FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 jun 2011, 19:03

Bienvenido al FC Barcelona
Alexis Sanchez
slika
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 jun 2011, 19:07

enobarca je napisao/la:...ako dovedemo sancheza i rossija to ce biti dobar posao jer klupa nam je losa...jos da dovedemo jednog veznog igraca i lijevog beka i sljedece sezone opet je primera nasa...ja bih volio da dovedemo bastosa iz lyona,on je dobar tehnicar i dosta je brz...a bale je veoma precijenjen,tehnika mu nije jaca strana,a to je u barci potrebno...
nema sanse da nam na klupi sjede istovremeno rossi, sanchez i afelay, to je gomilanje igraca, nismo mi city, 2 dobra igraca mogu biti na klupi jer dosta je utakmica i mogao bi svaki koliko toliko odigrati, trojica su previse

bastos je i po meni dobra opcija za lijevog beka

ako dovedemo samo rossija bilo bi idealno, bojan bi mu znatno spustio cijenu, pojacanje za sredinu terena je tiago, i tako dakle u sredini bi prosli dzaba, u napadu s minusom nekim od 15-20 miliona ako bi otisli bojan i jefren, i za odbranu bi ostalo nekih 30 miliona jer i tu cemo prodati maxwela, milita i caceresa smo vec prodali, dakle imali bi sasvim dovoljno novca i za najskupljeg Balea, sve bi se moglo fino uklopiti u planirani budzet za transfere

ako se opet dovede fabregas, sve se mijenja, ostaje nam da vidimo, vidjet cemo ko ce biti prvi transfer, a onda se moze konkretnije fricati ko bi nam mogao faliti

da se razumijemo, ne treba nama niko da opet budemo prvaci, vec ovako sjajnu ekipu imamo, ali dobra je stvar dovesti dva-tri mocna mlada igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 jun 2011, 19:13

Izgleda da stvarno nije vise Sanchez ili Rossi,vec da se misle obojica dovesti.Onda definitivno Bojan ce ici mozda na posudbu,jer ionako ne dobija puno sanse,ovako ne bi nikako igrao.Jeffren isto tako.Bilo bi onda 5 napadaca(dobro,nisu svi klasicni napadaci) za 3 mjesta + ima i Affelay..I nije lose,kad skontas da Barca igra na 3 fronta,sezona je duga,ali opet 2 super igraca da budu na klupi...Ne znam,vidjet cemo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 jun 2011, 19:17

Romariooo je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...ako dovedemo sancheza i rossija to ce biti dobar posao jer klupa nam je losa...jos da dovedemo jednog veznog igraca i lijevog beka i sljedece sezone opet je primera nasa...ja bih volio da dovedemo bastosa iz lyona,on je dobar tehnicar i dosta je brz...a bale je veoma precijenjen,tehnika mu nije jaca strana,a to je u barci potrebno...
nema sanse da nam na klupi sjede istovremeno rossi, sanchez i afelay, to je gomilanje igraca, nismo mi city, 2 dobra igraca mogu biti na klupi jer dosta je utakmica i mogao bi svaki koliko toliko odigrati, trojica su previse

bastos je i po meni dobra opcija za lijevog beka
...pa mozda to i jest previse,ali vidjecemo sta ce biti od toga...mozda ni jedan ne dodje,jer novine pisu svasta,a pola toga nije istina... ;)...ako dodju oba igraca to bi znacilo da odlazi bojan i mozda jeffren...ja bih volio da ne ode ni jedan,ali sve vise se pise o odlasku njih dvojice...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 jun 2011, 19:23

...ja bih volio da dovedemo sancheza ili rossija,fabregasa(iako sam bio protiv njegovg dovodjenja sad sam se predomislio) i bastosa...niko nam vise ne treba... :)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 22:30

Ibrahimović_God je napisao/la:Sanchez je ubica, ja sam ga pratio i prije od Svjetskog Prvenstva i svojim drugovima sam govorio da je strašan igrač a oni mi se smijali :roll:

btw : :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

btw : ako dođu Sanchez i Rossi, Pedro pakuje kofere ;)
Ako dodju i Sanchez i Rossi i Nilmar i sva ostala potencijalna pojacanja Pedro ostaje u prvoj postavi, on im je savrsen igrac za taj sustav. Steta tvoja sto nisi pogledao par utakmica Barce pa da zakljucis da je jedini kandidat koji bi mogao iz prve (i to nakon nekog vremena) mogao biti Villa.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 22:47

Ibrahimović_God je napisao/la:Gledo sam druze ove sezone oko 6-7 utakmica Barse, i Villa nema šanse da ispadne iz prve postave. Rossi je brzi i bolje tehnički potkovaniji od Pedra koji da mu nema onih "madžioničara" nebi mogao meda sa kašike. Pogotovo Sanchez koji čini čuda po krilima ...
Brzi nije, tehnicki bolji jest. Al' problem je u tome sto je Pedro savrseno uklopljen u Barcu i sto Rossi i Pedro uopce ne igraju iste pozicije, sam zakljuci...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2011, 22:56

