AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 jun 2011, 16:35

Izgleda Milan se dogovorio sve s Menezom :))))

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 jun 2011, 18:13

D1n0 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi :roll:
Catenaccio II
:roll:
valjda Calciopoli II
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 jun 2011, 23:11

hm fino, ibra uđe s klupe i zabije 3 gola i 1 namjesti ;)
mi ovdje čekamo brazil noćas, prandeliju ne trebaju igrači milana, inače noćas se obrukao protiv amatera iz irske
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 08 jun 2011, 00:16

Ibra je gospodin....daj vise tog mister x-a majku mu svake godine ista prica,dobro te je Galliani..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 jun 2011, 03:33

Ibrahimović_God je napisao/la:Ibrahimović ušao u 26 minutu i do 56. minute zabio 3 gola 8-)

Jednostavno :arrow:

slika

8-)
jbg lajk :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 jun 2011, 12:11

Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ? :?
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2011, 12:43

Puma je napisao/la:Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ? :?
Pa zar nije bio navijac Juventusa i Intera u detinjstvu :?:

Njegova rec vredi pisljiva boba. ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 jun 2011, 13:12

MaGiCa je napisao/la:
Puma je napisao/la:Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ? :?
Pa zar nije bio navijac Juventusa i Intera u detinjstvu :?:

Njegova rec vredi pisljiva boba. ;)
evo sad sam procitao da se ipak u julu prosle godine vratio nakon 9-mjesecne apstinencije
After Sweden failed to secure a spot at this year’s World Cup in South Africa, the Barcelona star said that he was no longer available for the national team.

But with Euro 2012 qualifying starting in September, it looks like the forward changed his mind.

“What I have always said, is that I am proud to play for the national team. You can count on me to be there at the national team’s next game,” he said.

“After the last game, when we didn’t get into the World Cup, I felt my motivation disappear. So I decided to give up. I had no desire to play. I’m a competitor, I play to win. After your career, you want to be remembered as someone who won.”
Call the coroner!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 jun 2011, 17:07

nerviraju me više s tim stalnim zagonetkama, koji k, kad dovedeš nekog reci taj i taj je novi igrač milana uslikaj se s njim, nek drži dres u rukama, malo ga obuče, eventualno pimpla loptu koji put i ćao.

našao sliku nekog dresa koji bi kao mogao biti treći ove sezone, nije loš, mada nisam baš siguran da je to pravi, jer još nema ni rezervnog, plus nema talijanskog grba, pa mi i ovaj zlatni milanov grb nekako čudan
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 jun 2011, 17:10

Tony ne sekiraj se galliani prca navijače po ko zna koji put. ne treba se mnogo obazirati na tračeve.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 09 jun 2011, 15:01

SA JEDNE FB STRANICE :D
slika
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 07:02

Al ga ovaj Galiani se_re...

Sta je sa tim Gansom, dolazi li ili jock ? A Fabregas naravno samo trac bio ? :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2011, 15:11

Najveca patka sezone je bila da je MIlan zainteresiran za Fabregasa HAHAHHAHA ravno nemogucem :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 15:12

meskalin je napisao/la:Najveca patka sezone je bila da je MIlan zainteresiran za Fabregasa HAHAHHAHA ravno nemogucem :D

Ti moćni mediji . . . :lol: :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2011, 15:18

Titova-Juga je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Najveca patka sezone je bila da je MIlan zainteresiran za Fabregasa HAHAHHAHA ravno nemogucem :D

a ne beze zezze sada razmisljam, jedini klub u koji moze otici je Barca sto je i nekako razumljivo, jedino sto bi ga moglo odvuci u MIlan i to mozda je da mu Milan dadne masnu platu i to mozda......daj ti nama Akvilanija :P hahahah
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 10 jun 2011, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 15:20

meskalin je napisao/la:

a ne beze zezze sada razmisljam, jedini klub u koji moze otici je Barca sto je i nekako razumljivo, jedino sto bi ga moglo odvuci u MIlan i to mozda je da mu Milan dadne pasnu platu i to mozda......daj ti nama Akvilanija :P hahahah
On, Modric, Nasri i slicni im bi bili kao samar budali u Barceloni.
Nekada dok je Milan forsirao od noge do noge kratke pasove igru Fabregas bi bio brilijantan za nas, ali ne da ga ne bih ni sada volio viditi u Milanu, mada tesko jer je poznato koliko su Galiani i kompanija skrti...

