Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 07 jun 2011, 10:19

Deny Wilson ide na jednogodisnju posudbu u Rendzers (dobra odluka samo bez otkupne klauze)

Joe Cole je vrlo blizu odlaska u Totenhem( Sretan mu put, preplacen je a pokazuje premalo)

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 07 jun 2011, 10:22

fera je napisao/la:
The DocTOR!! je napisao/la:Sta je Aquilani-em , jel ostaje u Juventusu ili se vraca ? :?
vratio se vec i vec se stigao i povrijediti :D
Steta,meni drag igrac....ali lik nema srece sto se tice povreda..malo ,malo pa povreda :( a neznam sta su ovi nasi zapeli za Hendersona 18 mil :oops: za tu lovu mozemo dovesti kudikamo bolje i dokazane igrace. ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2011, 10:23

The DocTOR!! je napisao/la:
fera je napisao/la:
The DocTOR!! je napisao/la:Sta je Aquilani-em , jel ostaje u Juventusu ili se vraca ? :?
vratio se vec i vec se stigao i povrijediti :D
Steta,meni drag igrac....ali lik nema srece sto se tice povreda..malo ,malo pa povreda :( a neznam sta su ovi nasi zapeli za Hendersona 18 mil :oops: za tu lovu mozemo dovesti kudikamo bolje i dokazane igrace. ;)
ne znam bas... svi znamo koliko je placen aquilani a on je bio dokazan igrac i znamo koliko je liverpool na gubitku sa tim igracim... pa jos one izjave dok je bio u juventusu... mislim da sa hendersonom ne bi bilo tih problema.
You are someone else I am still right here

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 07 jun 2011, 10:35

fera je napisao/la:ne znam bas... svi znamo koliko je placen aquilani a on je bio dokazan igrac i znamo koliko je liverpool na gubitku sa tim igracim... pa jos one izjave dok je bio u juventusu... mislim da sa hendersonom ne bi bilo tih problema.
Daleko su nam potrebniji krilni igraca.....koju poziciju tacno on igra? koliko sam pratio u Sunderland igrao na desnom krilu...nema brzinu za krilo...tako da ako bi nam igrao desno krilo,crno nam se pise :oops: bolje dovesti Downinga bar bi imala 6-7 golova po sezoni i 10-ak asistencija ;) ,a nije ni skup 7-8 mil max :)
P.S Pault86 Paul Thompson
LFC hope to tie deals for Henderson, Jones, Wickham, Downing all in the next 10 days. Some are a lot closer than oithers. :P sve manje vjerujem ovom covjeku ! :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2011, 11:14

fera je napisao/la:ne znam bas... svi znamo koliko je placen aquilani a on je bio dokazan igrac i znamo koliko je liverpool na gubitku sa tim igracim... pa jos one izjave dok je bio u juventusu... mislim da sa hendersonom ne bi bilo tih problema.
Daleko su nam potrebniji krilni igraca.....koju poziciju tacno on igra? koliko sam pratio u Sunderland igrao na desnom krilu...nema brzinu za krilo...tako da ako bi nam igrao desno krilo,crno nam se pise :oops: bolje dovesti Downinga bar bi imala 6-7 golova po sezoni i 10-ak asistencija ;) ,a nije ni skup 7-8 mil max :)
P.S Pault86 Paul Thompson
LFC hope to tie deals for Henderson, Jones, Wickham, Downing all in the next 10 days. Some are a lot closer than oithers. :P sve manje vjerujem ovom covjeku ! :lol:
ma treba nama i vezni to bi kod nas henderson igrao ja mislim jer nije bas dovoljno brz za krila, i ja bi volio vidjeti downinga ili matu kod nas. imamo mi puno rupa u ekipi trebace tu igraca dosta dovesti da se to popuni
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 jun 2011, 11:52

Sretan rodjendan Fera...
Sve najjj...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 07 jun 2011, 12:23

takođe i ja se pridružujem čestitkama
Sretan rođendan Fera i sve najbolje... :)
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 07 jun 2011, 13:05

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 07 jun 2011, 13:15

Jordan Henderson, Charlie Adam, Phil Jones, Connor Wickham, Juan Mata, Jose Enrqiue, Stewart Downing, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Andy Carroll, Raul Meireles, Luis Suarez, ... = Prvaci Engleske :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 jun 2011, 14:19

Liverpool are in talks with Roma to sign Brazilian goalkeeper Alexander Doni, according to the player's agent.

Doni, who is under contract with the Serie A club for a further season, has been strongly linked with a move away from the Eternal City this summer.

"I spoke to the club (Roma) yesterday and they confirmed they are holding talks with Liverpool to reach an agreement regarding the transfer of Doni," Doni's agent Ovidio Colucci said on Tuesday.

