sta ti pises pobogu,sve sto sam pisao bilo je aktuelno a OLIMPIC je klub za koji ja navijam I JA NE LAZEMVAM je napisao/la:opet se provaljuješ.prvo nam plasiraš lažne informacije o trenerima,sada ulećeš u raspravu između mene i pripadnika navijača fks sa nekim glupim komentarima o olimpiku.,a lijepo si nam obećao da se više nećemo družiti,stvarno nije lijepo lagati
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
Izgleda da je počelo rastaljivanje. Ode Brane opet u opozicijubekrija1990 je napisao/la:Ima tu dijelom istine. Brkovića nema u Želji, barem onoliko koliko ga je bilo prošle godine, ali zato ima Brane Janković u Borcu i to je prevaga ove godine. Nijaz je mala maca za Janković Braneta. Taj što je dobar sa sudijama i Salemom Prolićem, malo je reći.veteran 1987 je napisao/la:jeste bio prepoznatljiv prosle godine zeljeznicar, pogotovo u mostaru sa igrom a i ove godine mu bas nedostaje organizator igre N.B.komrad je napisao/la:
Za 90 min. neopucati na gol nikada losijem Zrinjskom je za svaku nogometnu sramotu!![]()
Prvak jedne drzave ne smije to sebi dopustiti!
Cestitke na tituli al onakvom igrom bi se i mourinho postidio!
Lani kad je zeljo grabio prema tituli imao je prepoznatljiv stil sa bucanom i beslijom na krilnim pozicijama ,efikasna igra prema naprijed a vi ste ko muhe bez glave,nikakva organizacija igre !
Ali dohakat će on Borcu, jer iza njega ostaje samo pustoš, kao nakon odlaska 2005 godine kada se u B. Luci gledala 2 liga. Živo me interesuje kako će naplatiti potraživanja od 200.000 KM iz 2004...da'l od Vuletovog transfera ili nečega drugog, vidjet ćemo uskoro kada počne rastaljivanje.

Predsjednik Upravnog odbora Borca Srđan Šuput, te članovi Željko Kopanja i Brane Janković podnijeli su ostavke na svoja mjesta u upravi šampiona BIH.
Uopšte se ne naslađujem sa ovim stvarima koje se dešavaju u Borcu. Samo me podsjeća na stvari koje se dešavaju i drugima, odnosno na ono o čemu sam govorio prije par mjeseci. I da, bio sam u pravu !
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Nema tu rijeci o rastaljivanju, nego je jednostavno doslo e uz klub ali ne u formatu kao sada, do zasicenja pojedinih clanova UO FK Borca, ostace u klubu ali ne u formatu kao sada.
Clanak!
Clanak2
Ljudi su dali svoj maksimum, digli Borac na noge, osjetili da je pravo vrijeme da se povuku, treba im se zahvaliti i izabrati jos bolje. Sve u svemu mislim da Borac moze samo napredovati. Sve su jace glasine da ce se FK Borac privatizovati, da li ce to biti Mandaric ili cak sam Kopanja to ostaje da se vidi.
P.S.
SS.ba je mogao bar realno prenjeti izjavu Suputa a ne dodavati svoje dijelove u njegovu izjavu, da je danas nisam cuo na TV-u mozda bi povjerovao ovom pisanju, momak nije rekao da odlazi zbog neuspjeha u skoli omladinskoj fudbala Borac, nego da to smatra svojim neuspjehom jer je uvjek nesto drugo bilo prece, misleci pri tome na dugove koji su dolazili na naplatu.
Clanak!
Clanak2
Ljudi su dali svoj maksimum, digli Borac na noge, osjetili da je pravo vrijeme da se povuku, treba im se zahvaliti i izabrati jos bolje. Sve u svemu mislim da Borac moze samo napredovati. Sve su jace glasine da ce se FK Borac privatizovati, da li ce to biti Mandaric ili cak sam Kopanja to ostaje da se vidi.
P.S.
SS.ba je mogao bar realno prenjeti izjavu Suputa a ne dodavati svoje dijelove u njegovu izjavu, da je danas nisam cuo na TV-u mozda bi povjerovao ovom pisanju, momak nije rekao da odlazi zbog neuspjeha u skoli omladinskoj fudbala Borac, nego da to smatra svojim neuspjehom jer je uvjek nesto drugo bilo prece, misleci pri tome na dugove koji su dolazili na naplatu.
Hoce li praviti severnu i juznu tribinu na leto u BL?
http://ugtips.bloger. hr
Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
evo ti leta kad si navalioSrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.

treba nam jos igraca iz BiH
- suicidesquad
- Kontakt:
Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadađnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadađnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
Živ bio, kad pišeš onda piši 'jednim pismom' - ne miješaj ekavicu i ijekavicu, za to bi dobio keca u svakoj školi u BL pa i Prnjavoru i šire....
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...

