FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BrnJeeH
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 19:20

miky_hz je napisao/la:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Villa je 80% naš. Jučer Txiki otišao u selo gdje se nalazi Villa na odmoru i ručao s njim i njegovim menadžerom. Villa je pristao na uslove, koje mu je ponudila Barca, ostaje još samo da ga Valencia pusti.

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Keirrison će proći medicinski pregled, a bit će prestavljen 13. jula kao prvo pojačanje Barce.

HA HA HA :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2009, 19:35

Njemacki mediji navode da je sa Villom sve dogovoreno i samo se ceka odluka Valencie pristaje li na tih ponudjenih 45 miliona eura. Takodjer Njemacki mediji prenose Engleske gdje pise da je Barca ponudila 40 miliona eura za Fabregasa i da su sigurni da ce time omeksati Arsenal i Wengera.

Ako je ovo istina mislim da onda treba prodati Etoˇo-a jer ne vidim onda svrhu dovodjenje Ville. Mislim da onda ni jedan ni drugi ne bih sjedili na klupi skrstenih ruku, i imali bi samo probleme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 jul 2009, 23:21

amerosm je napisao/la:Njemacki mediji navode da je sa Villom sve dogovoreno i samo se ceka odluka Valencie pristaje li na tih ponudjenih 45 miliona eura. Takodjer Njemacki mediji prenose Engleske gdje pise da je Barca ponudila 40 miliona eura za Fabregasa i da su sigurni da ce time omeksati Arsenal i Wengera.

Ako je ovo istina mislim da onda treba prodati Etoˇo-a jer ne vidim onda svrhu dovodjenje Ville. Mislim da onda ni jedan ni drugi ne bih sjedili na klupi skrstenih ruku, i imali bi samo probleme.
ok za Villu on mozda i dodje,ali Fabregas nece sigurno bar jos jednu sezonu ce ostati u Arsenalu ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 jul 2009, 00:53

slika

slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jul 2009, 00:58

Ako dovedu Villu, onda trebaju Etoa prodati, jer nijedan od ova dva napadača neće sjediti na klupi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 09:56

el-fighter je napisao/la:Ako dovedu Villu, onda trebaju Etoa prodati, jer nijedan od ova dva napadača neće sjediti na klupi.
To je covjece i problem. Eto'oa nece prodavati siguran sam u to. Citao sam na Marci da su mu ponudili novi ugovor, a Barca sigurno nece izdvojiti 45 miliona ako dovedu Keirrisona i Mascherana. Oni znaju da ne treba trositi, i sto ovi gore kazu, zasto mjenjati tim koji je trenutno najjaci na svijetu.. ja ne bih riskirao sa prodavanjem Eto'oa pa makar Villa otisao u Real..ljudi su zabili 105 golova prosle sezone samo u domacoj ligi, i vidis koliko je to uigrano.. skoro pa su srusili realov rekord od 107 golova....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2009, 18:19

Nakon što je Real Madrid odustao od španjolskog napadača, koji je prije toga izjavio kako uz Valenciju postoji samo jedan klub u kojem bi mogao igrati, postalo je jasno da Villa želi u Barcelonu.

To je potvrdio i sam igrač u razgovoru sa sportskim direktorom katalonskog diva, Txiquijem Begiristainom, barem ako je suditi po navodima katalonskog dnevnika Mundo Deportiva.

Villa je, naime, jednoznačno izjavio: "Želim ići samo u Barcelonu. Postoje samo dvije mogućnosti - ostati u Valenciji ili se dogovoriti s Barcelonom."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 02 jul 2009, 18:54

barca je sigurno najbolja ekipa na svjetu,al me malo strah sa ovim pojacanjima reala,molim boga da im jos ne dodje ryberi...barca treba da zadrzi sadasnji igracki kadar,i sigurno bi villa bio pun pogodak...i samo neka su nam zdravi xavi,iniesta i messi...

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 19:04

Hahahah odjednom bi u barci, jos kad sta hoce sve je te vijesti prvi napisao sport, a manuel llorente tvrdi da ne zna ni za bilo kakav dogovor

s druge strane, villa koji je prije sedam dana rekao kako ne zeli nigdje osim u real, odjednom zeli u barci :D

koja prica majko moja haha ostace on gdje jest kako je krenulo

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 19:31

El presidente del Valencia, Manuel Llorente, desmintió cualquier negociación con el Barcelona por el delantero David Villa después de las informaciones aparecidas en la prensa tras una reunión entre el jugador, su agente y Txiki Begiristain en Asturias.

