RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Budi sam na ulici
Re: RSD Velež Mostar
Ko je Tana i ako moze malo poblize o njemu,cime se bavi,da li je on glavni finansijer,da li se obogatio kroz rat ili je neki posten cova itd...?
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Sedin Tanovic je bivsi golman Veleza, nije tajkun!Budi sam na ulici je napisao/la:Ko je Tana i ako moze malo poblize o njemu,cime se bavi,da li je on glavni finansijer,da li se obogatio kroz rat ili je neki posten cova itd...?
Tana je stari igrac Veleza,inace golman koji je vecinom bio rezerva velikom Enveru Maricu.Poslije rata je bio trener Veleza u par puta,pa je bio pomocni trener po Turskoj sa Miloradom Mitrovicem koji je bio kratko u Velezu.Tani je ovo treci put da je direktor Veleza,inace,uziva veliko povjerenje starih igraca tipa Bajevic,Maric,Halilhodzic i dr.Ono sto sam ja cuo od dobro upoznatih ljudi u Velezu je to da je Niksic insistirao da Tana bude direktor i onda je uprava tako odlucila.Tana ja mislim ima svoj privatni neki biznis a nije se obogatio u ratu i to svi zanju.Mislim da imamo vrlo dobru upravu koja je sposobna da Velez osposobi i da Velez postane jak i stabilan klub,klub koji nece tavorit.
Sto se tice sponzora,potpisan je sponzorski ugovor sa Razvojnom bankom Federacije i to na godinu dana sa opcijom produzenja,Haso Pekusic je clan uprave i automatski i njegov HP Investing je u igri a kako sam nacuo,trebalo bi se u par nadolazecih dana potpisat par sponzora sa BH Telecom,Elektroprivreda,Hidroelektrane,Bosnalijek i jos par sponzora a to sam danas cuo i vjerujem da ce se sve to desit a kako pise na stranici kluba,od sutra pocinju razgovori sa igracima i potencijalnim pojacanjima.
Vjerujem da se moze napravit dobar rezultat i da svi zajedno,uprava,igraci i navijaci mogu Velez vratit tamo gdje mu je je i mjesto a do tad...sutit cemo i gledat ima li rezultat i ako bude,svaka cast ali ako ne bude,trazit odgovorne kao i uvijek i to je to
Sto se tice sponzora,potpisan je sponzorski ugovor sa Razvojnom bankom Federacije i to na godinu dana sa opcijom produzenja,Haso Pekusic je clan uprave i automatski i njegov HP Investing je u igri a kako sam nacuo,trebalo bi se u par nadolazecih dana potpisat par sponzora sa BH Telecom,Elektroprivreda,Hidroelektrane,Bosnalijek i jos par sponzora a to sam danas cuo i vjerujem da ce se sve to desit a kako pise na stranici kluba,od sutra pocinju razgovori sa igracima i potencijalnim pojacanjima.
Vjerujem da se moze napravit dobar rezultat i da svi zajedno,uprava,igraci i navijaci mogu Velez vratit tamo gdje mu je je i mjesto a do tad...sutit cemo i gledat ima li rezultat i ako bude,svaka cast ali ako ne bude,trazit odgovorne kao i uvijek i to je to
- Budi sam na ulici
Hvala na odgovorima i nek vam je sa srecom. Uvijek je lijepo kad se bivsi igraci vracaju u klub,pogotovo ako su sposobni i mogu pomoci.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Nadamo se svi najbolje ali vazda ce biti nezadovoljnih
Nigdje se ovdje ne spominje stadion. Da li će se nastaviti njegova rekonstrukcija ovoga ljeta?
A ma HP Investing jest jednako pitanje o stadionu. 
Ta i ovo malo što imamo, ne bi imali da nije Haso izašao u susret.

Ta i ovo malo što imamo, ne bi imali da nije Haso izašao u susret.

Who dares, wins !
Cim je Pekusic usao u upravu eto i stadiona. Ni Allianz Arena nam nece biti ravna, kad haso dodje sa svojim rovokopacima i mjesalicamaAlemC85 je napisao/la:Nigdje se ovdje ne spominje stadion. Da li će se nastaviti njegova rekonstrukcija ovoga ljeta?

