Virtu4l je napisao/la:Kada su u pitanju ljudske kvalitete i karakter, Vedad je broj jedan u našoj reprezentaciji. Uvijek odmjeren, nasmijan, pozitivan, što je nevjerovatno za jednog fudbalera. Svi oni imaju uspone i padove, a o Vedinim je suvišno pričati. Zabiješ 18 golova u polusezoni i onda se u jednoj nebitnoj pripremnoj utakmici gadno povrijediš? Vratiš se, ne zabijaš redovno i nakon toga te svi seljakaju na klupu, u slabiji klub, a ti uvijek nasmijan, nikad ništa ružno na trenera, selektora, suigrača... naprotiv, kad ti se pruži šansa, trčiš kao navijen 90. minuta, špartaš sa jedne polovine na drugu, boriš se kao niko i svima je jasno koliko ti je stalo do pobjede i dobrog rezultata...
Selektor te stavi na krilo, stadion ti zviždi, a ti se opet bez imalo ironije zahvaljuješ toj istoj publici... e to je Vedad Ibišević, gromada od čovjeka. Ne mora nikad zabiti gol, nikad mu ne bih zamjerio, jer kad ga vidim da onako zaganja protivničku odbranu, da mu duša na usta izlazi, da stavlja glavu pod kopačku, da mu je toliko krivo kad promaši... ko mu može zamjeriti? Niko normalan.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Svaka mu cast na igri koju je do sada pokazao, vidi se da ima zelju i da igra svim srcem za repku. Posebno oni lucidni potezi petom, skoro svaku loptu je perfektno primio ili odigrao! Svaka cast PLAVOOKI BOMBARDERU !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Bio i ostao najdrazi Vedad Ibisevic !
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
moje oci su se umorile nisam ga vise mogao pratit
kakva brzina i borba pa to je da svaka repka pozeli imat takvog igraca
hehehe salim se Vedo sinoc u svom stilu ginuo za repku ,borio se ,vrsio pritisak ,nije stao ni jednog trenutka allllli opet fali taj gooo al uz ovakvu igru ne sumnjam da ce bit i golova
on je za mene igracina
VEDO EVO SAD SU MI JAVILE KOLEGE IZ OBEZBJEDENJA DA SU NASLI SRCE NA TERENU KAZU DA ODGOVARA TVOME hvala ti za igru koju si nam pruzio,hvala sto si ginuo ,hvala sto si ostavio srce na terenu

on je za mene igracina
VEDO EVO SAD SU MI JAVILE KOLEGE IZ OBEZBJEDENJA DA SU NASLI SRCE NA TERENU KAZU DA ODGOVARA TVOME hvala ti za igru koju si nam pruzio,hvala sto si ginuo ,hvala sto si ostavio srce na terenu
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Vedad je odigrao stvarno solidno poluvrijeme. Ono dodavanje Dzeki petom i dupla sa Miretom su bili sjajni potezi.
Meni je najdraza bila ona njegova reakcija kad je onu jednu loptu mislio dodati Mujdzi u prostor, a ovaj ga nije skonto i ode lopta u aut. A vedo na to samo pokazuje rukom da krenu da izvrse pritisak kod izvodjenja auta. 

Vedo je ljudina. Volio bi da nadje novi tim. Ovaj ga Hoffenheim zeza.
Ja ne znam šta ste vi gledali sinoć. Ja sam vidio Ibiševića koji se bori ali kada dođe do lopte tu je kraj priče. A za razliku od njega Džeko kada je bio sa loptom uvijek je nekome stvorio šansu ili je izborio korner.
FEDERER= KLOC
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
JEst, odbije se Džeki lopta 20m, na tribinama strahuju hoće li ih slučajno pogoditi kad primi loptu. Jesi li samo pogledao Vedino građenje nakon primljene lopte? Sve ti je jasno i o tome kako sve "prestaje kada primi loptu"...Iker C je napisao/la:Ja ne znam šta ste vi gledali sinoć. Ja sam vidio Ibiševića koji se bori ali kada dođe do lopte tu je kraj priče. A za razliku od njega Džeko kada je bio sa loptom uvijek je nekome stvorio šansu ili je izborio korner.
Ibišević koliko god ga kritikovali(uključujući i mene) daje šmek ovoj reprezentaciji. Ne može da postigne gol al zato trči. Umara protivničke štopere koji se slomiše ganjajući ga, onda gfa stignu, uzmu mu loptu i naredni napad se hvataju za glavu eto opet ove dosade