Llorente fue contundente en sus manifestaciones. "El Valencia no está negociando ni ha negociado nada con el Barcelona, en absoluto", aclaró.

ENG: The president of Valencia, Manuel Llorente, denied any negotiations with Barcelona for striker David Villa after the press reports following a meeting between the player and his agent Txiki Begiristain in Asturias.

Llorente was blunt in its manifestations. "Valencia is not negotiating or has negotiated anything with Barcelona at all," he said.

Takodjer mediji navode kako Barca zeli smanjiti cifru koju moraju platiti (50 miliona eura) tako da im daju Keirrisona kojeg bi trebali kupiti za 15-ak miliona i Caceresa i jos novca, ali Valencija i dalje porucuje da ih zanima jedino negredo....koji je inace igrac real madrida :mrgreen:

Kod: Označi sve

Pero esta posibilidad no es garantía de que se pueda cerrar. Primero porque el Barcelona aún no tiene atado el fichaje del brasileño, aunque está perfectamente encaminado y podría finiquitarse la próxima semana. Y segundo y principal, porque a Emery no le interesa Keirrison. El técnico del Valencia insiste en que sólo Negredo puede sustituir con garantías a El Guaje.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 20:05

tebe je stvarno dosta , Ribery je prije 10dana rekao da zeli u Barcelonu , a sada hoce u Madrid , zbog love i Zidane-a , vise € nego njega.
A Villa nije nijednom rekao da ZELI U MADRID ! ako jeste nadji taj clanak i potvrdu !
Uostalom nije to tvoj problem , viditi cemo kada se sve zavrsi , a malo procitaj na internetu pa mozda naletis na pred ugovor Barce s Villom :)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 20:22

Furymaker je napisao/la:tebe je stvarno dosta , Ribery je prije 10dana rekao da zeli u Barcelonu , a sada hoce u Madrid , zbog love i Zidane-a , vise € nego njega.
A Villa nije nijednom rekao da ZELI U MADRID ! ako jeste nadji taj clanak i potvrdu !
Uostalom nije to tvoj problem , viditi cemo kada se sve zavrsi , a malo procitaj na internetu pa mozda naletis na pred ugovor Barce s Villom :)
Hajd nadji mi taj clanak o riberyu, i nadji mi tu vijest o predugovoru barce, ali da ne pis da je vijest objavio sport ili el mundo, koji su inace jedini koji su to objavili al da su sigurni u sebe :D

Evo ti dva linka u kojima Llorente negira sve navode o pregovorima s Barcom oko Ville

http://www.as.com/futbol/articulo/llore ... ftb_25/Tes

http://www.marca.com/2009/07/02/futbol/ ... 39152.html

Evo sad ti trazim taj clanak za villu

evo ga :D

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 86006.html

http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=1680

http://www.****.net/nogomet/David ... otici-5804

http://naslov.hr/novosti_nogomet/Villa. ... ari/cijbgg

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 86006.html

Ako ti zelis da ti nadjem ovaj tekst na spanjolskom jeziku, a objavili su ga As,Sport,El Mundo, Marca, Cadena SER, La Sexta bla bla, moze nije bad :D samo ce malo duze trebati ne snalazim se :mrgreen:

Ah ti sad meni daj predugovor s Barcom da ga nije objavio sport ili el mundo, tacnije da ne pise da su oni prenijeli, i nadji mi sta je ribery rekao..to za barcu

:) ma da i ja samo iznosim cinjenice i uopste mi nije zao sto mozda odlazi u Barcu. Naprotiv, bolje i to nego da pojacava neki engleski klub, a i sam njegov dolazak u Real bi znacio potpuno povlacenje Higuaina iz tima, sto se meni uopste ne dopada, tako da favoriziram njegov odlazak u Barcelonu, pa cemo vidjeti hoce li se uklopiti u savrseni tim...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 20:39

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 70006.html et ti
Covjek se nije spominjao ni u snu kao da ce u Real Madrid
kada je dosao Zidane on je nagovarao pereza da dovede Riberya , ionako slobodno neka ide
Messi>C.Ronaldo
Iniesta>Ribery
Xavi>Kaka
Yaya>X.Alonso
Barca>Real M.
:D jednostavno :D
i Villa>Benzema , i na sport.es su svi ovako glasali provjeri ako zelis :)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 20:50

Eno ga sad, ja vodim blog 11 mjeseci i sigurno znam koliko se je Ribery spominjao.

