Alexis Sanchez
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nema sanse da nam na klupi sjede istovremeno rossi, sanchez i afelay, to je gomilanje igraca, nismo mi city, 2 dobra igraca mogu biti na klupi jer dosta je utakmica i mogao bi svaki koliko toliko odigrati, trojica su previseenobarca je napisao/la:...ako dovedemo sancheza i rossija to ce biti dobar posao jer klupa nam je losa...jos da dovedemo jednog veznog igraca i lijevog beka i sljedece sezone opet je primera nasa...ja bih volio da dovedemo bastosa iz lyona,on je dobar tehnicar i dosta je brz...a bale je veoma precijenjen,tehnika mu nije jaca strana,a to je u barci potrebno...
...pa mozda to i jest previse,ali vidjecemo sta ce biti od toga...mozda ni jedan ne dodje,jer novine pisu svasta,a pola toga nije istina...Romariooo je napisao/la:nema sanse da nam na klupi sjede istovremeno rossi, sanchez i afelay, to je gomilanje igraca, nismo mi city, 2 dobra igraca mogu biti na klupi jer dosta je utakmica i mogao bi svaki koliko toliko odigrati, trojica su previseenobarca je napisao/la:...ako dovedemo sancheza i rossija to ce biti dobar posao jer klupa nam je losa...jos da dovedemo jednog veznog igraca i lijevog beka i sljedece sezone opet je primera nasa...ja bih volio da dovedemo bastosa iz lyona,on je dobar tehnicar i dosta je brz...a bale je veoma precijenjen,tehnika mu nije jaca strana,a to je u barci potrebno...
bastos je i po meni dobra opcija za lijevog beka
Ako dodju i Sanchez i Rossi i Nilmar i sva ostala potencijalna pojacanja Pedro ostaje u prvoj postavi, on im je savrsen igrac za taj sustav. Steta tvoja sto nisi pogledao par utakmica Barce pa da zakljucis da je jedini kandidat koji bi mogao iz prve (i to nakon nekog vremena) mogao biti Villa.Ibrahimović_God je napisao/la:Sanchez je ubica, ja sam ga pratio i prije od Svjetskog Prvenstva i svojim drugovima sam govorio da je strašan igrač a oni mi se smijali![]()
btw :![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
btw : ako dođu Sanchez i Rossi, Pedro pakuje kofere
Brzi nije, tehnicki bolji jest. Al' problem je u tome sto je Pedro savrseno uklopljen u Barcu i sto Rossi i Pedro uopce ne igraju iste pozicije, sam zakljuci...Ibrahimović_God je napisao/la:Gledo sam druze ove sezone oko 6-7 utakmica Barse, i Villa nema šanse da ispadne iz prve postave. Rossi je brzi i bolje tehnički potkovaniji od Pedra koji da mu nema onih "madžioničara" nebi mogao meda sa kašike. Pogotovo Sanchez koji čini čuda po krilima ...
E tu se varašIbrahimović_God je napisao/la:lako je njih transformirat u sistem BarsePortillo je napisao/la:Brzi nije, tehnicki bolji jest. Al' problem je u tome sto je Pedro savrseno uklopljen u Barcu i sto Rossi i Pedro uopce ne igraju iste pozicije, sam zakljuci...Ibrahimović_God je napisao/la:Gledo sam druze ove sezone oko 6-7 utakmica Barse, i Villa nema šanse da ispadne iz prve postave. Rossi je brzi i bolje tehnički potkovaniji od Pedra koji da mu nema onih "madžioničara" nebi mogao meda sa kašike. Pogotovo Sanchez koji čini čuda po krilima ...
Jesi li ih gledao Neymar ti je klasična prenapuhana tinejdžerska zvijezda on ne treba nijednoj ekipi dok Sanchez je ozbiljniji igrač kojem nije do zajebancije već do fudbala i pobjeđivanjalosmi je napisao/la:Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Neymar je mladji od njega 4 godine,a igraju skoro na istom nivou.Takodje bi smo Neymara mogli dovesti po istoj ceni,kao i Sancheza.
Istina je to sto kazes,ali mali ima znanje.Ponasanje je druga stvar.Takodje ne sumljam da bi Guardiola uspeo da ga smiri.LBJ MVP je napisao/la:Jesi li ih gledao Neymar ti je klasična prenapuhana tinejdžerska zvijezda on ne treba nijednoj ekipi dok Sanchez je ozbiljniji igrač kojem nije do zajebancije već do fudbala i pobjeđivanjalosmi je napisao/la:Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Neymar je mladji od njega 4 godine,a igraju skoro na istom nivou.Takodje bi smo Neymara mogli dovesti po istoj ceni,kao i Sancheza.
How yes nolosmi je napisao/la:Istina je to sto kazes,ali mali ima znanje.Ponasanje je druga stvar.Takodje ne sumljam da bi Guardiola uspeo da ga smiri.LBJ MVP je napisao/la:Jesi li ih gledao Neymar ti je klasična prenapuhana tinejdžerska zvijezda on ne treba nijednoj ekipi dok Sanchez je ozbiljniji igrač kojem nije do zajebancije već do fudbala i pobjeđivanjalosmi je napisao/la:Ja i dalje ne razumem sto dovodimo Sancheza,a ne Neymara.Osim sto ce ovaj prvi lakse podneti klupu.
Apsolutno se slazem nezz sta spominju pedra nemore ga zamijenit ni 3 Sancheza i 5 rossia frajer je bar po meni 3x bolji za barcu od ville mada je i on dobar ma ovo sve sto dodje samo klupa mozda konta Pep zbog golgeterske krize ove godine da salta napad npr M-V-P i M-S-R.Portillo je napisao/la: Ako dodju i Sanchez i Rossi i Nilmar i sva ostala potencijalna pojacanja Pedro ostaje u prvoj postavi, on im je savrsen igrac za taj sustav. Steta tvoja sto nisi pogledao par utakmica Barce pa da zakljucis da je jedini kandidat koji bi mogao iz prve (i to nakon nekog vremena) mogao biti Villa.
ne bih se bas slozio da je na zalasku karijere...minimalno jos dvije sezone on moze igrati na vrhunskom nivou..losmi je napisao/la:Realno gledajuci,dovodjenje 2 napadaca ne bi bio glup potez.Ali pod uslovom da klub napuste Bojan i Jeffren.
Jedan napadac bi se konstantno menjao sa Pedrom,dok bi drugi polako menjao Villu,koji je vec na zalasku karijere.
Takodje mi se svidja opcija da damo 30 miliona+Thiaga za Fabregasa,ali naravno sa mogucnoscu da ga posle otkupimo po nekoj normalnoj ceni(do 25 miliona).Thiago bi u Arsenalu igrao mnogo vise nego u Barci,tamo bi mu bilo odlicno za dalji razvitak,a posle 1-2 godine ga vratimo,kad Xavi zavrsi karijeru.
EDIT:http://www.mundodeportivo.com/20110608/ ... 47559.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.