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma to je Sušić taktički uradio. Da je izveo Džeku publika bi mu žviždala, a Džeko je u psihičkoj krizi golemoj i ti bi ga zvižduci dokrajcili, a vedo je naša dobricamajestic24 je napisao/la:Joj Susicu,yebo ti mater. Izbaciva Vedu umjesto kipa zvanog Dzeko. Pa Vedo izmislio fudbal za ovog snoba...prijem lopte-SAVRSEN,Dribling-DOBAR,borbenost-NEPROCIJENLJIVO.
Sve veći broj klubova u utrci
Nakon što su Lazio, Fiorentina, Besiktas i Trabzonspor pokazali interesovanje za reprezentativca Bosne i Hercegovine Vedada Ibiševića, u utrku se uključila i Aston Villa.
Klub sa Villa Parka ovu je sezonu okončao na devetom mjestu tabele Premier lige, što je okarkaterisano kao neuspjeh, te Vilenjaci žele pojačati svoju ekipu, kako bi naredne sezone dohvatili jedno od mjesta koje vodi u evropska takmičenja.
Kao jedno od mogućih pojačanja Aston Ville počeo se spominjati reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, za kojeg su u Birminghamu spremni platiti Hoffenheimu osam miliona eura. Skaut engleske ekipe boravio je u utorak navečer u Zenici, gdje je posmatrao našeg napadača.
Ibišević se nalazi pred odlaskom iz Hoffenheima, nakon još jedne neuspješne sezone u kojoj je ovaj klub i proed najava da će izboriti Evropu ostao plasiran tek na 11. mjestu tabele njemačke Bundeslige.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/i-a ... vica/58594
Nakon što su Lazio, Fiorentina, Besiktas i Trabzonspor pokazali interesovanje za reprezentativca Bosne i Hercegovine Vedada Ibiševića, u utrku se uključila i Aston Villa.
Klub sa Villa Parka ovu je sezonu okončao na devetom mjestu tabele Premier lige, što je okarkaterisano kao neuspjeh, te Vilenjaci žele pojačati svoju ekipu, kako bi naredne sezone dohvatili jedno od mjesta koje vodi u evropska takmičenja.
Kao jedno od mogućih pojačanja Aston Ville počeo se spominjati reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, za kojeg su u Birminghamu spremni platiti Hoffenheimu osam miliona eura. Skaut engleske ekipe boravio je u utorak navečer u Zenici, gdje je posmatrao našeg napadača.
Ibišević se nalazi pred odlaskom iz Hoffenheima, nakon još jedne neuspješne sezone u kojoj je ovaj klub i proed najava da će izboriti Evropu ostao plasiran tek na 11. mjestu tabele njemačke Bundeslige.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/i-a ... vica/58594
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BH Patriot
- Kontakt:
Po meni najbolje bi mu rješenje bio Premiership, jer bi stasao u pravog napadača i uz to bi naša repka imala Premierligaški tandem. Aston Villa je vrlo dobra opcija i nadam se da u ovome ima istine, jer Vedo je ovo i zaslužio svojim golovima u Bundesligi !
Livin' La Vida Loca ;)
- NoName
- Kontakt:
On bi sa svojim zalaganjem i osjećajem za gol sigurno uspio u Premiershipu. Aston Villa bi bila idealna opcija.BH Patriot je napisao/la:Po meni najbolje bi mu rješenje bio Premiership, jer bi stasao u pravog napadača i uz to bi naša repka imala Premierligaški tandem. Aston Villa je vrlo dobra opcija i nadam se da u ovome ima istine, jer Vedo je ovo i zaslužio svojim golovima u Bundesligi !
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
To prvo je sasvim dovoljno da se pridobiju Englezi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ne znam samo koliko bi bilo pametno da ode u Aston Villu. Oni su pred nekom vrstom rasprodaje. Mnogo igraca prodaju, mnogi nece da produze ugovore jer su nezadovoljni.. Tako da nisam siguran koliko bi mu bilo dobro otici tamo. U svakom slucaju mu zelim mnogo mnogo mnogo uspjeha (vjerujem u njega i vjerujem da on moze puuuuno vise da ostvari na individuelnom planu)!
Gdje god da otisao, samo nek ga dragi Bog sacuva od povreda i vjerujem da ce on da odradi svoj posao kvalitetno (da se natrpa golova)...
Sretno plavooki zmaju!
Gdje god da otisao, samo nek ga dragi Bog sacuva od povreda i vjerujem da ce on da odradi svoj posao kvalitetno (da se natrpa golova)...
Sretno plavooki zmaju!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Vedo je dobar momak, zelim mu puno srece i uspjeha u novom klubu.
-
- Kontakt:
On je ispao jednom iz forme, ali nadam se da će sada naći neki prelazni klub tipa Udinese ili tako nešto dok ne ode u neki veliki klub tipa Lyon, Chelsea, Real, Inter i slično.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.