Sto se mene tice neka Villa slobodne ide u Barcu, oduzece mjesto higuainu u realu...

Sport i L'Equipe su ti dva portala s najvise dezinformacija. Da te napomenem da je prvi nedavno pisao da je Benzema sve dogovorio s Barcom a drugi je tvrdio da je Arbeloa potpisao za Real

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jul 2009, 21:59

pa sada reci da se ribery nije spominjao kao barcino pojacanje vise nego kao realovo , uostalom ni ja nebi volio da dodje jer ce Gai dobiti passport a momak ima potencijala da postane kao Ribery i bolji ;)
Gai Assulin mozes viditi na youtube ako nisi neletio na momka , btw. kako ti ide blog ?

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 02 jul 2009, 22:40

Furymaker je napisao/la:pa sada reci da se ribery nije spominjao kao barcino pojacanje vise nego kao realovo , uostalom ni ja nebi volio da dodje jer ce Gai dobiti passport a momak ima potencijala da postane kao Ribery i bolji ;)
Gai Assulin mozes viditi na youtube ako nisi neletio na momka , btw. kako ti ide blog ?
Ja tvrdim svoje, a ti tvrdis svoje, nema veze...necemo dalje ulaziti u to jel ok?

Sve vise prizeljkujem odlazak Ville, jedan razlog je higuain definitivno, a drugi je razlog, da vidim koliko ce se uklopiti u igru..jer mi ne izgleda kao igrac koji moze igrati za barcu

Za Assulina sam cuo, mladi izraelac iz barce, mada nikad nisam cuo da ga netko toliko, hajmo reci, uzdize

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jul 2009, 01:09

ni ja ga ne uzdizem , momak ima potencijala , 18godina ima , slican stil igre kao Messi i biti ce promotiran u A time Barce , sto je za jednog 18godisnjaka vise nego zasluzeno (naravno igrom koju prikaze) ovu sezonu je bio ozljedjen al kad se oporavio u par utakmica je briljirao , steta ce biti ako ne dobije passport , ( nakva caka oko dvojnog drzavljanstva).

Sempre_Barca
Kontakt:

Post Postao/la Sempre_Barca » 03 jul 2009, 01:14

Barcelona dovodi tri igraca sigurno, i to:
1. Villa 45 miliona
2. Bastos izmedju 10 i 15 miliona
3. Cesc 40 miliona + 10 zavisno od rezultata

Predstavljanje ce ici ovim redosljedom (Villa do subote, Bastos do utorka najkasnije), s tim da ce cesc ipak malo sacekat. Ko ne zna, Bastos je lijevi bek i oon dolazi posto je transfer Filipea propao. Thiago, Gai i Muniesa idu u prvi tim, s tim da ce kao i pedro prosle sezone biti na raspolaganju i Luis Enriqueu. Pozdrav svim navijacima Barce.

P.S. Ovo je 100%
2-6!!! SET, PARTIDO Y LIGA!!!

miky_hz
Kontakt:

Re:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2009, 01:16

Sempre_Barca je napisao/la:Barcelona dovodi tri igraca sigurno, i to:
1. Villa 45 miliona
2. Bastos izmedju 10 i 15 miliona
3. Cesc 40 miliona + 10 zavisno od rezultata

Predstavljanje ce ici ovim redosljedom (Villa do subote, Bastos do utorka najkasnije), s tim da ce cesc ipak malo sacekat. Ko ne zna, Bastos je lijevi bek i oon dolazi posto je transfer Filipea propao. Thiago, Gai i Muniesa idu u prvi tim, s tim da ce kao i pedro prosle sezone biti na raspolaganju i Luis Enriqueu. Pozdrav svim navijacima Barce.

P.S. Ovo je 100%

Jos kad bi malo blize uputio odakle ti ovo sve? i koji je ovo Bastos odakle dolazi :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 01:19

Greška Barce će biti ako dovedu Villu a ne prodaju Etoa. Nijedan od ova dva napadača neće sjediti na klupi. Čujem da su ponudili novi ugovor Etou, a da su sve dogovorili sa Villom, zaista nema logike. Eta bi mogli dobro utopit Cityju, a za tu lovu mogu uzeti nekoliko dobrih igrača, tek da imaju dužu klupu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.