Pozz
Bosno moja poharana....
Joj daj molim vas.... Leto i Ljeto isto sranje, svi su razumjeli, sad da li sam to slucajno napisao ili ne nemam pojma, mozda samo tastatura nije prihvatila slovo J, evo ja se izvinjavam ako vas je to uvrijedilo, a ako je moguce da ovu uvredu ne narezujete na CD za FIFA i UEFA

Turnir "Duško Ožegović" nema nikakve veze s Borcem!Devil je napisao/la:Zasto vam se uprava "raspala", otisli Jankovic,Kopanja,Suput?![]()
p.s.Kakav je ovo turnir "Dusko Ozegovic",prvi tim ili mladje kategorije vidim da je sasvim solidnog kvaliteta sa Partizanom,Borcem,Olimpijom,Splitom...
To organizuje nižerazredni FK Naprijed-BL čije dugogodišnji i jedan od najuspješnijih predsjednika bio upravo pokojni Ožegović i ima kategoriju-međunarodni sa vrlo visokim rejtingom u kategorijama mladih fudbalera, od 'pjetlića' do juniora. Borac je samo jedan od učesnika tog međunarodnog turnira.
Prošle godine pobjednik turnira je bio Partizan (Srbija).
Bosno moja poharana....
Ne moraš pokušavati biti sarkastičan (to sa CD) - ovo je bila dobronamjerna opaska - miješanje ekavice i ijekavice nije 'problem' da li to nekom (meni) smeta nego je to pitanje pravila pisanja i to je nedopustivo. Prihvatam mogućnost greške (i tastature) i nisam imao nikakve 'namjere' osim navedenih.SrdjanBL je napisao/la:Joj daj molim vas.... Leto i Ljeto isto sranje, svi su razumjeli, sad da li sam to slucajno napisao ili ne nemam pojma, mozda samo tastatura nije prihvatila slovo J, evo ja se izvinjavam ako vas je to uvrijedilo, a ako je moguce da ovu uvredu ne narezujete na CD za FIFA i UEFA![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se zbog "off topic".

Bosno moja poharana....
SRPSKI poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Trigger je napisao/la:Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
Živ bio, kad pišeš onda piši 'jednim pismom' - ne miješaj ekavicu i ijekavicu, za to bi dobio keca u svakoj školi u BL pa i Prnjavoru i šire....
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...![]()
Pozz
Kad ga vec ispravljas, onda da napomenemo i to da ekavica i ijekavica nemaju veze s pismom kojim neko pise.
Sorry, mor'o sam.

- BH Patriot
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Milan Mandarić zainteresiran za preuzimanje prvaka BiH?
Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadašnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Livin' La Vida Loca ;)
Pricali smo o tome nekidan ovde,tesko gotovo nemoguce da ce doci do toga,a bilo bi lepo.BH Patriot je napisao/la:Kod: Označi sve
Milan Mandarić zainteresiran za preuzimanje prvaka BiH? Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom. Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov. Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti. Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadašnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne trebaš se izvinjavati - znam ja da se radi o izgovoru a ne 'pismu' (pisma su kod nas latinica i ćirilica), ali zbog lakšeg "razumjevanja" sam tako napisao i stavio pod navodnike, jer se ovdje piše, govor se ne čuje....Vlak je napisao/la:Trigger je napisao/la:Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...![]()
Pozz
Kad ga vec ispravljas, onda da napomenemo i to da ekavica i ijekavica nemaju veze s pismom kojim neko pise.
Sorry, mor'o sam.
Sorry, i tebi - u pravu si 1/1
Bosno moja poharana....
- Budi sam na ulici
Bolje mijesati ekavicu i ijekavicu nego engleski i bosanski 
Sorry

Sorry
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Budi sam na ulici je napisao/la:Bolje mijesati ekavicu i ijekavicu nego engleski i bosanski
Sorry
Ovo je jos i dobro. Inace pisem engleski i sve strane jezike koje govorim po Vuku.

Bravo! Sjajan si, pogotovo ovo s bosanskim.Budi sam na ulici je napisao/la:Bolje mijesati ekavici i ijekavicu nego engleski i bosanski
Sorry

PS:
Još kad bi to važilo za sve segmente društva i rada, gdje više ne možeš skontat koliko je miješanja anglizma, germanizma, turcizma.....ooooooooo!

PS:
Ipak, bitno je da se pića ne miješaju, osim koktela (opet strana riječ!)

Bosno moja poharana....
Jel istina ili su samo nagadjanja da vas Lazo "pojacava"
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.