Hvala drug, slažem se da imamo jedan od boljih (ako ne i najbolji) travnjak u državi.nime_tm87 je napisao/la:Ali,ja mislim da Zvijezda ima najljespi travnjak kako sam ja vidio travnjak vam je za 10 i to bas kad je igrao zvijezda-zeljo,tada je travnjak bio prelijep isto ko na nou campu pravi evropski he he![]()
![]()
![]()
ma daj ba..tad kad je igrao zeljo trava je bila losa...zbog onih radova...vidis da covjek pise svaki post sa dozom ironijeKnele je napisao/la:Hvala drug, slažem se da imamo jedan od boljih (ako ne i najbolji) travnjak u državi.nime_tm87 je napisao/la:Ali,ja mislim da Zvijezda ima najljespi travnjak kako sam ja vidio travnjak vam je za 10 i to bas kad je igrao zvijezda-zeljo,tada je travnjak bio prelijep isto ko na nou campu pravi evropski he he![]()
![]()
![]()
Nemoj biti naporan i dosadan na ovoj temi, idi tamo u temu FK Zeljezničar i radi šta ti volja.nime_tm87 je napisao/la:Zvijezda zvijezda zvijezda marakana sjever hehehe zajebajem se![]()
Fatko, izvini ali nisi upravu. Ćorić odlazi, ranije otisli Pjanić, Alimanović, čini se da i Smajlović ode, neizvjesno je za Nedim H. (Rošu), Vasilić (upitan još), Babić i Matić kako znaš su otišli.Fatko je napisao/la:Ma samo dusmani pricaju da se Zvijezda raspada nije to ni upola istina nego igraci prijete odlaskom zbog nezadovoljavajuceg placanja a koliko znam samo par klubova je ispostovalo place medju kojima je i Zvijezda dok je Zeljo isplatio decembarske plate ,a ostali ostaju u Zvijezdi 100% osim ako ih klub ne proda ha ja![]()
![]()
![]()
![]()
zalosno...i ako nabave igrace...jbg. nece biti uigrani kao ovi..tesko da mozemo ista sljedece sezone...daj boze da ostanemoKnele je napisao/la:Fatko, izvini ali nisi upravu. Ćorić odlazi, ranije otisli Pjanić, Alimanović, čini se da i Smajlović ode, neizvjesno je za Nedim H. (Rošu), Vasilić (upitan još), Babić i Matić kako znaš su otišli.Fatko je napisao/la:Ma samo dusmani pricaju da se Zvijezda raspada nije to ni upola istina nego igraci prijete odlaskom zbog nezadovoljavajuceg placanja a koliko znam samo par klubova je ispostovalo place medju kojima je i Zvijezda dok je Zeljo isplatio decembarske plate ,a ostali ostaju u Zvijezdi 100% osim ako ih klub ne proda ha ja![]()
![]()
![]()
![]()
da da...a vidim onog nigerijca..u gradu je...valjda je jedan od onihKnele je napisao/la:Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.
Samo, nadam se da će neka pojačanja dovesti, za sada Lazić sam, katastrofa. Vjerujem da će se sve sredit pa jedno 10-13 mjjesto na godinu.
ma bit ce to sve dobro...pola njih ce se vratit kad vide da ni na ostalim mjestima nemaju hajraRK Gradacac je napisao/la:Izgleda da se Zvijezdin uspon zavrsio. Naredne sezone nece bit ni 2000 gledalaca po susretu. Daj Boze da izbore opstanak
vec smo doveli nekoliko odlicnih igraca koji konkuriraju za prvu postavu,a medju njima je i MUSSA rodjak od diallibe koji je pred potpisom ugovora,,,ali nazalost ostali smo i bez smajlovica koji je otisao u azerbejdzan,ja sam danas bio na treningu zvijezde,,a inace sam dobar sa puno igraca pa sam u toku u svemuKnele je napisao/la:Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.
Samo, nadam se da će neka pojačanja dovesti, za sada Lazić sam, katastrofa. Vjerujem da će se sve sredit pa jedno 10-13 mjjesto na godinu.
RK Gradacac je napisao/la:Izgleda da se Zvijezdin uspon zavrsio. Naredne sezone nece bit ni 2000 gledalaca po susretu. Daj Boze da izbore opstanak
Bubacar Dialiba i Mussa Dialiba su nebo i zemlja razlika, a na treningu je trenutno 33 igrača..Od ovih mladih juniora do tih Željovaca Mussa i još jedan (ne znam tačno)...banega je napisao/la:vec smo doveli nekoliko odlicnih igraca koji konkuriraju za prvu postavu,a medju njima je i MUSSA rodjak od diallibe koji je pred potpisom ugovora,,,ali nazalost ostali smo i bez smajlovica koji je otisao u azerbejdzan,ja sam danas bio na treningu zvijezde,,a inace sam dobar sa puno igraca pa sam u toku u svemuKnele je napisao/la:Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.
Da taj, uvališe nam neke levate...lenovo je napisao/la:Vjerovatno Haznadar kako sam cuo da bi on mogao u zvijezdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.