NK Zvijezda Gradačac

nime_tm87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jun 2009, 17:00

Gototvo svakom klubu na savokom prijelaznom roku se raspada igracki kadar veoma ocajno :x :(

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jun 2009, 17:03

Ali,ja mislim da Zvijezda ima najljespi travnjak kako sam ja vidio travnjak vam je za 10 i to bas kad je igrao zvijezda-zeljo,tada je travnjak bio prelijep isto ko na nou campu pravi evropski he he :D :D :D :!:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jun 2009, 23:20

nime_tm87 je napisao/la:Ali,ja mislim da Zvijezda ima najljespi travnjak kako sam ja vidio travnjak vam je za 10 i to bas kad je igrao zvijezda-zeljo,tada je travnjak bio prelijep isto ko na nou campu pravi evropski he he :D :D :D :!:
Hvala drug, slažem se da imamo jedan od boljih (ako ne i najbolji) travnjak u državi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 29 jun 2009, 23:48

Knele je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ali,ja mislim da Zvijezda ima najljespi travnjak kako sam ja vidio travnjak vam je za 10 i to bas kad je igrao zvijezda-zeljo,tada je travnjak bio prelijep isto ko na nou campu pravi evropski he he :D :D :D :!:
Hvala drug, slažem se da imamo jedan od boljih (ako ne i najbolji) travnjak u državi.
ma daj ba..tad kad je igrao zeljo trava je bila losa...zbog onih radova...vidis da covjek pise svaki post sa dozom ironije ;)
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 jun 2009, 15:34

Zvijezda zvijezda zvijezda marakana sjever hehehe zaje.ajem se 8-) ;)
moderator edit: nemoj se vise "zaje.avat"ako nemas sta konkretno da napises i ne pisi

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 jun 2009, 15:44

nime_tm87 je napisao/la:Zvijezda zvijezda zvijezda marakana sjever hehehe zajebajem se 8-) ;)
Nemoj biti naporan i dosadan na ovoj temi, idi tamo u temu FK Zeljezničar i radi šta ti volja.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 02 jul 2009, 17:01

Ma samo dusmani pricaju da se Zvijezda raspada nije to ni upola istina nego igraci prijete odlaskom zbog nezadovoljavajuceg placanja a koliko znam samo par klubova je ispostovalo place medju kojima je i Zvijezda dok je Zeljo isplatio decembarske plate ,a ostali ostaju u Zvijezdi 100% osim ako ih klub ne proda ha ja 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 jul 2009, 17:04

Fatko je napisao/la:Ma samo dusmani pricaju da se Zvijezda raspada nije to ni upola istina nego igraci prijete odlaskom zbog nezadovoljavajuceg placanja a koliko znam samo par klubova je ispostovalo place medju kojima je i Zvijezda dok je Zeljo isplatio decembarske plate ,a ostali ostaju u Zvijezdi 100% osim ako ih klub ne proda ha ja 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Fatko, izvini ali nisi upravu. Ćorić odlazi, ranije otisli Pjanić, Alimanović, čini se da i Smajlović ode, neizvjesno je za Nedim H. (Rošu), Vasilić (upitan još), Babić i Matić kako znaš su otišli.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 jul 2009, 17:07

I Elvis Ćorić napuša Zvijezdu

Piše: E. Škorić
Četvrtak, 02.07.09. 15:53.

Onaj uigrani tim Ratka Ninkovića od prošle sezone, čini se, neće biti ni približan timu koji ga čeka u nadolazećem prvenstvu. Igrači polako odlaze, a novi u nizu je i napadač Evlis Ćorić koji je za SportSport.ba potvrdio kako odlazi iz kluba.

U Gradačcu se nastavlja rasipanje igračkog kadra, a pojačanja, osim Dragiše Lazića, za sada, još uvijek nema. Ranije su klub napustili Dragan Matić, koji je završio sa fudbalskom karijerom, Ivica Babić, Sabit Alimanović, Anel Pjanić, a doznajemo da nije ostalo na tome.

Neslužbeno saznajemo da se najbolji strijelac Zvijezde, Damir Smajlović, nalazi na pripremama u, za sada, nepoznatom klubu. Velibor Vasilić vratio se u Gradačac. no još nije sigurno hoće li se tu i zadržati, obzirom da je bh. reprezentativac bio na pripremama u Sturmu iz Graza. Svoje nezadovoljstvo iskazao nam je i Elvis Ćorić, napadač koji je na izlaznim vratima kluba.

