FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 08 jun 2011, 17:48

damirfile je napisao/la:Iskreno ne ocekujem previse od sastanka,realno velike su pare u pitanju po rijecima preko 100 mil. valja naci te pare.Al haj bas da vidimo.
A to je bar prvo sto je rijeseno...apsolutno je puno vise para od te cifre i one su rijesene...pare nisu problem u ovom slucaju.Bankovna garancija postoji,i to je jedan od prvih dokumenata koja su prilozena,da bi se uopste krenulo u bilo kakvu pricu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 jun 2011, 17:49

bistrikboy je napisao/la:Hotel "Sarajevo" jel to ono u Nedzaricima?
u Džemala Bijedića,gdje ona pumpa....preko puta energoinvesta
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 jun 2011, 17:51

ma ja malo nize...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 jun 2011, 17:55

nick je napisao/la:
ma ja malo nize...
:lol: :lol: :lol: iz kojeg pravca malo nize? znaci iza leđa RTV doma,sa druge strane Miljacke...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2011, 17:57

padobranac1978 je napisao/la:
nick je napisao/la:
ma ja malo nize...
:lol: :lol: :lol: iz kojeg pravca malo nize? znaci iza leđa RTV doma,sa druge strane Miljacke...
Hvala,skontao sam momci!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 jun 2011, 18:24

Za stadion se neću mnogo nadati. Što se tiče pripremnih utakmica, zadovoljan sam s dogovorenim susretima protiv jakih protivnika. Iako su to prijateljske utakmice koje se igraju s pola snage, bolje je da igramo s jakim europskim ekipama nego s hrvatskim/slovenskim prvoligašima( isključujući neke jače ekipe, tipa Dinama, Hajduka, Maribora ) . Uredu je i to, ali su poželjne i jače provjere.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jun 2011, 19:21

Zna li neko kako je trenutni rezultat Sloboda - Željo kadeti?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 08 jun 2011, 20:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kako je trenutni rezultat Sloboda - Željo kadeti?
izgubili su 1:0 i tako se optostili od finala...kazu da je sudija zestoko navlacio na stranu Slobode...

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 08 jun 2011, 20:25

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kako je trenutni rezultat Sloboda - Željo kadeti?
izgubili su 1:0 i tako se optostili od finala...kazu da je sudija zestoko navlacio na stranu Slobode...
Zasto se navlaci u tim mladjim kategorijama?

Zar tu nije poenta stvaranje igraca za prvi tim,a ne ko ce koje mjesto osvojiti u mladjim kategorijama? To se nigdje na svijetu ne gleda,poredak timova u omladinskim ligama,totalno nebitno, po meni.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 08 jun 2011, 20:28

Budi sam na ulici je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
Zasto se navlaci u tim mladjim kategorijama?

Zar tu nije poenta stvaranje igraca za prvi tim,a ne ko ce koje mjesto osvojiti u mladjim kategorijama? To se nigdje na svijetu ne gleda,poredak timova u omladinskim ligama,totalno nebitno, po meni.
pa nez al sam zvao druga koji igra za kadete i kaze da je veoma ljut i razocaran...uglavom eto neda im se ...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2011, 20:39

U nekoliko utakmica omladinskih kategorija sam primijetio da su sudije iz istog grada kao domaćin utakmice. Nisam siguran da li je uvijek tako, ali je to definitivno problem, iako je, naravno, s jedne strane i opravdano zbog smanjenja troškova.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 08 jun 2011, 20:42

kadeti izgubili 1:0
na samom pocetku penal za slobodu koji nije postojao
pogodili tu
na pocetku drugog poluvremena golman Kjosevski dobio crveni
sudija svirao faul i golman samo rekao mrs i sudija mu dao zuti i kako je upisivao u biljeznicu zuti samo se najednom okreno i rekao ti si mi psovao mater i dao mu drugi zuti! bas bezveze i nasi se momci nisu uspjeli vratiti

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 08 jun 2011, 20:43

http://tuzlalive.ba/portal/2011/06/nogo ... nstva-bih/

sramota,šta će raditi kada budu imali po 25-30 godina ako sada sa 16-17 udaraju sudiju i psuju mu majku,a za roditelje nemam riječi,seljaci mrtvi.Odem na utakmicu da pogledam kako djeca igraju i imao sam šta i pogledati,bruka! :oops:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 20:58

__Liedson__ je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2011/06/nogo ... nstva-bih/

sramota,šta će raditi kada budu imali po 25-30 godina ako sada sa 16-17 udaraju sudiju i psuju mu majku,a za roditelje nemam riječi,seljaci mrtvi.Odem na utakmicu da pogledam kako djeca igraju i imao sam šta i pogledati,bruka! :oops:
ajde suti, lupas bezveze
NO PYRO NO PARTY

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 jun 2011, 21:00

Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Kako sam samo ljut, sudiju treba doživotno izbaciti iz fudbala...
Penal dosvirao, pa onda isključio golmana, majke mi nije normalan, sva sreća da nisam tamo bio jer sudije ne bi bilo, ubio bih ga od batina !!!

Kako je neko rekao, ako se ovako namješta u omladinskim ligama, nije ni čudo onda za seniorsku...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 21:05

Sta se bezveze nervirate, sami su krivi, da Hodžić nije fulio penal sad bi bili u finalu.
NO PYRO NO PARTY

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2011, 21:07

Omar500 je napisao/la:Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Penal dosvirao, pa onda isključio golmana, majke mi nije normalan, sva sreća da nisam tamo bio jer sudije ne bi bilo, ubio bih ga od batina !!!

Kako je neko rekao, ako se ovako namješta u omladinskim ligama, nije ni čudo onda za seniorsku...
Smiri malo dozivljaj,i nikog ti ne mozes nazivati seljakom,djeca vas zasluzena dobila,vas izgleda niko ne smije pobjedit,odmah mesari,seljaci itd.. procitaj text jos jednom,i pogledaj ko je seljak ispao ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jun 2011, 21:09

harry_90 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Mater im seljačku, mesarsku. Mi normalne uvjete uvijek pružimo na svom stadionu, ma trebamo i mi lomit noge :evil: :evil: :evil: :evil:

Smiri malo dozivljaj,i nikog ti ne mozes nazivati seljakom,djeca vas zasluzena dobila,vas izgleda niko ne smije pobjedit,odmah mesari,seljaci itd.. procitaj text jos jednom,i pogledaj ko je seljak ispao ;)
vala nisu ni njihovi roditelji birali rijeci kad su igrali na Grbavici, pogotovo onaj vas trener zato tisu.
NO PYRO NO PARTY

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 jun 2011, 21:30

Jadno, mislim to su djeca i treba da im je igra i zabava na prvom i jedinom mjestu, kakav rezultat... Ali eto i roditelji i treneri se tako ponašaju da su stvorili djeci pritisak bezze, od malih nogu pravimo atmosferu kao da je nogomet pitanje života i smrti. Ne znamo istrpiti poraze, čestitati boljima i onda očekujemo neku kvalitetnu seniorsku ligi :roll: Zato su one reakcije na Grbavici nakon poraza od Borca prošle i ove godine bile senzacija za naše prilike..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 08 jun 2011, 21:54

Ovo je stvarno tragikomicno da se uopste gleda ko ce sta osvojiti u mladjim kategorijama,a kamoli jos ovakve tenzije!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.