Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Madridism
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridism » 07 jun 2011, 21:44

De Portillo nadji mi onaj facepalm smajli il sliku :lol:

Samo steta tvoja sto transfermarkt nema podatke na kojoj je poziciji Marcelo igrao, jer u toj sezoni nijednom nije zaigrao krilo.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 07 jun 2011, 22:00

Madridism je napisao/la:De Portillo nadji mi onaj facepalm smajli il sliku :lol:

Samo steta tvoja sto transfermarkt nema podatke na kojoj je poziciji Marcelo igrao, jer u toj sezoni nijednom nije zaigrao krilo.
Ja mislim da je Robinho igrao štopera 2008. a Marcelo napadača.Nisu baš ni mogli sarađivati :mrgreen:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 22:35

Madridism je napisao/la:Sad evo gledam sto ovi iz Barce nazivaju Puyola igracem iz svoje skole, igrao u njihovom omladinskom pogonu, stigao sa 17 godina, mislim kao i Pedro i Busquets

Pa i Real je doveo Higuaina koji je igrao malo u Castilli i ne nazivamo ga svojim igracem.

Kako debilno
Marcelo ima 12,13 nastupa u Castilli :mrgreen:
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 22:41

Pepe $ je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Sad evo gledam sto ovi iz Barce nazivaju Puyola igracem iz svoje skole, igrao u njihovom omladinskom pogonu, stigao sa 17 godina, mislim kao i Pedro i Busquets

Pa i Real je doveo Higuaina koji je igrao malo u Castilli i ne nazivamo ga svojim igracem.

Kako debilno
Marcelo ima 12,13 nastupa u Castilli :mrgreen:
I on je došao sa 17,18 :?
Otkad vam ja govorim Marcelo i Higuain Realovi igrači i buduće legende ;)
I Ramos treba da bude legenda imao je manje od 20 kad je došao 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 07 jun 2011, 23:12

Sreća pa imamo Ramosa,našeg budućeg kapitena i kapitena Španije,inače nam kapiten nebi bio Španac.Sve više podsjećamo na Inter :(
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 23:24

@Madridista nelupaj, hajmo spavanac vrijeme je... :mrgreen:
Pravda za Pepea

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 23:34

Kakvi Španci kakav Inter :lol:
U ekipi je dosta 8 igrača koji su trenirani u Španiji 3 godine od 15. do 21. to je po UEFI ili je tako samo na FM-u,a to da li će oni igrati je irelevantno :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 07 jun 2011, 23:41

Pepe $ je napisao/la:@Madridista nelupaj, hajmo spavanac vrijeme je... :mrgreen:
Budimo realni.Decenijama unazad okosnicu Španije činili su fudbaleri Reala.Međutim sada su glavni igrači Španije Katalonci :( A zašto?Zato što mi sve rasprodamo.Mata,Negredo sada i Parejo samo su neki od "naših" igrača koji se proslavljaju.Mislim da je dovođenje Xabija,Arbeloe i Albiola bio pun pogodak.Bolje bi sigurno bilo da smo doveli-da dovedemo Fernanda Llorentea,Davida Silvu ili Jesusa Navasa,jer Realu stvarno trebaju Španci.Španija je napravila istorijski uspjeh osvojivši World Cup,i to zahvaljujući Barceloninim fudbalerima.Podsjetimo se samo da su svi Španci koji su dali gol na Svjetskom Prvenstvu,bili fudbaleri Barcelone(David Villa-5,Iniesta-2,Puyol-1).Volio bih da dovedemo Javija Martineza-ipak je reprezentativac i budućnost Španije.A zamislimo tek Fabregasa(99% nemoguće)?!Veliki udarac Barceloni i još jedan "naš" u repki.Lijepo sam ovo zamislio :D :D :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 23:44

Bane Madridista je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:@Madridista nelupaj, hajmo spavanac vrijeme je... :mrgreen:
Budimo realni.Decenijama unazad okosnicu Španije činili su fudbaleri Reala.Međutim sada su glavni igrači Španije Katalonci :( A zašto?Zato što mi sve rasprodamo.Mata,Negredo sada i Parejo samo su neki od "naših" igrača koji se proslavljaju.Mislim da je dovođenje Xabija,Arbeloe i Albiola bio pun pogodak.Bolje bi sigurno bilo da smo doveli-da dovedemo Fernanda Llorentea,Davida Silvu ili Jesusa Navasa,jer Realu stvarno trebaju Španci.Španija je napravila istorijski uspjeh osvojivši World Cup,i to zahvaljujući Barceloninim fudbalerima.Podsjetimo se samo da su svi Španci koji su dali gol na Svjetskom Prvenstvu,bili fudbaleri Barcelone(David Villa-5,Iniesta-2,Puyol-1).Volio bih da dovedemo Javija Martineza-ipak je reprezentativac i budućnost Španije.A zamislimo tek Fabregasa(99% nemoguće)?!Veliki udarac Barceloni i još jedan "naš" u repki.Lijepo sam ovo zamislio :D :D :D
To smeće goni što dalje od Reala ionako ni u Arsenalu ne zaslužuje da igra prvu postavu kamoli kod nas(btw ja fkt ne znam šta je Wengeru)
I ja govorim odavno da Javija i Matu moramo dovest
P.S.Džaba im sve kad je uvijek kapiten naš čovjek evo večeras Xabi :mrgreen:

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 23:49

@Madridista treba da znas da se uglavom vrti u krug.

Koliko je Real Madrid Cantera dala rep. Spanije tj. sirom Primere.D, jedan De la Red bi sigurno bio rep. Spanije da je imao srece :( evo Borja Valero ( Villareal ) nas covijek dobio poziv u repku, jedan D.Lopez koji takodjer nije imao srece sto je u eri Casillas - nikad nece biti golman R.Madrida..

Nekad je bilo da su kitalonci imali brdo holandjanja, brazilaca u 1 timu - tj. vise nego domacih antitalenata u La Masie :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 07 jun 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 07 jun 2011, 23:53

Pepe $ je napisao/la:@Madridista treba da znas da se uglavom vrti u krug sve.

Nekad je bilo da su kitalonci imali brdo holandjanja, brazilaca u 1 timu - tj. vise nego domacih antitalenata u La Masie :mrgreen:
Znam za to.I mi smo jednim dijelom zahvaljujući i tome i bili dominantniji.Ali ti kao nebi volio da Real ima više Španaca?!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 23:56

Pepe $ je napisao/la:@Madridista treba da znas da se uglavom vrti u krug sve.

Znam za to.I mi smo jednim dijelom zahvaljujući i tome i bili dominantniji.Ali ti kao nebi volio da Real ima više Španaca?!
U ovom momentu nemoguce, Negredo je povremeni rep. Spanije a nas covijek.
Grenero, Leon, Canales su spanjolci ali nisu pokazili nista da mogu igrati za repku, ovaj 3 doduse vrlo mlad, igra za U-21.
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 jun 2011, 00:03

Grenero, Leon, Canales su spanjolci ali nisu pokazili nista da mogu igrati za repku, ovaj 3 doduse vrlo mlad, igra za U-21.
To ti i pokušavam objasniti:Za par godina nećemo imati reprezentativca Španije u našim redovima :( :( :(

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 00:26

To ti i pokušavam objasniti:Za par godina nećemo imati reprezentativca Španije u našim redovima :( :( :(
Ako nebude iz Cantere, nista ne brini doce neki novi Ramos, Albiol, Xabi u Madrid za par godina.
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 jun 2011, 00:43

Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za Chicharita :mrgreen: Šta je taj Chicharito više :?: :!: Čovjek postiže golove kada mu saigrači namjeste,a sam ne može ništa.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 jun 2011, 00:58

Bane Madridista je napisao/la:Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za Chicharita :mrgreen: Šta je taj Chicharito više :?: :!: Čovjek postiže golove kada mu saigrači namjeste,a sam ne može ništa.
I ti veruješ sve što napišu novinari.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ohladi malo, ostaju i Higuain i Benzema u Real Madridu i kraj priče!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 jun 2011, 01:05

anonymousHD je napisao/la:
Bane Madridista je napisao/la:Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za Chicharita :mrgreen: Šta je taj Chicharito više :?: :!: Čovjek postiže golove kada mu saigrači namjeste,a sam ne može ništa.
Hvala Bogu da ne vjerujem.Gonzalo i Karim su svjetske klase,fudbaleri koji mogu riješiti velike utakmice.Chicharito je dobar napadač,ali da bude rezerva :lol: :lol: :lol:

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 01:15

anonymousHD je napisao/la:
:lol: :lol:
Svasta, a eto Manchester bi odbijo Benzemu za Chicharita...
Engleski mediji su suplja prica tj. gori od spanjolski tako da... :lol:
Oni zele reci glupi JM nudi 2 za 1, dobro nisu jos stavili i 3.Kaku :o :mrgreen:
Pravda za Pepea

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 08 jun 2011, 03:01

3:00

Toliko ove sezone gazimo gamad u prvoj utakmici

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jun 2011, 05:03

Madridism je napisao/la:3:00

Toliko ove sezone gazimo gamad u prvoj utakmici
Sada je 5:00

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.