"Sutra odlazim, nažalost. Ja i klub se nismo mogli dogovoriti i potražit ću novu sredinu", rekao je Mostarac za naš portal.

Gdje će nastaviti karijeru još se ne zna, no potvrđuje da bi se mogao vraiti u svoj matični klub.

"Ne znam tačno gdje ću nastaviti, zaista ima više opcija. Ne isključujem ni mogućnost povratka u mostarski Velež za koji me vežu lijepe uspomene."

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 02 jul 2009, 17:13

Knele je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Ma samo dusmani pricaju da se Zvijezda raspada nije to ni upola istina nego igraci prijete odlaskom zbog nezadovoljavajuceg placanja a koliko znam samo par klubova je ispostovalo place medju kojima je i Zvijezda dok je Zeljo isplatio decembarske plate ,a ostali ostaju u Zvijezdi 100% osim ako ih klub ne proda ha ja 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Fatko, izvini ali nisi upravu. Ćorić odlazi, ranije otisli Pjanić, Alimanović, čini se da i Smajlović ode, neizvjesno je za Nedim H. (Rošu), Vasilić (upitan još), Babić i Matić kako znaš su otišli.
zalosno...i ako nabave igrace...jbg. nece biti uigrani kao ovi..tesko da mozemo ista sljedece sezone...daj boze da ostanemo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 jul 2009, 17:26

Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.

Samo, nadam se da će neka pojačanja dovesti, za sada Lazić sam, katastrofa. Vjerujem da će se sve sredit pa jedno 10-13 mjjesto na godinu.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 02 jul 2009, 17:59

Knele je napisao/la:Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.

Samo, nadam se da će neka pojačanja dovesti, za sada Lazić sam, katastrofa. Vjerujem da će se sve sredit pa jedno 10-13 mjjesto na godinu.
da da...a vidim onog nigerijca..u gradu je...valjda je jedan od onih

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 02 jul 2009, 18:37

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 02 jul 2009, 18:51

RK Gradacac je napisao/la:Izgleda da se Zvijezdin uspon zavrsio. Naredne sezone nece bit ni 2000 gledalaca po susretu. Daj Boze da izbore opstanak :roll:
ma bit ce to sve dobro...pola njih ce se vratit kad vide da ni na ostalim mjestima nemaju hajra

banega
Kontakt:

Post Postao/la banega » 02 jul 2009, 22:39

Knele je napisao/la:Baš tako Malešak, problem leži u tome što ova Uprava "steže remen", novi princip plaćanja (koliko utakmica toliko para) pa većina igrača od toga bježi, posebno ovi što nisu stalno u prvoj postavi.

vec smo doveli nekoliko odlicnih igraca koji konkuriraju za prvu postavu,a medju njima je i MUSSA rodjak od diallibe koji je pred potpisom ugovora,,,ali nazalost ostali smo i bez smajlovica koji je otisao u azerbejdzan,ja sam danas bio na treningu zvijezde,,a inace sam dobar sa puno igraca pa sam u toku u svemu

banega
Kontakt:

Post Postao/la banega » 02 jul 2009, 22:45

RK Gradacac je napisao/la:Izgleda da se Zvijezdin uspon zavrsio. Naredne sezone nece bit ni 2000 gledalaca po susretu. Daj Boze da izbore opstanak :roll:

vec smo doveli nekoliko odlicnih igraca koji konkuriraju za prvu postavu,a medju njima je i MUSSA rodjak od diallibe koji je pred potpisom ugovora,,,ali nazalost ostali smo i bez smajlovica koji je otisao u azerbejdzan,ja sam danas bio na treningu zvijezde,,a inace sam dobar sa puno igraca pa sam u toku u svemu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jul 2009, 01:11

banega je napisao/la:

Bubacar Dialiba i Mussa Dialiba su nebo i zemlja razlika, a na treningu je trenutno 33 igrača..Od ovih mladih juniora do tih Željovaca Mussa i još jedan (ne znam tačno)...

Sutra odlazi i Ćorić, o tome sam već danas pisao na portalu. Nažalost, mislim da smo dosta oslabljeni.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 03 jul 2009, 01:22

Vjerovatno Haznadar kako sam cuo da bi on mogao u zvijezdu
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 03 jul 2009, 01:23

lenovo je napisao/la:Vjerovatno Haznadar kako sam cuo da bi on mogao u zvijezdu
Da taj, uvališe nam neke levate...

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 03 jul 2009, 01:27

Ma nije levat trebo je momak otici vani i potpisati jos davno ali imao gadnu povredu a u Zelji nisu bas ni imali volje da ga istrpe.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.