Pa ja kolko vidim kretanje igraca i njihove karakteristike,i Rossi i Sanchez su igraci koji mogu igrati i na jednoj i na drugoj strani,Rossi i u sredini....tako da nece im biti tu problem stavio ih lijevo,desno,u sredinu,mali su :mrgreen: brzi,znaju sa loptom...Rossi igra u klubu koji slicno igra Barci,Sanchezu se mozda biti problem mali u startu dok se privikne zbog razlictog nacinja igranja...a ovako po nekim igrackim katakteristikama i jedan i drugi odgovaraju onome sto se trazi u napadu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 22:56

Ibrahimović_God je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Ibrahimović_God je napisao/la:Gledo sam druze ove sezone oko 6-7 utakmica Barse, i Villa nema šanse da ispadne iz prve postave. Rossi je brzi i bolje tehnički potkovaniji od Pedra koji da mu nema onih "madžioničara" nebi mogao meda sa kašike. Pogotovo Sanchez koji čini čuda po krilima ...
Brzi nije, tehnicki bolji jest. Al' problem je u tome sto je Pedro savrseno uklopljen u Barcu i sto Rossi i Pedro uopce ne igraju iste pozicije, sam zakljuci...
lako je njih transformirat u sistem Barse
E tu se varaš ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 jun 2011, 23:33

Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Neymar je mladji od njega 4 godine,a igraju skoro na istom nivou.Takodje bi smo Neymara mogli dovesti po istoj ceni,kao i Sancheza.
MVP - Messi-Villa-Pedro

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 23:36

losmi je napisao/la:Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Neymar je mladji od njega 4 godine,a igraju skoro na istom nivou.Takodje bi smo Neymara mogli dovesti po istoj ceni,kao i Sancheza.
Jesi li ih gledao Neymar ti je klasična prenapuhana tinejdžerska zvijezda on ne treba nijednoj ekipi dok Sanchez je ozbiljniji igrač kojem nije do zajebancije već do fudbala i pobjeđivanja ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 jun 2011, 23:43

LBJ MVP je napisao/la:
losmi je napisao/la:Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Jesi li ih gledao Neymar ti je klasična prenapuhana tinejdžerska zvijezda on ne treba nijednoj ekipi dok Sanchez je ozbiljniji igrač kojem nije do zajebancije već do fudbala i pobjeđivanja ;)
Istina je to sto kazes,ali mali ima znanje.Ponasanje je druga stvar.Takodje ne sumljam da bi Guardiola uspeo da ga smiri.
MVP - Messi-Villa-Pedro

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 23:51

losmi je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Istina je to sto kazes,ali mali ima znanje.Ponasanje je druga stvar.Takodje ne sumljam da bi Guardiola uspeo da ga smiri.
How yes no
Pa zar se nije Guardiola riješio Ronaldinha čim je preuzeo Barcu onda je prodao Eta jer nije imao živaca da se s njim handri(šo bi rekli kod nas u Bosni)Ima tu slučajeva jednostavno Pep ne želi da s nekim ima problema da ne misliš da ga ja nešto ocrnjavam ja se potpuno slažem s njim šta će mu neki problem igrač s kojim bi on trebao da se nateže i da ga uči finom ponašanju :?
Neymar neće sigurno doći nema više Laporte sada je Pep glavni i odgovorni za sve dok je Laporta bio predsjednik on bi se pitao za poneki transfer tako je doveo Ibrahimovića čovjeka još gore naravi od Eta,a Pepu je bilo samo da se riješi Eta zbog toga i ovaj mu goreg dovodi :lol:

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 07 jun 2011, 23:56

Iz kluba idu Bojan i Jeffren... Bolje sad dovesti obojicu jer Villa ce za dvije godine sigurno otici za neku sitnu lovu... iduce sezone imamo oko 70 utakmica u kalendaru tako da je to dosta utakmica za sve da igraju. Dovesti Fabregasa takodjer i ostaviti Thiaga jer Xavi i Iniesta nece moci sami iznijeti sezonu. Barselonin budzet za transfere iznosi 90 milliona eura za transfere. Tako pise na sport.es, koji vise znaju nego mi sigurno. Treba pojacati klupu da se ne bi desilo ko onda sa Raajkardom, gdje se racunalo da R10 i ostali mogu svake godine pruzati jednake partije ko prije...