Maštam da velež dobije prikladan stadion, u svom vlasništvu, a ovi rovokopači i mješalice će učiniti vrapčiće najvećim gradilištem u državi ovoga ljeta, siguran sam u to...drH je napisao/la:Cim je Pekusic usao u upravu eto i stadiona. Ni Allianz Arena nam nece biti ravna, kad haso dodje sa svojim rovokopacima i mjesalicamaAlemC85 je napisao/la:Nigdje se ovdje ne spominje stadion. Da li će se nastaviti njegova rekonstrukcija ovoga ljeta?![]()
Polako, neka se gradi lagano. Ne mora se preko ljeta uraditi sve, samo laganini i kad tad će to biti ok stadion.
Who dares, wins !
još si budan, dobar si majke mi, ma doći će to na svoje kad tad, samo nek radovi počnu, i bit će posla cijelog ljeta za radnike, nek rade...NeToBoLa je napisao/la:Polako, neka se gradi lagano. Ne mora se preko ljeta uraditi sve, samo laganini i kad tad će to biti ok stadion.
Niti je finansijer niti je tajkun! u Velezu je svaki put bio iskljucivo zbog plate! Inace covjek koga je iz mrtvih u Turskoj digao Milorad Mitrovic a koji danas nece da cuje za Sedina Tanovica! Eto kako je fino docekao covjeka u Mostaru! Veliki gospodin koga je taj isti Tanovic otjerao iz Mostara jer nije pristao na njegove malverzacije oko igrackog kadra! To je covjek koji je zajedno sa Milomirom Odovicem preporucio Dejana Drakula Zelji! Ko ne vjeruje a ima mogucnosti da provjeri kod Dejana ili Amara Osima volio bih da napise svoja saznanja na ovome forumu! Kunem se svim na svijetu da je ovo tacna informacija isto kao i ona o zadrzavanju cetverice igraca na poluvremenu utakmice sa Zeljom u Sarajevu kako bi popustili u drugom poluvremenu bodove dali Zelji! Tal,tal je u pitanju!Budi sam na ulici je napisao/la:Ko je Tana i ako moze malo poblize o njemu,cime se bavi,da li je on glavni finansijer,da li se obogatio kroz rat ili je neki posten cova itd...?
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
A znaju li se imena tih igraca koja su ostala u slacionici na poluvremenu sa Zeljom???
I SRETO bola,tebi Tana ne valja i ne mozes ga promjenit ti ali posto se vecina navijaca slaze sa tim sto uradi uprava,Niksic a u ovom slucaju je to izbor Tane na mjesto direktora,onda samo trebami svi mi da sutimo i vidimo kako ce radit ova uprava i tek nakon nekog vremena dati konacan ishod rada uprave.
A sto se tice stadiona,ne moze se sve odjednom pocet radi u Velezu.Mi bi odjednom i stadion,i rijesit dugove,i dobra pojacanja.Pa trebalo bi nam jedno 5 miliona da sve to uradimo za godinu.Trebamo biti svi malo strpljivi a vrijeme ce pokazat da li ova uprava radi kako treba ili ne i tek cemo onda komentar dati
I SRETO bola,tebi Tana ne valja i ne mozes ga promjenit ti ali posto se vecina navijaca slaze sa tim sto uradi uprava,Niksic a u ovom slucaju je to izbor Tane na mjesto direktora,onda samo trebami svi mi da sutimo i vidimo kako ce radit ova uprava i tek nakon nekog vremena dati konacan ishod rada uprave.
A sto se tice stadiona,ne moze se sve odjednom pocet radi u Velezu.Mi bi odjednom i stadion,i rijesit dugove,i dobra pojacanja.Pa trebalo bi nam jedno 5 miliona da sve to uradimo za godinu.Trebamo biti svi malo strpljivi a vrijeme ce pokazat da li ova uprava radi kako treba ili ne i tek cemo onda komentar dati
LOPOV I TACKA PA TAMAN GA IMENOVALI ZA DOZIVOTNOG DIREKTORA VELEZA! LOPOVCINA!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Miodrag Odović preporučio Drakula Želji,pa kako će ga Odović preporučiti kad mu ovaj nikada nije bio trener.Na TVSA prije 7 dana na pitanje novinara o pojačanju Drakulu,Osim je doslovno rekao "kakva ti je to priča čuj Drakul ti bogami govoriš kao da smo doveli Ibričića,mi takvih igrača imamo eto bio slobodan igrač i sad je tu neznam što to uopšte spominješ koliko znam taj Drakul je igrao u Veležu kad su jedva izborili opstanak bio malo u Češkoj,pa imao problema sa zdravljem al sad nazvati to nekim pojačanjem... neznam što ti je to trebalo.Tako je OSIM govorio o Drakulu.Ovo gore vam je smiješno 4 igrača ostala u slačionici standardna MOSTARSKA PRIČA.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Jesu navijači Veleza imali bojkot zadnjih desetak utakmica???? Ako sad ne napravite nesto u ovoj ligi necete nikad.Sve imate,ako je ovo istina,sve drzavne firme ce biti sponzori,samo da se sad ne nađe netko pa lagano sebi pare donira 
I ako se vec bude imalo para,ne bi bilo lose napraviti kakav pomoćni za djecu,ja sto sam vidio onakvih terena nema nigdje!!!