"Once an agreement is reached betwen the two clubs, we will begin negotiating personal terms with Liverpool.

"Doni would be very happy to join Liverpool and play in the Premier League."

The 31-year-old joined Roma in 2005 from Brazilian side Juventude.

The South American has been an understudy to Julio Sergio in recent seasons, and made 16 league appearances for Roma this term.

E sad, koliko je vjerovat i ovim agentima...i oni svakodnevno mijenjaju price... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 07 jun 2011, 14:31

Navodno poslana ponuda i za Maloudu 8 mil.
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... on-malouda
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 07 jun 2011, 16:05

pklat je napisao/la:Navodno poslana ponuda i za Maloudu 8 mil.
Ma kakav crni Malouda, ispuhao je on svoje....jos 30 god ima :oops: ,a i nasi su rekli da ce dovoditi samo mladje talentovane igrace ;)

Juan Mata's father tells Onda Cero that he has had no contact with any club and Juan is focused on the U21 championships. :roll:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 07 jun 2011, 19:21

sretan rodjendan fera sve najbolje
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 jun 2011, 19:40

pklat je napisao/la:Navodno poslana ponuda i za Maloudu 8 mil.
Ma kakav crni Malouda, ispuhao je on svoje....jos 30 god ima :oops: ,a i nasi su rekli da ce dovoditi samo mladje talentovane igrace ;)

Juan Mata's father tells Onda Cero that he has had no contact with any club and Juan is focused on the U21 championships. :roll:
njemu su 23 godine mislim?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 jun 2011, 19:40

sretan rodjendan fera sve najbolje
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 jun 2011, 19:41

Kakve crne 23 godine, ima 31 ( 1980 godiste )
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 07 jun 2011, 19:42

Jimmy from the hood je napisao/la:Kakve crne 23 godine, ima 31 ( 1980 godiste )
a mozda je mislio na Matu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 07 jun 2011, 19:43

Fera sretan rodendan i sve najbolje!

Suarez prica kako je prezadovoljan sto se je brzo prilagodio i da mu je u ovaoj polusezoni u Liverpoolu ta prilagodba bila glavni cilj.Moram priznati da je i mene iznenadio na to kako je odigao ovaj dio sezone,nije bio u nekoj formi radi hanibalizma al mislim da on u ovoj polusezoni nije pokazao ono najbolje i mislim da od njega najbolje tek mozemo ocekivati.

Nesto njegove magije u 2011!

[youtube][/youtube]

mighty_reds misli na Matu i U21,Mata moze igrati jer kada su se igrale kvalifikacije imao je manje od 22 godine i ucestvovao je na njima pa zbog toga i to pravilo.(ovako sam nesto cuo kada se je pominjao Carroll i U 21).
Sto se tice Maloude to je cista budalastinja.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 jun 2011, 19:50

Aha, sada sam vidio da je mislio na Matu jer je boldirao. Zanio sam se. :D Da, jos ovu godinu Mata igra za U21, ista stvar sa Endijem :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 07 jun 2011, 20:45

Liverpool are prepared to meet Valencia’s £20m valuation of Juan Mata and make the Spaniard their marquee summer signing, our **** understand.
Kenny Dalglish & co. are currently working hard to wrap up deals for players within the Premier League this month, but as soon as the rest of Europe opens for business the Reds will be ready to pounce having already laid the foundations for Mata’s move to Merseyside.
Liverpool have made their interest in the player known, and the powers that be at Anfield have since sanctioned a move for the Spaniard. And, most significantly of all, Valencia have expressed a willingness to sell should a bid in the region of £20m be made.
Further good news comes directly from the man himself who is reportedly interested in a move to Liverpool after buying into the club’s long-term project. However, without the lure of European football the Reds could come across a stumbling block should a club competing in continental competition decide to muscle in on the deal. :P

Kad smo vec kod Henderson-a ,mene uopste nije zadovoljio ni u jednoj tekmi kojoj sam ga gledao,bilo repka ili klub a na kraju cemo ga platiti koliko i Suareza ako ovi nastave da dizu cenu svaki dan za po milion. Najgore od svega je sto nam on uopste nije toliko potreban,osim ako budemo igrali sa 4-4-2 sa dva lazna krila Raulom i Hendersonom . :?
Citam na nekom sajtu (koji prenosi info iz The Indenpendenta) da je Ipswich odbio nas opening bid od 8 miliona za Wickhama...hoce i oni 15 mil :shock:
http://www.facebook.com/LFCTransSpec?sk=wall Interesanta stranica na fejsbuku, obavestavaju o eventualnim pojacanjima i imaju neke svoje ITK-e.
P.S General consensus is that Valencia winger Juan Mata is the player Cadena SER will reveal tonight that #LFC could be on the verge of signing. :D izgleda da smo blizu dogovora.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.