Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Virtual je večeras u elementu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
J*bat ga već sam zaradio 5$ preko nekog sajta pa reko valjda ima još neki da se nešto zaradi. Treba mi za neku glupost na netu te love, pa pokušavam da skupim nešto. Vrijedi probati.Virtu4l je napisao/la:Ma ima tih zezancija koliko hoćeš, znam da su prije bile one gluposti sa nekim softverom koji ti stalno prikazuje reklame, u koje moraš gledati i onda dobijaš nešto malo $$. Ma sve je to prdimahovina. Da ti odmah razbijem sva nadanjaHarambaša je napisao/la:Da li je neko od vas uspio zaraditi novac na internetu, na bilo koji način.. Znači treba mi neki sajt gdje sa kojeg se može prebaciti na paypal account novac, pa da sa njega kupujem nešto.. valjda ste razumjeli šta govorim i nadam se da će neko pomoči...

- moustapha
- Kontakt:
Problem nije zaraditi, problem je da te isplate, a ovisno od stranice do stranice, najcesce se to krece u rasponu od godinu i vise, pa do nikadaHarambaša je napisao/la:Da li je neko od vas uspio zaraditi novac na internetu, na bilo koji način.. Znači treba mi neki sajt gdje sa kojeg se može prebaciti na paypal account novac, pa da sa njega kupujem nešto.. valjda ste razumjeli šta govorim i nadam se da će neko pomoči...

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ma treba mi 10$ da kupim novi slot na FIDu, kakvi milioni..guber90 je napisao/la:
Problem nije zaraditi, problem je da te isplate, a ovisno od stranice do stranice, najcesce se to krece u rasponu od godinu i vise, pa do nikada, tako da ti to ja i ne preporucujem
, ali opet ako ti dosadno, ti klikci
, nemoj da mene kasnije krivis sto nisi milioner posao
.

Mene su jedni ispaltili, ali dalje neće, pa pokušavam da pronađem još bilo koji način jbg...
P.S: De uđite ovdje samo da dobijem neki bonus: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Harambasa

Ono koliko ja znam o tim stvarima, jeste i ako je istina, jako jako sporo se zaradjuje, a ako je navlakusa ide brzeHarambaša je napisao/la:Ma treba mi 10$ da kupim novi slot na FIDu, kakvi milioni..guber90 je napisao/la:
Problem nije zaraditi, problem je da te isplate, a ovisno od stranice do stranice, najcesce se to krece u rasponu od godinu i vise, pa do nikada, tako da ti to ja i ne preporucujem
, ali opet ako ti dosadno, ti klikci
, nemoj da mene kasnije krivis sto nisi milioner posao
.
![]()
Mene su jedni ispaltili, ali dalje neće, pa pokušavam da pronađem još bilo koji način jbg...
P.S: De uđite ovdje samo da dobijem neki bonus: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Harambasa

Naprimjer, stranice za koje dosta ljudi tvrde da rade su http://www.neobux.com/ i http://www.bux.to/ (a cak i na njih se zale cak

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- mighty_reds
- Kontakt:
naravno da se može zaraditi ja sam zaradio od početka godine neke parice uz minimalan trud.Imate razne stranice gdje vršite online-poslove kao što su www.odesk.com gdje ima poslova u vezi programiranja, prevođenja, facebook twitter poslova...
imate i stranicu www.fiverr.com u kojem postavljaš ti poslove koje bi radio za 5$ također vrlo dobra stranica isplate su zagarantovane mogu vam posvjedočiti.
zaraditi novce klikanjem je vrlo zamorno pogotovo kad znaš da je zarada minimalna.Jedan od načina zarade je i prodaja facebook profila npr. cijena profila sa 5000 prijatelja (samo na području Sjeverne Amerike) kreće se do 30$ pa eto ako nemate baš ništa drugo napravite strani profil uzgajajte ga i tako zaradite.
Pozdrav

imate i stranicu www.fiverr.com u kojem postavljaš ti poslove koje bi radio za 5$ također vrlo dobra stranica isplate su zagarantovane mogu vam posvjedočiti.

zaraditi novce klikanjem je vrlo zamorno pogotovo kad znaš da je zarada minimalna.Jedan od načina zarade je i prodaja facebook profila npr. cijena profila sa 5000 prijatelja (samo na području Sjeverne Amerike) kreće se do 30$ pa eto ako nemate baš ništa drugo napravite strani profil uzgajajte ga i tako zaradite.
Pozdrav

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
e ovako....pitanje je vjerovatno glupo, al ja ga moram postavit
jeli se moze slucajno gdje downloadati il nadograditi oni pixel shaderi (il kako se vec pise) za graficku posto mi treba

jeli se moze slucajno gdje downloadati il nadograditi oni pixel shaderi (il kako se vec pise) za graficku posto mi treba

