 2-3 godine završiti karijeru.Zašto dati npr.20 miliona evra za njega?Za nekoga ko neće igrati pola sezone?!A i on sigurno da želi karijeru završiti u Liverpoolu.Iskreno nisam za dovođenje Aguerra.Imamo sjajne mlade špiceve-treba nam jedan rezervista-iz škole ili neko jeftiniji.Thiago Silva nije nemoguća misija za Real Madrid.Kladim se da bi ga mogli dovesti-proslijediti im nekog zauzvrat i doplatiti"koliko god je potrebno".Možda Chiellini-nije sličan njemu,ali je svakako odličan.Ili Daniel Ayala(Španac,20 godina,190cm visok)-rođen za nas.Što se tiče desnog beka,ne preostaje nam niko drugi nego Maicon.Sigurno bi i Bosingwa sjajno igrao u Španiji(OZBILJNO MISLIM),sjetimo se samo kako je igrao pod vođstvom Hiddinka u Chelseaju-mogao bi se dovesti vrlo jeftino.Kada igramo ofanzivno Marcelo i on bekovi,a defanzivno Ramos i Arbeloa
Ili možda neki mladi-najviše bih volio vidjeti nekog iz škole,ali...

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
A Biskvit, Pedro, Alves i Mašćerano su vidim doveli vec par kaskadera da se pripreme za narednu sezonu.Romariooo je napisao/la:pepetu, ramosu, arbeloio i carvalju se vec ostre kramponi na kopackama, ekonomi reala vec su uzeli turpije u rukePepe $ je napisao/la:Prvo neka Villar pripremi sudije koji ce pomoci FarsiRomariooo je napisao/la:odlicna stvar je sto naredne sezone kao uvod u ligu odmah imamo dva el classica, da vam se odmah nadodajemozna se koji su to...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ja sam čuo da Johny Depp nezadovoljan ostatkom glumačke postave u najnovijim Piratima poslao njih na pripreme u Barcelonu kod pravih majstora tog zanataPortillo je napisao/la: A Biskvit, Pedro, Alves i Mašćerano su vidim doveli vec par kaskadera da se pripreme za narednu sezonu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bosanski sarkazam što se tiče Gerarada.Bane Madridista je napisao/la:Mislim da to za Gerrarda nema logike.Momak ima 31 godinu,muče ga stalno povrede i mislim da će sigurno za 2-3 godine završiti karijeru.Zašto dati npr.20 miliona evra za njega?Za nekoga ko neće igrati pola sezone?!A i on sigurno da želi karijeru završiti u Liverpoolu.
´ajmo složiti da se necemo složiti oko T.Silve ali objektivno ne vidim kako bi ga to doveli...a smiješno je što mi pričamo o njemu dok ni jedno žutilo nas nije povezalo sa T.Silvom a kamoli da je Real,Mou nešto rekao o istom.
Zar ne želimo upgradovati ekipu? Albiol ili Chiellini na klupi nije ni bitno,ustvari ovaj je makar španac i tu je več dvije godine.Bane Madridista je napisao/la:Chiellini
tridesetgodišnjak koji može ici samo dolje...Bane Madridista je napisao/la:Maicon
Šta nedo Bog da izvučemo Totenham

Bosingwa nije 2 godine odigrao dobru utakmicu i on bi trebao unaprijediti igru.Bane Madridista je napisao/la:Bosingwa
Odbrana se ne treba dirati.
sta vam bi s onim jedinim trofejom u zadnje tri godine, s onim peharom za prvaka kupa, jesul ga limari ispeglali, ili ga je uprava reala prodala cigama u staro gvozdje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
šta ga ima prodavati barceloni koji qurac?Romariooo je napisao/la:sta vam bi s onim jedinim trofejom u zadnje tri godine, s onim peharom za prvaka kupa, jesul ga limari ispeglali, ili ga je uprava reala prodala cigama u staro gvozdje
Udinese nudi Sancheza Realu
http://www.marca.com/2011/06/08/futbol/ ... 61518.html
E svasta... prije njega, jedini Cileanac koji je igrao u Realu (joj kako govorim, ko da ce se ovo stvarno desit) bio je Bam Bam Ivan, kad bi bio siguran da ce "ih" ovaj bombardovati kao njegov idol, istog treba bi pristao da potpise

E svasta... prije njega, jedini Cileanac koji je igrao u Realu (joj kako govorim, ko da ce se ovo stvarno desit) bio je Bam Bam Ivan, kad bi bio siguran da ce "ih" ovaj bombardovati kao njegov idol, istog treba bi pristao da potpise

Jesu se ti zabari podobrili,prvo oni krimosi nude Pastorea a sad ovi Sancheza.. Oba su vec sad igracine a i uklapaju se u ovaj projekat sa mladjim igracima.. Samo ima jedna mana-NISU POTREBNI..Portillo je napisao/la:Udinese nudi Sancheza Realu![]()
Bolji Sarabia

- Bane Madridista
- Kontakt:
Ma kakvi oni.Bolji su ovi naši što igraju sada.Kako "preko noći" naprave zvijezde od njihL_blancos je napisao/la:Jesu se ti zabari podobrili,prvo oni krimosi nude Pastorea a sad ovi Sancheza.. Oba su vec sad igracine a i uklapaju se u ovaj projekat sa mladjim igracima.. Samo ima jedna mana-NISU POTREBNI..Portillo je napisao/la:Udinese nudi Sancheza Realu![]()
Bolji Sarabia

[youtube][/youtube]
Zna znanje ovaj mali. Samo ima sto kaze blancos jedan problem - nepotreban nam je
Zna znanje ovaj mali. Samo ima sto kaze blancos jedan problem - nepotreban nam je

Pa taj treba da potpise za Barcu, koliko sam upucen..
Pravda za Pepea
Otvori MarcuPepe $ je napisao/la:Pa taj treba da potpise za Barcu, koliko sam upucen..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.