Samo steta tvoja sto transfermarkt nema podatke na kojoj je poziciji Marcelo igrao, jer u toj sezoni nijednom nije zaigrao krilo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ja mislim da je Robinho igrao štopera 2008. a Marcelo napadača.Nisu baš ni mogli sarađivatiMadridism je napisao/la:De Portillo nadji mi onaj facepalm smajli il sliku![]()
Samo steta tvoja sto transfermarkt nema podatke na kojoj je poziciji Marcelo igrao, jer u toj sezoni nijednom nije zaigrao krilo.
Marcelo ima 12,13 nastupa u CastilliMadridism je napisao/la:Sad evo gledam sto ovi iz Barce nazivaju Puyola igracem iz svoje skole, igrao u njihovom omladinskom pogonu, stigao sa 17 godina, mislim kao i Pedro i Busquets
Pa i Real je doveo Higuaina koji je igrao malo u Castilli i ne nazivamo ga svojim igracem.
Kako debilno
I on je došao sa 17,18Pepe $ je napisao/la:Marcelo ima 12,13 nastupa u CastilliMadridism je napisao/la:Sad evo gledam sto ovi iz Barce nazivaju Puyola igracem iz svoje skole, igrao u njihovom omladinskom pogonu, stigao sa 17 godina, mislim kao i Pedro i Busquets
Pa i Real je doveo Higuaina koji je igrao malo u Castilli i ne nazivamo ga svojim igracem.
Kako debilno
Budimo realni.Decenijama unazad okosnicu Španije činili su fudbaleri Reala.Međutim sada su glavni igrači Španije KatalonciPepe $ je napisao/la:@Madridista nelupaj, hajmo spavanac vrijeme je...
To smeće goni što dalje od Reala ionako ni u Arsenalu ne zaslužuje da igra prvu postavu kamoli kod nas(btw ja fkt ne znam šta je Wengeru)Bane Madridista je napisao/la:Budimo realni.Decenijama unazad okosnicu Španije činili su fudbaleri Reala.Međutim sada su glavni igrači Španije KatalonciPepe $ je napisao/la:@Madridista nelupaj, hajmo spavanac vrijeme je...A zašto?Zato što mi sve rasprodamo.Mata,Negredo sada i Parejo samo su neki od "naših" igrača koji se proslavljaju.Mislim da je dovođenje Xabija,Arbeloe i Albiola bio pun pogodak.Bolje bi sigurno bilo da smo doveli-da dovedemo Fernanda Llorentea,Davida Silvu ili Jesusa Navasa,jer Realu stvarno trebaju Španci.Španija je napravila istorijski uspjeh osvojivši World Cup,i to zahvaljujući Barceloninim fudbalerima.Podsjetimo se samo da su svi Španci koji su dali gol na Svjetskom Prvenstvu,bili fudbaleri Barcelone(David Villa-5,Iniesta-2,Puyol-1).Volio bih da dovedemo Javija Martineza-ipak je reprezentativac i budućnost Španije.A zamislimo tek Fabregasa(99% nemoguće)?!Veliki udarac Barceloni i još jedan "naš" u repki.Lijepo sam ovo zamislio
![]()
![]()
Znam za to.I mi smo jednim dijelom zahvaljujući i tome i bili dominantniji.Ali ti kao nebi volio da Real ima više Španaca?!Pepe $ je napisao/la:@Madridista treba da znas da se uglavom vrti u krug sve.
Nekad je bilo da su kitalonci imali brdo holandjanja, brazilaca u 1 timu - tj. vise nego domacih antitalenata u La Masie
U ovom momentu nemoguce, Negredo je povremeni rep. Spanije a nas covijek.Bane Madridista je napisao/la:Znam za to.I mi smo jednim dijelom zahvaljujući i tome i bili dominantniji.Ali ti kao nebi volio da Real ima više Španaca?!Pepe $ je napisao/la:@Madridista treba da znas da se uglavom vrti u krug sve.
Nekad je bilo da su kitalonci imali brdo holandjanja, brazilaca u 1 timu - tj. vise nego domacih antitalenata u La Masie
To ti i pokušavam objasniti:Za par godina nećemo imati reprezentativca Španije u našim redovimaU ovom momentu nemoguce, Negredo je povremeni rep. Spanije a nas covijek.
Grenero, Leon, Canales su spanjolci ali nisu pokazili nista da mogu igrati za repku, ovaj 3 doduse vrlo mlad, igra za U-21.
Ako nebude iz Cantere, nista ne brini doce neki novi Ramos, Albiol, Xabi u Madrid za par godina.Bane Madridista je napisao/la:To ti i pokušavam objasniti:Za par godina nećemo imati reprezentativca Španije u našim redovimaU ovom momentu nemoguce, Negredo je povremeni rep. Spanije a nas covijek.
Grenero, Leon, Canales su spanjolci ali nisu pokazili nista da mogu igrati za repku, ovaj 3 doduse vrlo mlad, igra za U-21.![]()
![]()
I ti veruješ sve što napišu novinari..Bane Madridista je napisao/la:Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za ChicharitaŠta je taj Chicharito više
![]()
Čovjek postiže golove kada mu saigrači namjeste,a sam ne može ništa.
Hvala Bogu da ne vjerujem.Gonzalo i Karim su svjetske klase,fudbaleri koji mogu riješiti velike utakmice.Chicharito je dobar napadač,ali da bude rezervaanonymousHD je napisao/la:I ti veruješ sve što napišu novinari..Bane Madridista je napisao/la:Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za ChicharitaŠta je taj Chicharito više
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohladi malo, ostaju i Higuain i Benzema u Real Madridu i kraj priče!
anonymousHD je napisao/la:I ti veruješ sve što napišu novinari..Bane Madridista je napisao/la:Prema pisanju nekih engleskih medija JM je ponudio SAF Higuaina i Benzemu u zamjenu za ChicharitaŠta je taj Chicharito više
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohladi malo, ostaju i Higuain i Benzema u Real Madridu i kraj priče!
Sada je 5:00Madridism je napisao/la:3:00
Toliko ove sezone gazimo gamad u prvoj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.