FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ovaj Walter Junghans je *arina i dalje ne mogu vjerovati da je on trener golmana u Bayernu ...
baš nas real razvalio....al hajd bolje u ovakvoj utakmici, neg u onim oficijelnim...uglavnom po pregledu kojeg sam vidio na ****.de utakmica je bila odlicna, sinoc nisam gledao....a sergio opet briljirao kao u oni starim dobrim vremenima bayerna 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- majestic24
- Kontakt:
Braca Kovac zabila tri gola,od cega 2 u svoju mrezu

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- moustapha
- Kontakt:
rummenige je optimističan da čemo ipak dovest boatenga i da će visina obeštećenja ipak biti manja od 20 miliona eura koju je spominjala uprava man.cityja
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Odakle ti ova informacija?effe_sa je napisao/la:rummenige je optimističan da čemo ipak dovest boatenga i da će visina obeštećenja ipak biti manja od 20 miliona eura koju je spominjala uprava man.cityja
- pasha_the_one
- Kontakt:
Informacija je iz danasnjeg izdanja Kickera u stampanoj formi.davud87 je napisao/la:Odakle ti ova informacija?effe_sa je napisao/la:rummenige je optimističan da čemo ipak dovest boatenga i da će visina obeštećenja ipak biti manja od 20 miliona eura koju je spominjala uprava man.cityja
Takodje je rekao da jos samo sitni detalji trebaju biti sredjeni sa Usami-jem i da ocekuje da ce uskoro taj transfer biti realizovan.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
informaciju vezanu za boatenga sam vidio na ****.de i još na sat1 teletextu
a inače klose skoro sigurno napušta bayern, to je objavio bild, a i još neki drugi mediji u njemačkoj...najvjerovatnije klose odlazi u valenciju...ponuda bayerna 1 godina+ još jedna u slućaju odredjenog broja nastupa kloseu nije bila dovoljna...a ostali klubovi medju kojima i valenca mu nude odmah ugovor na 2 godine....kloseu u svakom slucaju hvala, zabijao je golove, 2 puta osvojio duplu krunu s bayernom a i igrao finale LP
a inače klose skoro sigurno napušta bayern, to je objavio bild, a i još neki drugi mediji u njemačkoj...najvjerovatnije klose odlazi u valenciju...ponuda bayerna 1 godina+ još jedna u slućaju odredjenog broja nastupa kloseu nije bila dovoljna...a ostali klubovi medju kojima i valenca mu nude odmah ugovor na 2 godine....kloseu u svakom slucaju hvala, zabijao je golove, 2 puta osvojio duplu krunu s bayernom a i igrao finale LP
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma pusti ovu utakmicu mislim bezze se raspravljati ljudi su dobili ali u obicnoj utakmici kad noge nmg da izdrze vise .
Ova generacija zna se ko je koga dobivao
!
- Dovesti Boatenga treba ali ne treba platiti puno ima jos igraca !
Ova generacija zna se ko je koga dobivao

- Dovesti Boatenga treba ali ne treba platiti puno ima jos igraca !
- pasha_the_one
- Kontakt:
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
takashi usami, 19-godišnji japanski talenat je jednom nogom u bayernu...ovaj transfer je vrlo blizu realizacije...spominjan je ovde već čini mi se a eto da napomenem još jednom da se radi o ofanzivnom veznom igraču
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kako rece Rumenige, situacija s Boatengom bi se trebala pojednostaviti kroz naredna 4 dana...
Žao mi je što Klose odlazi,uvijek mi je bio drag igrač... Pogotovo u duetu sa Tonijem
Žao mi je što Klose odlazi,uvijek mi je bio drag igrač... Pogotovo u duetu sa Tonijem

Sent from my Philips Smart TV.
[.
[/quote]

I meni je zao Klose-a, ali godine su ucinile svoje, nije on vise za Bajerna. Ovo bi super bilo kada bi Boateng potpisao, samo ne znam sta bi igrao kod nas da li beka ili stopera, posto je on vise po meni bek, a tu vec imamo Rafinju 

Volim te Zeljo!!!
Ne vjerujem da je Rafinha došao da bude prva opcija odnosno ne smatram da je Bayern tako nisko pao tako da bi za Boatenga bilo mjesta.Zamisli odbranu Rafinha-Boateng-Badstuber-Lahm svaka čast Lahmu i Boatengu na njihovim igračkim sposobnostima no jedan na poziciji na kojoj i ne igra baš najbolje,a tu još dvojica levata pa bio bi veći propuh nego u ovoj sezonizlatandr je napisao/la:I meni je zao Klose-a, ali godine su ucinile svoje, nije on vise za Bajerna. Ovo bi super bilo kada bi Boateng potpisao, samo ne znam sta bi igrao kod nas da li beka ili stopera, posto je on vise po meni bek, a tu vec imamo Rafinju
Bayernu treba neki vrhunski stoper takvih ima i u Bundesici samo što ne vjerujem da bi Borussia pustila ijednog od njih dvojice,a i Schalke da vam dadne Howedesa nakon Neuera isto jako teško.Ali kažem ima tu još dosta kvalitetnih igrača no za Badstubera bi najbolje bilo da pored sebe ima jednog iskusnog stopera od kojeg može i naučit nešto ipak je veliki potencijal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- schweinsteiger
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/profile?user=hdg ... feature=iv[/youtube]
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kakva golcina Tyme,koliko je efeja ona lopta samo imala,uh
Steta sto su izgubili,nekako su s onih prvih 11 Francuske nekako i igrali,ali kad udjose Malouda,Ribery,Benzema,nestade Ukrajinaca...
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kakva golcina Tyme,koliko je efeja ona lopta samo imala,uh

Steta sto su izgubili,nekako su s onih prvih 11 Francuske nekako i igrali,ali kad udjose Malouda,Ribery,Benzema,nestade Ukrajinaca...
#miasanmia
[/quote]HzDv95 je napisao/la:[.
need fresh blood

Mi smo Zeljini - Zeljo je nas!
Institucija BAYERN!
Institucija BAYERN!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da se transfer Usamija privodi kraju. Japanac bi trebao biti nase cetvrto pojacanje ovog ljeta.
Ono sto Bayern planira s njim jeste da ga posalje na posudbu godinu dana u neki Bundesligaski klub, da bi se navikao na stil nogometa u Njemackoj.
Veceras za reprezentaciju Njemacke nastupa 6 Bavaraca.
Gomez je vec jedan gol postigao.
Ono sto Bayern planira s njim jeste da ga posalje na posudbu godinu dana u neki Bundesligaski klub, da bi se navikao na stil nogometa u Njemackoj.
Veceras za reprezentaciju Njemacke nastupa 6 Bavaraca.

Gomez je vec jedan gol postigao.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uli & Karl (malo više Uli) su uvijek imali želju da naprave FC Dojčland i nek me neko ispravi ako griješim,mislim da smo od top ekipa prva po broju koja ima toliko domaćih igrača u repki... Mislim da je Barca tu odmah poslije nas 

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuer danas predstavljen u Munchenu i nakon lijecnickog pregleda potpisao ugovor do 2016-e.
Sliku ne mogu da postavim, nesto me zaj**ava ovaj imageshack.
Sliku ne mogu da postavim, nesto me zaj**ava ovaj imageshack.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.