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2011, 15:25

Ne znam oni cijelo vrijeme govore treba nam lijevi vezni lijevi vezni ???? sta to znaci onda da Princ ide ili nam prodaju maglu, pa i ptice na grani znaju da nam fali prednji vezni....i citam jucer na milanews kao sada trazimo prednjeg veznog....bez njega mi nemamo sta traziti u LP....po meni klaibar Rui COste bi nam najbolje sjeo u vezni red odlicnog pasa te driblinga i suta AUFFF :) ovo sto se nudi mozda Pastore mada on nema niti jedne tekem u LP a onaj mulac za njega trazi 50 000 000, pa da ga Manchester Barca Real i co pojedu za dorucak, mada mislim da ce sada na copa Amerika eksplodirati :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 15:27

meskalin je napisao/la:Ne znam oni cijelo vrijeme govore treba nam lijevi vezni lijevi vezni ???? sta to znaci onda da Princ ide ili nam prodaju maglu, pa i ptice na grani znaju da nam fali zadnji vezni....i citam jucer na milanews kao sada trazimo prednjeg veznog....bez nmjega mi nemamo sta traziti u LP....po meni klaibar Rui COste bi nam najbolje sjeo u vezni red odlicnog pasa te driblinga i suta AUFFF :) ovo sto se nudi mozda Pastore mada on nema niti jedne tekem u LP a onaj mulac za njega trazi 50 000 000, pa da ga Manchester Barca Real i co pojedu za dorucak, mada mislim da ce sada na copa Amerika eksplodirati :D

Pa upravo tako, treba nam neki extra kreativac, Seedorf vise ne moze izdurat, a ionako je uvijek spor bio samo je svojom velicanstvenom kvalitetom s loptom to nadopunjavao. Da je Bogdo jednog extra kreativca provjerenog i jednog mladog iz J.Amerike dovest...

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2011, 15:30

meskalin je napisao/la:Ne znam oni cijelo vrijeme govore treba nam lijevi vezni lijevi vezni ???? sta to znaci onda da Princ ide ili nam prodaju maglu, pa i ptice na grani znaju da nam fali zadnji vezni....i citam jucer na milanews kao sada trazimo prednjeg veznog....bez nmjega mi nemamo sta traziti u LP....po meni klaibar Rui COste bi nam najbolje sjeo u vezni red odlicnog pasa te driblinga i suta AUFFF :) ovo sto se nudi mozda Pastore mada on nema niti jedne tekem u LP a onaj mulac za njega trazi 50 000 000, pa da ga Manchester Barca Real i co pojedu za dorucak, mada mislim da ce sada na copa Amerika eksplodirati :D

Pa upravo tako, treba nam neki extra kreativac, Seedorf vise ne moze izdurat, a ionako je uvijek spor bio samo je svojom velicanstvenom kvalitetom s loptom to nadopunjavao. Da je Bogdo jednog extra kreativca provjerenog i jednog mladog iz J.Amerike dovest...

ako malo primjetis i kada je Allegri igrao s Princem u sredini, uvijek je Seedorf bio taj koji je u toku meca pralzio na njegovo mjesto i djelio lopte za napadace, jer Princu to niej prirodna pozicija niti to zna igrati....ajde valjda ce dovesti nekoga, jer Clarence je odlicna zamjena uvijek ce biti zeljan igre pa ce imati sto i da pokaze, a ako on bude znao da mora igrati onda dovidjenja ljubavi :D ocekujem pred kraj prelaznog roka pojacanja kao i prosle godine, kada smo iz minute u minut pratili dolazak Ibre u 20 do 12 dodje i Robinho za njim :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 15:33

meskalin je napisao/la:
ako malo primjetis i kada je Allegri igrao s Princem u sredini, uvijek je Seedorf bio taj koji je u toku meca pralzio na njegovo mjesto i djelio lopte za napadace, jer Princu to niej prirodna pozicija niti to zna igrati....ajde valjda ce dovesti nekoga, jer Clarence je odlicna zamjena uvijek ce biti zeljan igre pa ce imati sto i da pokaze, a ako on bude znao da mora igrati onda dovidjenja ljubavi :D ocekujem pred kraj prelaznog roka pojacanja kao i prosle godine, kada smo iz minute u minut pratili dolazak Ibre u 20 do 12 dodje i Robinho za njim :D

Ma znam, Princ je vise probijac po bokovima tip igraca, Seedorf je klasnici veznjak.
Zaista nemamo sta u LP traziti bez jednog velikog kreativca u sredini. Donedavno nam je obrana skripila ali sad je to definitivno sredina. Napad je extra! Ali kao sto kazes, mi vazda pet do 12 nesto skontamo tako da jos uvijek ima nade haha.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.