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 08 jun 2011, 09:47

Portillo je napisao/la: Ako dodju i Sanchez i Rossi i Nilmar i sva ostala potencijalna pojacanja Pedro ostaje u prvoj postavi, on im je savrsen igrac za taj sustav. Steta tvoja sto nisi pogledao par utakmica Barce pa da zakljucis da je jedini kandidat koji bi mogao iz prve (i to nakon nekog vremena) mogao biti Villa.
Apsolutno se slazem nezz sta spominju pedra nemore ga zamijenit ni 3 Sancheza i 5 rossia frajer je bar po meni 3x bolji za barcu od ville mada je i on dobar ma ovo sve sto dodje samo klupa mozda konta Pep zbog golgeterske krize ove godine da salta napad npr M-V-P i M-S-R.
Ovaj sto kaze za pedra da nebi mogao nidje drugo igrat totalni ludjak il ga nije nikad vidio.
Pedro je jedan od igraca koji ima najbolja kretanja bez lopte takodje zna brzo sa strane sjurit ima dobar sut i u situacijama 1 vs 1 nikad ne fula (za razliku od ville :D). Jos je fazon sto ga xavi i iniesta uvjek mogu izbacit u for 1vs 1 tako da u svim bitnim utakmicama gdje se xavi i iniesta podju dodavat na 30-40 metara pedro zabija go. On ti je ko cicarito po meni i bolji samo sto se u ovakvoj barci ne izdvaja previse. Uglavnom 1 postava se nece dirat iduce godine mozda samo villa i rossi izmjena i buskets i fabregas kad igramo protiv bunker ekipa koje prakticno ni ne napadaju

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 jun 2011, 11:48

Ako Sanchez i Rossi dodju Pedro sigurno nece na klupu...on je jedan od najborbenijih igraca u barci,dobar je tehnicar i sto je najvaznije uklopio se je u barcin stil igre...ne vidim razlog da on grije klupu navedenom dvojcu...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 08 jun 2011, 11:54

Realno gledajuci,dovodjenje 2 napadaca ne bi bio glup potez.Ali pod uslovom da klub napuste Bojan i Jeffren.
Jedan napadac bi se konstantno menjao sa Pedrom,dok bi drugi polako menjao Villu,koji je vec na zalasku karijere.
Takodje mi se svidja opcija da damo 30 miliona+Thiaga za Fabregasa,ali naravno sa mogucnoscu da ga posle otkupimo po nekoj normalnoj ceni(do 25 miliona).Thiago bi u Arsenalu igrao mnogo vise nego u Barci,tamo bi mu bilo odlicno za dalji razvitak,a posle 1-2 godine ga vratimo,kad Xavi zavrsi karijeru.
EDIT:http://www.mundodeportivo.com/20110608/ ... 47559.html
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 jun 2011, 13:35

losmi je napisao/la:Realno gledajuci,dovodjenje 2 napadaca ne bi bio glup potez.Ali pod uslovom da klub napuste Bojan i Jeffren.
Jedan napadac bi se konstantno menjao sa Pedrom,dok bi drugi polako menjao Villu,koji je vec na zalasku karijere.
Takodje mi se svidja opcija da damo 30 miliona+Thiaga za Fabregasa,ali naravno sa mogucnoscu da ga posle otkupimo po nekoj normalnoj ceni(do 25 miliona).Thiago bi u Arsenalu igrao mnogo vise nego u Barci,tamo bi mu bilo odlicno za dalji razvitak,a posle 1-2 godine ga vratimo,kad Xavi zavrsi karijeru.
EDIT:http://www.mundodeportivo.com/20110608/ ... 47559.html
ne bih se bas slozio da je na zalasku karijere...minimalno jos dvije sezone on moze igrati na vrhunskom nivou..
s toga ne vidim potrebu dovodzenja dva napadaca...dovoljan je jedan,i bitnije je odbranu osvjeziti jer tu situacija nija bas bajna.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2011, 15:31

mislim da je bespredmetno raspravljati o tome dal cemo dovesti dva napadaca, pogotovo oba da budu skupa, jer nema sanse da se to desi, da tako gomilamo igrace na klupi i trosimo pare bezveze

danas evo citam da agent sanchezov pregovara i s realom, ja nekako mislim da on nece doci, iako nemam nista protiv momka, al nekako imama taj osjecaj jednostavno

sto se tice cesca i dalje se pise o njegovom transferu, al i dalje su to izgleda samo spekulacije

ja mislim da sa dovodjenjem napadaca ne trebamo zuriti, jer nije nam toliki prioritet, bolje je mozda sacekati da se sve dobro izvaga, rossi je pepova prva opcija, a koliko znam niko njega drugi ne trazi pa nema straha da ce ga neko capiti, a u medjuvremenu igrat ce se i copa america pa mozda se tamo neko pokaz, tamo cemo gledati recimo neymara, za kojeg se pise kako zarko zeli u barcu, da ga je dani alves nabrijao za to, a mislim iako on izgleda onako ko nabrijani tinejdzer, nista to ne mora da znaci, mozda je on najbolja opcija, mozda ne, nije to toliko ni bitno, samo jedan napadac nam treba i to da je onako solidan, ne mora biti neki vanzemaljac jer imamo dosta vanzemaljaca

mislim da bi bilo pametnije sad raditi na pojacanju u odbrani jer tu najvise i skripi, tu dovesti jednog mocnog igraca, a za napad i za cesca eventualno polako raditi i ne zalijecati se nista
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 jun 2011, 15:52

Nek je sretan 27 rođendan Mascherano
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.