Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj strani

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj strani
Jesu kombinirali po lijevoj strani van terena.Pepe $ je napisao/la:Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj strani![]()
Taj goal.com je sra.nje! A de ti meni reci šta će on raditi u Real Madridu? Gde će igrati? Mi imamo Marcela, levog beka, levo krilo, levi Bog, lik sve igra. Coentrao khm, dobar je i sve, ali goni ga u pm.Ibrahimović_God je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... o-coentrao
Odahnite![]()
Blago vama kad ne zelite ovakve igračeal štaćeš kad ste navikli kupovat samo gotove, izgrađene fudbalere ...
A sta ces ako se Marcelo povrijedi? Sta ces ako se Ronaldo povrijedi? Sta ces ako se Di Maria povrijedi? Cak i Ramos... sta ces kad opet Di Maria moradn'e igrat drugog beka protiv cigana pa crkne ko konj?LBJ MVP je napisao/la:Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
1.Ima ArbeloaPortillo je napisao/la:A sta ces ako se Marcelo povrijedi? Sta ces ako se Ronaldo povrijedi? Sta ces ako se Di Maria povrijedi? Cak i Ramos... sta ces kad opet Di Maria moradn'e igrat drugog beka protiv cigana pa crkne ko konj?LBJ MVP je napisao/la:Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.LBJ MVP je napisao/la:1.Ima ArbeloaPortillo je napisao/la:A sta ces ako se Marcelo povrijedi? Sta ces ako se Ronaldo povrijedi? Sta ces ako se Di Maria povrijedi? Cak i Ramos... sta ces kad opet Di Maria moradn'e igrat drugog beka protiv cigana pa crkne ko konj?LBJ MVP je napisao/la:Nek dođe ko ga **** što neko reče imamo lijevog boga tu i on mu može donosit vodu to je to
2.Ne vjerujem da je moguće ikako da nam Ramos,Marcelo,Di Maria,Arbeloa i Ronaldo budu odjednom povrijeđeni
3.Imamo dobru školu fudbala barem tako kažu pa zar je toliko teško nać nekog beka tamo da zamjeni Marcela ponekad,a ne dovodit nekog pare nisu problema no nikad mi neće bit jasno što će nam backup od 20 miliona možda i više
4.Svi dobro znaju da je meni Di Maria višak u ovoj ekipi tako da ne bih bezveze pisao
5.Protiv cigana je bitno imati samo 11 igrača da mogu trčat više od njih i doće rezultat![]()
6.Imamo i Hamita koji može igrati na više pozicija
1.Portillo je napisao/la: 1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.
2. Nece svi odjednom, al' kad se Marcelo povrijedi nece ga mijenjati Arbeloa nego Coentrao, ista stvar i sa Ronaldom i sa ostalima.
3. Nema u Canteri idealnog lijevog beka (Nacha prodali Levanteu).
4. -
5. Nidje veze, Coentrao je mnogo odgovorniji u obrani od Di Marije i prirodna pozicija mu je lijevo krilo/bek za razliku od Di Marije koji igra desno krilo, tako da cemo mnogo dobiti kada on bude igrao protiv cigana.
6. Hamit je dosao samo da pravi drustvo Sahinu i Ozilu.
Aj dobro... eto ispade tromi desni bek Arbeloa koji valja samo u obrani bolji na lijevom beku od CoentraaLBJ MVP je napisao/la:1.Portillo je napisao/la: 1. Arbeloa ne moze ni blizu odigrat dobro na lijevom beku kao sto to moze Coentrao koji je za nijansu losiji od Marcela, ne znam dal' je cak i losiji.
2. Nece svi odjednom, al' kad se Marcelo povrijedi nece ga mijenjati Arbeloa nego Coentrao, ista stvar i sa Ronaldom i sa ostalima.
3. Nema u Canteri idealnog lijevog beka (Nacha prodali Levanteu).
4. -
5. Nidje veze, Coentrao je mnogo odgovorniji u obrani od Di Marije i prirodna pozicija mu je lijevo krilo/bek za razliku od Di Marije koji igra desno krilo, tako da cemo mnogo dobiti kada on bude igrao protiv cigana.
6. Hamit je dosao samo da pravi drustvo Sahinu i Ozilu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj ne znaš ni dal je lošiji svašta
![]()
Arbeloa ne može ni približno dobro odigrat kao kanarinac?A jbt
2.Bio bi odlična zamjena Ronaldu,ali i to je 4-5 tekmi godišnje tu opet Sarabia ili neko drugi stupa na scenu,a ako se Ronaldo povrijedi da odsustvuje duže sa terena morali bi se prilagodit gdje bi čak i Ozil mogao ići na krilo,a opet govorim ti ne zaboravi i Hamita on će igrati više engo što ti misliš.
3.-
4.-
5.Protiv cigana ćemo puno dobit sa Nurijem u sredini Pepe-Nuri-Xabi mogu odlično odgovorit Xaviju i Biskvitu,a i što bi za njih spremali specijalnu taktiku ja vjerujem da na njih može i ići standardnih 11
6.Praviće im društvo na terenu jer može igrati na više pozicija zapravo on može da bude upravo taj 11 umjesto Di Marie da igra tog polubeka naravno,ako budemo igrali isto kao ove sezone protiv cigana
Kakvi god da su naši su meni je i Gago igračina sve dok igra za nasToxicity je napisao/la:Evo šta mi nije jasno. Da se razumijemo nisam za dovođenje beka/krila od 30 milijuna eura ali toliko hvalite odjednom sad Marcela a do nedavno je bio predmet ismijavanja većine forumaša, tek je ove godine možemo reći ličio na nešto iako vazda ima svojih izleta.. Sad govorit da je Bog na lijevom beku e to mi ne ide u glavu. Očito samo mi možemo tako precijeniti naše igrače.
5,6 out - do 7m..Da u timu 28 igrača i Coentrao 29
Nije dzaba igrac Real Madrida*p!p!t@* je napisao/la:Njemačka vodi 2:0 protiv Azerbejdžana Oezil ima postignut gol i upisanu asistenciju
Izvini druže,nisam ulazio na forum do sada,ali hajde molim te objasni mi kako van terenaMadridism je napisao/la:Jesu kombinirali po lijevoj strani van terena.Pepe $ je napisao/la:Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj strani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.