[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Nekad je čovjeku krivo što je mlad, što nije imao priliku gledati ovo...
[youtube][/youtube]
Evo je'na za tebe pankerska

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Nekad je čovjeku krivo što je mlad, što nije imao priliku gledati ovo...
[youtube][/youtube]
Najbolji bend koji je svirao na našem regionu.¨Virtu4l je napisao/la:Jaki su, ali EKV je nenadyebiv... da nije bilo jezične barijere ljudi bi punili Wembley, Camp Nou, Slane Castle, itd...
Pored ulice koju je dobio, nedavno je dobio i neki Trg koji se sad zove po njemu.Mister No je napisao/la:Najbolji bend koji je svirao na našem regionu.¨
Prva stvar koju sam uradio prilikom pos. puta u Beograd 2007 godine je posjet Milanovom grobu.
¨ raste kao bol i grize sve pred našim očima
Ma ne znam. Nakon što Pero Galić više ne pjeva za Divlje Jagode, sve su mi manje interesantni. Ok, vratio se Toni, ali nije to više to...Devil je napisao/la:Koga zanima Divlje Jagode sviraju u sledecu subotu na motorijadi u Istocnom Sarajevu,nadam se da ce da bude ludilo.
Đe me nađe iako sam mislio da će grupa steći veliku popularnost što zbog Chester i što zbog dobre muzike, ipak još uvijek imaju slab odijek, a po meni je Out of Ashes album bolji od posljednja dva LInkin Parkova. Evo mog favorita sa albuma:dr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste to sve ali opet imaju ono nesta.Drago mi je da cu opet uzivo slusati Zeleta koga ja smatram jednim od najboljih evropskih gitarista,pa kada zasviraju Motore ima da bude delirijum.Virtu4l je napisao/la:Ma ne znam. Nakon što Pero Galić više ne pjeva za Divlje Jagode, sve su mi manje interesantni. Ok, vratio se Toni, ali nije to više to...Devil je napisao/la:Koga zanima Divlje Jagode sviraju u sledecu subotu na motorijadi u Istocnom Sarajevu,nadam se da ce da bude ludilo.
Pero je za kratko vrijeme postao jedan od najboljih pjevača koje je Zele doveo u bend...
takodzer slazem se oko pere..covjek je bas bio kao stvoren za jagoda..nesto ne znam razlog njegovog odlaskaVirtu4l je napisao/la:Ma ne znam. Nakon što Pero Galić više ne pjeva za Divlje Jagode, sve su mi manje interesantni. Ok, vratio se Toni, ali nije to više to...Devil je napisao/la:Koga zanima Divlje Jagode sviraju u sledecu subotu na motorijadi u Istocnom Sarajevu,nadam se da ce da bude ludilo.
Pero je za kratko vrijeme postao jedan od najboljih pjevača koje je Zele doveo u bend...
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 9 gostiju.