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- moustapha
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nadogradis tako sto uzmes bolju grafickuĆeMa je napisao/la:e ovako....pitanje je vjerovatno glupo, al ja ga moram postavit![]()
jeli se moze slucajno gdje downloadati il nadograditi oni pixel shaderi (il kako se vec pise) za graficku posto mi treba![]()
![]()

hvala ti puno, care....cim te vidim, castim te....et ja nisam znaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:nadogradis tako sto uzmes bolju grafickuĆeMa je napisao/la:e ovako....pitanje je vjerovatno glupo, al ja ga moram postavit![]()
jeli se moze slucajno gdje downloadati il nadograditi oni pixel shaderi (il kako se vec pise) za graficku posto mi treba![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vidim da ne znas, dok hoces da download pixel shadere, sreca pa samo smo ja i mustafa ovo vidili (mozda), a da su neki drugi vidjeli... lijepo bi se proveoĆeMa je napisao/la:hvala ti puno, care....cim te vidim, castim te....et ja nisam znaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:nadogradis tako sto uzmes bolju grafickuĆeMa je napisao/la:e ovako....pitanje je vjerovatno glupo, al ja ga moram postavit![]()
![]()
kad vec ccastis, daj mi 100 maraka
- majestic24
- Kontakt:
Treba mi hrvatski prevod za xp ali trenutno mi je sistem na njemackom jeziku. Gdje mogu skinuti ono da ga prevede??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Treba mi hrvatski prevod za xp ali trenutno mi je sistem na njemackom jeziku. Gdje mogu skinuti ono da ga prevede??
hajde jbt,ko zna gdje ovo da skinem
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Evo ti Bosanskimajestic24 je napisao/la:Treba mi hrvatski prevod za xp ali trenutno mi je sistem na njemackom jeziku. Gdje mogu skinuti ono da ga prevede??

- anonymousHD
- Kontakt:
Ovako, kupio sam danas sebi laptop i hoću da dignem sistema, ali ne mogu naštimati nikako u BIOS-u da mi pokrene CD, stavljao sam ono da mi CDROM bude na prvom mestu ali neće opet, možda i nisam dobro jer ovo nikad prije nisam radio.. Uvek sam nosio da mi oni dignu sistem prvi put, ali sad sam odlučio da sam.
Jel možda trebam još nešto uraditi u BIOS-u?
Ovako mi Main u Biosu izgleda:
Quiet Boot enabled
Network Boot enabled
F12 boot menu disabled
D2D recovery enabled
sata mode ACHI mode
a boot priority order ovako:
1. HDDO
2. Atapi CDROM
3. network boot
4 usb hdd
5.usb cdrom
Ako ima neko vremena da mi ovo na brzinu objasni pa da podignem sistem... Hvala unapred..
( ako vam treba konfiguracija laptopa napisat cu )
Jel možda trebam još nešto uraditi u BIOS-u?
Ovako mi Main u Biosu izgleda:
Quiet Boot enabled
Network Boot enabled
F12 boot menu disabled
D2D recovery enabled
sata mode ACHI mode
a boot priority order ovako:
1. HDDO
2. Atapi CDROM
3. network boot
4 usb hdd
5.usb cdrom
Ako ima neko vremena da mi ovo na brzinu objasni pa da podignem sistem... Hvala unapred..
( ako vam treba konfiguracija laptopa napisat cu )
- moustapha
- Kontakt:
Stavi Atapi CD-ROM na prvo mjesto.
A vjerovatno se moze podignuti i bez podesavanja BIOSA. Nakon POST-a samo trebas pritiskati tipku F12 ili F10 i onda te pita sa kojeg uredjaja zelis bootati.
A vjerovatno se moze podignuti i bez podesavanja BIOSA. Nakon POST-a samo trebas pritiskati tipku F12 ili F10 i onda te pita sa kojeg uredjaja zelis bootati.
#divovi
- anonymousHD
- Kontakt:
Nakon što pritisnem f10 pojavi mi se samo Linpus 2.6.32, samo na to mogu kliknuti...moustapha je napisao/la:Stavi Atapi CD-ROM na prvo mjesto.
- moustapha
- Kontakt:
To zavisi od racunara do racunara. Ne znam sad napamet koja bi trebala kod tebe biti. Uglavnom mislim da je jedna od tih vecih brojeva. F10, F11, F12
Probaj...
Probaj...
#divovi
Jesi li siguran da ti je instalacioni CD/DVD bootabilan?
Ako jeste, sve što treba da uradiš jeste ono što ti je kolega iznad rekao, staviš CD-ROM na prvo mjesto.
Ako jeste, sve što treba da uradiš jeste ono što ti je kolega iznad rekao, staviš CD-ROM na prvo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.