Stavio onu skleroticnu ragu Anthonya da cuva Dirka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
evo ova stranica pa birajLBJ MVP je napisao/la:Gdje gledate tekmu u mene neko nevrijeme pa satelitska zatrokirala
Dok je wade ovakav james nek igra odbranu i asistira netreba da bude scorer.Mandrak je napisao/la:evo ova stranica pa birajLBJ MVP je napisao/la:Gdje gledate tekmu u mene neko nevrijeme pa satelitska zatrokirala![]()
http://www.fromsportcom.com/c-6.html
James ne može ništa veceras...ni u napadu ni u odbrani...Marion ga zatrpava tito te yebo
Mogu dobrit kad bi samo prestao forsirat neide brate i podredi se ekipi zaustavi mariona lik te siluje i budi organizator a chalmers je zvijer.Mandrak je napisao/la:Ma znam jarane, ali pitanje je hoce li dobiti ovu tekmu sa ovakvim Jamesom....Marion ga uništava veceras.
Ne znam šta Eric pametuje sa Bibbyem, taj covjek je gotov igrac on ne može cuvati ni ovcu...pa Barea ga probija kako poželi...daj ba vracaj Chalmersa.
Niko sad neprati wadea napadi predvidljivi bosh je umislio nakon prosle utakmice da je jordan ide lik pod kos a tu svi igraci dallasa glup momak kolko je tezak. Lebron neznam ovo nije ko wade protiv chikaga jer je wade protiv chikaga u zavrsnicama bio sjajan.Kakvo licemjerje govore wade i lebron glume a dirk se sada baca ko picka.Izlazi lopta sve joj **** joj ubice me ovo.Mandrak je napisao/la:Mnogo lakše i brže Dallas postiže koševe, dovoljno je da Kidd spusti loptu Dirku koji je veoma inteligentan igrac i to su slobodna bacanja (a on ih šutira haman 90%)...s druge strane, Miami se strašno pati u napadu, da nemaju Wadea ovo bi davno bilo gotovo...to je patnja da dođu do koša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.