I ako se vec bude imalo para,ne bi bilo lose napraviti kakav pomoćni za djecu,ja sto sam vidio onakvih terena nema nigdje!!!

Hajde pametnjakovicu ne lupaj bez veze! Odovica ga trenira i gleda zadnja tri mjeseca,ako ne i cetiri! Osim rekao? Pa sto ga je uzeo,bilo je jos slobodnih igraca? Treba reci "zajebo sam Velez a oni nam poklonise bodove na Grbavici"?babilonTM je napisao/la:Miodrag Odović preporučio Drakula Želji,pa kako će ga Odović preporučiti kad mu ovaj nikada nije bio trener.Na TVSA prije 7 dana na pitanje novinara o pojačanju Drakulu,Osim je doslovno rekao "kakva ti je to priča čuj Drakul ti bogami govoriš kao da smo doveli Ibričića,mi takvih igrača imamo eto bio slobodan igrač i sad je tu neznam što to uopšte spominješ koliko znam taj Drakul je igrao u Veležu kad su jedva izborili opstanak bio malo u Češkoj,pa imao problema sa zdravljem al sad nazvati to nekim pojačanjem... neznam što ti je to trebalo.Tako je OSIM govorio o Drakulu.Ovo gore vam je smiješno 4 igrača ostala u slačionici standardna MOSTARSKA PRIČA.
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Sreto, nije ni meni nešto Tana drag majke mi ali činjenica je da su i navijači tj. KN i Nikšić tražili da bude on direktor i da na njega niko nije ni ''a '' rekao. Daj fore svima u Upravi barem jednu polusezonu, pa ćemo ih ili tjerati ili podržati a nemoj sad unositi nemir kada već pozitiva dolazi iz kluba, pa makar sto posto bio u pravu za Tanu i druge pojedince. To ono ako te mogu fino, drugarski kao osoba koja voli Velež kao i ti, molim.
Who dares, wins !
Ni meni niko nije drag iz ove uprave jer su svi manje-vise bili u Velezu i nista nije bilo ali jedino sta mi uljeva povjerenje je to sto Niksic zeli da pomogne klubu,sto on radi vecinu glavnog posla a oni su tu uz njega.
KN i uprava je zeljela da Tana bude direktor i evo,to su i dobili a za neke vece ocjene i komentare,pricekajmo bar polusezonu.
Nisam bas nista cuo u vezi Veleza i potencijalnih pojacanja pa bi zamolio nekog ako ima kakvih informacija da kaze pa bila cak i laze jer su se u upravi odlucili na sutnju i niko nista ne progovara a po meni je to dobro
KN i uprava je zeljela da Tana bude direktor i evo,to su i dobili a za neke vece ocjene i komentare,pricekajmo bar polusezonu.
Nisam bas nista cuo u vezi Veleza i potencijalnih pojacanja pa bi zamolio nekog ako ima kakvih informacija da kaze pa bila cak i laze jer su se u upravi odlucili na sutnju i niko nista ne progovara a po meni je to dobro
Uskoro ćemo valjda znati više, ali je i meni drago što uprava ne izlazi s informacijama, već šute i čekaju pogodan momenat, što je odlika profesionalnih kolektiva, prema kojima i velež mora težiti...
EDIT: Moje razmišljanje je da prvo moramo s ovom upravom stabilizovati stanje u klubu, tj. da postanemo stabilan premijerligaš, pa kad to postignemo, onda ganjati evropu, jer moramo učiti na primjeru nekoh naših klubova, koji su igrali evropu, a prvenstvo odigrali katastrofalno, i jedva se spašavali ispadanja...tj. nemaju konstantu, koju je i sam velež nekad imao u onoj ligi, s izuzetkom sezone 1989/90. kada smo se jedva spasili i završili na 16. mjestu...
EDIT: Moje razmišljanje je da prvo moramo s ovom upravom stabilizovati stanje u klubu, tj. da postanemo stabilan premijerligaš, pa kad to postignemo, onda ganjati evropu, jer moramo učiti na primjeru nekoh naših klubova, koji su igrali evropu, a prvenstvo odigrali katastrofalno, i jedva se spašavali ispadanja...tj. nemaju konstantu, koju je i sam velež nekad imao u onoj ligi, s izuzetkom sezone 1989/90. kada smo se jedva spasili i završili na 16. mjestu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.